!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταψηφίζει τα Ραφάλ το ΚΚΕ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Καταψηφίζει τα Ραφάλ το ΚΚΕ
Έχεις ιδέα πόσο πολύ αναπτερώνεται το ηθικο των κατοίκων στα ακριτικά νησιά οταν περνάει απο πάνω ένα ελληνικο μαχητικό ή ελιμενίζεται κάποιο πολεμικό πλοίο;
Τα μόνα ζώα που βλέπω είναι τα συντροφιά σου που ερμηνεύουν τον κόσμο με ξεπερασμένα τσιταταManolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:55το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι λαϊκή δημοκρατία όπως δεν είναι ούτε οι Αρμενία, Τουρκία και Ελλάδα.Αλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;
ή νομιζεις πως χτυπούσαν μονο στρατιωτικούς στόχους και τους πλούσιους;
όλες αυτές οι χώρες πουλάνε εθνικές και θρησκευτικές ταυτότητες στα ζώα και μετά αυτοί πάνε και δουλεύουν για ένα ξεροκομματο βλέποντας με περηφάνια τ ασυνορα της "επικρατείας" που ζουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
δήλωσε τούρκος εθνικιστής καταπιεσμένος μουσουλμάνος τότε αφού δεν έχεις πρόβλημα τωρα να δηλώνεις Έλληνας εθνικής χριστιανοςΑλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;
οι πλούσιοι και πόλεμος να γινει θα την κάνουνε απο εδώ, εμεις δεν θα χουμε πουθενά να πάμε.
εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Ποια ξεπερασμένα τσιτατα?αυτή είναι η πραγματικότηταLord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:59Τα μόνα ζώα που βλέπω είναι τα συντροφιά σου που ερμηνεύουν τον κόσμο με ξεπερασμένα τσιταταManolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:55το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι λαϊκή δημοκρατία όπως δεν είναι ούτε οι Αρμενία, Τουρκία και Ελλάδα.Αλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;
όλες αυτές οι χώρες πουλάνε εθνικές και θρησκευτικές ταυτότητες στα ζώα και μετά αυτοί πάνε και δουλεύουν για ένα ξεροκομματο βλέποντας με περηφάνια τ ασυνορα της "επικρατείας" που ζουν
Στο καλό.και να μη μας γράφεις. Κατά Βενεζουέλα μεριά η κατά κουβά να πας λαϊκές δημοκρατίες ειναιManolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00δήλωσε τούρκος εθνικιστής καταπιεσμένος μουσουλμάνος τότε αφού δεν έχεις πρόβλημα τωρα να δηλώνεις Έλληνας εθνικής χριστιανοςΑλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;
οι πλούσιοι και πόλεμος να γινει θα την κάνουνε απο εδώ, εμεις δεν θα χουμε πουθενά να πάμε.
εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
H μετανάστευση από την Ελλάδα είναι ελεύθερη και το ελληνικό διαβατήριο ισχυρό και δεκτό σε πολλές χώρες.Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00 εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
- Παλαιοελλαδίτης
Επίσης επειδή παρατήρησα μια αφελή και ανιστόρητη άποψη πως ''όλοι οι εθνιγκιζτες λενε τα ιδια ναουμε'', καθαρά ιστορικά οι μουσουλμάνοι της Κρήτης (βλ. Τουρκοκρητικοί) είχαν πολυπληθέστερη και γεωγραφικά πιο καθορισμένη παρουσία από ότι οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι και λιγότεροι ήταν (δεν νομίζω να ξεπέρασαν ποτέ το 20%) και διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Κύπρο.
είναι πολύ μικρές χώρες σε σχέση με τους γίγαντες που τους κάνουν πόλεμο παρόλαυτα αξίζει να το παλέψεις ως πολίτης πχ κουβας γιατί όντως έχει κάποιο νόημα αυτό.Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:01Στο καλό.και να μη μας γράφεις. Κατά Βενεζουέλα μεριά η κατά κουβά να πας λαϊκές δημοκρατίες ειναιManolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00δήλωσε τούρκος εθνικιστής καταπιεσμένος μουσουλμάνος τότε αφού δεν έχεις πρόβλημα τωρα να δηλώνεις Έλληνας εθνικής χριστιανοςΑλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;
ναι.παρολαυτα οι εθνικιστές θα αποσιωπήσουν τις δικές τους παρανοϊκές γενοκτονιες που έκαναν όποτε μπροουσαν και θα παίζουν διαρκώς τα θύματαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03 Επίσης επειδή παρατήρησα μια αφελή και ανιστόρητη άποψη πως ''όλοι οι εθνιγκιζτες λενε τα ιδια ναουμε'', καθαρά ιστορικά οι μουσουλμάνοι της Κρήτης (βλ. Τουρκοκρητικοί) είχαν πολυπληθέστερη και γεωγραφικά πιο καθορισμένη παρουσία από ότι οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι και λιγότεροι ήταν (δεν νομίζω να ξεπέρασαν ποτέ το 20%) και διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Κύπρο.
-
Mitharadir
Ο Ερντογάν είναι στα τελευταία του(το πιθανότερο είναι σε μερικούς μήνες να τον έχει διαδεχθεί ο Γιαβας). Πάντως ο Ερντογάν σύναψε συμμαχία με το ακροδεξιό κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ).Το πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που λες.Ειναι ότι έχει μείνει κολλημένο στην προ-1991 εποχή και αδυνατεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο το 2022.Παντα καταψηφίζει τα πάντα.Golden Age έγραψε: 14 Ιαν 2021, 09:33 Για το ίδιο, η Τουρκία είναι ένα καλό πεδίο στο οποίο θα μπορύσαν να γίνουν καλές μπίζνες.
Για τους ιδεολογικοπημένους χαχόλους του, ο Ερντογάν είναι ένας "αντιιμπεριαλιστής ηγέτης που πάει κόντρα στις ΗΠΑ, άρα σύμμαχος".
Για τους αφελείς οπαδούς του, τα γνωστά περι ΝΑΤΟ,ιμπεριαλισμού κλπ.
Εδώ δεν αλλάζουν πόλη λόγω δουλειάς, θα αλλάξουν χώρα;πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03H μετανάστευση από την Ελλάδα είναι ελεύθερη και το ελληνικό διαβατήριο ισχυρό και δεκτό σε πολλές χώρες.Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00 εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
Ordem e Progresso.
- Παλαιοελλαδίτης
Κάποιος πετάει πάλι τη μπάλα στην κερκίδα. 
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εχουν πάντως τη δυνατότητα και δεν χρειάζεται να πηδάνε φράχτες όπως π.χ. οι κάτοικοι της τέως Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Αλβανίας και διάφοροι άλλοι.Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:11Εδώ δεν αλλάζουν πόλη λόγω δουλειάς, θα αλλάξουν χώρα;πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03H μετανάστευση από την Ελλάδα είναι ελεύθερη και το ελληνικό διαβατήριο ισχυρό και δεκτό σε πολλές χώρες.Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00 εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
https://www.iefimerida.gr/travel/ta-ish ... y-gia-2021
Είναι το 7ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορεί να ταξιδεύσει χωρίς βίζα σε 185 χώρες.
Τους αρεσει να καθονται εδω να καιν καλωδια για το χαλκο , να βγαζουν μαντεμενιες σχαρες απ τους δρομους και να μας λεν ποσο κακος ειναι ο καπιταλιζμος .πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:20
Είναι το 7ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορεί να ταξιδεύσει χωρίς βίζα σε 185 χώρες.
- wooded glade
Επί εποχής υπαρκτού το ΚΚΕ έλεγε ότι η χώρα πρέπει να περιέλθει κάτω από την ομπρέλλα των μιγκ.
Cyprus δεν θα παίρναμε αφού η ΕΣΣΔ δεν θα έδιωχνε τον Αττίλα - αυτό δεν το επηγγέλετο το ΚΚΕ αφού ήξερε τις διεθνείς συνθήκες.
Το Καστελόριτσο υποτίθεται όμως θα ήταν ασφαλές με τα μιγκ.
Και η Μακεδονία θα ήταν ασφαλής αφού πλέον η Γιουγκοσλαβία ήταν τιτοϊκή.
Κατανοητή η πολιτική του ΚΚΕ εκείνης της εποχής, αν και μπορεί να μην ήταν η πιό δημοφιλής πολιτική.
Τώρα εκτός που καταψήφισαν τα Ραφάλ τι υποτίθεται θα υπερψήφιζαν ;
Cyprus δεν θα παίρναμε αφού η ΕΣΣΔ δεν θα έδιωχνε τον Αττίλα - αυτό δεν το επηγγέλετο το ΚΚΕ αφού ήξερε τις διεθνείς συνθήκες.
Το Καστελόριτσο υποτίθεται όμως θα ήταν ασφαλές με τα μιγκ.
Και η Μακεδονία θα ήταν ασφαλής αφού πλέον η Γιουγκοσλαβία ήταν τιτοϊκή.
Κατανοητή η πολιτική του ΚΚΕ εκείνης της εποχής, αν και μπορεί να μην ήταν η πιό δημοφιλής πολιτική.
Τώρα εκτός που καταψήφισαν τα Ραφάλ τι υποτίθεται θα υπερψήφιζαν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα