Έ αφού εννοείται, ας το αφήσουμε. Το θέμα είναι να μπουν τα πλουσιόπαιδα στην ψειρού. Και ο ζούγκλας έχει μπει δυνατά στο θέματα. Κυκλώματα και τα συναφή. Έχει ψωμί ή υποθέσις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:09Για πες μου ρε κολλητέ εσυ με πόσους μεγαλοεπιχειρηματιες κάνεις παρεα; αραζεις μαζί τους σε μαγαζιά; πας μαζί τους διακοπές; πίνεις κοκες στη φεραρι τους; σου κλείνουν δωμάτια σε σουίτες επειδή μεθυσες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:05
Τα έχω δούμε και στις ταινίες του ξανθοπουλου αυτά ως γνωστόν. Οποίες δεν εκτιμούν τα φτωχά λαϊκά τίμια παιδιά, την πληρώνουν στο τέλος.
Και σας λέω ρε μαλακες για μένα εννοείται δε φταίει η κοπελίτσα, να ψοφησουν τα καθάρματα. Αλλά μη λέμε και μαλακιες τωρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μπορούσε να την παραπέμψει άμεσα σε κάποιο συνεργάτη του. Μπορεί να της είπε να πει τρία πράγματα μέχρι να επιστρέψει και αυτή να είπε δεκαπέντε. Με αυτές τις καταγγελίες δεν παίζει κανένας.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:03Έλειπε λέει, ήταν Γρεβενά.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:00
Ο δικηγόρος λέει παπαριές γιατί σπανίως δικηγόρος προτρέπει τον πελάτη του να δώσει μόνος του κατάθεση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμη και όταν το κάνει, επειδή δεν μπορεί να παραστεί τη δεδομένη στιγμή, του δίνει κάποιες βασικές οδηγίες και κατευθυντήρια γραμμή. Μετά τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, από τα δεδομένα που έχουν ήδη διαρρεύσει από την πρώτη κατάθεση, επειδή η εντολέας του είναι αφελής.
Γύρισε το απόγευμα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζυτάμε.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10Εννοείται ρε. Τοσες σελιδες προσπαθούμε να δούμε που φταίει. Το σίγουρο είναι οτι φταίει.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:08
Ρε Δανάη, δεν πηδιούνται μόνο για τα λεφτά. Πηδιούνται για τη φήμη, τις γνωριμίες και χίλιους άλλους δυο λόγους. Μην κολλάς τώρα στη λέξη. Το θέμα είναι ότι την πάτησε. Αλλά όχι δεν ήταν η οσία πουλχερία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ήσουν ποτέ 20+ φοιτητής εσύ; Ούτε έχεις μεθύσει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:17cringe-o-ramaGherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:43
Γύρισα όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική και είμαι γυναίκα. Η πόλη είναι σχετικά ασφαλής. Δε λέμε να βρεθείς στα πανεπιστήμια μέσα στη νύχτα. Λέμε για το νορμάλ, φυσιολογικό. Δεν πίνεις ποτέ όταν είσαι μόνος σου, δεν χωρίζεται από την παρέα σου αν πιείς. Η μόνη περίπτωση που πήγε να ξεφύγει το πράγμα ήταν μια φορά Χαλκιδική με μια φίλη που και καλά πέσαμε σε "φίλο" ξαδέρφου μου που μας κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο. Η φίλη έγινε κουρούπελο, στην επιστροφή την κουβαλούσα, εγώ που δεν ήθελα να το παίξω κοινωνική δεν ήπια και ήμουν μια χαρά. Στην παραλία, εκεί που είναι οι ομπρέλες μια φορά, κρατούσα το κεφάλι μιας άλλης γιατί ξερνούσε τα σωθηκά της. Είδε τον πρώην της και την είδε κάπως και χωρίστηκε με την παρέα που είχε βγει. Κατέληξε σε άλλο μαγαζί μόνη της, ήπιε όλο τον Θερμαϊκό και λίγο πριν γίνει εντελώς λιώμα με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε βοήθεια. Πήγα και την μάζεψα κανονικότατα. Την βάλαμε μέσα σε αυτοκίνητο φίλου κι εγώ μαζί και στις ομπρέλες άνοιξα την σακούλα για να ξεράσει. Την άφησα σπίτι της και έκανα 15 χιλιόμετρα για το δικό μου. Η μοναδική φορά που σούρωσα άσχημα και ήμουν με φίλη ήταν απόγευμα καλοκαιριού έκανα οχτάρια στην Εγνατία. Μου πέρασε και πήγα σπίτι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν ο ένοπλος είναι μουναρα μπορεί και να έχει κολλητιλικοα νε μάτσο αλλιώς... για τον ίδιο.λογπ.ποθ δεν κάνουμε εμείς παρέα γυφτους δεν κάνουν και οι εφοπλιστές εμας. Πέρα από την πλακα πως θα κάνεις παρέα με άτομα που χαλάνε 2-3 χιλιάρικα τη μέρα στις διακοπές τους σε νορμαλ φαση. Θα σε κερνανε μονιμως η θα ανοιξεις καμια τραπεζα? Και να θέλουν να σε κερνάνε επειδή είσαι γαμάουα τύπος θα το δέχεσαι? Και θα είναι αυτό ισορροπημένη φιλική σχέση ?EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:09Για πες μου ρε κολλητέ εσυ με πόσους μεγαλοεπιχειρηματιες κάνεις παρεα; αραζεις μαζί τους σε μαγαζιά; πας μαζί τους διακοπές; πίνεις κοκες στη φεραρι τους; σου κλείνουν δωμάτια σε σουίτες επειδή μεθυσες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:05
Τα έχω δούμε και στις ταινίες του ξανθοπουλου αυτά ως γνωστόν. Οποίες δεν εκτιμούν τα φτωχά λαϊκά τίμια παιδιά, την πληρώνουν στο τέλος.
Και σας λέω ρε μαλακες για μένα εννοείται δε φταίει η κοπελίτσα, να ψοφησουν τα καθάρματα. Αλλά μη λέμε και μαλακιες τωρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αν ήμουν λιώμα; δεν ξέρω αν θα είχα καθαρή κρίση να αποφασίσω σωστά.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:18Εάν πήγαινες σε πάρτυ στο μαγαζί και όταν έκλεινε, σου έλεγε ο ιδιοκτήτης να πας στο ξενοδοχείο που γίνεται άλλο πάρτυ και όταν γινόσουν κουρούμπελο και ήθελες να φύγει, εάν κάποιος σου έλεγε "ελα σου έκλεισα δωμάτιο στο ξενοδοχείο" αντί να σου φωνάξει ταξί, θα το έκανε για να κοιμηθείς ανενόχλητη μέχρι το πρωί;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10Εννοείται ρε. Τοσες σελιδες προσπαθούμε να δούμε που φταίει. Το σίγουρο είναι οτι φταίει.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:08
Ρε Δανάη, δεν πηδιούνται μόνο για τα λεφτά. Πηδιούνται για τη φήμη, τις γνωριμίες και χίλιους άλλους δυο λόγους. Μην κολλάς τώρα στη λέξη. Το θέμα είναι ότι την πάτησε. Αλλά όχι δεν ήταν η οσία πουλχερία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζητάμε.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10
Εννοείται ρε. Τοσες σελιδες προσπαθούμε να δούμε που φταίει. Το σίγουρο είναι οτι φταίει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το μόνο σίγουρο είναι ο χαζοβιολισμός.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζυτάμε.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10
Εννοείται ρε. Τοσες σελιδες προσπαθούμε να δούμε που φταίει. Το σίγουρο είναι οτι φταίει.
Και όχι, δεν δικαιολογείται η εκμετάλλευση και ο βιασμός των χαζοβιόλων και των μπολντ γενικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:24Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16
Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζητάμε.
αυτο θαθελα να το δω - για πρωτη φορα στην ιστορια του ανθρωπινου γενους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:24Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16
Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζητάμε.
Ναι βρε κορίτσια. Το θέμα είναι να πεισουμε τις χαζοβιολες να μην βιάζονται. Λογικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:25Το μόνο σίγουρο είναι ο χαζοβιολισμός.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:16
Πού φταίει μωρέ για το βιασμό; Συγκεντρώσου σε αυτά που συζυτάμε.
Και όχι, δεν δικαιολογείται η εκμετάλλευση και ο βιασμός των χαζοβιόλων και των μπολντ γενικώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άλλο σε ρώτησε, άλλο απαντάς.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:22Αν ήμουν λιώμα; δεν ξέρω αν θα είχα καθαρή κρίση να αποφασίσω σωστά.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:18Εάν πήγαινες σε πάρτυ στο μαγαζί και όταν έκλεινε, σου έλεγε ο ιδιοκτήτης να πας στο ξενοδοχείο που γίνεται άλλο πάρτυ και όταν γινόσουν κουρούμπελο και ήθελες να φύγει, εάν κάποιος σου έλεγε "ελα σου έκλεισα δωμάτιο στο ξενοδοχείο" αντί να σου φωνάξει ταξί, θα το έκανε για να κοιμηθείς ανενόχλητη μέχρι το πρωί;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10
- Cecily Anne
Kαι μία στις δέκα να βάλει μυαλό είναι επιτυχία.Αγις έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:26Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:24Ναι δε λέμε ότι δεν ισχύει ο βιασμός και οτι δεν πρέπει αν τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται. Η ουσία, εκτός από το να πάνε μέσα τα καθίκια, είναι και να βάλουν μυαλό οι απανταχού χαζοβιόλες, φιλοχρήματες, wannabefamous ή ό,τι άλλο είναι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:20
Συγκεντρωμένη ειμαι βρε. Στο νήμα που αφορά την καταγγελία βιασμού συζηταμε τι εκανε η κοπέλα στο ξενοδοχείο. Αν ηταν βίζιτα, gold digger, χωριατισσα χαζοβιολα κτλ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο θαθελα να το δω - για πρωτη φορα στην ιστορια του ανθρωπινου γενους
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κουρδισε λίγο, ξεκουρδισε.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:28Άλλο σε ρώτησε, άλλο απαντάς.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:22Αν ήμουν λιώμα; δεν ξέρω αν θα είχα καθαρή κρίση να αποφασίσω σωστά.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:18
Εάν πήγαινες σε πάρτυ στο μαγαζί και όταν έκλεινε, σου έλεγε ο ιδιοκτήτης να πας στο ξενοδοχείο που γίνεται άλλο πάρτυ και όταν γινόσουν κουρούμπελο και ήθελες να φύγει, εάν κάποιος σου έλεγε "ελα σου έκλεισα δωμάτιο στο ξενοδοχείο" αντί να σου φωνάξει ταξί, θα το έκανε για να κοιμηθείς ανενόχλητη μέχρι το πρωί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απ' την καλή του την καρδιά θα το έκανε.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:18Εάν πήγαινες σε πάρτυ στο μαγαζί και όταν έκλεινε, σου έλεγε ο ιδιοκτήτης να πας στο ξενοδοχείο που γίνεται άλλο πάρτυ και όταν γινόσουν κουρούμπελο και ήθελες να φύγει, εάν κάποιος σου έλεγε "ελα σου έκλεισα δωμάτιο στο ξενοδοχείο" αντί να σου φωνάξει ταξί, θα το έκανε για να κοιμηθείς ανενόχλητη μέχρι το πρωί;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:10Εννοείται ρε. Τοσες σελιδες προσπαθούμε να δούμε που φταίει. Το σίγουρο είναι οτι φταίει.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:08
Για την φουκαριάρα τη μάνα του.
Δεν απαντάς όμως. Γιατί;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:29Κουρδισε λίγο, ξεκουρδισε.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:28Άλλο σε ρώτησε, άλλο απαντάς.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 21:22
Αν ήμουν λιώμα; δεν ξέρω αν θα είχα καθαρή κρίση να αποφασίσω σωστά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις