!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"White Privilege" Debate

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: "White Privilege" Debate

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nameless Ghoul έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:54
Nameless Ghoul έγραψε: 09 Σεπ 2018, 14:08

Σε αυτούς τους "τύπους που κλαίγονται", συμπεριλαμβάνεις και λευκούς ακροδεξιούς αμερικάνους; έλληνες ορθόδοξους εθνικιστές; Οι αυτοί εξαιρούνται μήπως;
Δεν έχω δει κάποιον λευκό ακροδεξιό αμερικάνο ή έλληνα ορθόδοξο εθνικιστή να απαιτεί να παίξει λευκός τον αρχηγό των Σιου ή τον Σάκα Ζούλου σε κάποια τηλεοπτική ή κινηματογραφική ταινία. :lol:
Ναι, αλλά τους έχεις δει να κλαίγονται ισχυριζόμενοι ότι απειλείται/υποτιμάται/υποβαθμίζεται η εθνική/φυλετική/θρησκευτική τους ταυτότητα (π.χ. λόγω μεταναστών, πολιτικής ορθότητας, πολιτισμικου μαρξισμού, affirmative action, minority priviledge, συμφωνίας Πρεσπών, κτλ)

Ή μήπως όχι; Δεν έχεις δει;
Κι εγώ πιστεύω ότι υποτιμάται/υποβαθμίζεται κλπ η εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων και θεωρώ τους αλλαχακμπαριστές και λοιπούς πολιτικαλκορεκτιστές ανόητους, άρρωστους ή υποκριτές.
Είναι ξεκάθαρη άποψη, την έχω εκφράσει πολλές φορές και δεν την θεωρώ κλάψα.

Αν εσύ τη θεωρείς κλάψα, είναι δικό σου/σας πρόβλημα. Προσωπικώς, δεν μ' επηρεάζει. :wave:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:33
Nameless Ghoul έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:09

Δεν έχω δει κάποιον λευκό ακροδεξιό αμερικάνο ή έλληνα ορθόδοξο εθνικιστή να απαιτεί να παίξει λευκός τον αρχηγό των Σιου ή τον Σάκα Ζούλου σε κάποια τηλεοπτική ή κινηματογραφική ταινία. :lol:
Ναι, αλλά τους έχεις δει να κλαίγονται ισχυριζόμενοι ότι απειλείται/υποτιμάται/υποβαθμίζεται η εθνική/φυλετική/θρησκευτική τους ταυτότητα (π.χ. λόγω μεταναστών, πολιτικής ορθότητας, πολιτισμικου μαρξισμού, affirmative action, minority priviledge, συμφωνίας Πρεσπών, κτλ)

Ή μήπως όχι; Δεν έχεις δει;
Κι εγώ πιστεύω ότι υποτιμάται/υποβαθμίζεται κλπ η εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων και θεωρώ τους αλλαχακμπαριστές και λοιπούς πολιτικαλκορεκτιστές ανόητους, άρρωστους ή υποκριτές.
Είναι ξεκάθαρη άποψη, την έχω εκφράσει πολλές φορές και δεν την θεωρώ κλάψα.

Αν εσύ τη θεωρείς κλάψα, είναι δικό σου/σας πρόβλημα. Προσωπικώς, δεν μ' επηρεάζει. :wave:
Μάλιστα. Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι κλάψα. Όταν το κάνεις εσύ δεν είναι.

Εντάξει.

:c020:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 11:02 Διδαχτείτε από τον άρχοντα τον Μπεν ρε γατάκια

Εικόνα

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Νάνε, το ξέρω ότι ο Σαπίρο σας πονάει όσο τίποτε άλλο :romance-hearteyes:
πραγματικά, δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας πολιτικός αντίπαλός του σε debate που να τα έβγαλε πέρα μαζί του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:46 Νάνε, το ξέρω ότι ο Σαπίρο σας πονάει όσο τίποτε άλλο :romance-hearteyes:
πραγματικά, δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας πολιτικός αντίπαλός του σε debate που να τα έβγαλε πέρα μαζί του
Επέζησε ένας που φορούσε ωτοασπίδες, αλλά ακούγοντας μετά στο σπίτι του το διάλογο στο youtube ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ μη μπορώντας να αντέξει τη ΣΤΥΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ του Μπεν
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:51
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:46 Νάνε, το ξέρω ότι ο Σαπίρο σας πονάει όσο τίποτε άλλο :romance-hearteyes:
Επέζησε ένας που φορούσε ωτοασπίδες, αλλά ακούγοντας μετά στο σπίτι του το διάλογο στο youtube ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ μη μπορώντας να αντέξει τη ΣΤΥΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ του Μπεν
εντάξει
οπότε επί της ουσίας δεν έχεις να μου φέρεις κάποιο βιντεάκι όπου κάποιος καταφέρνει να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα του Σαπίρο
σωστά;
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:55
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2018, 20:51
εντάξει
οπότε επί της ουσίας δεν έχεις να μου φέρεις κάποιο βιντεάκι όπου κάποιος καταφέρνει να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα του Σαπίρο
σωστά;
Και ποιος θα κρίνει αν το καταφέρνει; Εγώ; Εσύ; Αυτός που έγραψε τον τίτλο του βίντεο;
Το όλο κόλπο του είναι ότι συνήθως μιλάει με καρικατούρες, διαλεγμένες επίτηδες, και προσπαθεί να αποδείξει ότι ο αντίπαλός του είναι πιο συναισθηματικός.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:09 Και ποιος θα κρίνει αν το καταφέρνει; Εγώ; Εσύ; Αυτός που έγραψε τον τίτλο του βίντεο;
εσύ
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Nameless Ghoul έγραψε: 09 Σεπ 2018, 14:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 18:55 Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, έχω βαρεθεί αφάνταστα όλους τους τύπους που κλαίγονται για την υποτίμηση της χρωματικής, σεξουαλικής, θρησκευτικής κλπ ταυτότητας τους.
Σε αυτούς τους "τύπους που κλαίγονται", συμπεριλαμβάνεις και λευκούς ακροδεξιούς αμερικάνους; έλληνες ορθόδοξους εθνικιστές; Οι αυτοί εξαιρούνται μήπως;
Έχομε δει, όμως, στρέιτ ηθοποιούς να υποδύονται τον αλέξανδρο :011:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:10
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:09 Και ποιος θα κρίνει αν το καταφέρνει; Εγώ; Εσύ; Αυτός που έγραψε τον τίτλο του βίντεο;
εσύ
Οκ πάω να περάσω τις δύο επόμενες ώρες βλέποντας βιντεάκια με το Μπεν να καταστρέφει.

not
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 11:02 Διδαχτείτε από τον άρχοντα τον Μπεν ρε γατάκια

...
αναγκαίος τακτικός ελιγμός όλος ο βίος του Μπεν πάντως. Ακου τωρα ενας Shapiro να υπερασπίζεται το White Pride. Στο shul του στο shtetl τι θα λένε άραγε για αυτόν; Τι μένει πχια; Να παντρευτεί και Shiksa να τελειώνει η υπόθεση.

Αντε shalom!!!!
O επόμενος παρακαλώ!!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Yochanan έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:43

...
αναγκαίος τακτικός ελιγμός όλος ο βίος του Μπεν πάντως. Ακου τωρα ενας Shapiro να υπερασπίζεται το White Pride. Στο shul του στο shtetl τι θα λένε άραγε για αυτόν; Τι μένει πχια; Να παντρευτεί και Shiksa να τελειώνει η υπόθεση.

Αντε shalom!!!!
O επόμενος παρακαλώ!!!!
έλα ρε γιόχι, κανένα white pride δεν υπερασπίζεται
υπερασπίζεται τη κοινή λογική
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:18 Έχομε δει, όμως, στρέιτ ηθοποιούς να υποδύονται τον αλέξανδρο :011:
δεν υπαρχουν στρειτ ηθοποιοι. αμα δεν τον φας, δεν γινεσαι ηθοποιος. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”