Ποιους όρους; Εδώ ο άλλος πέθανε.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:28Εντάξει. Ακόμα κι έτσι θα πρέπει να περιορίζονται οι αγέλες σκύλων. Δεν μπορεί να αφεθούν στην τύχη τους. Να σε δαγκώνει λυσσασμένο και
να τρέχεις για ορούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Εμπεδοκλής
Άμα σε δαγκώσει αρκούδα να δεις.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:28Εντάξει. Ακόμα κι έτσι θα πρέπει να περιορίζονται οι αγέλες σκύλων. Δεν μπορεί να αφεθούν στην τύχη τους. Να σε δαγκώνει λυσσασμένο και
να τρέχεις για ορούς.
Περιοριζονται,να πατησε ενα ο αινειανST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:28Εντάξει. Ακόμα κι έτσι θα πρέπει να περιορίζονται οι αγέλες σκύλων. Δεν μπορεί να αφεθούν στην τύχη τους. Να σε δαγκώνει λυσσασμένο και
να τρέχεις για ορούς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δε μιλάω για το δάσος. Προ Ολυμπιακών είχαμε 2 μεγάλες (>10 σκυλιών) αγέλες στην πόλη μου.
-
giorgos mpekos
στον ασπροπυργο ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές υπάρχουν πολλές αγελες σκυλιών αυτά τα σκυλιά δεν είναι απλά αδέσποτα.θα σε φάνε ολόκληρο το βραδιST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:32Δε μιλάω για το δάσος. Προ Ολυμπιακών είχαμε 2 μεγάλες (>10 σκυλιών) αγέλες στην πόλη μου.
Αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε δρόμους για να μη πέσουμε επάνω τους. Συχνά ήταν ξάπλα και λιάζονταν. Κάποιες φορές όμως έπαιρναν κόσμο στο κυνήγι.giorgos mpekos έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:35 στον ασπροπυργο ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές υπάρχουν πολλές αγελες σκυλιών αυτά τα σκυλιά δεν είναι απλά αδέσποτα.θα σε φάνε ολόκληρο το βραδι
-
Εμπεδοκλής
Στον Ασπρόπυργο το βράδυ χίλιες φορές να πετύχεις αγέλη σκύλων.giorgos mpekos έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:35στον ασπροπυργο ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές υπάρχουν πολλές αγελες σκυλιών αυτά τα σκυλιά δεν είναι απλά αδέσποτα.θα σε φάνε ολόκληρο το βραδιST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:32Δε μιλάω για το δάσος. Προ Ολυμπιακών είχαμε 2 μεγάλες (>10 σκυλιών) αγέλες στην πόλη μου.
-
Εμπεδοκλής
Καλά στους ολυμπιακούς έπεσε τέτοια φόλα που δεν είχε μείνει ούτε περιστέρι.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:32Δε μιλάω για το δάσος. Προ Ολυμπιακών είχαμε 2 μεγάλες (>10 σκυλιών) αγέλες στην πόλη μου.
Πόσο έτρεχες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:01 ..ενώ οδηγούσα με το αυτοκίνητο σε δρόμο σε επαρχία στην κεντρική Ελλαδα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα μου και την κόρη μου , τελείως ξαφνικά μπροστά μου πετάχτηκε ένα μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο πέρασε ακριβώς μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ,
Ευτυχώς δεν ετρεχα και πατησα φρένο αλλά πατολα αυτά το χτύπησα και πετάχτηκε στον δρόμο
Βγηκα έξω από το αυτοκίνητο, ή κόρη μου σαν ζωοφιλη να φωνάζει να το πάμε σε κτηνιατρικο κέντρο , όμως εδώ σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχει τέτοιο ιατρείο για ζώα
Ευτυχώς , μετά από λίγο συνήλθε και σηκώθηκε στα πόδια του , ή γυναίκα μου το τάισε κάποια τοστ που είχε μαζί της και περπάτησε
Έμαθα από κάτοικο της περιοχής που ήταν μπροστά στο συμβάν ότι ήταν αδέσποτο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γύρω στα 60 , στο συγκεκριμένο σημείοvagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:41Πόσο έτρεχες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:01 ..ενώ οδηγούσα με το αυτοκίνητο σε δρόμο σε επαρχία στην κεντρική Ελλαδα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα μου και την κόρη μου , τελείως ξαφνικά μπροστά μου πετάχτηκε ένα μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο πέρασε ακριβώς μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ,
Ευτυχώς δεν ετρεχα και πατησα φρένο αλλά πατολα αυτά το χτύπησα και πετάχτηκε στον δρόμο
Βγηκα έξω από το αυτοκίνητο, ή κόρη μου σαν ζωοφιλη να φωνάζει να το πάμε σε κτηνιατρικο κέντρο , όμως εδώ σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχει τέτοιο ιατρείο για ζώα
Ευτυχώς , μετά από λίγο συνήλθε και σηκώθηκε στα πόδια του , ή γυναίκα μου το τάισε κάποια τοστ που είχε μαζί της και περπάτησε
Ναι, αλλά εκεί, ήταν άλλος ο νηματοθέτης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω δει ασθενοφόρο μέσα στην πόλη να χτυπάει σκύλο και αυτό να πετάγεται 20 μέτρα μπροστά κάνοντας κωλοτουμπες και δεν έπαθε τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 23:39Γύρω στα 60 , στο συγκεκριμένο σημείοvagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:41Πόσο έτρεχες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:01 ..ενώ οδηγούσα με το αυτοκίνητο σε δρόμο σε επαρχία στην κεντρική Ελλαδα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα μου και την κόρη μου , τελείως ξαφνικά μπροστά μου πετάχτηκε ένα μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο πέρασε ακριβώς μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ,
Ήταν μεγαλόσωμο.
Occasio facit furem
Παρα λίγο να έχεις το σφαχτό για τα Χριστούγεννα... 'Ατυχος είσαι τελικά...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:02 Πάντως τα έχασα και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω σε αυτή την περίπτωση
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Το ξαναβρήκα σήμερα που οδηγούσα στον ιδιο δρόμο το σκυλί, ήταν ζωντανό ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση