!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Kotas έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:20
Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52

Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.
ενταξει εξαρταται και ποιος τα λεει σε ποιον, δλδ εν προκειμενω αυτος ειχε μια Α ηλικια και απευθυνοταν σε νεαρη, ειχαν ειρωνεια θεωρω αυτες οι εκφρασεις αλλα οχι σεξισμο

αντιστοιχα πχ η Λιανα Κανελλη ειναι συνεχεια με τα "ματακια μου" "πουλακι μου" κλπ, οταν το ειπε σε συνομηλικο (νομιζω ο πρετεντερης ηταν) αυτος δικαιως θιχτηκε, οι περισσοτεροι παντως το περνανε στο ντουκου
Ούτε ειρωνία έχουν οι εκφράσεις , ούτε σεξισμό.
Είναι πατροναρισμα και έμμεση επιβολή της ιεραρχίας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.
ενταξει εξαρταται και ποιος τα λεει σε ποιον, δλδ εν προκειμενω αυτος ειχε μια Α ηλικια και απευθυνοταν σε νεαρη, ειχαν ειρωνεια θεωρω αυτες οι εκφρασεις αλλα οχι σεξισμο

αντιστοιχα πχ η Λιανα Κανελλη ειναι συνεχεια με τα "ματακια μου" "πουλακι μου" κλπ, οταν το ειπε σε συνομηλικο (νομιζω ο πρετεντερης ηταν) αυτος δικαιως θιχτηκε, οι περισσοτεροι παντως το περνανε στο ντουκου
Ο Κανελλος στο συγκεκριμένο θέμα δεν πιάνεται. :-?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

"Να μάθει τι σημαίνει να είσαι οικοδέσποινα": Τάσος Χαλκιάς κατακεραυνώνει την Μαλέσκου :o :o

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο «Πρωινό» για το συμβάν με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του «Love it» και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

«Αν μου επιτρέπετε, θέλω να πω δυο λογάκια. Τα εξής» προλόγησε την τοποθέτησή του το πρωταγωνιστής.

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών μεταξύ των οποίων υπάρχει κι ένα κομμάτι που αφορά στον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις “αν προλάβει η εκπομπή να κλείσει…”. Βεβαίως ένα πεντάλεπτο, ένα δεκάλεπτο, θα δώσει αβάντζο ο καθένας. Γιατί κάτι δεν πήγε καλά, γιατί κάτι έγινε, δεν ξέρω τι. Θέλεις το τέταρτο, το της ευγενείας; Ακόμα κι αυτό. Αλλά το να περιμένεις 36-40 λεπτά για να βγεις στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά στη δουλειά του, πόσο μάλλον κάποια άλλα θέματα εκτός της δουλειάς σου, αυτό είναι ντροπή» είπε.

Και συνέχισε με μία υπόδειξη: «Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα για να αρχίσει η εκπομπή, οφείλεις ως οικοδεσπότης τον καλεσμένος σου να τον καλμάρεις για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του.

»Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν – συγχωρέστε με Ελένη (Μενεγάκη), Φαίη (Σκορδά), Ελεωνόρα (Μελέτη). Μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια -δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν τι ακριβώς κάνουν. Τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής; Πρέπει να μάθουν με ποιον μιλάνε. Δεν ήξερε το κορίτσι. Από το “Λαβ Σόρρυ” -από εκεί που ξεκινήσατε. Μα είναι δυνατόν εγώ να ξεκίνησα από το “Λαβ Σόρρυ”; Στο “Λαβ Σόρρυ” ήμουν ήδη 41 ετών. Είχα ξεκινήσει ήδη 20 χρόνια. Όταν ξεκινάει έτσι μια ιστορία, δεν μπορώ να κάτσω να κάνω κουβέντα τώρα.

»Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό σε λίγους μήνες. Το Open και ο Σκάι δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Αν δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με τέτοιους ανθρώπους, μην τους καλούν. Δεν υπάρχει λόγος. Ταλαιπωρούνται και εκείνοι και εμείς και δεν κάνουν και νούμερα. Για εκείνους το λέω».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά, ο Βαγγέλης Περρής παρατήρησε: «Υπάρχει μια σχολή καινούργια που είναι η σχολή του ό,τι θυμάμαι χαίρομαι. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για να μιλήσεις με τον καλεσμένο».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Με τον Καψη ήταν

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Δεκ 2021, 07:42
Bipsco έγραψε: 29 Δεκ 2021, 03:56 O ορισμός του σουρεαλισμού. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι πιο τραγικός. Και οι δύο έχουν εν μέρει δίκιο. Ο Χαλκιάς είναι ένας Βλαχομπουμερ και η Μαλεσκου μια ασοβαρη που την ενδιαφέρει το κουτσομπολιό παρά το έργο του ηθοποιού. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί πήγε αυτος στην εκπομπή;
Γιατί όπως είναι σήμερα τα πράγματα οι φουκαράδες ηθοποιοι θα πάνε παντού για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Όταν λοιπόν κάνουν με πόνο ένα συμβιβασμό περιμένουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Να μιλήσουν για τη δουλειά τους. Ε πήγε ο χαλκιάς. Τον είχαν να περιμένει λες και είναι Πακιστανός σε ουρά για το βοήθημα, και μετά αντί να ρωτήσει για το έργο του, του έλεγε μαλακίες. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος;
Δεν αντιλέγω για σήμερα. Παρ' όλα αυτά οι παρουσιαστές βρίσκουν και τα κάνουν αυτά. Όσο θυμαμαι την ιδιωτική τηλεόραση, αυτες οι εκπομπές πάντα προσκαλούσαν κυριως τραγουδιστές και ηθοποιούς.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

waylon63 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:18 ωραία πόδια έχει αυτη
Η Κανέλλη;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
+1

χράτσα χρούτσα ήτανε ο πορνογερος αλλά δεν...είναι Μίνως.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πότε μου δεν τον πήγαινα. Ούτε καν σαν ηθοποιό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

σορρυ - τωρα ειδα περισσοτερα για το θεμα, δε νομιζω οτι ηταν χρατσα χρουτσα μασελιτσα του, απλως χαλάστηκε που τον αφησε να περιμένει μιση ωρα και είχε ταπηροκρανίαση. άκυρον. δεν ειναι πορνογερος, απλως νομιζει οτι ακομα μετράει στο εγχώριο σιτάρ συστεμ. η άλλη πχοιά είναι? βουργάρα είναι?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:39 Ποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές και δεν βαριέται, βρε παιδιά;
Δικαιολογουνται μονο ξαναμμενοι 15αρηδες (για να τον παιζουν) και οι ανω των 80 (για να θυμουνται πως ηταν οταν τον επαιζαν).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Daje έγραψε: 29 Δεκ 2021, 21:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:39 Ποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές και δεν βαριέται, βρε παιδιά;
Δικαιολογουνται μονο ξαναμμενοι 15αρηδες (για να τον παιζουν) και οι ανω των 80 (για να θυμουνται πως ηταν οταν τον επαιζαν).
η μαλε ειναι εντυπωσιακο μουνι αλλα μπηκε με τα μπουνια στην μεγαλη λιγκα και πιστεψε οτι ηταν μεγαλυτερο μεγεθος και εξυπνοτερη απ ο,τι ηταν
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Προφανώς και ήταν ειρωνικος. Όπως ειρωνική ήταν και η Κανέλλη απέναντι στον Καψή. Και πολύ καλά έκαναν. Και οι 2
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Η όμορφη αυτή κοπέλα πάντως δεν πρέπει να πειράζεται από σεξιστικά γλυκούλικα λόγια , αφού και σε αυτήν φαίνεται πως αρέσει να κάνει σεξιστικά αστειάκια. Ο νικητής του περσινού Survivor της λέει : Ιωάννα για να σε καλύψω ... Και αυτή του απαντάει πονηρά : Μπορείς ;

( στο 23:32 )

Αλλά οι άντρες της παρέας ούτε θίχτηκαν , ούτε ξύνισαν τα μούτρα τους. Γέλασαν μόνο . :102:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18

Εγώ ας πούμε που είμαι ιντελεκτουέλ, προτιμώ να δω 3 επεισόδια στη σειρά από οικογενειακές ιστορίες (ενώ αναμένω εναγωνίως τη νέα σειρά της ΘΕΑΣ) παρά ένα μισάωρο από αυτές τις εκπομπές.
Αυτή είναι μια πρόταση που ισχύει όποιες και να είναι αυτές οι εκπομπές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”