Καλά είμαι προς το παρόν. Έχω βάλει ένα τέτοιο στο μυαλό μου για να μην αγχώνομαι όσο μπορώ. Να περάσει αυτή η μέρα, να φτάσει το βράδυ να κοιμηθώ για να περάσει άλλη μια μέρα. Είναι και το ψυχολογικό που χρειάζεται "υποστήριξη".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι καλά. Ετοιμάσου.BOOMER έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:51 Είχα τουλάχιστον 5 επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα χριστούγεννα και μετά ,αλλά με το booster πριν 20 ημέρες δεν κολλάω τίποτα. Κάνω καλού κακού 2 rapid την εβδομάδα αυτές τις μέρες με τα τραπεζώματα και τις επισκέψεις.
ΥΓ: Ο Γιαννόπουλος είσαι;
- John Brown Gun Club
απο που κι ως που εγω ρε μαλακα; εγω παω 5χλμ πορεια στο βουνο με 80λιτρα σακιδιο και κολυμπαω 2-3 χλμ για πλακα. Τρεις μηνες αυτο το καλοκαιρι σχεδον καθε μερα τα εκανα αυτα.Who is The 4th man έγραψε: 03 Ιαν 2022, 02:16μπλακπέηντ εσύ;Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.![]()
μη το βιώνεις έτσι,αφηνεις καποιες σωματικες ασθένειες να σε παρασύρουν στην απελπισία,
είμαστε ανεπαναληπτες οντότητες μεσα στη ζωή,όσο μας επιτραπεί να ζήσουμε θα αποκτούμε
μια καλύτερη συνειδητότητα των λαθών-ατέλειών μας μεσω μιάς σύγκρουσης που πρεπει να
βιώνεται και μέσα μας αλλά και γύρω μας....ή επιλογή να κοπεί αυτη ή διαδικασία απότομα
είναι μία άρνηση μιας εσώτερης "συνειδητότητας" που δεν τη γνωρίζεις ακομα αλλά σε διαπερνά
και θέλει να σου δώσει και άλλα....
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτό που νομίζω εννοούσε ο Ναμ με το σαλτο μορταλε είναι δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει άμεσα σε νοσοκομείο ή θα μείνει να το παλέψει μόνος του και ότι γίνει.
Υγ εν τω μεταξύ καμία σχέση ο Ναμ με τον Μπλακ σαν άτομα.
Υγ εν τω μεταξύ καμία σχέση ο Ναμ με τον Μπλακ σαν άτομα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μετά από δέκα περίπου μέρες αυτή η γρίπη... με έχει κουράσει, ήπια συμπτώματα αλλά δεν ξεκολλάει
έχω κόψει και τα ντεπόν δεύτερη μέρα και όλο με τριγυρίζει..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Γρίπη ή κορόνα;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 08:50 μετά από δέκα περίπου μέρες αυτή η γρίπη... με έχει κουράσει, ήπια συμπτώματα αλλά δεν ξεκολλάει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κορονα είναι γιατί έχω αγευσία και χωρίς όσφρηση αλλά τριπλ μπόλι οπότε στο χαλαρό
αλλά δεν περνάει το άτιμο
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Έκανες κανένα μοριακό να πάρεις και το χαρτί της νοσησης;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 08:55 κορονα είναι γιατί έχω αγευσία και χωρίς όσφρηση αλλά τριπλ μπόλι οπότε στο χαλαρό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
στο σελφ με έβγαλε θετικό
στο μοριακό έκανα το λάθος και πήγα βιοιατρική, εκεί δεν μου έβαλε βαθιά το στικάκι στη μύτη και δεν το έπιασε, εχτές ρώτησα ένα καθηγητή ιατρικής γι αυτό και μου το επιβεβαίωσε , η όμικρον, αν δεν κάνει καλή δειγματοληψία από το στόμα όχι από τη μύτη,μπορεί να μην την πιάσεις.
πάντως από όλα τα συμπτώματα και το ότι είχα μπει για τρεις μέρες στο νοσοκομείο για άλλο θέμα πιστεύω ότι είναι κορώνα
να πάω για τεστ ξανά δεν το αντέχω , δυο ώρες στη σειρά,
αλλά το χαρτί νόσησης γιατί να το πάρω; για άδειες; ή για άλλο μπόλι; έτσι κι αλλιώς αν έρθει και τέταρτο θα πάω να το χτυπήσω
με όσα έχω δει δεν το συζητάω,
στο μοριακό έκανα το λάθος και πήγα βιοιατρική, εκεί δεν μου έβαλε βαθιά το στικάκι στη μύτη και δεν το έπιασε, εχτές ρώτησα ένα καθηγητή ιατρικής γι αυτό και μου το επιβεβαίωσε , η όμικρον, αν δεν κάνει καλή δειγματοληψία από το στόμα όχι από τη μύτη,μπορεί να μην την πιάσεις.
πάντως από όλα τα συμπτώματα και το ότι είχα μπει για τρεις μέρες στο νοσοκομείο για άλλο θέμα πιστεύω ότι είναι κορώνα
αλλά το χαρτί νόσησης γιατί να το πάρω; για άδειες; ή για άλλο μπόλι; έτσι κι αλλιώς αν έρθει και τέταρτο θα πάω να το χτυπήσω
Εδώ έχω κι εγώ έναν προβληματισμό, να πάω να κάνω το τεστ να δηλωθώ ως κρούσμα ή να περιμένω να βγω αρνητική πριν επιστρέψω δουλειά; γιατί ήδη έχω φάει 4 μέρες καραντίνας που δεν έβγαινε θετικό το σελφ. Θα μου δώσουν άλλες 5 υποχρεωτικά και εγώ αύριο μπορεί να είμαι αρνητική. Τεσπα.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για την καραντίνα δεν το συζητώ, έχω μέσα στο σπίτι τώρα τόσες μέρες και θα καθίσω άλλες πέντε τουλάχιστον , δεν γουστάρω να το σπέρνω γύρω γύρω.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:11Εδώ έχω κι εγώ έναν προβληματισμό, να πάω να κάνω το τεστ να δηλωθώ ως κρούσμα ή να περιμένω να βγω αρνητική πριν επιστρέψω δουλειά; γιατί ήδη έχω φάει 4 μέρες καραντίνας που δεν έβγαινε θετικό το σελφ. Θα μου δώσουν άλλες 5 υποχρεωτικά και εγώ αύριο μπορεί να είμαι αρνητική. Τεσπα.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
προσωπικό λοκνταουν έχω κάνει,
αλλά συνέπεσε και έχω άδεια για άλλους λόγους οπότε δεν πειράζω τίποτα, το θέμα είναι να περάσει , έχω δει πολλούς γνωστούς να το περνάνε πολύ χειρότερα, βέβαια αυτοί ήταν τον πρώτο καιρό που είχε άλλες μεταλλάξεις, συνάδελφος έκατσε ενάμισι μήνα στο σεισμανόγλειο μπρούμυτα τον είχαν για να μην του κάνει πνευμονία.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δλδ πόσο βαθιά να το βάλει στη μύτη, για μηνιγγίτιδα θα πάρει δείγμα;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλά εννοείται δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν είμαι αρνητική αλλά ούτως ή άλλως ο ΕΟΔΥ 5 μέρες δίνει καραντίνα. Δεν ξέρω ίσως πάω να κάνω.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:15για την καραντίνα δεν το συζητώ, έχω μέσα στο σπίτι τώρα τόσες μέρες και θα καθίσω άλλες πέντε τουλάχιστον , δεν γουστάρω να το σπέρνω γύρω γύρω.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:11Εδώ έχω κι εγώ έναν προβληματισμό, να πάω να κάνω το τεστ να δηλωθώ ως κρούσμα ή να περιμένω να βγω αρνητική πριν επιστρέψω δουλειά; γιατί ήδη έχω φάει 4 μέρες καραντίνας που δεν έβγαινε θετικό το σελφ. Θα μου δώσουν άλλες 5 υποχρεωτικά και εγώ αύριο μπορεί να είμαι αρνητική. Τεσπα.βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
προσωπικό λοκνταουν έχω κάνει,
αλλά συνέπεσε και έχω άδεια για άλλους λόγους οπότε δεν πειράζω τίποτα, το θέμα είναι να περάσει , έχω δει πολλούς γνωστούς να το περνάνε πολύ χειρότερα, βέβαια αυτοί ήταν τον πρώτο καιρό που είχε άλλες μεταλλάξεις, συνάδελφος έκατσε ενάμισι μήνα στο σεισμανόγλειο μπρούμυτα τον είχαν για να μην του κάνει πνευμονία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι να πω,Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:18Δλδ πόσο βαθιά να το βάλει στη μύτη, για μηνιγγίτιδα θα πάρει δείγμα;βοθρατζης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 09:02 στο σελφ με έβγαλε θετικό
εχτές ρώτησα φίλο καθηγητή ιατρικής και μου είπε ακριβώς αυτό το πράγμα
υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καλή δειγματοληψία και το prc να βγει αρνητικό. Ουτε ειδικός είμαι για να ξέρω τι και πως γίνεται.
Το θέμα είnαι ότι υπάρχει αιτία που δεν πετυχαίνουν τα prc .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις