!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:16 Και ως τελικό συμπέρασμα
Ή .. πατριαρχία ΔΕΝ έχει σχέση με βιασμούς
Συζητήσιμο ή όχι;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:26 θυμαμαι τι γινοταν στην δικη μου θεωρουμενη σαν κορυφαια σκληροπυρηνικα πατριαρχικη περιοχη κ σβηνω
Στη Σπαρτη ας πουμε, πριν μολις μια δυο δεκαετιες, θυμαμαι ντοπιο βλαχο να εξιστορει με θαυμασμο αυτο που εκανε συγγενης του οταν επιασε την αρραβωνιστικια του στο κρεβατι με αλλον: με απειλη οπλου τους εδεσε και τους δυο με σκοινι πισω απο το αγροτικο και τους εσυρε οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα μεχρι την πλατεια του χωριου οπου τους εκανε σβουρες. Ο τυπος δεν ελεγε πως αυτος που το εκανε αυτο ηταν τρελος, αλλα πως ηταν ζορικος μαγκας και πως καλα τους ξηγηθηκε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Εμένα πάντως η μία γιαγιά τύλλιξε τον παππού με γράμματα και τέτοια και η άλλη στην αρχή του'ριξε χυλόπιτα και τον παντρεύτηκε, όταν γύρισε από τον πόλεμο. Αλλά στις Κυκλάδες έχουμε μητριαρχική κοινωνία.

Και εννοείται πήγα και βρήκαν τύπο από τη δεύτερη μητριαρχική κοινωνία της Ελλάδος. :003:
Τα τελευταία σαράντα χρόνια ΔΕΝ υπάρχει πατριαρχία στην Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:14
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:42
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:38
Κοριτσαρα μου, μην επιχειρείς συζήτηση μαζί μου. Δνε έχει νόημα. Δεν βλέπεις αυτα που βλέπω, δεν βλέπω αυτά που βλέπεις. Καλύτερα συζήτησε με όσους μοιράζεστε κοινες απόψεις.
Μην επιχειρήσεις ξανά συζήτηση μαζί μου.

Δεν με νοιάζει τι βλέπεις ούτε τι καταλαβαίνεις.

Δεν θα μου κάνεις ανάκριση.
Στο ξαναείπα οτι είσαι αστεία. Don't worry δεν θα επιχειρήσω ξανά συζήτηση μαζί σου
Πάνε παίξε αλλού.

Δεν μ' ενδιαφέρει τι λες πως είμαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:37
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Εμένα πάντως η μία γιαγιά τύλλιξε τον παππού με γράμματα και τέτοια και η άλλη στην αρχή του'ριξε χυλόπιτα και τον παντρεύτηκε, όταν γύρισε από τον πόλεμο. Αλλά στις Κυκλάδες έχουμε μητριαρχική κοινωνία.

Και εννοείται πήγα και βρήκαν τύπο από τη δεύτερη μητριαρχική κοινωνία της Ελλάδος. :003:
Τα τελευταία σαράντα χρόνια ΔΕΝ υπάρχει πατριαρχία στην Ελλαδα
Ποιά 40. Στις Κυκλάδες δεν υπήρξε ποτέ πατριαρχία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29

Μπορει στα χωρια σας ετσι να γινοταν, δεν ξερω
Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:30

Ναι και τις πυροβολούσε όλο το χωριό

Στην Τουρκία μεγάλωσες?
Α δεν είχαν θέμα με τις ξεπαρθενιασμένες γυναίκες στα μερη σας;
Μπορεί τότε να ίσχυε μόνο στις επαρχιακές πόλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιαν 2022, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:36
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:26 θυμαμαι τι γινοταν στην δικη μου θεωρουμενη σαν κορυφαια σκληροπυρηνικα πατριαρχικη περιοχη κ σβηνω
Στη Σπαρτη ας πουμε, πριν μολις μια δυο δεκαετιες, θυμαμαι ντοπιο βλαχο να εξιστορει με θαυμασμο αυτο που εκανε συγγενης του οταν επιασε την αρραβωνιστικια του στο κρεβατι με αλλον: με απειλη οπλου τους εδεσε και τους δυο με σκοινι πισω απο το αγροτικο και τους εσυρε οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα μεχρι την πλατεια του χωριου οπου τους εκανε σβουρες. Ο τυπος δεν ελεγε πως αυτος που το εκανε αυτο ηταν τρελος, αλλα πως ηταν ζορικος μαγκας και πως καλα τους ξηγηθηκε.
εβαλε κ τα ροτβαιλερ του να τους κατουρησουν - δημοσια
λεπτομερεια που σου διεφυγε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Τώρα είδα στην κατάθεση της (δευτερη 20 ώρες μετά) ,
Έδωσε ουρά σε δυο ουροσυλλεκτες, προς εξέταση.
Άρα, λογικά είναι ουρά έως 19/20 ωρών περίπου, (23:00 πηγε τμήμα για δευτερη καταθεση, 4 πρωι είχε γυρίσει ξενοδοχείο).
Σας παραδίδω κατόπιν αιτήσεώς σας δύο ουροσυλλέκτες περιέχοντες δείγμα ούρων που ελήφθησαν εντός της υπηρεσίας, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εξέταση τους προς διαπίστωση ουσιών που μπορεί να είχα καταναλώσει, παρά τη θέλησή μου, κατά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.

Αντε να δουμε τις τοξικολογικές.

Το αν δείξουν ουσίες αξιολογείται περισσότερο (θετικό)
από το εάν δεν δείξουν τπτα. (αρνητικό)

Το θετικό είναι θετικό για ουσίες
Το αρνητικό όμως μπορεί και να είναι ψευδώς αρνητικό.
Αν προκύψει ξεκάθαρα χρήση κάποιας ουσίας ίσως υπάρξουν αρκετές ελπίδες να δούμε σοβαρές ποινές.

Που ανιχνεύονται αυτές περισσότερο; Σε αίμα ή ούρα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:34
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:15 Τελικά κανένας δεν θα συζητάει με κανέναν :smt005:
Καλό αυτό.
Αλλά δεν συζητάω μαζί σου. :ne8:
Ούτε εγώ :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

τι γελάτε σαν χάχες μωρέ;

την "ατίμασε" ήταν ο όρος. αν ήταν κλασική περίπτωση βιασμού, του τύπου "σου τη στήνω στη βρύση, για εκδίκηση στον αδερφό σου που μπαίνει με τα κατσίκια του στο χωράφι μου" μπορεί να μην την πετροβολούσαν, αλλά το λιγότερο ήταν για λύπηση και κανείς δε θα ήθελε να την παντρευτεί.

αν ήταν τώρα ένα φλερτ και ο άλλος την βίασε γιατί "τον άναψε" παρότι αυτή δεν ήθελε σεξ, τότε προφανώς και ήταν εκτός από ατιμασμένη και καραπουτανάρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:38
Πάνε παίξε αλλού.

Δεν μ' ενδιαφέρει τι λες πως είμαι.
Αλε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

διορθωσε τις παραθεσεις σου Naida
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:41
Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Τώρα είδα στην κατάθεση της (δευτερη 20 ώρες μετά) ,
Έδωσε ουρά σε δυο ουροσυλλεκτες, προς εξέταση.
Άρα, λογικά είναι ουρά έως 19/20 ωρών περίπου, (23:00 πηγε τμήμα για δευτερη καταθεση, 4 πρωι είχε γυρίσει ξενοδοχείο).
Σας παραδίδω κατόπιν αιτήσεώς σας δύο ουροσυλλέκτες περιέχοντες δείγμα ούρων που ελήφθησαν εντός της υπηρεσίας, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εξέταση τους προς διαπίστωση ουσιών που μπορεί να είχα καταναλώσει, παρά τη θέλησή μου, κατά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.

Αντε να δουμε τις τοξικολογικές.

Το αν δείξουν ουσίες αξιολογείται περισσότερο (θετικό)
από το εάν δεν δείξουν τπτα. (αρνητικό)

Το θετικό είναι θετικό για ουσίες
Το αρνητικό όμως μπορεί και να είναι ψευδώς αρνητικό.
Αν προκύψει ξεκάθαρα χρήση κάποιας ουσίας ίσως υπάρξουν αρκετές ελπίδες να δούμε σοβαρές ποινές.

Που ανιχνεύονται αυτές περισσότερο; Σε αίμα ή ούρα;
Πώς ρε μάνα μου, αφού αλλού την πότισαν τα ντρόγκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:36
Αν είναι όντως αλήθεια, πατριαρχία και κουλτούρα βιασμού θα ίσχυε μόνον αν έσερνε μόνον την αρραβωνιαστικιά του πίσω από το αγροτικό, βρε κουτό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”