Το γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 12:50Ναι, αν υπάρχουν είναι πολύ γερό χαρτί και για τις δύο πλευρές. Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρη για το ποια πλευρά εξυπηρετεί η πλήρης καταγραφή, αν φυσικά υπήρξε. Γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν ζητήθηκε τώρα αλλά τις πρώτες μέρες. Όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία για την κράτηση του δωματίου. Η υπόθεση δεν ξεκίνησε όταν τη μάθαμε εμείς.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 12:37Δε νομίζω να λέω κάτι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 12:32
Ρε συ Γκερ, κάθε άλλο παρά ύποπτο είναι να ζητηθούν οι καταγραφές από τις κάμερες. Είναι απολύτως φυσικό να ζητηθούν, αν φυσικά υπάρχουν για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους. Και εντός της επιτρεπόμενης ημερομηνίας.
Το τι φαίνεται "ύποπτο" και τι όχι, σε σένα ή σε μένα, δεν έχει καμμία σχέση σ' αυτές τις υποθέσεις. Γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά των δικηγόρων. Να διασαφηνίζουν τα "ύποπτα".
Εμείς κάνουμε απλώς υποθέσεις.
Απλά υπερθεματίζω.
Αν υπάρχουν βίντεο, γιατί όπως προαναφέρθηκε μπορεί και να μην υπάρχουν, τότε θα πρέπει όλες οι μεριές να τα ψάχνουν.
Αν όμως υπήρχαν και χάθηκαν κάπως, τότε υπάρχει συγκάλυψη. Είναι πολύ γερό χαρτί τα βίντεο όπως και να έχει.![]()
Οποιαδήποτε κωλυσιεργία όμως μου φαίνεται ύποπτη και σε βάρος της κοπέλας. Δλδ και το ότι άργησε ο ιατροδικαστής 3 μέρες, και το ότι δεν της πήραν αίμα για μένα είναι προς όφελος των αντιπάλων της.
Όπως επίσης και το ότι της επιτέθηκε φραστικά ο δικηγόρος. Τι έγινε ρε μεγάλε; Τους ξέρεις κι από χθες και ξέρεις πως είναι παναγίτσες και σε πήρε τόσο πολύ ο πόνος που δεν αντέχεις και την κατηγορείς για ψευδή κατάθεση;