Και ίσα ίσα που οι πατριαρχικές συντηρητικές παραδοσιακές κοινωνίες ήταν εναντίον των οίκων ανοχής στην περιοχή τους (οίκοι ανοχής υπήρχαν μόνο σε μεγάλες πόλεις)Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:16οταν λεμε "παραδοσιακα" εννοουμε ενας στο εκατομυριο;
γιατι εγω δεν ξερω κανεναν που να τον πηγαν 13 στις πουτανες. ουτε το εχω ακουσει ποτε να γινεται, εκτος απο μια φορα δωμεσα νομιζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
πραγματι.
δυσκολη απαντηση. τεινω προς το γινεσαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και οτιδήποτε στην ζωή , γίνεσαι από τις υλικές οικονομικές συνθήκες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν κάνω αναφορές, πύτε. Μου ηρθαν δυο ειδοποιησεις απο σενα χτες βράδυ τωρα που το λες, τις κλικαρω, η μία οδηγουσε κανονικά σε ποστ σου, η άλλη στο κενό.Menios_mikroulis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 08:46Apanta ρε αν εχεις κακαλα. Την σκαπουλαρες με ενα "πρωτο φλεμμα"
Υγ
Εσυ εκανες αναφορα;;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true
Όλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.
"Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου, ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση"
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δεν το βλεπω ευκολο, και εξαρταται τι ουσια.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:41Αν προκύψει ξεκάθαρα χρήση κάποιας ουσίας ίσως υπάρξουν αρκετές ελπίδες να δούμε σοβαρές ποινές.Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Τώρα είδα στην κατάθεση της (δευτερη 20 ώρες μετά) ,
Έδωσε ουρά σε δυο ουροσυλλεκτες, προς εξέταση.
Άρα, λογικά είναι ουρά έως 19/20 ωρών περίπου, (23:00 πηγε τμήμα για δευτερη καταθεση, 4 πρωι είχε γυρίσει ξενοδοχείο).
Σας παραδίδω κατόπιν αιτήσεώς σας δύο ουροσυλλέκτες περιέχοντες δείγμα ούρων που ελήφθησαν εντός της υπηρεσίας, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εξέταση τους προς διαπίστωση ουσιών που μπορεί να είχα καταναλώσει, παρά τη θέλησή μου, κατά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.
Αντε να δουμε τις τοξικολογικές.
Το αν δείξουν ουσίες αξιολογείται περισσότερο (θετικό)
από το εάν δεν δείξουν τπτα. (αρνητικό)
Το θετικό είναι θετικό για ουσίες
Το αρνητικό όμως μπορεί και να είναι ψευδώς αρνητικό.
Που ανιχνεύονται αυτές περισσότερο; Σε αίμα ή ούρα;
αν η ουσια ειναι ξεκαθαρα rape drug, πιθανον. αν ειναι καποιο ναρκωτικο που παιρνουν γενικως για διασκεδαση, και αν εχει παρει και ο αντρας και λοιποι παρτακηδες, χλωμο.
αλλο τι εγινε, και αλλο τι μπορει να αποδειχτει. και δεν βλεπω πως μπορει να αποδειχτει οτι δεν πηρε τα ναρκωτικα με τη θεληση της, οπως και τα ποτα, οπως και αυτον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Η μόνη αντίφαση που βρίσκω μέχρι στιγμής στα όσα λένε οι λεβεντηδες είναι ότι ο μεν Βασίλης λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένη ενώ οι άλλοι ότι ήταν εμφανώς μεθυσμένη. Επίσης αν την μπιπ Μόνο ένας απομακρύνεται το σενάριο του ομαδικού βιασμού Αρά και του βιασμου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εντελώς διαφορετική ιστορία.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:38 https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=trueΌλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.
"Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου, ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση"
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Εμπεδοκλής
Πώς τον λέγανε εκείνο τον τύπο σε ριάλιτι μεγάλου καναλιού που έλεγε σε επεισόδιο ότι αν βγει η μέρα και δεν έχει κάνει σέξ τότε έχει βιασμό; Αυτό ακριβώς έκαναν και οι τύποι με την κοπέλα. Αυτές είναι οι ηθικές αξίες που δείχνει σήμερα η τηλεόραση και τα υπόλοιπα μίντια...
-
Menios_mikroulis
Διάβασε την ειδηση για την κλοπη αυτοκινήτου Λενορμαν. Αν κάποιος αντι να πει περαστικα στο θυμα, πει οτι πρεπει να προσέχουμε να μημ αφήνουμε ουτε λεπτο ξεκλειδωτο το αμαξι, ειναι ξεπλένης; ειναι εκθετος στην κουλτούρα κλοπής αυτοκινήτων; Αν δεν απαντησεις με ναι ή όχι και γιατί, γύρνα πισω στο πάνελ με τα ριαλιτιvantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:37Δεν κάνω αναφορές, πύτε. Μου ηρθαν δυο ειδοποιησεις απο σενα χτες βράδυ τωρα που το λες, τις κλικαρω, η μία οδηγουσε κανονικά σε ποστ σου, η άλλη στο κενό.Menios_mikroulis έγραψε: 20 Ιαν 2022, 08:46Apanta ρε αν εχεις κακαλα. Την σκαπουλαρες με ενα "πρωτο φλεμμα"
Υγ
Εσυ εκανες αναφορα;;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Lord Brum έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:42 Η μόνη αντίφαση που βρίσκω μέχρι στιγμής στα όσα λένε οι λεβεντηδες είναι ότι ο μεν Βασίλης λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένη ενώ οι άλλοι ότι ήταν εμφανώς μεθυσμένη. Επίσης αν την μπιπ Μόνο ένας απομακρύνεται το σενάριο του ομαδικού βιασμού Αρά και του βιασμου
Μας δουλεύει.ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:38 https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=trueΌλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.

Δεν διευκρινίζει αν υπήρξε στοματικό και απο πλευράς του, βεβαια. Αλλά οκ, αναφέρει και προκαταρκτικές πράξεις, οπότε και με την αφή τη σερβιέτα δεν παίζει να μη την κατάλαβε. Κατι δεν μας λέει καλά ο Λεβένταρος.
Τελικά τι ρόλο βαράει ο Παπαδόπουλος στο Αχίλλειο;θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία "Αχίλλειον" στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μπορει να ειναι βαμπιρ και να εφαγε κιολαςvantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:46Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:38 https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=trueΌλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.
Δεν διευκρινίζει αν υπήρξε στοματικό και απο πλευράς του, βεβαια. Αλλά οκ, αναφέρει και προκαταρκτικές πράξεις, οπότε και με την αφή τη σερβιέτα δεν παίζει να μη την κατάλαβε. Κατι δεν μας λέει καλά ο Λεβένταρος.
Μπορει ειχε 1-2% για να συστηνεται ως μετοχοςvatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:47Τελικά τι ρόλο βαράει ο Παπαδόπουλος στο Αχίλλειο;θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία "Αχίλλειον" στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-