!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταψηφίζει τα Ραφάλ το ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Καταψηφίζει τα Ραφάλ το ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Έχεις ιδέα πόσο πολύ αναπτερώνεται το ηθικο των κατοίκων στα ακριτικά νησιά οταν περνάει απο πάνω ένα ελληνικο μαχητικό ή ελιμενίζεται κάποιο πολεμικό πλοίο;

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:55
Αλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;

ή νομιζεις πως χτυπούσαν μονο στρατιωτικούς στόχους και τους πλούσιους;
το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι λαϊκή δημοκρατία όπως δεν είναι ούτε οι Αρμενία, Τουρκία και Ελλάδα.
όλες αυτές οι χώρες πουλάνε εθνικές και θρησκευτικές ταυτότητες στα ζώα και μετά αυτοί πάνε και δουλεύουν για ένα ξεροκομματο βλέποντας με περηφάνια τ ασυνορα της "επικρατείας" που ζουν
Τα μόνα ζώα που βλέπω είναι τα συντροφιά σου που ερμηνεύουν τον κόσμο με ξεπερασμένα τσιτατα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Αλιόσα έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:52 Τον λαό τον άφησαν ανενοχλητο οι Αζέροι; γιατι δεν απαντάς;

οι πλούσιοι και πόλεμος να γινει θα την κάνουνε απο εδώ, εμεις δεν θα χουμε πουθενά να πάμε.
δήλωσε τούρκος εθνικιστής καταπιεσμένος μουσουλμάνος τότε αφού δεν έχεις πρόβλημα τωρα να δηλώνεις Έλληνας εθνικής χριστιανος

εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Manolis

Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:59
Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 13:55

το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι λαϊκή δημοκρατία όπως δεν είναι ούτε οι Αρμενία, Τουρκία και Ελλάδα.
όλες αυτές οι χώρες πουλάνε εθνικές και θρησκευτικές ταυτότητες στα ζώα και μετά αυτοί πάνε και δουλεύουν για ένα ξεροκομματο βλέποντας με περηφάνια τ ασυνορα της "επικρατείας" που ζουν
Τα μόνα ζώα που βλέπω είναι τα συντροφιά σου που ερμηνεύουν τον κόσμο με ξεπερασμένα τσιτατα
Ποια ξεπερασμένα τσιτατα?αυτή είναι η πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00

οι πλούσιοι και πόλεμος να γινει θα την κάνουνε απο εδώ, εμεις δεν θα χουμε πουθενά να πάμε.
δήλωσε τούρκος εθνικιστής καταπιεσμένος μουσουλμάνος τότε αφού δεν έχεις πρόβλημα τωρα να δηλώνεις Έλληνας εθνικής χριστιανος

εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
Στο καλό.και να μη μας γράφεις. Κατά Βενεζουέλα μεριά η κατά κουβά να πας λαϊκές δημοκρατίες ειναι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00 εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
H μετανάστευση από την Ελλάδα είναι ελεύθερη και το ελληνικό διαβατήριο ισχυρό και δεκτό σε πολλές χώρες.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Επίσης επειδή παρατήρησα μια αφελή και ανιστόρητη άποψη πως ''όλοι οι εθνιγκιζτες λενε τα ιδια ναουμε'', καθαρά ιστορικά οι μουσουλμάνοι της Κρήτης (βλ. Τουρκοκρητικοί) είχαν πολυπληθέστερη και γεωγραφικά πιο καθορισμένη παρουσία από ότι οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι και λιγότεροι ήταν (δεν νομίζω να ξεπέρασαν ποτέ το 20%) και διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Κύπρο.
Manolis

Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:01
Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00

Στο καλό.και να μη μας γράφεις. Κατά Βενεζουέλα μεριά η κατά κουβά να πας λαϊκές δημοκρατίες ειναι
είναι πολύ μικρές χώρες σε σχέση με τους γίγαντες που τους κάνουν πόλεμο παρόλαυτα αξίζει να το παλέψεις ως πολίτης πχ κουβας γιατί όντως έχει κάποιο νόημα αυτό.
Manolis

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03 Επίσης επειδή παρατήρησα μια αφελή και ανιστόρητη άποψη πως ''όλοι οι εθνιγκιζτες λενε τα ιδια ναουμε'', καθαρά ιστορικά οι μουσουλμάνοι της Κρήτης (βλ. Τουρκοκρητικοί) είχαν πολυπληθέστερη και γεωγραφικά πιο καθορισμένη παρουσία από ότι οι Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι και λιγότεροι ήταν (δεν νομίζω να ξεπέρασαν ποτέ το 20%) και διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Κύπρο.
ναι.παρολαυτα οι εθνικιστές θα αποσιωπήσουν τις δικές τους παρανοϊκές γενοκτονιες που έκαναν όποτε μπροουσαν και θα παίζουν διαρκώς τα θύματα
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Golden Age έγραψε: 14 Ιαν 2021, 09:33 Για το ίδιο, η Τουρκία είναι ένα καλό πεδίο στο οποίο θα μπορύσαν να γίνουν καλές μπίζνες.

Για τους ιδεολογικοπημένους χαχόλους του, ο Ερντογάν είναι ένας "αντιιμπεριαλιστής ηγέτης που πάει κόντρα στις ΗΠΑ, άρα σύμμαχος".

Για τους αφελείς οπαδούς του, τα γνωστά περι ΝΑΤΟ,ιμπεριαλισμού κλπ.
Ο Ερντογάν είναι στα τελευταία του(το πιθανότερο είναι σε μερικούς μήνες να τον έχει διαδεχθεί ο Γιαβας). Πάντως ο Ερντογάν σύναψε συμμαχία με το ακροδεξιό κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ).Το πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που λες.Ειναι ότι έχει μείνει κολλημένο στην προ-1991 εποχή και αδυνατεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο το 2022.Παντα καταψηφίζει τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03
Manolis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:00 εγώ που είμαι στο νοίκι με έναν κωλομισθο μπορεί να πάω να συνεχίσω την καπιταληστικη μιζέρια και εκμετάλλευσημε λίγο καλύτερους όρους σε καμιά άλλη χωρα
H μετανάστευση από την Ελλάδα είναι ελεύθερη και το ελληνικό διαβατήριο ισχυρό και δεκτό σε πολλές χώρες.
Εδώ δεν αλλάζουν πόλη λόγω δουλειάς, θα αλλάξουν χώρα;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Κάποιος πετάει πάλι τη μπάλα στην κερκίδα. :giggle:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:11
πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:03
Εδώ δεν αλλάζουν πόλη λόγω δουλειάς, θα αλλάξουν χώρα;
Εχουν πάντως τη δυνατότητα και δεν χρειάζεται να πηδάνε φράχτες όπως π.χ. οι κάτοικοι της τέως Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Αλβανίας και διάφοροι άλλοι.

https://www.iefimerida.gr/travel/ta-ish ... y-gia-2021

Είναι το 7ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορεί να ταξιδεύσει χωρίς βίζα σε 185 χώρες.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2022, 14:20
Είναι το 7ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορεί να ταξιδεύσει χωρίς βίζα σε 185 χώρες.
Τους αρεσει να καθονται εδω να καιν καλωδια για το χαλκο , να βγαζουν μαντεμενιες σχαρες απ τους δρομους και να μας λεν ποσο κακος ειναι ο καπιταλιζμος . :bored:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Επί εποχής υπαρκτού το ΚΚΕ έλεγε ότι η χώρα πρέπει να περιέλθει κάτω από την ομπρέλλα των μιγκ.
Cyprus δεν θα παίρναμε αφού η ΕΣΣΔ δεν θα έδιωχνε τον Αττίλα - αυτό δεν το επηγγέλετο το ΚΚΕ αφού ήξερε τις διεθνείς συνθήκες.
Το Καστελόριτσο υποτίθεται όμως θα ήταν ασφαλές με τα μιγκ.
Και η Μακεδονία θα ήταν ασφαλής αφού πλέον η Γιουγκοσλαβία ήταν τιτοϊκή.

Κατανοητή η πολιτική του ΚΚΕ εκείνης της εποχής, αν και μπορεί να μην ήταν η πιό δημοφιλής πολιτική.
Τώρα εκτός που καταψήφισαν τα Ραφάλ τι υποτίθεται θα υπερψήφιζαν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”