!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται της πουτάνας στο χωριό, αλλά πλέον βλέπω το αναπόφευκτο να πλησιάζει. Πολύ κοντινοί συνεργάτες μου αποτελούν στενές επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα (ανίψια, εγγόνια, γυναίκες) ενώ και στην πρωινή δουλειά έχουμε κρούσμα ανά τρεις με τέσσερις μέρες (σε ένα όροφο όλα αυτά, σε διαφορετικά γραφεία από το δικό μας ως τώρα-στο οποίο να αναφερθεί ότι στεγάζονται δέκα νοματαίοι με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει-). Βλέπω πως η νόσηση πλησιάζει, ίσως και μέσα στον Γενάρη. Μακάρι να ήμουν αισιόδοξος αλλά...Δεν είμαι.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:33 37,2 πυρετός, 98 οξυγόνο. Μόνο ελαφριά αδιαθεσία ως τώρα. So far, so good.
Γνωστός μου, έπεσε το οξυγόνο στο 80 την 9η μέρα και επειδή ήταν βράδυ, δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο για να μην ταλαιπωρήσει τους δικούς του. Το πρωί που τελικά πήγε, το οξυγόνο ήταν στο 70. Το ξεπέρασε αλλά για ένα δίμηνο θα είναι με μπουκάλα οξυγόνου για κάποιες ώρες την ημέρα.

Τουλάχιστον ζει.

Μην το αφήσεις να ξεφύγει. Θέλει προσοχή. Περαστικά και πάλι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

killzone έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:35
Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:33 37,2 πυρετός, 98 οξυγόνο. Μόνο ελαφριά αδιαθεσία ως τώρα. So far, so good.
Μη εμβολιασμενος ;
Ναι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Είχα τουλάχιστον 5 επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα χριστούγεννα και μετά ,αλλά με το booster πριν 20 ημέρες δεν κολλάω τίποτα. Κάνω καλού κακού 2 rapid την εβδομάδα αυτές τις μέρες με τα τραπεζώματα και τις επισκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:48 Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται της πουτάνας στο χωριό, αλλά πλέον βλέπω το αναπόφευκτο να πλησιάζει. Πολύ κοντινοί συνεργάτες μου αποτελούν στενές επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα (ανίψια, εγγόνια, γυναίκες) ενώ και στην πρωινή δουλειά έχουμε κρούσμα ανά τρεις με τέσσερις μέρες (σε ένα όροφο όλα αυτά, σε διαφορετικά γραφεία από το δικό μας ως τώρα-στο οποίο να αναφερθεί ότι στεγάζονται δέκα νοματαίοι με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει-). Βλέπω πως η νόσηση πλησιάζει, ίσως και μέσα στον Γενάρη. Μακάρι να ήμουν αισιόδοξος αλλά...Δεν είμαι.
Εχεις τριπλοεμβολιαστεί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:45
Έκανες και μοριακό;
Αύριο πρωί.
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:50
Γνωστός μου, έπεσε το οξυγόνο στο 80 την 9η μέρα και επειδή ήταν βράδυ, δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο για να μην ταλαιπωρήσει τους δικούς του. Το πρωί που τελικά πήγε, το οξυγόνο ήταν στο 70. Το ξεπέρασε αλλά για ένα δίμηνο θα είναι με μπουκάλα οξυγόνου για κάποιες ώρες την ημέρα.

Τουλάχιστον ζει.

Πιστεύω ότι πάρα πολλοί θάνατοι ή διασωληνωσεις θα είχαν αποφευχθεί αν ο κόσμος πήγαινε εγκαίρως στο νοσοκομείο. Ένα άλλο πράγμα που χρήζει διερεύνησης (θα εχρηζε τέλος πάντων σε ένα σοβαρό κράτος) είναι γιατί υπάρχουν τόσοι που λένε εγώ νοσοκομείο δεν πάω, από εκεί δεν βγαίνεις ζωντανός.
Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:40
Μια χαρά είσαι. Εμένα το οξυγόνο σε κσ είναι από 95 ως 96. :D

Μακάρι να το περάσεις χωρίς να καταλάβεις τίποτα.
Θενκς μαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:50
killzone έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:35
Μη εμβολιασμενος ;
Ναι.

Χααα γκουντ να κανεις κ τεστ ιικου φορτιου για να εχουμε μια πληρη εικονα κατα ποσο επηρεαζει ενα ιικο φορτιο εσυ λογικα πηρες χαμηλο φορτιο γι αυτο εισαι ετσι
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:03
axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:23

Και -πέραν της ερωτικής επαφής- ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ των άλλων κατηγοριών; :lol: :lol:
Προσπαθώ να καταλάβω εάν φταίνε οι επισκέψεις σε συγγενείς περισσότερο λόγω γιορτών ή άλλες επαφές.
Ε, ακριβώς αυτό ρωτάω κι εγώ. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλικών και συγγενικών συναντήσεων; Και πως μπορείς να ξέρεις τις δικές τους επαφές; Πολύ περισσότερο όταν παίζουν σε μεγάλη γκάμα ηλικίας, συνηθειών κλπ
Προσπαθω να παρω μια γευση εαν η διαδοση γινεται περισσοτερο μεσω εθελοντικων (φιλικες/συγγενικες επαφες) ή υποχρεωτικων (επαγγελματικες).
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τουλάχιστον ζει.

70 και ζούσε; :o
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Τουλάχιστον ζει.

Καποιο λαθος πρεπει να κανεις στα νουμερα.
Δεν νομιζω οτι με αυτα τα νουμερα μπορει να επιζησει ανθρωπος διχως εγκεφαλικες βλαβες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Daje έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:59

Τουλάχιστον ζει.

Δεν νομιζω οτι με αυτα τα νουμερα μπορει να επιζησει ανθρωπος διχως εγκεφαλικες βλαβες.
Ισως ήταν ανεμβολίαστος ,οπότε δεν κατάλαβαν κάποια διαφορά μετά σε αυτά που έλεγε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:53 Πιστεύω ότι πάρα πολλοί θάνατοι ή διασωληνωσεις θα είχαν αποφευχθεί αν ο κόσμος πήγαινε εγκαίρως στο νοσοκομείο. Ένα άλλο πράγμα που χρήζει διερεύνησης (θα εχρηζε τέλος πάντων σε ένα σοβαρό κράτος) είναι γιατί υπάρχουν τόσοι που λένε εγώ νοσοκομείο δεν πάω, από εκεί δεν βγαίνεις ζωντανός.
Το λένε δυστυχώς παρά πολλοί. Δεν μπορώ να ξέρω πως το σκέφτονται. Θέλει πολλή προσοχή το οξυγόνο και παρακολούθηση για πολλές μέρες. Ο Όττο ξέρει τι γράφει.

Naida τα ίδια ισχύουν και για εσένα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:42
Πόσο καπνιζεις είπαμε; είπαμε, είπαμε.
Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:56

Τουλάχιστον ζει.

70 και ζούσε; :o

Μαλακιες λεει εδω στα 80 αρχιζουν κ μαυριζουν ολα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Daje έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:59

Τουλάχιστον ζει.

Έχεις δίκιο σ' αυτό. Ήταν 80κάτι και 70κατι. Είναι οικογενειακός γνωστός, ρώτησα τον άντρα μου, δεν θυμόταν, έγραψα ότι θυμόμουν. Έχει από τέλη Νοεμβρίου αυτή η ιστορία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”