Ξέχασες και το "μετριόφρων"Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:31 Kαλώς σας βρήκα argouen!![]()
Σας είχα ανακαλύψει από την πρώτη στιγμή, όταν κάποιος ενημέρωσε το forums.gr όπου είμαι μέλος, αλλά δεν ήθελα να κάνω λογαριασμό γιατί γενικά έχω απεξαρτητοποιηθεί από τα φόρουμς. Τελικά έκανα λογαριασμό αλλά δε θα έχω πολύ ενεργή συμμετοχή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Καλοριφέρ!!
♥♥
♥♥
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Rocco Siffredi
Alexander the Great εχει φαει μπανακι;
Ο ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι καλά;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αγνοείται. Έχει να μπει από 3 Ιουλίου.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
famous first wordsΦορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:31 Τελικά έκανα λογαριασμό αλλά δε θα έχω πολύ ενεργή συμμετοχή.
wb!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μπορεί να τα βρήκανε με την αιρκοντίσιον και να μην έχει χρόνο!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έκοψε απότομα βλέπω. Ελπίζω να είναι καλά.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ναι, ίσως είναι διακοπές. Θα δούμε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Παλαιομνήμων
Μπερδεύτηκα... Εννοείς ότι ο αυθεντικός έχει περάσει τα ως άνω (εγκεφαλικό και άνοια), άρα ο τωρινός για να είναι ο αυθεντικός θα έπρεπε να έχει περάσει και αυτός τα ως άνω, ή ότι ο τωρινός, με τον τρόπο που γράφει, μοιάζει σαν να έχει περάσει τα ως άνω και συνεπώς δεν μπορεί να είναι ο αυθεντικός;Μηχανικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:55ΟΧΙΠαλαιομνήμων έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:19 Είναι ο αυθεντικός ΤΑΥΓΕΤΗΣ αυτός που κυκλοφορεί στην πχορουμική πιάτσα;![]()
Εκτός αν έχει περάσει εγκεφαλικό ή έχει άνοια.
Κάπου εκτός πχόρουμ, διάβασα σε κάποια φάση ότι ο Ταϋγέτης έχει πεθάνει; Ξέρουμε αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο ή επρόκειτο απλώς για μια κακοήθη ψεύτική πληροφορία;
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
Ο Ταϋγέτης μέχρι πριν λίγο καιρό μου έστελνε βιβλία.
Καλώς όρισες!Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:10 Καλώς σας βρήκα λοιπόν!![]()
Μηχανικέ είμαι πολύ μικρός και δυστυχώς δεν έχω υπηρετήσει στα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας. Ούτε καν έναν παππού Ταγματασφαλίτη δεν έχω για να καυχιέμαι, αφού και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές.
Παππούδες κουμούνια! Φρίκη!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πού υπάρχουν τέτοιοι χώροι; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρούλης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 18:36 Ο Αρίστος αλλά δεν το βλέπω. Δεν γράφει λέει πια σε φορουμάκια των 25 επισκεπτών την ημέρα. Προτιμάει φορουμάρες με 300+ επισκέπτες την ώρα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Δεν υπαρχουν. Τα ξεχασες τι τραβηξαμε μετα το μαυρο στο συχωρεμενο;
Αφού λέει πως εκεί γράφει ο Αρίστος! Δεν ισχύει;Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:31Δεν υπαρχουν. Τα ξεχασες τι τραβηξαμε μετα το μαυρο στο συχωρεμενο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις