Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.
αυτο θαθελα να το δω - για πρωτη φορα στην ιστορια του ανθρωπινου γενους
Kαι μία στις δέκα να βάλει μυαλό είναι επιτυχία.
θα ηταν αλλα δεν το βλεπω σαν πιθανοτητα
να ξαναγραψω κατι (παλι)
η ελευθερια εχει ακριβο τιμημα
Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.
Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.
"Τα κορίτσια έχουν ροπή προς την ελαφρομυαλιά."
Μ. Βασίλειος
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Μια φορά είμαστε με τον άντρα μου σε μουράτο μπαράκι στο κέντρο. Ζητάω μαργαρίτα. Μου την φέρνουν και στην πρώτη κατεβασιά, καταλαβαίνω πως είναι μπόμπα. Μου κάνει τέτοιο μπαζζ που το καραγουστάρω. Πίνω και ζητάω δεύτερη. Έρχεται. Την κατεβάζω. Τρελό μπαζζ. Γυρίζουν όλα αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι περίεργο. Χαζογελάω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, γυρνάμε πίσω. Στην επιστροφή του λέω πως είμαι κάπως. Με το που ξάπλωσα άρχισαν οι εξαγωγές. Έκανα μια μέρα να συνέλθω.
Μια φορά είμαστε με τον άντρα μου σε μουράτο μπαράκι στο κέντρο. Ζητάω μαργαρίτα. Μου την φέρνουν και στην πρώτη κατεβασιά, καταλαβαίνω πως είναι μπόμπα. Μου κάνει τέτοιο μπαζζ που το καραγουστάρω. Πίνω και ζητάω δεύτερη. Έρχεται. Την κατεβάζω. Τρελό μπαζζ. Γυρίζουν όλα αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι περίεργο. Χαζογελάω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, γυρνάμε πίσω. Στην επιστροφή του λέω πως είμαι κάπως. Με το που ξάπλωσα άρχισαν οι εξαγωγές. Έκανα μια μέρα να συνέλθω.
cringefest
Σοβαρά δεν έχεις μεθύσει ποτέ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
να ξαναγραψω κατι (παλι)
Κοίτα, ειδικά τα μικρά και άμυαλα με κάτι τέτοια μπορεί και να τρομάξουν και να συνέλθουν, ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πχ η περίπτωση με τον ραδιοεμετήλα πιστεύω ότι μπορεί να τρόμαξε αρκετές που θα τράβαγαν βιντεάκια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποτέ δεν ξέρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
"Τα κορίτσια έχουν ροπή προς την ελαφρομυαλιά."
Μ. Βασίλειος
κ γιατι να μην εχουν ;
σε αλλο νημα σχετικα με την βουλη διαβασα κ για τα χρηματα που λαμβανουν θεσμοθετημενα οι αγαμες θυγατερες βουλευτων
To θέμα είναι να μπει μέσα ο φιντιρικος. Πολύ τσογλανι και απατεώνας φαίνεται. Και τρέξαν αμέσως να τον υπερασπιστούν μέσα και διάφοροι ινφλουενσερ του κωλου. Αυτή είναι η αστική τάξη που ζητά φοροαπαλλαγες και μισθούς πεινας. Ότι ιδεαλιστικες πίπες κι αν λένε τα δεξιά. Βρώμα, παρασιτισμος, και χυδαιότητα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:28
να ξαναγραψω κατι (παλι)
Κοίτα, ειδικά τα μικρά και άμυαλα με κάτι τέτοια μπορεί και να τρομάξουν και να συνέλθουν, ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πχ η περίπτωση με τον ραδιοεμετήλα πιστεύω ότι μπορεί να τρόμαξε αρκετές που θα τράβαγαν βιντεάκια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποτέ δεν ξέρεις.
το μονο που μπορει να τρομαξει τις μικρες κ αμυαλες οταν καβατζαρουν το πολυ τα 25 χρονια τους κ περασουν οι μεγαλες καυλες τους ειναι ποσο ηλιθιες ηταν που το εδιναν τοσο ευκολα για το τπτ
να ξαναγραψω κατι (παλι)
το μονο που μπορει να τρομαξει τις μικρες κ αμυαλες οταν καβατζαρουν το πολυ τα 25 χρονια τους κ περασουν οι μεγαλες καυλες τους ειναι ποσο ηλιθιες ηταν που το εδιναν τοσο ευκολα για το τπτ
Μτφρ. Γυναίκα == εκδιδόμενη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.