!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:45
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:40
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:36

Στη Σπαρτη ας πουμε, πριν μολις μια δυο δεκαετιες, θυμαμαι ντοπιο βλαχο να εξιστορει με θαυμασμο αυτο που εκανε συγγενης του οταν επιασε την αρραβωνιστικια του στο κρεβατι με αλλον: με απειλη οπλου τους εδεσε και τους δυο με σκοινι πισω απο το αγροτικο και τους εσυρε οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα μεχρι την πλατεια του χωριου οπου τους εκανε σβουρες. Ο τυπος δεν ελεγε πως αυτος που το εκανε αυτο ηταν τρελος, αλλα πως ηταν ζορικος μαγκας και πως καλα τους ξηγηθηκε.
εβαλε κ τα ροτβαιλερ του να τους κατουρησουν - δημοσια
λεπτομερεια που σου διεφυγε
Αυτα να ειναι συζητησεις επαρχιωτων που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τον πρωτευουσανο που χει ερθει επισκεψη, εμενα δηλαδη, το δεχομαι. Δεν ημουν μπροστα σε αυτο που εξιστορηθηκε, οπως φαινεται απο το πως το εγραψα. Ομως το υποκειμενο της ιστοριας ηταν γνωστο και στους υπολοιπους της παρεας και δεν εδειξαν ουτε ν αμφισβητουν οτι συνεβη, αλλα ουτε και να επικρινουν.
σωπααααα

θα σου χαλασει το αφηγημα -δεξου τα σαν αληθεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:49
Μάνη σου λεει μετα, όλα μαρκετινγκ. :011:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:48
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:46
ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:43

Δεν κατάλαβα. Τι εννοείς;
Εννοώ ότι εφόσον τη νάρκωσαν αλλού και αυτοί δεν είχαν ή δήθεν δεν είχαν ιδέα, θα αμολήσουν το σενάριο ότι τα'χαν πιει, τους φάνηκε οικειοθελής συνουσία και χαιρετίσματα. Γι'αυτό και είναι εγκληματική η αργοπορημένη ιατροδικαστική εξέταση.
Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει σημεία βίας.
Ο βιασμός, ποινικά, δεν έχει ως προϋπόθεση τη χρήση βίας. Απλά την έλλειψη συναίνεσης.
Για ποιούς; Υπάρχει γενετικό υλικό; Ο άλλος σου λέει εγώ έκανα σεξ συναινετικά πχ και έφυγα ή ήμουν σουρωμένος και μου φάνηκε εντάξει, μιλήσαμε στο τηλ τα κανονίσαμε και όλα κομπλέ, που να ξέρω τί έγινε μετα. Μετά για πλάκα οι υπόλοιποι το αρνούνται ή τα φορτώνεται ένας όλα με μερικά φράγκα παραπάνω και βγαίνει εξασφαλισμένος σε μερικά χρονάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:39
Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29

Μπορει στα χωρια σας ετσι να γινοταν, δεν ξερω
Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:30

Ναι και τις πυροβολούσε όλο το χωριό

Στην Τουρκία μεγάλωσες?
Α δεν είχαν θέμα με τις ξεπαρθενιασμένες γυναίκες στα μερη σας;
Μπορεί τότε να ίσχυε μόνο στις επαρχιακές πόλεις.
Τι να σου πω Θεσσαλονίκη δεκαετίας 60 που ήταν έφηβη η μητέρα μου δεν γινόταν παρθενοραφες και κρεμασμένα σεντονιων ουτε ρωτούσε κάνεις αν κάποια ήταν παρθένα η όχι. Όλοι οι συμφοιτητές και οι αυμδοιτητριες της μάνας μου και του πατέρα μου είχαν προγαμιαίες σχέσεις κάποιες κατέληξαν και σε γάμο. Απλα τότε δεν ήταν σύνηθες μια κοπέλα να αλλάζει γκόμενους Σαν τα πουκάμισα συν ότι ήταν στη μόδα να παντρεύονται νέοι, πολύ πριν τα τριάντα. Και από ιστορίες που άκουγα από τη γιαγιά μου για κάτι ξεπεταγμενες που άλλαζαν γκόμενους πουθενά δεν αναφέρθηκε ξύλο η διαπομπευση ούτε δυσκολεύτηκαν οι κοπέλες να παντρευτούν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50
AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
αυτο το ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων ειναι αυτο που στηριζεται με την εισαγωγη χιλιαδων υπαναπτυκτων μεταναστων ...εσεις οι ιδιο που το ξορκιζεται ... κανω λαθος ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
"Ρομαντικοί ιππότες" τα πατριαρχάκια του φόρουμ; :lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:52

Στην Τουρκία μεγάλωσες?
Τι να σου πω Θεσσαλονίκη δεκαετίας 60 που ήταν έφηβη η μητέρα μου δεν γινόταν παρθενοραφες και κρεμασμένα σεντονιων ουτε ρωτούσε κάνεις αν κάποια ήταν παρθένα η όχι. Όλοι οι συμφοιτητές και οι αυμδοιτητριες της μάνας μου και του πατέρα μου είχαν προγαμιαίες σχέσεις κάποιες κατέληξαν και σε γάμο. Απλα τότε δεν ήταν σύνηθες μια κοπέλα να αλλάζει γκόμενους Σαν τα πουκάμισα συν ότι ήταν στη μόδα να παντρεύονται νέοι, πολύ πριν τα τριάντα. Και από ιστορίες που άκουγα από τη γιαγιά μου για κάτι ξεπεταγμενες που άλλαζαν γκόμενους πουθενά δεν αναφέρθηκε ξύλο η διαπομπευση ούτε δυσκολεύτηκαν οι κοπέλες να παντρευτούν
Το '60 Θεσσαλονίκη και Αθήνα και ίσως Πάτρα, ιδιαίτερα τα κέντρα, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα ήταν ό,τι σήμερα η Ελλάδα συνολικά σε σχέση με τη Σομαλία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50 στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
Δεν υπήρχαν πεταλούδες και νεράϊδες. Στο σόι μου οι ηλικιωμένοι είναι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν από τα εδάφη τους με την Μιρκασιατική καταστροφή, γνώρισαν πείνα και θανατικό με τον Β'ΠΠ, μετά εμφύλιο, μετά χούντα. Πείνα, δυστυχίες και σκληρή ζωή αλλά είχαν ο ένας τον άλλο μέσα στην οικογένεια για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Αν με σκληρή δουλειά κατάφερναν να σταθούν στα πόδια τους και να δουν τα παιδιά τους να κάνουν τις δικές τους οικογένειες, του ήταν αρκετή ικανοποίηση για μια ζωή που ξεκίνησε με πολύ κακούς οιωνούς.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:41
Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Τώρα είδα στην κατάθεση της (δευτερη 20 ώρες μετά) ,
Έδωσε ουρά σε δυο ουροσυλλεκτες, προς εξέταση.
Άρα, λογικά είναι ουρά έως 19/20 ωρών περίπου, (23:00 πηγε τμήμα για δευτερη καταθεση, 4 πρωι είχε γυρίσει ξενοδοχείο).
Σας παραδίδω κατόπιν αιτήσεώς σας δύο ουροσυλλέκτες περιέχοντες δείγμα ούρων που ελήφθησαν εντός της υπηρεσίας, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εξέταση τους προς διαπίστωση ουσιών που μπορεί να είχα καταναλώσει, παρά τη θέλησή μου, κατά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.

Αντε να δουμε τις τοξικολογικές.

Το αν δείξουν ουσίες αξιολογείται περισσότερο (θετικό)
από το εάν δεν δείξουν τπτα. (αρνητικό)

Το θετικό είναι θετικό για ουσίες
Το αρνητικό όμως μπορεί και να είναι ψευδώς αρνητικό.
Αν προκύψει ξεκάθαρα χρήση κάποιας ουσίας ίσως υπάρξουν αρκετές ελπίδες να δούμε σοβαρές ποινές.

Που ανιχνεύονται αυτές περισσότερο; Σε αίμα ή ούρα;
Αν και δεν είναι γιατρός θεωρώ σε ουρά, υπό την έννοια ότι ανιχνεύονται προιοντα μεταβολισμού της ουσίας που μένουν στο σώμα περισσότερη ώρα από την ίδια την ουσία. Εξάλλου η wada έλεγχο ούρων κάνει φανταζομαι αν ξταν πιο αξιοπιστος ο ελεγχος δειγματος αίματος θα έπαιρναν αίμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:52
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:49
Μάνη σου λεει μετα, όλα μαρκετινγκ. :011:
ακρως επιτυχημενο - απο τα χρονια του Λυκουργου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Στην Τουρκία μεγάλωσες?
Στις δύσκολες περιπτώσεις δινόταν προίκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:53
"Ρομαντικοί ιππότες" τα πατριαρχάκια του φόρουμ; :lol:
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Στην Τουρκία μεγάλωσες?
Για αυτό λέω, ίσως στις μεγάλες πόλεις να ήταν διαφορετικά και να μην είχαν πρόβλημα αν η γυναίκα ειχε ξεπαρθενιαστεί ή είχε ερωτικές σχέσεις με άλλον/αλλους πριν το γάμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:46
ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:43
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Πώς ρε μάνα μου, αφού αλλού την πότισαν τα ντρόγκια.
Δεν κατάλαβα. Τι εννοείς;
Εννοώ ότι εφόσον τη νάρκωσαν αλλού και αυτοί δεν είχαν ή δήθεν δεν είχαν ιδέα, θα αμολήσουν το σενάριο ότι τα'χαν πιει, τους φάνηκε οικειοθελής συνουσία και χαιρετίσματα. Γι'αυτό και είναι εγκληματική η αργοπορημένη ιατροδικαστική εξέταση.
Με την ίδια λογική, μπορουν και να πουν πως πήρε μόνη της ναρκωτικά για να τους ενοχοποιήσει, το πρωί της επόμενης.
Δλδη, δε βγάζεις άκρη. Προφανώς θα πουν τέτοιες βλακείες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 19 Ιαν 2022, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

απο το 70 πεσαμε στο 60 ... σε λιγο το 40 και να και οι Σουλιωτισσες που πεσανε να μην ατιμαστουνε :003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”