!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Menios_mikroulis

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:52 Αλλά τι να κάνουμε, μη ζηλεύετε τόσο πολυ που τα 'χει με ψωλαρά και θέλει να μας το δείχνει. ....

κατάλαβα
πιάσε τα πανελίστικα τόπικ γιατί παραπάνω δεν κόβει
κρίμα πύτε, είχα άλλες προσδοκίες από σένα
Το άλλο τί είναι? Ντουντ, γιατί σχολιάζεις πρωτο φλέμα?
έτσι, τουμπέκα στο ερώτημα :smt038
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:52
Την έχω κράξει κι εγώ για όλα αυτά ρε. Αλλά τι να κάνουμε, μη ζηλεύετε τόσο πολυ που τα 'χει με ψωλαρά και θέλει να μας το δείχνει. Καλό ειναι να εισαι ψωλαράς, καλό ειναι και να καμαρώνεις και εσυ και η δικιά σου για αυτο. Η τοξική αρρενωπότητα όταν εχει να κάνει αμιγώς με σωματικά χαρακτηριστικά, και όχι με ιδέες/απόψεις, μόνο καλή είναι.

Το άλλο τί είναι? Ντουντ, γιατί σχολιάζεις πρωτο φλέμα? Πόσταρε συχνότερα στο πχορουμ πύτε, κάνε κάτι, βγες απο 'κει αμεσως. :e040:
Ειιι σε εσάς δεν την έδειξα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:49
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:25
Δεν ξέρω σε ποιό φιλοσοφικό ρεύμα ανήκει με σιγουριά, οπότε ας το πω βαντονισμό, προς το παρόν.
Οφείλουμε να κηρύττουμε συμβουλές προς τα θύματα (ή σε άτομα ωστε να μην καταλήξουν θυματα), αλλά οχι όλο αυτο να το πλαισιώνουμε με την απάθεια του "δατ'ς ιτ, ετσι επικίνδυνος ειναι ο κοσμος, δεν αλλάζει". Λες και οι επικίνδυνοι ειναι εξωγήινοι, λες και δεν ειναι άνθρωποι κι αυτοι που μεγαλώνουν ανάμεσά μας με σαθρές ηθικές αξίες. Ε, ένας τρόπος να σταματήσουμε να παράγουμε τους επικίνδυνους ανθρώπους, είναι το να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε πριν καταλήξουν τέτοιοι. Εγκληματίας δεν γεννιέται κανείς, μόνο γίνεται. Ε, χρέος μας ειναι να μην του επιτρέπουμε να γινει, οσο ειναι νωρίς. Όπως χρέος μας ειναι και να μην επιτρεπουμε να υπαρχουν θύματα, μέσω των συμβουλών για πρόληψη.

Ελπίζω να μην ακουγονται πολύ "καγκουροπροχώ" αυτά στους πχορουμιτες, και αρχίσω να γίνομαι κι εγώ το μαυρο προβατο του πχορουμ, σαν τη ναιδα. Δεν θελω να γινω μαύρο εγω. Κόκκινο βάψτε με :g094:
σωστα ολα.

η δουλεια γινεται σε μικρη ηλικια. δεν ειναι τυχαιο που καθε φορα που διαβαζω "ο γονιος να εριχνε 5 φαπες" για παιδι, σκουζω σαν καρεν με αναβολικα, ενω οταν μιλαμε για ενηλικες στηριζω ξυλικια μπιστολιδια και βασανιστηρια.
Ακριβώς. Καλό είναι να πέφτουν απανωτές φάπες και μπουκέτα σε μικρή ηλικία, αλλά μόνο με τη μεταφορικη έννοια. Τη φάπα που θα φάει ενα παιδί χωρίς αυτή να προέρχεται απο σωματική βία, την καταλαβαίνει, την επεξεργάζεται και την εκτιμάει περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
vantono

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:56
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:52
Την έχω κράξει κι εγώ για όλα αυτά ρε. Αλλά τι να κάνουμε, μη ζηλεύετε τόσο πολυ που τα 'χει με ψωλαρά και θέλει να μας το δείχνει. Καλό ειναι να εισαι ψωλαράς, καλό ειναι και να καμαρώνεις και εσυ και η δικιά σου για αυτο. Η τοξική αρρενωπότητα όταν εχει να κάνει αμιγώς με σωματικά χαρακτηριστικά, και όχι με ιδέες/απόψεις, μόνο καλή είναι.

Το άλλο τί είναι? Ντουντ, γιατί σχολιάζεις πρωτο φλέμα? Πόσταρε συχνότερα στο πχορουμ πύτε, κάνε κάτι, βγες απο 'κει αμεσως. :e040:
Ειιι σε εσάς δεν την έδειξα!
Δεν χρειάζεται, υποψιαζόμαστε ότι θα ειναι σαν τη δική μας, και μας ειναι αρκετό. :oops:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οχι ρε μλκ.

δεν τον ειχα για τοσο καθικι τον τριανταφ. που δηλαδη ολους τους δημοσιογραφουν για καθικια τους εχω, αλλα οχι και τοσο.

σε καθε περιπτωση, οσοι κατσετε να το δειτε, σημειωστε το σημειο που θα πει "εκει κι εκει εκανα μαλακια, κοριτσια μην κανετε οτι εγω" για να δειτε ποσο δικιο εχω-εχουμε οσοι το λεμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:59
οχι ρε μλκ.

δεν τον ειχα για τοσο καθικι τον τριανταφ. που δηλαδη ολους τους δημοσιογραφουν για καθικια τους εχω, αλλα οχι και τοσο.

σε καθε περιπτωση, οσοι κατσετε να το δειτε, σημειωστε το σημειο που θα πει "εκει κι εκει εκανα μαλακια, κοριτσια μην κανετε οτι εγω" για να δειτε ποσο δικιο εχω-εχουμε οσοι το λεμε.
Να την φωνάξουμε εδώ να μας πει την άποψη της.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:58
Δεν χρειάζεται, υποψιαζόμαστε ότι θα ειναι σαν τη δική μας, και μας ειναι αρκετό. :oops:
Έτσι :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono

ε οχι ρε μλκ!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eλπίζω τουλάχιστον να της κόψει να πάει με έτοιμο κείμενο/ερωτήσεις (που το έχει δει δικηγόρος) και όχι χύμα. Πολύ φοβάμαι ότι το κοριτσάκι δεν έχει στον ήλιο μοίρα να την προστατεύει και πλακώσανε τα όρνια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ντροπή
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:57
Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:49
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:25
Δεν ξέρω σε ποιό φιλοσοφικό ρεύμα ανήκει με σιγουριά, οπότε ας το πω βαντονισμό, προς το παρόν.
Οφείλουμε να κηρύττουμε συμβουλές προς τα θύματα (ή σε άτομα ωστε να μην καταλήξουν θυματα), αλλά οχι όλο αυτο να το πλαισιώνουμε με την απάθεια του "δατ'ς ιτ, ετσι επικίνδυνος ειναι ο κοσμος, δεν αλλάζει". Λες και οι επικίνδυνοι ειναι εξωγήινοι, λες και δεν ειναι άνθρωποι κι αυτοι που μεγαλώνουν ανάμεσά μας με σαθρές ηθικές αξίες. Ε, ένας τρόπος να σταματήσουμε να παράγουμε τους επικίνδυνους ανθρώπους, είναι το να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε πριν καταλήξουν τέτοιοι. Εγκληματίας δεν γεννιέται κανείς, μόνο γίνεται. Ε, χρέος μας ειναι να μην του επιτρέπουμε να γινει, οσο ειναι νωρίς. Όπως χρέος μας ειναι και να μην επιτρεπουμε να υπαρχουν θύματα, μέσω των συμβουλών για πρόληψη.

Ελπίζω να μην ακουγονται πολύ "καγκουροπροχώ" αυτά στους πχορουμιτες, και αρχίσω να γίνομαι κι εγώ το μαυρο προβατο του πχορουμ, σαν τη ναιδα. Δεν θελω να γινω μαύρο εγω. Κόκκινο βάψτε με :g094:
σωστα ολα.

η δουλεια γινεται σε μικρη ηλικια. δεν ειναι τυχαιο που καθε φορα που διαβαζω "ο γονιος να εριχνε 5 φαπες" για παιδι, σκουζω σαν καρεν με αναβολικα, ενω οταν μιλαμε για ενηλικες στηριζω ξυλικια μπιστολιδια και βασανιστηρια.
Ακριβώς. Καλό είναι να πέφτουν απανωτές φάπες και μπουκέτα σε μικρή ηλικία, αλλά μόνο με τη μεταφορικη έννοια. Τη φάπα που θα φάει ενα παιδί χωρίς αυτή να προέρχεται απο σωματική βία, την καταλαβαίνει, την επεξεργάζεται και την εκτιμάει περισσότερο.
δεν ειναι το καταλληλο νημα, αλλα και αυτες οι μεταφορικες φαπες, λυση αναγκης ειναι, οχι οτι καλυτερο. ο βασικος τροπος να διδαξεις καποιον, ειναι να δινεις το παραδειγμα, με τις δικιες σου πραξεις. και δεν θα χρειαστει ποτε φαπα, αληθινη η μεταφορικη. οι "φαπες" που ειναι καλο να φαει ενα παιδι μεγαλωνωντας, ειναι οχι απο τον γονιο, αλλα απο την πραγματικοτητα, δουλεια του γονιου ειναι να τον προστατεψει απο αυτες, τοσο ωστε να μην παθει μονιμη ζημια, αλλα οχι τοσο ωστε να μην "πονεσει" καθολου. δυσκολη ισορροπία.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Beria έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:21
Ποιος είναι ο Γκιώνης, είπαμε;
Χωρίς να θέλω οπωσδήποτε να συσχετίσω την παρούσα ακτιβιστική του δράση με την παρελθούσα....

....απλα θέλω να υπενθυμίσω πως ο Ηλίας Γκιώνης έχει, και μόνο για πάρτη του. 20σελιδο νήμα στη φορουμάρα μας

viewtopic.php?f=24&t=24387
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:15
ST48410 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:04
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:02 Κατά το φόρουμ :
Όχι.
Τι οχι βρε ST48410 :lol:
ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

vatraxos έγραψε: 18 Ιαν 2022, 20:08
Ντροπή
γιατι ντροπη, αν δεν ειναι παγιδα μια χαρα θα την ωφελησει σε πολλους τομεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”