!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Ευρώ έγινε 20 χρόνων.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Το Ευρώ έγινε 20 χρόνων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:36 Η μεταναστευτική κρίση άρχισε από την Ελλάδα όπως και η νομισματική από τις ψευδοπροοδευτικές δυνάμεις που αφού ρήμαξαν τη χώρα τους θέλησαν να ρημάξουν και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Έχω βάλει και άλλες φορές τις συνεντεύξεις Καμμένου - Κοτζιά και λοιπών που απειλούν με αποστολή τζιχαντιστών αν δεν πάρουν καλύτερο μνημόνιο.
Άνοιξαν τα σύνορα με το που ανέλαβαν το 2015 και έστειλαν χιλιάδες επάνω.
Δεν ξέρω αν συμφωνώ με τα τονισμένα. Το θυμάμαι λίγο διαφορετικά. Ότι επειδή είχαμε τεράστιες ροές μεταναστών που προφανώς δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους εδώ ζητούσαμε να μοιραστεί το βάρος αυτό η υπόλοιπη Ευρώπη και πάνω εκεί υπήρξαν οι απειλές του Καμμένου. Υποστηρίζεις δηλαδή ότι πριν από αυτές δεν είχαμε σημαντικές ροές; Δεν τους κάλεσε ο Σύριζα να έρθουν εδώ. Το πολύ πολύ να πούμε ότι κάποιοι το αποφάσισαν θεωρώντας πως με κυβέρνηση Σύριζα θα πέσουν στα πιο μαλακά. Αλλά η διατύπωσή σου μοιάζει υπερβολική.

Και όσο μπορώ να θυμάμαι οι περισσότεροι μετανάστες επιθυμούσαν μετάβαση στην κεντροδυτική Ευρώπη. Δεν έρχονταν για να μαζεύουν σταφύλια στα χωράφια μας. Δεν θα έμπαιναν στον κόπο να έρθουν αν ήξεραν ότι θα παραμείνουν εδώ.
πατησιωτης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:36 Η λεγόμενη "πρόσκληση" της Μέρκελ ήταν η αντίδρασή της όταν κατάλαβε ότι θα έφθαναν εκατομμύρια στα σύνορά της και διάφοροι καραδοκούσαν για να της προσάψουν ναζιστικές συμπάθειες.Έτσι αποφάσισε να το παίξει πολυπολιτισμική και πόνταρε ή υποκίνησε τις αντιδράσεις των ενδιάμεσων χωρών με αποτέλεσμα να κλείσουν όλοι τα σύνορα και να κολλήσει η ροή στην Ειδομένη.Τότε και αφού το σχέδιο είχε αποτύχει άνοιξε η Μόρια.
Η πρόσκληση της Μέρκελ, επίσης όσο το θυμάμαι και μπορεί να κάνω λάθος ή να πέφτω θύμα της τότε προπαγάνδας, λεγόταν ότι είχε γίνει λόγω της πίεσης των Γερμανών βιομηχάνων για φτηνά εργατικά χέρια κι όχι για να μη χαρακτηριστεί ναζί.

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:36 Για τα υπόλοιπα δεν αποφασίζεις εσύ ποιός θα είναι μέσα και ποιός έξω.Η ΕΟΚ/ΕΕ είναι βασικά γαλλογερμανικό σχέδιο,χωρίς και τους δύο δεν υπάρχει.
Όσο για τις προφητείες του ....asset πήγαν κουβά και αυτές.Δέκα χρόνια μετά τις προφητείες η Γερμανία δεν έχει φύγει,το κόμμα που ιδρύθηκε για το σκοπό αυτό (AFD) έχει εξελιχθει σε τυπικό ακροδεξιό κόμμα
που πλέον ασχολείται περισσότερο με λαθρομετανάστες και ...κορωνοιό.
Δεκτό το παραπάνω. Δεν έγραψα πουθενά ότι θα διώξει η Ελλάδα την Γερμανία, ούτε καν ότι την θέλω εκτός. Ψαλιδισμένη την επιρροή της θέλω που πήγαινες στα συμβούλια υπουργών ή αρχηγών κρατών και έβρισκες όλες τις χώρες μονομπλόκ απέναντί σου ανεξαρτήτως του αν είχες δίκιο ή άδικο. Είχες άδικο πολλές φορές τότε και οι χειρισμοί Βαρουφάκη ήταν γελοίοι. Αλλά δεν είχες πάντοτε άδικο. Και οι όποιες αποφάσεις πάρθηκαν ήταν αποτέλεσμα της ακραίας καθοδήγησης που ασκούσε το Βερολίνο.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

George_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:14
έργο_μακέτο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:12
George_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:08

120 ευρω πηρε.

Τι αγοραζες με 120 ευρω το 2002? :003:
Για τον Κωσταντίνο τα 120 εύρω είναι χαρτζηλίκι για τσίχλες.
Μπορει να ηθελε να πληρώσει τα κοινοχρηστα. Χειμωνας ηταν βαλανε πετρελαιο ε θα του βγηκαν λιγο παραπανω εκεινο το μηνα.
Εικόνα
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:01
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2022, 11:48 Οι φωτογραφίες του Σημίτη στο ΑΤΜ ηταν όλες χάλια, δεν ξέρω πως τα κατάφεραν. Καλύτερα στο μετρο λοιπόν.

Όσον αφορά το ευρώ 💶, δεν είναι ένα απλό νόμισμα, είναι η υλοποιημένη ελπίδα των ευρωπαϊκών λαών. Η προκαταβολή τους για ένα καλύτερο αύριο, με ενότητα και στρατηγική ανεξαρτησία. Ευρώ μέχρι την αχρήματη κοινωνία.
Πως τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα να ροχαλίζεις και στον ξύπνιο σου, και ροχαλίζεις και δυνατά πανάθεμα σε.
Ήδη 20 χρονών, όπου να' ναι θα ξεπεράσει και την μαξ ηλικία ερωτικού ενδιαφέροντος Άγι-Volk, κι εσείς εκεί, στο πήξιμο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:18
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2022, 11:48 Οι φωτογραφίες του Σημίτη στο ΑΤΜ ηταν όλες χάλια, δεν ξέρω πως τα κατάφεραν. Καλύτερα στο μετρο λοιπόν.

Όσον αφορά το ευρώ 💶, δεν είναι ένα απλό νόμισμα, είναι η υλοποιημένη ελπίδα των ευρωπαϊκών λαών. Η προκαταβολή τους για ένα καλύτερο αύριο, με ενότητα και στρατηγική ανεξαρτησία. Ευρώ μέχρι την αχρήματη κοινωνία.
Πως τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα να ροχαλίζεις και στον ξύπνιο σου, και ροχαλίζεις και δυνατά πανάθεμα σε.
Ήδη 20 χρονών, όπου να' ναι θα ξεπεράσει και την μαξ ηλικία ερωτικού ενδιαφέροντος Άγι-Volk, κι εσείς εκεί, στο πήξιμο.
Νάνε, δε θέλω να σε στεναχωρέσω ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

sys3x έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:24
Τι θέλεις, να σου δώσω την ευλογία μου να προσπαθήσεις;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:32
Είμαι σε άρνηση για κάτι που με είπε τις προάλλες ο Beria, προσπαθώ, με νύχια και με δόντια να τον δικαιώσω, να μην καταλάβει το λάθος του. Δεν έχει να κάνει με εσένα, νάνε.

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:14 Δεν ξέρω αν συμφωνώ με τα τονισμένα. Το θυμάμαι λίγο διαφορετικά. Ότι επειδή είχαμε τεράστιες ροές μεταναστών που προφανώς δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους εδώ ζητούσαμε να μοιραστεί το βάρος αυτό η υπόλοιπη Ευρώπη και πάνω εκεί υπήρξαν οι απειλές του Καμμένου. Υποστηρίζεις δηλαδή ότι πριν από αυτές δεν είχαμε σημαντικές ροές; Δεν τους κάλεσε ο Σύριζα να έρθουν εδώ. Το πολύ πολύ να πούμε ότι κάποιοι το αποφάσισαν θεωρώντας πως με κυβέρνηση Σύριζα θα πέσουν στα πιο μαλακά. Αλλά η διατύπωσή σου μοιάζει υπερβολική.
Όχι,τους κάλεσε να έλθουν και μετά ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα κάλυψε την αλητεία.Επί Σαμαρά δεν υπήρχε καμμιά αυξημένη ροή.Οι ροές άρχισαν μόλις ανέβηκαν οι συριζανέλ.
Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να διαλύσουν το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας και να τους αμολύσουν όλους.Το δεύτερο ήταν να οργανώσουν "Διαθρησκευτικό Συνέδριο" :lol: υπό τον Παυλόπουλο και να πουν ότι το Αιγαίο είναι "θάλασσα ειρήνης",Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν υπήρχε στα νησιά πριν έλθει ο σύριζα.
Κατά πάσα πιθανότητα συνεννοήθηκαν και με τον Ερντογάν να αρχίσει να στέλνει λεφούσια.Έρχονταν στα νησιά όπου υπήρχε επιτροπή υποδοχής αλληλέγγυων,έμπαιναν στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά και από εκεί κατευθείαν για τα βόρεια σύνορα.
Αυτό που θυμάσαι είναι το παραμύθι που πούλησαν τα ΜΜΕ με συμπαιγνία και της ΝΔ του Μειμαράκη.
Στο συνέδριο του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος που έγινε στη Μαδρίτη υπήρξε πρόταση να βγει ψήφισμα που να καταδικάζει τις ενέργειες των συριζανέλ που άνοιξαν τα σύνορα αλλά έβαλε βέτο ο Μειμαράκης που μάλιστα κόμπασε ότι υπερασπίσθηκε τα "εθνικά συμφέροντα".
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

sys3x έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:37

Είμαι σε άρνηση για κάτι που με είπε τις προάλλες ο Beria, προσπαθώ, με νύχια και με δόντια να τον δικαιώσω, να μην καταλάβει το λάθος του. Δεν έχει να κάνει με εσένα, νάνε.
Cool story bro.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Προσπαθώ, προσπαθώ.

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

sys3x έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:37

To τελευταίο λάθος που έχω κάνει ήταν το δεύτερο διαζύγιο.
Μην φορτώνεσαι με ενοχές που δεν σου αναλογούν μικρέ μου φίλε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Προσπαθώ.

.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Βαριά η εθνική κληρονομιά του Ααρών Αβουρή. Να τα εκατοστήσει. :)
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:47
axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:58
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:45 Εντωμεταξύ ένα από τα επιχειρήματα υπέρ του ευρώ ήταν πως οι Έλληνες με την δραχμή έχουν πολύ χαμηλό ιδιωτικό δανεισμό, και αυτό είναι σημάδι καθυστερησης.
Οντως ειναι. Το αντιθετο ομως δεν σημαινει μη καθυστερηση.
Μόνο που μετά η αφήγηση ήταν πως ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας, για να φάμε μια καταστροφική εσωτερική υποτίμηση πολεμικού επιπέδου, όπως και ζητάνε να πληρωθούν όλα τα χρέη λες και έχουμε ακόμα 2008, αυτά τα χαμηλότοκα δάνεια που έπρεπε να πάρουμε για να μην είμαστε "οπισθοδρομικοι".
Μα οντως ζουσαμε πανω απο τις δυνατοτητες μας. Οχι ως μοναδες, ως συνολο. Ως οικονομια.

Τα χρεη πρεπει να τα πληρωσουμε, εμεις τα δημιουργησαμε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:39
ST48410 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 23:14 Δεν ξέρω αν συμφωνώ με τα τονισμένα. Το θυμάμαι λίγο διαφορετικά. Ότι επειδή είχαμε τεράστιες ροές μεταναστών που προφανώς δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους εδώ ζητούσαμε να μοιραστεί το βάρος αυτό η υπόλοιπη Ευρώπη και πάνω εκεί υπήρξαν οι απειλές του Καμμένου. Υποστηρίζεις δηλαδή ότι πριν από αυτές δεν είχαμε σημαντικές ροές; Δεν τους κάλεσε ο Σύριζα να έρθουν εδώ. Το πολύ πολύ να πούμε ότι κάποιοι το αποφάσισαν θεωρώντας πως με κυβέρνηση Σύριζα θα πέσουν στα πιο μαλακά. Αλλά η διατύπωσή σου μοιάζει υπερβολική.
Όχι,τους κάλεσε να έλθουν και μετά ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα κάλυψε την αλητεία.Επί Σαμαρά δεν υπήρχε καμμιά αυξημένη ροή.Οι ροές άρχισαν μόλις ανέβηκαν οι συριζανέλ.
Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να διαλύσουν το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας και να τους αμολύσουν όλους.Το δεύτερο ήταν να οργανώσουν "Διαθρησκευτικό Συνέδριο" :lol: υπό τον Παυλόπουλο και να πουν ότι το Αιγαίο είναι "θάλασσα ειρήνης",Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν υπήρχε στα νησιά πριν έλθει ο σύριζα.
Νομίζω κάποιος άλλος έχει πιστέψει την ίδια του την προπαγάνδα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, μια και η κουτάλα επέστρεψε επιτέλους στα χέρια που πρέπει και δεν χρειάζεται να συνεχιστεί το δούλεμα τώρα που η ΝΔ εξασφαλίζει υποστήριξη κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή μοίρασμα δανεικών.

Εικόνα

Ο Καμμένος όντως είπε "θα τους γεμίσουμε τζιχαντιστές" μόνο που το έκανε τον Απρίλιο του 2015 στα πλαίσια της "ηρωικής διαπραγμάτευσης". Η Μέρκελ το "Καλωσορίστε τους πρόσφυγες/απορρίψτε την ισλαμοφοβία" το είπε στο πρωθυπουργικό της διάγγελμα για το νέο έτος στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, ένα μήνα πριν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τέσσερις μήνες πριν τη δήλωση του καμμένου.

Η πραγματικότητα είναι ότι το 2015 ήταν ειδική χρονιά γιατί ο εμφύλιος στη Συρία και η επέκταση του ISIS σε Συρία και Ιράκ έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, οπότε στις κλασικές ροές Αφγανών/Βορειοαφρικανών/Πακιστανών (που είχαν στραφεί στο Αιγαίο ήδη από το 2012 που φτιάχτηκε ο φράχτης στον Έβρο) προστέθηκαν σχεδόν ένα εκατομμύριο Ιρακινοί και Σύροι, κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο του 2015. Ακόμα και η Αμερική και ο Καναδάς πήραν εξήντα χιλιάδες και εικοσιπέντε χιλιάδε αντίστοιχα, στο τέλος του 2015.

Θαρρώ πως απ' όλες τις αλητείες των γαλαζαίων (όντως δεν ξεχωρίζω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ως προς αυτό) είναι να πουλάν στους ψηφοφόρους τους τον ισχυρισμό ότι παγκόσμιες τεκτονικές εξελίξεις εξαρτώνται από το αν θα είναι στην κυβέρνηση ο νονός της κόρης τους ή ο νονός της κόρης του γείτονα. Στην πραγματικότητα το μόνο που εξαρτάται από αυτό είναι ποιανού η κόρη θα γίνει μετακλητή.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Η εικόνα προέρχεται από τον τελευταίο μήνα της κυβέρνησης Σαμαρά (11-12-2014) όταν 200 Σύροι πρόσφυγες έκαναν απεργία πείνας στο Σύνταγμα με τη συμπαράσταση του βουλευτή Μιχελογιαννάκη.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... rosfuges-/

Εάν η Μέρκελ τους δεχόταν από τότε ποιός ο λόγος να κάνουν απεργία πείνας;Θα έμπαιναν στο πούλμαν και θα πήγαιναν κατευθείαν Γερμανία.
Η Μέρκελ όμως δεν δεχόταν τότε Σύρους πρόσφυγες για να μην πούμε άλλες εθνότητες που δεν έχουν πόλεμο.Μετά από δύο μήνες όμως της έστειλαν όχι 200 αλλά ένα εκατομμύριο και έπρεπε να βρει μέθοδο αντιμετώπισης.
Η μέθοδος ήταν τους δέχομαι,ελάτε και αποδεικνύω ότι δεν έχω σχέση με τη Γερμανία του παρελθόντος και στο μεταξύ οι χώρες Βίζεγκραντ κλείνουν τον βαλκανικό διάδρομο και όσοι δεν προλάβουν μένουν απέξω στην Ειδομένη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”