Σοβαρολογείς; Μπορώ να κάνω παράνομο πάρτυ σε ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη; Κάποιος άλλος πρέπει να συνέλθει.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:06Στο μπάρ δε γίνεται "ενοικίαση" κλειστού χώρου. Οι ιδιοκτήτες έχουν εικόνα του τί γίνεται στο μαγαζί. Αν γίνει φόνος σε ξενοδοχείο, δεν σου κλείνουν το ξενοδοχείο. Σύνελθε.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:05Α μάλιστα. Δηλαδή κάτι ρεπορτάζ για πάρτυ και πρόστιμα σε σπίτια, υπόγεια ή καφενεία είναι εντάξει αλλά για πάρτυ σε ξενοδοχεία ελεύθερα;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:00
Να τιμωρηθεί και η κάβα και το κέιτερινγκ και οι καθαρίστριες και το μπελμπου. Άσε μας ρε μασπολι ειλικρινά.
Αν σε ένα μπαρ γίνεται χρήση ναρκωτικών, το μπαρ δε φέρει ευθύνη; Αν στο μπαρ βρεθούν ανήλικοι να καταναλώνουν αλκοόλ, το μπαρ δεν φέρει ευθύνη; Σοβαρά μιλάς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ως γνωστόν στα ξενοδοχεία παρακολουθούν τα δωμάτια με κάμερες και ξέρουν τι κάνει ο καθένας στο δωμάτιο του
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Aυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι σε έναν ιδιωτικό -και όχι δημόσιο χώρο, τη συγκεκριμένη ώρα, που παίζουν ποτά και πιθανόν ναρκωτικά για όλους, ουδείς είναι νηφάλιος. Και ναι μεν η χρήση ναρκωτικών είναι ποινικό αδίκημα αλλά αν ΚΑΙ ο κατηγορούμενος είναι χρήστης, λειτουργεί γι' αυτόν ως ελαφρυντικό για το βαρύτερο αδίκημα. Γιατί ακόμη και αν ήξερε ότι η πράξη δεν ήταν συναινετική, μπορεί κάλλιστα να ισχυρισθεί ότι αυτός πίστευε ότι είναι επειδή δεν είχε καθαρό μυαλό.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 16:49Ναι, αλλά αν έρθουν και πουν ήμουν κι εγώ λιώμα και μου κάθησε συναινετικά, άντε βγάλε άκρη μετά. Άσε που δεν έγινε απαυθείας εξέταση από ιατροδικαστή, άρα βασικές πληροφορίες έχουν χαθεί. Και όσο και αν καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει ιατρικό δυναμικό διαθέσιμο για το νομό, ρε πστη ομαδικό βιασμό πήγε να καταγγείλει, άσε άλλη δουλειά πίσω και πιάσε την επείγουσα. Απορώ που δεν έχει πέσει κι εκεί κωλόχερο. Τεσπα. Σκούρα τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 16:45Από τη σουίτα του πάρτυ όμως έφυγε. Και είναι επίσης λογικό να μην έδωσαν μόνον σε αυτήν να πιει από το συγκεκριμένο ποτό, ούτε μπορεί να αποδειχθεί ότι ήπιε μόνον αυτή. Το κορίτσι ήταν ήδη πιωμένο -κατά δήλωση του- όταν πήγε εκεί και αν καπάκι ήπιε σαμπάνιες και βότκα (με ή χωρίς ναρκωτικό) ήταν ήδη σε μία επιβαρυμένη κατάσταση που μπορούσε να την κάνει να καταρρεύσει και χωρίς ναρκωτικό. Και επαναλαμβάνω ότι έφυγε, χωρίς να την εμποδίσει κανείς, όπως και οι άλλες. Με λίγα λόγια, είναι διαφορετικό να πει μια κοπέλα ότι ήμουν νηφάλια και μόλις μου έδωσαν αυτό άρχισα κι ένοιωθα περίεργα και άλλο το ότι "είχα ήδη πιει και ήπια και κάτι άλλο". Για να λιποθυμήσεις από το ποτό, δεν είναι απαραίτητο να σε ναρκώσουν.
Το ότι οι υπόλοιποι σαφώς και εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της (ακόμα και αν δεν της έδωσαν ναρκωτικό) είναι σαφές.
Για τα ιατροδικαστικά τεκταινόμενα, συμφωνούμε απολύτως. Όπως και για το ότι την άφησαν εκτεθειμένη χωρίς το δικό της δικηγόρο, στον συνήγορο του κατηγορούμενου. Αυτά τα πράγματα, πρέπει να είναι απολύτως ξεκάθαρα και ακριβώς σ' αυτό το γκρίζο πεδίο της αρχικής τεκμηρίωσης (που αφορά στη λειτουργία των κρατικών δομών) βασίζεται κατά κύριο λόγο και η δυνατότητα για γκριζάρισμα στην κάθε αντίστοιχη υπόθεση. Και ακριβώς γι' αυτό λέω και ξαναλέω ότι οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ακριβώς πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα και τους αντίστοιχους νόμουςώστε να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο και τα σχετικά πειστήρια που μπορούν να επικαλεσθούν όταν καταγγέλουν κάτι τόσο σοβαρό.
Στην τελική, τα άρθρα για βιασμό, γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση κλπ δεν είναι κάποιος τόμος. Όσο καλύτερα ξέρεις τι ακριβώς καταγγέλεις και τα τεκμήρια που χρειάζονται σε πρώτη φάση γι' αυτό, τόσο λιγότερα εμπόδια θα παρουσιασθούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Κακό επιχείρημα.
Νομίζω ότι έγινε κατάσχεση για να αποζημιωθεί το θύμα. Αν δεν έκλεισε κιόλας λόγω του ότι η κυβέρνηση δεν είναι υπέρ της νόμιμης αρχής της Βενεζουέλας.
- Cecily Anne
Αν εννοείς να τιμωρηθεί με χρηματικό ποσό για την παράβαση των μέτρων κορωνοϊού, συμφωνούμε όλοι. Τα υπόλοιπα που λες είναι ΤΚ9.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:12Σοβαρολογείς; Μπορώ να κάνω παράνομο πάρτυ σε ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη; Κάποιος άλλος πρέπει να συνέλθει.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:06Στο μπάρ δε γίνεται "ενοικίαση" κλειστού χώρου. Οι ιδιοκτήτες έχουν εικόνα του τί γίνεται στο μαγαζί. Αν γίνει φόνος σε ξενοδοχείο, δεν σου κλείνουν το ξενοδοχείο. Σύνελθε.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:05
Α μάλιστα. Δηλαδή κάτι ρεπορτάζ για πάρτυ και πρόστιμα σε σπίτια, υπόγεια ή καφενεία είναι εντάξει αλλά για πάρτυ σε ξενοδοχεία ελεύθερα;
Αν σε ένα μπαρ γίνεται χρήση ναρκωτικών, το μπαρ δε φέρει ευθύνη; Αν στο μπαρ βρεθούν ανήλικοι να καταναλώνουν αλκοόλ, το μπαρ δεν φέρει ευθύνη; Σοβαρά μιλάς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σωστό, θα έχουν πεσει απο τα σύννεφα οι ανθρωποι, θα ειναι σοκαρισμένοι.Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:14Ως γνωστόν στα ξενοδοχεία παρακολουθούν τα δωμάτια με κάμερες και ξέρουν τι κάνει ο καθένας στο δωμάτιο του
Τιμωρήθηκε έστω γι' αυτό;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:15Αν εννοείς να τιμωρηθεί με χρηματικό ποσό για την παράβαση των μέτρων κορωνοϊού, συμφωνούμε όλοι. Τα υπόλοιπα που λες είναι ΤΚ9.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:12Σοβαρολογείς; Μπορώ να κάνω παράνομο πάρτυ σε ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη; Κάποιος άλλος πρέπει να συνέλθει.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:06
Στο μπάρ δε γίνεται "ενοικίαση" κλειστού χώρου. Οι ιδιοκτήτες έχουν εικόνα του τί γίνεται στο μαγαζί. Αν γίνει φόνος σε ξενοδοχείο, δεν σου κλείνουν το ξενοδοχείο. Σύνελθε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπα, εγώ σήμερα ειναι που τις βλέπω πιο αποθρασυμένες από ποτέ. Με πρώτη και καλύτερη τον Φραγκολιά στο πάνελ της τσιμτσιλούς που παραλίγο να μας δείρει κιόλας. Και όλο αυτό επειδη αναγκάστηκε η άλλη να μαζέψει τη χθεσινή της μαλακία ζητώντας μια ψευτοσυγγνώμη, βγαίνει και της λέει "μη ζητάς συγγνώμη απο κανέναν, μην απολογείσαι στους δικαστές του κώλου" κτλ.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 15:59 Σήμερα έχουν βγει στα πρωινάδικα ξανθιές, μελαχρινές σα κλαμένα μουνιά. Έπεσε κωλόχερο φαίνεται.
Σήμερα επίσης ήταν που και η άλλη η χοντρή της Καινούργιου βγήκε και είπε για την καταγγέλουσα ότι πήγε στον ιατροδικαστή μετά απο 3 μέρες από επιλογή της, κάνοντας κοπτοραπτική σε μια συνέντευξη που έπαιζε ακριβώς μπροστά τους και την έβλεπαν. Μιλάμε για απόπατο!
- Cecily Anne
Γιατί ποιός τιμωρήθηκε για κάτι; Εδώ δεν έχουμε κατηγορίες για τίποτα και για κανένα ακόμα. ΆΑΑΑΑμα ολοκληρωθεί αυτό, θα δούμε αν πέσει πρόστιμο για πάρτυ και τόοοοοτε το ξανασυζητάμε. Από αυτό στο "να κλείσει το ξενοδοχείο" καταλαβαίνεις τη διαφορά; Δεν είναι ότι πήγε τη στιγμή του πάρτυ έλεγχος και έγραψε το πρόστιμο επί τόπου, μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις σκάει άμεσα πρόστιμο.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:19Τιμωρήθηκε έστω γι' αυτό;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:15Αν εννοείς να τιμωρηθεί με χρηματικό ποσό για την παράβαση των μέτρων κορωνοϊού, συμφωνούμε όλοι. Τα υπόλοιπα που λες είναι ΤΚ9.Maspoli έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:12
Σοβαρολογείς; Μπορώ να κάνω παράνομο πάρτυ σε ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη; Κάποιος άλλος πρέπει να συνέλθει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
στο δουλεμα σας εχει ολους κ ασχολειστε αδιακοπα να της απαντατε σοβαραOtto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 00:18Εμένα ο Vantono σε αυτό το νημα (και κάποια άλλα ανάλογα) μου θυμίζει τον κλασικό τυπάκο/ιππότη/girlfriendly που απλά λέει μαλακιες μπας και γαμησει καμία από την παρέα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:18Κι εγώ βλέπω διαφορές αλλά όχι σ' αυτό που εννοείς εσύ. Αλλού το πάει η Νάιδα κι αλλού ο vantono. Kαι εντάξει, η Νάιδα είναι απλή περίπτωση, λέει το ίδιο μάντρα χωρίς παραλλαγές. Ο vantono παίζει στο περίπου του πότε Βούδας πότε Κούγιας, με σημειολογικούς ελιγμούς.![]()
Σαν αυτούς τους τύπους που απαντάνε ψαγμένα και σοβαρά κάτω από ηλίθια ερώτηση τσουλίτσας του Instagram που την συνοδεύει με φώτο ξέκωλη.
Σε αλλα θέματα είναι εντελώς διαφορετικός. Σε κάθε περίπτωση συμπαθής.
Η Naida είναι μια κατηγορία μόνη της, γνώρισε την λέξη Πατριαρχία πρόσφατα και βρήκε νόημα ζωής.
Το πρόβλημα είναι πως γαμαει την λογική ασύστολα σε διάφορα νηματα (θυμίζω και αυτό για τον Έβρο πριν 2 χρόνια, για να αλλάξω θεματολογία). Είναι σαν τον γέρο που πάει ανάποδα στην Εθνική και νομίζει ότι πάνε ανάποδα όλοι οι υπόλοιποι.
Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είναι τόσο χαζή ή την παριστάνει τόσο πετυχημένα. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να πηγαίνει απλά κόντρα για την κόντρα και μετά από ένα σημείο απλά βυθίζεται στον ρόλο αυτό και μπαίνει στον αυτόματο.
για πλακα σας παιζει η κωλοπετσωμενη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Δεν το βάζω να το δω, γιατί δε γουστάρω να τους κάνω βιουζ. Τις είδα να κλαίνε από το θαμπνειλ και είδα τα σχόλια στο τουίτερ από χρήστες. Ο Φραγκολιάς δεν έχω ιδέα τί είπε ειλικρινά, από εσένα ό,τι διάβασα.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:19Μπα, εγώ σήμερα ειναι που τις βλέπω πιο αποθρασυμένες από ποτέ. Με πρώτη και καλύτερη τον Φραγκολιά στο πάνελ της τσιμτσιλούς που παραλίγο να μας δείρει κιόλας. Και όλο αυτό επειδη αναγκάστηκε η άλλη να μαζέψει τη χθεσινή της μαλακία ζητώντας μια ψευτοσυγγνώμη, βγαίνει και της λέει "μη ζητάς συγγνώμη απο κανέναν, μην απολογείσαι στους δικαστές του κώλου" κτλ.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 15:59 Σήμερα έχουν βγει στα πρωινάδικα ξανθιές, μελαχρινές σα κλαμένα μουνιά. Έπεσε κωλόχερο φαίνεται.
Σήμερα επίσης ήταν που και η άλλη η χοντρή της Καινούργιου βγήκε και είπε για την καταγγέλουσα ότι πήγε στον ιατροδικαστή μετά απο 3 μέρες από επιλογή της, κάνοντας κοπτοραπτική σε μια συνέντευξη που έπαιζε ακριβώς μπροστά τους και την έβλεπαν. Μιλάμε για απόπατο!
Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2022, 00:57Τα μονα ανθρακούχα που αξιζουν είναι αυτά που δένουν καλά με το τζιν και η κολα δεν ειναι ενα απο αυταvantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 00:36 Βλέπω δίνετε μεγαλη μάχη εδω μεσα για να βρείτε καλά υποκατάστατα της κοκακόλας. Εγώ ειμαι τόσο στα παπαράκια μου με την κόλα, που εύκολα την κόβω και μαχαίρι. Μόνο ζερο ή λάιτ έπινα άλλωστε (η οριτζιναλ και ολες οι αλλες γενικα μου ειναι ανυπόφορα γλυκιές) κι αυτο μόνο οταν βρισκόμουν κάπου έξω. Σπίτι δεν πίνω ποτέ αναψυκτικά, όσα ψωνίζω το κάνω μονο και μονο για τιποτα καλεσμένους μου.
Πάλι καλά που εσκασε ο κοκακόλας σε αυτο το σκάνδαλο, και οχι κανενας Παυλίδης ή λάκτας. Να μποϋκοτάρω γλυκό δεν πρόκειται να το άντεχα στη ζωή μου, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτα τα ανθρωπακια που περιφέρονται στα πρωιναδικα νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να λένε ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να δίνουν λογαριασμό.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:19Μπα, εγώ σήμερα ειναι που τις βλέπω πιο αποθρασυμένες από ποτέ. Με πρώτη και καλύτερη τον Φραγκολιά στο πάνελ της τσιμτσιλούς που παραλίγο να μας δείρει κιόλας. Και όλο αυτό επειδη αναγκάστηκε η άλλη να μαζέψει τη χθεσινή της μαλακία ζητώντας μια ψευτοσυγγνώμη, βγαίνει και της λέει "μη ζητάς συγγνώμη απο κανέναν, μην απολογείσαι στους δικαστές του κώλου" κτλ.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 15:59 Σήμερα έχουν βγει στα πρωινάδικα ξανθιές, μελαχρινές σα κλαμένα μουνιά. Έπεσε κωλόχερο φαίνεται.
Και μόλις τους κράξουν για την ανοησία τους αλάφιάζονται και κοιτάνε απορημένοι. Και παριστανουν και τους νταηδες κι από πάνω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ελα αλέ, αμα διεστρεβλώνω τις συζητήσεις.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:12Δείξε μου το ποστ της να δω τί λέει με λινκ, γιατί διαστρεβλώνεις μονίμως συζητήσεις και δεν πιστεύω λέξη πλέον από όσα λες.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:11Όταν γράφεις δεν ακολούθησε τις φίλες της και οι φίλες της δεν βιάστηκαν, τι εννοει;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:04
Δείξε μου το ποστ της που λέει ότι φταίει η κοπέλα που βιάστηκε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εν τω μεταξύ, η Σουζάνα πού βόσκει? Απορώ πως είναι δυνατόν να άφησε τέτοια υποθεσάρα (είτε ως συνήγορος του θύματος είτε των θυτών) να πάει χαμένη. Τί κάνει, ακομα ασχολείται να βρει μήπως ηταν πειραγμένα τα φρένα της φεράρι απο τη Σέρβικη μαφία, και κάποιος ήθελε να φάει εσκεμμένα το Μυκονιάτικο νεοπλουτάλ παλικάρι μας?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις