!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

AlienWay έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:33
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:32
AlienWay έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:28 Στην αγαπημένη μου Ουγκάντα, έχουν μια πολύ σοφή παροιμία: "Όταν το δέντρο πέφτει, οι μαϊμούδες σκορπίζουν".

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!
Στην Ουγκαντα το στοματικο σεξ, ειτε στρειτ, ειτε γκει, διωκεται ποινικα.
Γιατί έχουν κάποιους ξεφτίλες πάστορες που ασκούν υπεροχή και κάνουν κουμάντο σε όλα.
Γιατί τον δαγκώνουν αντί να πιπίλανε και έπρεπε να μπει κάποια δικλείδες ασφαλείας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:43
Η πρόληψη σώζει ζωές παντού (οχι μονο σε βιασμούς ή ληστείες). Σε εναν άνθρωπο που εχει μόλις πέσει θυμα ληστείας ή βιασμού όμως, δεν πας να του πεις μετά "έφταιγες κι εσυ που δεν πρόσεχες". Αυτό ακριβώς γινεται στα σοσιαλς απο εκεινη τη μερα. Οποιαδήποτε κριτικη προς το θύμα ειναι κακοπροαίρετη. Ελάχιστες καλοπροαίρετες βρίσκεις. Το όποιο θυμα το μάθημά του το πήρε ήδη (αφου πολυ δυστυχως του εγινε πάθημα), δεν χρειάζεται να του καταλογίζουν ισόποση ευθύνη με το θύτη μονο και μονο επειδή "ο βιαστής ειναι βιαστής" και ο "ληστής ληστής", θα έχουν μια ζωή το ακαταλόγιστο και δατ'ς ιτ!
Το θύμα έμαθε πλέον για τα όποια λάθη-αφέλειες του (δυστυχώς παθαίνοντας) αλλά το να του το κοπανάνε συνέχεια ενώ ο θυτης στο απυρόβλητο γιατι "ετσι ειναι ο κοσμος και ετσι οριζει η τροφική αλυσίδα" ή ο,τι άλλο, καταλήγει σε αισχρο blaming.
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί την κεντρική ιδέα του κόνσεπτ. Αυτό που εσύ εκλαμβάνεις ως το δικαίωμα στο λάθος ή την αφέλεια και το αντίστοιχο πάθημα και μάθημα, κάποιοι άλλοι το τοποθετούν στο πλαίσιο του δικαιώματος. Σκέτο.

Δηλαδή στο δικαίωμα της κάθε γυναίκας να σκέπτεται και να φέρεται όπως γουστάρει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ή έστω να χαρακτηρισθεί αφελής. Για τη συγκεκριμένη νοοτροπία, ακόμη και οι συστάσεις για περισσότερη προσοχή στις γυναίκες, είναι μια πατριαρχική και κατάπτυστη τάση...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κατά το φόρουμ :
Η κοπέλα είναι βιζιτα, είναι απλά μια ηλιθια, είναι μια ηλιθια χωριατισσα, είναι μια που πηγε να κανει την τύχη της με τους πλούσιους, αφού πήγε εδωσε συναίνεση να την βιάσουν, έπρεπε ο αδερδος της /πατέρας κτλ να την χαστουκίσει για να μείνει σπίτι,
Επίσης
γιατί η κοπέλα πηγε στο πάρτι;
γιατί ήπιε;
Γιατί δεν έφυγε με τις αλλες;
Γιατί εκλεισε δωματιο;
Γιατί δεν προσεξε;
Γιατι οι φίλες της δεν βιαστηκαν;

Ποιο victim blaming? Ποια κουλτούρα βιασμου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:02 Κατά το φόρουμ :
Όχι.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:11
sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:02
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:59
Δεν εισήγαγα εγώ τη λέξη βίζιτα. Εγώ στο αρχικό μου ποστ έβαλα 4-5 σενάρια να παίζουν σαν υπόθεση. Στο παρόν ζήτημα, απαντάω στο ποστ του βαντόνο περί βίζιτας.
Δεκτόν, εγώ την "εισαγωγή" την ανέφερα στο πλαίσιο του σύντομου διαλόγου μας.
Από εκεί και πέρα, η ρητορική αυτήνας της τσιμτσιλούδας είναι για φτύσιμο το λιγότερο.
Βέβαια, αυτό ακριβώς είναι το επίπεδο ΜΑΣ, μέχρι τσιμτσιλή και ρουβά ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μα ακριβώς, έχουμε φάει 30 σελίδες να συζητάμε για το τί είναι αυτή και χάνουμε την ουσία του θέματος που είναι ο βιασμός και το ότι για μία ακόμα φορά βλέπουμε πώς "προστατεύονται" οι γόνοι και το σκυλολόι τους. Απλά εγώ επεμβαίνω να απαντήσω στο "εσείς νομίζετε ότι δεν θα το πάθετε, γιατί δεν είστε βίζιτες και νομίζετε ότι μόνο οι βίζιτες τα παθαίνουν", προσπαθώντας να τον κάνω να καταλάβει ότι ναι μπορεί να συμβεί στην καθεμιά μας, αλλά μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες προσέχοντας. Αυτό, βέβαια, για να βολέψει τη ρητορική ορισμένων παπαροπάπαρων μεταφράζεται στο ότι ότι λέμε "τα θέλει ο κώλος τους", πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Και να το δούμε πιο πρακτικά, τί είναι καλύτερο, να σε στηρίζουνε μυτούδες μετά απο βιασμό ή να γλιτώσεις το βιασμό; Δηλαδή ειλικρινά, ως άντρας είχες γυρίσει φίλες σου σπίτι μετά από μεθύσι και τις περίμενες μέχρι να μπουν μέσα; Πχ. εσύ μαλάκας είσαι που το έκανες ή το έκανες για να τις προστατεύσεις, επειδή ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω; Απλά πράγματα ρε παιδιά.
Δεν κατηγορησε κανεις κανεναν για χαιρεκακία τύπου "τα 'θελε ο κώλος σου", για το θυμα. Απλώς κατανταει τουλαχιστον γραφικό το να σκάνε μαζικά κάθε φορά οι μετα Χριστόν προφητοκουβερνάντες, σε καθε περιστατικο τετοιου τυπου που βγαινει στη φορα, και να επικεντρώνονται στο θύμα που δεν πρόσεξε ή δεν πρόσεξε όσο έπρεπε. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, και ιδίως εδω στο πχορουμ, αλλα και στα υπολοιπα σοσιαλς.
Ναι οκ, έπρεπε να προσέξει και η πρόληψη σώζει ζωές ξεκάθαρα. Θενκ γιου μιστερ όμπβιους! Απο 'κει και πέρα τί θα γινει, θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θύμα και να δουμε τι θα γίνει με τους θύτες. Εχεις τον αλλον να φωτογραφίζεται με το εξώφυλλο που τον κατηγορει ως "βιαστη", και υφάκι "θα μου κλασετε τα αρχιδια", και εδω ακομα ασχολουμαστε με τα λάθη/παραλείψεις/αφέλειες του θυματος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Η κοπέλα είναι βιζιτα, είναι απλά μια ηλιθια, είναι μια ηλιθια χωριατισσα, είναι μια που πηγε να κανει την τύχη της με τους πλούσιους, αφού πήγε εδωσε συναίνεση να την βιάσουν, έπρεπε ο αδερδος της /πατέρας κτλ να την χαστουκίσει για να μείνει σπίτι,
Επίσης
γιατί η κοπέλα πηγε στο πάρτι;
γιατί ήπιε;
Γιατί δεν έφυγε με τις αλλες;
Γιατί εκλεισε δωματιο;
Γιατί δεν προσεξε;
Γιατι οι φίλες της δεν βιαστηκαν;

Ποιο victim blaming? Ποια κουλτούρα βιασμου;
Αυτό δεν είναι η νοοτροπία του πχόρουμ. Αυτή είναι η νοοτροπία που βολεύει να πιστεύουν για την κοινωνία οι μυτούδες, για να έχει λόγο ύπαρξης το κίνημα, γιατί δεν τους βολεύει να πιστεύουν ότι κανείς δεν είναι υπέρ κανενός βιασμού, αλλά πρέπει να είναι όλοι υποστηρικτές σώνει και ντε. Δηλαδή πρακτικά βολεύει να είμαστε όλοι καθίκια, για να αποκτούν λόγω ύπαρξης ορισμένες κλωσσάρες από τον καναπέ. Ποιός πατάει σε ποιόν δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι ότι, όταν το "αφήγημα" δε βολεύει, το φέρνουμε στα μέτρα μας, για να βολέψει.

Χαϊδέψτε τους τα αυτάκια, για να υπάρχουν θύματα και να έχετε λόγο ύπαρξης. Δυο τρία χαστούκια θέλετε όλες να συνέλθετε που τροφοδοτείτε τέτοιες αλητείες, λες και δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ "στηρίζω το βιαστή" και "ανοίγω τα μάτια στα ζωντόβολα".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:05
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:11
sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:02

Δεκτόν, εγώ την "εισαγωγή" την ανέφερα στο πλαίσιο του σύντομου διαλόγου μας.
Από εκεί και πέρα, η ρητορική αυτήνας της τσιμτσιλούδας είναι για φτύσιμο το λιγότερο.
Βέβαια, αυτό ακριβώς είναι το επίπεδο ΜΑΣ, μέχρι τσιμτσιλή και ρουβά ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μα ακριβώς, έχουμε φάει 30 σελίδες να συζητάμε για το τί είναι αυτή και χάνουμε την ουσία του θέματος που είναι ο βιασμός και το ότι για μία ακόμα φορά βλέπουμε πώς "προστατεύονται" οι γόνοι και το σκυλολόι τους. Απλά εγώ επεμβαίνω να απαντήσω στο "εσείς νομίζετε ότι δεν θα το πάθετε, γιατί δεν είστε βίζιτες και νομίζετε ότι μόνο οι βίζιτες τα παθαίνουν", προσπαθώντας να τον κάνω να καταλάβει ότι ναι μπορεί να συμβεί στην καθεμιά μας, αλλά μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες προσέχοντας. Αυτό, βέβαια, για να βολέψει τη ρητορική ορισμένων παπαροπάπαρων μεταφράζεται στο ότι ότι λέμε "τα θέλει ο κώλος τους", πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Και να το δούμε πιο πρακτικά, τί είναι καλύτερο, να σε στηρίζουνε μυτούδες μετά απο βιασμό ή να γλιτώσεις το βιασμό; Δηλαδή ειλικρινά, ως άντρας είχες γυρίσει φίλες σου σπίτι μετά από μεθύσι και τις περίμενες μέχρι να μπουν μέσα; Πχ. εσύ μαλάκας είσαι που το έκανες ή το έκανες για να τις προστατεύσεις, επειδή ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω; Απλά πράγματα ρε παιδιά.
Δεν κατηγορησε κανεις κανεναν για χαιρεκακία τύπου "τα 'θελε ο κώλος σου", για το θυμα. Απλώς κατανταει τουλαχιστον γραφικό το να σκάνε μαζικά κάθε φορά οι μετα Χριστόν προφητοκουβερνάντες, σε καθε περιστατικο τετοιου τυπου που βγαινει στη φορα, και να επικεντρώνονται στο θύμα που δεν πρόσεξε ή δεν πρόσεξε όσο έπρεπε. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, και ιδίως εδω στο πχορουμ, αλλα και στα υπολοιπα σοσιαλς.
Ναι οκ, έπρεπε να προσέξει και η πρόληψη σώζει ζωές ξεκάθαρα. Θενκ γιου μιστερ όμπβιους! Απο 'κει και πέρα τί θα γινει, θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θύμα και να δουμε τι θα γίνει με τους θύτες. Εχεις τον αλλον να φωτογραφίζεται με το εξώφυλλο που τον κατηγορει ως "βιαστη", και υφάκι "θα μου κλασετε τα αρχιδια", και εδω ακομα ασχολουμαστε με τα λάθη/παραλείψεις/αφέλειες του θυματος.
Πότε θες να σκάνε ρε συ βαντόνε; Μετά τα 5000 θύματα; Σε ποιόν αριθμό πιστεύεις θα πρέπει να αρχίσει ο κόσμος να βλέπει τον έξω κόσμο με το πραγματικό του πρόσωπο; ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:57
Πού ξέρεις τί σκέφτηκα; :smt005: Αν θυμάμαι καλά έκατσα διάβασα 30 σελίδες και έγραψα ότι κατά τη γνώμη μου είναι ζαβό από χωριό που περίμενε έναν και της εμφανίστηκαν 3. Και πάλι δε θυμάμαι να ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη.

Αλέρτ να χτυπήσεις εσύ, που νομίζεις ότι πιστεύουμε ότι είναι ΟΚ να βιάζεται κάποια, ακόμα κι αν είναι βιζιτού. Ουφο με σκούφο.
Εσύ έγραψες οτι περίμενε εναν και της πηγαν τρεις. Και εκεί έγινε το ολο θέμα. Και μάλιστα διευκρινίσες οτι δεν είναι οτι τα χάλασαν στα χρήματα αλλα στα άτομα. Ενω εχεις διαβάσει την υπόθεση. Μετά έγραψες για χαζο από το χωριό.
Μπορείς να με αποκαλείς ούφο, no prob, αλλα δεν αλλάζει το σκεπτικό σου. Οτι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες για ένα θύμα βιασμού ήταν οτι ηταν βίζιτα που της βγήκαν περισσότεροι πελατες. Μάλιστα συμφώνησαν και εξέχοντα μελη του φόρουμ και σε προειδοποίησαν οτι θα σε κρεμάσουν στο τσιγκελι για αυτή σου την άποψη.

Υγ Δεν ανέφερα κάπου οτι θεωρείς οτι δεν είναι βιασμός μιας κοπέλας που είναι βιζιτα. Αλλα το οτι θεωρήσες οτι η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό ήταν βιζιτα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:58 να εξηγησω, δεν βλεπω μια εικονα με λεζαντα "θα μου κλασετε τ αρχιδια, ξερειςποιοςειμεγωρε" βλεπω λεζαντα "δημοσιογραφια και αληθεια, αιωνια τσακωμενοι"

κατα τα αλλα, ελπιζω να καταληξει στη μπουζου, μονο για αυτη τη φωτο εχει την υποστηριξη μου.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά πολύ λίγοι θα το δουν έτσι. Οι περισσότεροι θα το εκλάβουν ως επίδειξη αλαζονείας. Προσωπικά θέλω να τιμωρηθεί μόνο αν αποδειχθεί ότι έφταιξε. Όχι επειδή είναι πλούσιος ή προκλητικός.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:54
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:50
sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:51

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις αρκετά.
Πες μας όμως, από που προκύπτει το σενάριο της βίζιτας σε αυτήν την περίπτωση; εννοώ από ποια στοιχεία, όχι από ποιανής τσιμτσιλουλουδούς τον πάτο. Επίσης το "πήγε σε πάρτυ μόνη της" δεν αποτελεί στοιχείο, εκτός αν θεωρείς όλες τις γκόμενές που πάνε σε πάρτυ βίζιτες, απλά όμως να το διευκρινήσεις παρακαλώ.
Μόνο απο το πχορουμ προεκυψε οτι ειναι "βίζιτα". Τα 'χουμε πει αυτα.
Ναι, στο φόρουμ ακούστηκε πρώτη φορά το σενάριο για κύκλωμα μαστροπείας με έδρα τις δύο μεγάλες πόλεις, ο βαντόνος ήταν ανυποψίαστος, αυτά δε συμβαίνουν στη ροζ τσιχλόφουσκά του.
Το θύμα του κυκλώματος μαστροπείας δεν λέγεται "βίζιτα", λέγεται θύμα τράφικινγκ, εξαναγκαζόμενο σε πορνεία. Αυτό εννοούσατε εσεις οταν μιλουσατε για "βίζιτα"? Για θυμα τράφικινγκ δηλαδη?
Βίζιτες δεν υποτίθεται οτι ονομάζονται ανεπίσημα αυτές που το κάνουν με τη θέλησή τους, ειναι πολυτελείας, και εχουν δικό τους εκλεκτό πελατολόγιο?
Πώς ορίζετε μια βίζιτα δηλαδή? Γιατι εγω τα θύματα τράφικινγκ της οργανωμενης μαστροπείας, μόνο "βίζιτες" δεν μου βγαινει να τα αποκαλέσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:08
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:57
Πού ξέρεις τί σκέφτηκα; :smt005: Αν θυμάμαι καλά έκατσα διάβασα 30 σελίδες και έγραψα ότι κατά τη γνώμη μου είναι ζαβό από χωριό που περίμενε έναν και της εμφανίστηκαν 3. Και πάλι δε θυμάμαι να ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη.

Αλέρτ να χτυπήσεις εσύ, που νομίζεις ότι πιστεύουμε ότι είναι ΟΚ να βιάζεται κάποια, ακόμα κι αν είναι βιζιτού. Ουφο με σκούφο.
Εσύ έγραψες οτι περίμενε εναν και της πηγαν τρεις. Και εκεί έγινε το ολο θέμα. Και μάλιστα διευκρινίσες οτι δεν είναι οτι τα χάλασαν στα χρήματα αλλα στα άτομα. Ενω εχεις διαβάσει την υπόθεση. Μετά έγραψες για χαζο από το χωριό.
Μπορείς να με αποκαλείς ούφο, no prob, αλλα δεν αλλάζει το σκεπτικό σου. Οτι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες για ένα θύμα βιασμού ήταν οτι ηταν βίζιτα που της βγήκαν περισσότεροι πελατες. Μάλιστα συμφώνησαν και εξέχοντα μελη του φόρουμ και σε προειδοποίησαν οτι θα σε κρεμάσουν στο τσιγκελι για αυτή σου την άποψη.

Υγ Δεν ανέφερα κάπου οτι θεωρείς οτι δεν είναι βιασμός μιας κοπέλας που είναι βιζιτα. Αλλα το οτι θεωρήσες οτι η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό ήταν βιζιτα.
Δεν ειπώθηκε ότι την καλούσαν στον κινητό για να πάει και πήγε γιατί την περιμένανε; Δεν σου έγραψα αναλυτικά ότι μπορεί να πήγε για χίλιους δύο λόγους και δεν είναι μόνο η βίζιτα επί πληρωμή το θέμα, κάποια μπορεί να πάει γιατί είναι PRτζού, για γνωριμίες, για ό,τι άλλο δε θυμάμαι τώρα; Κολλάς στη βίζιτα, για να σε βολέψει να πεις ότι "πληρώθηκε, άρα φταίει", ενώ εξ αρχής σου λέμε ότι και βίζιτα να είναι ο ΒΙΑΣΜΟΣ είναι ΒΙΑΣΜΟΣ. Θα βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε επί τέλους εδώ μέσα;
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Τα NDAς χρησιμοποιούνται πολύ στις αραβικές χώρες, για να εξασφαλίσουν την εχεμύθεια από τα διάφορα βιζιτόνια (εκεί βέβαια γιατί γίνονται άγρια γούστα, όχι γιατί θα τους κυνηγήσει καμιά από τις 3-4 γυναίκες τους). Στην Ελλάδα ένα NDA θα έχει μόνο αστικής φύσεως συνέπειες (δηλαδή θα υποχρεώσει αυτόν που το έσπασε σε αποζημίωση έναντι του άλλου μέρους) αλλά δεν πιστεύω να συμβεί ακόμα και αυτό αν τυχόν η εχεμύθεια αφορά την κάλυψη ποινικά κολάσιμων πράξεων και έναντι του εισαγγελέα / ανακριτή.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:04
Όχι.
Τι οχι βρε ST48410 :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:09
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:54
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 17:50
Μόνο απο το πχορουμ προεκυψε οτι ειναι "βίζιτα". Τα 'χουμε πει αυτα.
Ναι, στο φόρουμ ακούστηκε πρώτη φορά το σενάριο για κύκλωμα μαστροπείας με έδρα τις δύο μεγάλες πόλεις, ο βαντόνος ήταν ανυποψίαστος, αυτά δε συμβαίνουν στη ροζ τσιχλόφουσκά του.
Το θύμα του κυκλώματος μαστροπείας δεν λέγεται "βίζιτα", λέγεται θύμα τράφικινγκ, εξαναγκαζόμενο σε πορνεία. Αυτό εννοούσατε εσεις οταν μιλουσατε για "βίζιτα"? Για θυμα τράφικινγκ δηλαδη?
Βίζιτες δεν υποτίθεται οτι ονομάζονται ανεπίσημα αυτές που το κάνουν με τη θέλησή τους, ειναι πολυτελείας, και εχουν δικό τους εκλεκτό πελατολόγιο?
Πώς ορίζετε μια βίζιτα δηλαδή? Γιατι εγω τα θύματα τράφικινγκ της οργανωμενης μαστροπείας, μόνο "βίζιτες" δεν μου βγαινει να τα αποκαλέσω.
Δεν ξέρω σε ποιό ποστ αναφέρεσαι. Δείξτο μου να δω τί εννοεί ποιός. Δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου. Η βίζιτα είναι μία υπόθεση. Το κύκλωμα μαστροπείας με πουτάνες του εικοσάρικου μπορεί να αναχθεί σε "λεφτάς που έχει διαθέσιμες κοπέλες για όλα". Κύκλωμα είναι κι αυτό. Κύκλωμα είναι και ο νταβατζής/μπούκερ που προωθεί μοντέλα. Εδώ ειπώθηκε μέχρι και για λίστες που κάνανε τσεκ ποιά θέλανε και την καλούσανε. Τώρα παίζουμε με τις λέξεις φαντάζομαι, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο "σπείρας" που εκμεταλλεύεται κορίτσια.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δεν ξερω αν γραφτηκε ηδη αλλα διαβασα τωρα οτι βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις τοξικολογικες και δειχνουν οτι της εριξαν κατι στο ποτο που της παρελυσαν το νευρικο συστημα και την κατεστησαν ανικανη να αντιδρασει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”