Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καλά.εχω υπάρχει μελέτη που δείχνει επαναφορά της ακοής από κώφωση μετά από κατανάλωση πατατοπιτακιων.
Το θέμα με τις συγκεκριμένες μελέτες (έχει κι άλλες) είναι ότι και έχουν βρεθεί συσχετίσεις και προτείνονται μηχανισμοί που μηχανικά και βιολογικά βγάζουν νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
αποβιωσε ο μπαμπάς της παρασκευουλας τουλάχιστον εζησε να την καμαρωσει που νικησε το ρατσισμό για χάρη όλων των ρομα και όχι μονο,όμως ήταν καλός ανθρωπος δεν άξιζε να φύγει από τη ζωή πριν της ωρας.καλο ταξίδι Νίκο κερασιοτη.
giorgos mpekos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 12:56
αποβιωσε ο μπαμπάς της παρασκευουλας τουλάχιστον εζησε να την καμαρωσει που νικησε το ρατσισμό για χάρη όλων των ρομα και όχι μονο,όμως ήταν καλός ανθρωπος δεν άξιζε να φύγει από τη ζωή πριν της ωρας.καλο ταξίδι Νίκο κερασιοτη.
Άσε μας ρε Μπέκο με το αφήγημα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου. Νέτα, σκέτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΟΣΟ πιο πλουσιος ηταν ο Τραγκας ΤΟΣΟ πιο μεγαλη αξια ειχε οτι τα εβαλε με πρωθυπουργους και το συστημα που θελει καθε δημοσιογραφο να του γλειφει τα παπουτσια.
Ε τι να κανουμε ο Τραγκας ηταν απο αλλη παστα, δεν γουσταρε να γλειφει τα παπαρια κανενος.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Ιαν 2022, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 17:25
ΟΣΟ πιο πλουσιος ηταν ο Τραγκας ΤΟΣΟ πιο μεγαλη αξια ειχε οτι τα εβαλε με πρωθυπουργους και το συστημα που θελει καθε δημοσιογραφο να του γλειφει τα παπουτσια.
Ε τι να κανουμε ο Τραγκας ηταν απο αλλη παστα, δεν γουσταρε να γλειφει τα παπαρια κανενος.
.
ως τίμιος δημοσιογράφος έχτισε τα ακίνητα σε Μονακό, νέα Υόρκη και Λας Βέγκας;