Φόρουμ 300+ μελών, με θέματα πολιτικά και θρησκευτικά δεν υπάρχουν.Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:32Αφού λέει πως εκεί γράφει ο Αρίστος! Δεν ισχύει;Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:31Δεν υπαρχουν. Τα ξεχασες τι τραβηξαμε μετα το μαυρο στο συχωρεμενο;Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
Πού υπάρχουν τέτοιοι χώροι; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:58 Φόρουμ 300+ μελών, με θέματα πολιτικά και θρησκευτικά δεν υπάρχουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Nαί, τι να κάνουμε; Δεν έχουμε όλοι την τύχη να είμαστε απόγονοι Ταγματασφαλιτών.Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:28Καλώς όρισες!Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:10 Καλώς σας βρήκα λοιπόν!![]()
Μηχανικέ είμαι πολύ μικρός και δυστυχώς δεν έχω υπηρετήσει στα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας. Ούτε καν έναν παππού Ταγματασφαλίτη δεν έχω για να καυχιέμαι, αφού και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές.![]()
Παππούδες κουμούνια! Φρίκη!
Καλώς σας βρήκα Juno!
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ξέρεις, τότε ζούσαν στην Ελλάδα και άλλοι άνθρωποι που δεν ταν ούτε κομούνια ούτε ταγματασφαλίτες κι από ότι λένε οι φήμες ήταν το 80-90% του πληθυσμού της χώρας.
Καλωσόρισες πάντως.
Καλωσόρισες πάντως.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πλην εξαιρέσεων ταγματασφαλίτες έγιναν για να προστατευτούν από τους συμμορίτες κομμουνιστές.Chainis έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:18 Ξέρεις, τότε ζούσαν στην Ελλάδα και άλλοι άνθρωποι που δεν ταν ούτε κομούνια ούτε ταγματασφαλίτες κι από ότι λένε οι φήμες ήταν το 80-90% του πληθυσμού της χώρας.
Καλωσόρισες πάντως.
Το 43 που πήγαν οι περισσότεροι να καταταγούν σαν ταγματασφαλίτες, ήξεραν ότι η Γερμανοί είχαν χάσει τον πόλεμο και σε λίγο θα φύγουν.
Το ξέρω, τα ΤΑ δημιουργήθηκαν και γιγαντώθηκαν μετά την διάλυση όλων των μη κομουνιστικών οργανώσεων από τον ΕΛΑΣ.
Τότε όσοι δεν μπορούσαν να φύγουν στην Μ.Ανατολή για να γλυτώσουν από τους ΚΚΕδες πήγαιναν στα τάγματα όπου συν τοις άλλοις τους δινόταν η ευκαιρία να εκδικηθούν τους νεκρούς συντρόφους τους.
Είναι λίγο δύσκολο να υποστηριχτεί ότι αξιωματικοί ήρωες της Αλβανίας και των οχυρών ξαφνικά έγιναν προδότες αλλά οι ΚΚΕδες είναι ειδικευμένοι σε αυτά και δεν μασάνε.
Τότε όσοι δεν μπορούσαν να φύγουν στην Μ.Ανατολή για να γλυτώσουν από τους ΚΚΕδες πήγαιναν στα τάγματα όπου συν τοις άλλοις τους δινόταν η ευκαιρία να εκδικηθούν τους νεκρούς συντρόφους τους.
Είναι λίγο δύσκολο να υποστηριχτεί ότι αξιωματικοί ήρωες της Αλβανίας και των οχυρών ξαφνικά έγιναν προδότες αλλά οι ΚΚΕδες είναι ειδικευμένοι σε αυτά και δεν μασάνε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Έχω την εντύπωση ότι στο νήμα "Τι έφαγα έξω" δεν έχει ανοίξει ακόμα διάλογος για ταγματασφαλίτες, κομμουνιστοσυμμορίτες, Γράμμο, Βίτσι κλπ.
Δεν παίρνω και όρκο, βέβαια.
Γίνεται σε ένα καλό μαγαζί, με καλό φαΐ, ο ιδιοκτήτης να είναι αριστερός;shrike έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:38 Έχω την εντύπωση ότι στο νήμα "Τι έφαγα έξω" δεν έχει ανοίξει ακόμα διάλογος για ταγματασφαλίτες, κομμουνιστοσυμμορίτες, Γράμμο, Βίτσι κλπ.
Απίθανο.
Δλδ οι μασαμπουκαίοι - εκτός μιας αντε δύο εξαιρέσεων - έχουν πέσει σε μαγαζιά με πολύ αριστερους ιδιοκτήτες ;Μηχανικός έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:56Γίνεται σε ένα καλό μαγαζί, με καλό φαΐ, ο ιδιοκτήτης να είναι αριστερός;shrike έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:38 Έχω την εντύπωση ότι στο νήμα "Τι έφαγα έξω" δεν έχει ανοίξει ακόμα διάλογος για ταγματασφαλίτες, κομμουνιστοσυμμορίτες, Γράμμο, Βίτσι κλπ.
Δεν παίρνω και όρκο, βέβαια.![]()
Απίθανο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άμα είναι κακό το μαγαζί, ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αν είναι καλό, είναι δεξιός.
Για μεγάλα μαγαζιά λέω με προσωπικό, όχι για μαγαζί που τα δουλεύει η οικογένεια.
- Παλαιομνήμων
Θα σου πω ένα μυστικό:Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:32Αφού λέει πως εκεί γράφει ο Αρίστος! Δεν ισχύει;Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:31Δεν υπαρχουν. Τα ξεχασες τι τραβηξαμε μετα το μαυρο στο συχωρεμενο;Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
Πού υπάρχουν τέτοιοι χώροι; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
----------
- Παλαιομνήμων
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:11Nαί, τι να κάνουμε; Δεν έχουμε όλοι την τύχη να είμαστε απόγονοι Ταγματασφαλιτών.Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:28Καλώς όρισες!Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:10 Καλώς σας βρήκα λοιπόν!![]()
Μηχανικέ είμαι πολύ μικρός και δυστυχώς δεν έχω υπηρετήσει στα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας. Ούτε καν έναν παππού Ταγματασφαλίτη δεν έχω για να καυχιέμαι, αφού και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές.![]()
Παππούδες κουμούνια! Φρίκη!
Καλώς σας βρήκα Juno!![]()
Chainis έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:18 Ξέρεις, τότε ζούσαν στην Ελλάδα και άλλοι άνθρωποι που δεν ταν ούτε κομούνια ούτε ταγματασφαλίτες κι από ότι λένε οι φήμες ήταν το 80-90% του πληθυσμού της χώρας.
Καλωσόρισες πάντως.
Μηχανικός έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:24Πλην εξαιρέσεων ταγματασφαλίτες έγιναν για να προστατευτούν από τους συμμορίτες κομμουνιστές.Chainis έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:18 Ξέρεις, τότε ζούσαν στην Ελλάδα και άλλοι άνθρωποι που δεν ταν ούτε κομούνια ούτε ταγματασφαλίτες κι από ότι λένε οι φήμες ήταν το 80-90% του πληθυσμού της χώρας.
Καλωσόρισες πάντως.
Το 43 που πήγαν οι περισσότεροι να καταταγούν σαν ταγματασφαλίτες, ήξεραν ότι η Γερμανοί είχαν χάσει τον πόλεμο και σε λίγο θα φύγουν.
Chainis έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:35 Το ξέρω, τα ΤΑ δημιουργήθηκαν και γιγαντώθηκαν μετά την διάλυση όλων των μη κομουνιστικών οργανώσεων από τον ΕΛΑΣ.
Πλάκα-πλάκα, στο παλαιό πχόρουμ τέτοια θέματα είχαν εξαντληθεί προ πολλού και με το παραπάνω. Δεδομένου όμως ότι βρισκόμαστε στο νέο πχόρουμ, που ξεκινά παρθένο (έχοντας χαθεί το υλικό τού παλαιού για την ώρα - πάντα φυσικά ελπίζουμε, ιδίως ύστερα από την σύντομη εμφάνιση τού Kaskader) δεν ανοίγετε κανένα τέτοιο θεματάκι να τα πείτε εκεί αναλυτικώς; Αν δεν μπουν -μόνον- μπαχαλάκηδες και κρατηθεί μια συζήτηση κάποιου σχετικού επιπέδου, αν μη τι άλλο θα είναι ενδιαφέρον.shrike έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:38 Έχω την εντύπωση ότι στο νήμα "Τι έφαγα έξω" δεν έχει ανοίξει ακόμα διάλογος για ταγματασφαλίτες, κομμουνιστοσυμμορίτες, Γράμμο, Βίτσι κλπ.
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
----------
-
talaipwros
https://forums.digitalspy.comvagabondo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:58Φόρουμ 300+ μελών, με θέματα πολιτικά και θρησκευτικά δεν υπάρχουν.Juno έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:32Αφού λέει πως εκεί γράφει ο Αρίστος! Δεν ισχύει;Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:31
Δεν υπαρχουν. Τα ξεχασες τι τραβηξαμε μετα το μαυρο στο συχωρεμενο;
- Υδράργυρος
Σιγα μη μπουμε και σε κινεζικο φορουμ
-
talaipwros
Πάντως έχει από όλα και πολλές χιλιάδες μέλη και τοπικ με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσηςΥδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2018, 00:16Σιγα μη μπουμε και σε κινεζικο φορουμtalaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2018, 00:00https://forums.digitalspy.comvagabondo έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:58
Φόρουμ 300+ μελών, με θέματα πολιτικά και θρησκευτικά δεν υπάρχουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις