Τον εαυτό σου ειρωνεύεσαι; Γιατί εσείς τα λέτε αυτά. Αν πεθάνει κάποιος και είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ακόμη και μήνες πριν, είναι θάνατος από κορωνοϊό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι θάνατος από καρδιά, νεφρική ανεπάρκεια και τα ρέστα. Λίγο πιο τα είπες αυτά, για το όνομα του πούτσου.Leporello έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Δεν εξαρτάται από την ηλικία, εξαρτάται από την ασθένεια. Αν όταν πεθάνει κάποιος άνω των 65 έχοντας Covid-19, θεωρείται θάνατος από γήρας. Αν έχει άλλη ασθένεια, τότε ο θάνατος αποδίδεται σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ο θάνατος αποδίδεται στην γρίπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:47Την ίδια ακριβώς σημασία που έχει η προχωρημένη ηλικία στο θάνατο από κάθε αιτία. Ας καθορισθεί λοιπόν μια ηλικία πέρα από την οποία το οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα δεν θα έχει σημασία και θα καταγράφεται ως φυσικός θάνατος από γήρας.Philip Mortimer έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:08 Η αιτία του θανάτου ήταν covid... Τι σχέση έχει η προχωρημένη ηλικία της με την αναφορά της αιτίας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Του άφησε κουσούρια ο Μακρυκόβιντ.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:52Τον εαυτό σου ειρωνεύεσαι; Γιατί εσείς τα λέτε αυτά. Αν πεθάνει κάποιος και είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ακόμη και μήνες πριν, είναι θάνατος από κορωνοϊό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι θάνατος από καρδιά, νεφρική ανεπάρκεια και τα ρέστα. Λίγο πιο τα είπες αυτά, για το όνομα του πούτσου.Leporello έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Δεν εξαρτάται από την ηλικία, εξαρτάται από την ασθένεια. Αν όταν πεθάνει κάποιος άνω των 65 έχοντας Covid-19, θεωρείται θάνατος από γήρας. Αν έχει άλλη ασθένεια, τότε ο θάνατος αποδίδεται σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ο θάνατος αποδίδεται στην γρίπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:47Την ίδια ακριβώς σημασία που έχει η προχωρημένη ηλικία στο θάνατο από κάθε αιτία. Ας καθορισθεί λοιπόν μια ηλικία πέρα από την οποία το οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα δεν θα έχει σημασία και θα καταγράφεται ως φυσικός θάνατος από γήρας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βλέπω ότι έχεις αριστεύσει.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:52Τον εαυτό σου ειρωνεύεσαι; Γιατί εσείς τα λέτε αυτά. Αν πεθάνει κάποιος και είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ακόμη και μήνες πριν, είναι θάνατος από κορωνοϊό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι θάνατος από καρδιά, νεφρική ανεπάρκεια και τα ρέστα. Λίγο πιο τα είπες αυτά, για το όνομα του πούτσου.Leporello έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Δεν εξαρτάται από την ηλικία, εξαρτάται από την ασθένεια. Αν όταν πεθάνει κάποιος άνω των 65 έχοντας Covid-19, θεωρείται θάνατος από γήρας. Αν έχει άλλη ασθένεια, τότε ο θάνατος αποδίδεται σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ο θάνατος αποδίδεται στην γρίπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:47Την ίδια ακριβώς σημασία που έχει η προχωρημένη ηλικία στο θάνατο από κάθε αιτία. Ας καθορισθεί λοιπόν μια ηλικία πέρα από την οποία το οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα δεν θα έχει σημασία και θα καταγράφεται ως φυσικός θάνατος από γήρας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Οργισμένος
Ο Τραγκας παει, σεις οι υπολοιποι το νου σας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Πόσες περιπτώσεις θανάτων ξέρεις που νόσησαν από κορονοϊό, το ξεπέρασαν ή το πέρασαν ασυμπτωματικά και πέθαναν στο άσχετο μήνες μετά;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:52Τον εαυτό σου ειρωνεύεσαι; Γιατί εσείς τα λέτε αυτά. Αν πεθάνει κάποιος και είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ακόμη και μήνες πριν, είναι θάνατος από κορωνοϊό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι θάνατος από καρδιά, νεφρική ανεπάρκεια και τα ρέστα. Λίγο πιο τα είπες αυτά, για το όνομα του πούτσου.Leporello έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Δεν εξαρτάται από την ηλικία, εξαρτάται από την ασθένεια. Αν όταν πεθάνει κάποιος άνω των 65 έχοντας Covid-19, θεωρείται θάνατος από γήρας. Αν έχει άλλη ασθένεια, τότε ο θάνατος αποδίδεται σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ο θάνατος αποδίδεται στην γρίπη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:47Την ίδια ακριβώς σημασία που έχει η προχωρημένη ηλικία στο θάνατο από κάθε αιτία. Ας καθορισθεί λοιπόν μια ηλικία πέρα από την οποία το οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα δεν θα έχει σημασία και θα καταγράφεται ως φυσικός θάνατος από γήρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Απ' το προσωπικό μου περιβάλλον μία μόνο, αλλά γενικά δεν έχω πολλούς γνωστούς που πέθαναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 19:51Πόσες περιπτώσεις θανάτων ξέρεις που νόσησαν από κορονοϊό, το ξεπέρασαν ή το πέρασαν ασυμπτωματικά και πέθαναν στο άσχετο μήνες μετά;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:52Τον εαυτό σου ειρωνεύεσαι; Γιατί εσείς τα λέτε αυτά. Αν πεθάνει κάποιος και είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ακόμη και μήνες πριν, είναι θάνατος από κορωνοϊό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι θάνατος από καρδιά, νεφρική ανεπάρκεια και τα ρέστα. Λίγο πιο τα είπες αυτά, για το όνομα του πούτσου.Leporello έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12 Δεν εξαρτάται από την ηλικία, εξαρτάται από την ασθένεια. Αν όταν πεθάνει κάποιος άνω των 65 έχοντας Covid-19, θεωρείται θάνατος από γήρας. Αν έχει άλλη ασθένεια, τότε ο θάνατος αποδίδεται σε αυτήν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ο θάνατος αποδίδεται στην γρίπη.
Εδώ πάντως μιλάμε για την αρρώστια του Leporello και των συν αυτώ, που πεθαίνει κάποιος με οποιαδήποτε άλλη λοίμωξη και τότε είναι «θάνατος από καρδιά, εγκεφαλικό, οργανική ανεπάρκεια» αλλά υπό τις ίδιες ακριβώς περιστάσεις αν αυτή η λοίμωξη είναι κορωνοϊός, έστω και μήνες πριν, τότε είναι θάνατος από κορωνοϊό.
Στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, 50 και πάνω, οι λοιμώξεις είναι πολύ συχνή αιτία θανάτου. Το ότι προστέθηκε μια ακόμη λοίμωξη που αυξάνει την θνησιμότητα σ' αυτές τις ηλικίες δεν είναι αστείο, αλλά ταυτόχρονα είναι προσβολή να ισχυρίζεται κανείς σαν λοβοτομημένος ότι οι υπόλοιπες λοιμώξεις δεν είναι μια από τις κύριες αιτίες θανάτου των 50+.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγκεκριμένα για ξυπόλυτους είχα στο νου μου αυτήν:vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Σε ποιές μελέτες αναφέρεσαι;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:06Δες κι αυτά που έβαλε ο beria. Εγώ αναφέρομαι σε μελέτες σε ανθρώπους, που έχουν να κάνουν με ρουχισμό. Το γιατί αυξάνεται η πιθανότητα είναι πεδίο έρευνας. Υπάρχουν κάποιες θεωρίες (δες beria) αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει συσχέτιση.vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 15:56
Σοβαρά θα ρωτήσω: Πώς ακριβώς αυξάνεται η πιθανότητα να νοσήσεις από ιό αν βγεις ξυπόλητος στο κρύο;
Acute cooling of the feet and the onset of common cold symptoms
https://academic.oup.com/fampra/article/22/6/608/497956
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:51Συγκεκριμένα για ξυπόλυτους είχα στο νου μου αυτήν:vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:12Σε ποιές μελέτες αναφέρεσαι;hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 16:06
Δες κι αυτά που έβαλε ο beria. Εγώ αναφέρομαι σε μελέτες σε ανθρώπους, που έχουν να κάνουν με ρουχισμό. Το γιατί αυξάνεται η πιθανότητα είναι πεδίο έρευνας. Υπάρχουν κάποιες θεωρίες (δες beria) αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει συσχέτιση.
https://academic.oup.com/fampra/article/22/6/608/497956
Conclusion. Acute chilling of the feet causes the onset of common cold symptoms in around 10% of subjects who are chilled. Further studies are needed to determine the relationship of symptom generation to any respiratory infection.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- taxalata xalasa
σε κορωνοϊο
το βλέπεις που χει κορώνα με ακίδες;
https://www.koinignomi.gr/news/ygeia/20 ... geias.html
αυτός μπήκε στο πτηνό στην κίνα και μετά το πτηνό πέταξε και πήγε στην λατινική αμερική και το φάγε ένα γουρούνι που το σφάξανε και το στείλανε για τροφή στις νυχτερίδες στην κίνα που τις έφαγε ο παγκολίνος που φαγώθηκε ομώς από έναν κινέζο που έβηξε σε μια στάση λεωφορείου και κολλήσανε οι πρώτοι την πτηνογουρουνονυχτεριδοπαγκολινια γρίπη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 15 Δεκ 2021, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Σε σχέση με αυτά που λέει ο hellegennes γιά έρευνες σε άλλα θέματα, εδώ η συμφωνία του με το συμπέρασμα των ερευνητών είναι εντυπωσιακή.vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:55hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:51Συγκεκριμένα για ξυπόλυτους είχα στο νου μου αυτήν:
https://academic.oup.com/fampra/article/22/6/608/497956Conclusion. Acute chilling of the feet causes the onset of common cold symptoms in around 10% of subjects who are chilled. Further studies are needed to determine the relationship of symptom generation to any respiratory infection.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μήπως είναι ώρα να ξεφορτωθούμε τον Ηellegennes σιγά σιγά;
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Duh!vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:55hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:51Συγκεκριμένα για ξυπόλυτους είχα στο νου μου αυτήν:
https://academic.oup.com/fampra/article/22/6/608/497956Conclusion. Acute chilling of the feet causes the onset of common cold symptoms in around 10% of subjects who are chilled. Further studies are needed to determine the relationship of symptom generation to any respiratory infection.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν σκοπεύεις να δημιουργήσεις μια λοβοτομημένη κοινότητα, δεν έχεις παρά να γίνεις διαχειριστής σε ένα νέο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γιατί εξηφανισθη το νήμα μου " από τι πέθανε ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ;" ;;;;!!;;;
Συντονισμε!;
Συντονισμε!;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά.εχω υπάρχει μελέτη που δείχνει επαναφορά της ακοής από κώφωση μετά από κατανάλωση πατατοπιτακιων.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2021, 01:25Duh!vatraxos έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:55hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2021, 22:51
Συγκεκριμένα για ξυπόλυτους είχα στο νου μου αυτήν:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καβαλάρης
-
- 53 Απαντήσεις