!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές Σουηδία 9/9/18
Re: Εκλογές Σουηδία 9/9/18
Ψάχνουν με αγωνία μιγάδες σουηδούς και γραφικούς από τα συλλαλητήρια για το κουρελόχαρτο των Πρεσπών. Κάποιοι εδώ μέσα και ο Πετρόπουλος της αυγής
Μια χαρά 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως δεν είναι δυσκολη η αναζήτηση, και στις δύο περιπτώσεις 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Nero
όπως είπα. Η Βικάντερ δεν έχει καμιά σχέση με μετανάστες αγαπητό αιλουροειδές. Είναι σκουρόχρωμη και γηγενήςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:58Ναι, αλλά έχουν εξόχως πολιτική σκέψη, αυτό το παραδέχομαι.
Αποκάλυψαν ότι υπάρχουν όμορφες/οι μιγάδες ή μαύρες/οι στη δύση, που κάνουν καρριέρα ως ηθοποιοί, μοντέλα κλπ
Και όλα αυτά έγιναν λόγω των προσφυγικών ροών την τελευταία δεκαετία.![]()
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχεις πει τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:00Το ξέρω μωρέ γι' αυτό μαζωχτήκατε όλοι οι προχώ νοικοκυρέοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:57Μα δεν έχεις κάτι να πεις. Ούτε πρόκειται να σου έρθει κάτι αργότερα, όλοι το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:50 Ό,τι πείτε παίδες.
Το έχω καταλάβει πλήρως το σκεπτικό, δεν χρειάζονται αναλύσεις.
Ποτέ δεν έχει συμβεί και δεν θα συμβεί και τώρα.
Για να αποδείξετε ότι δεν ξέρω τι λέω.
Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο το σκεπτικό σου κάπου όσο και να ψάξει κανείς.
Σου εξήγησα ότι πρόκειται τον ορισμό του ρατσισμού. Σου εξήγησα ότι το πως φαντάζεσαι το μέσο όρου του "Σουηδού" δεν είναι κάτι που δίνει τον έλεγχο της χώρας μόνο σε όσους ταιριάζουν σε αυτό το καλούπι. Που είναι ο αντίλογός σου σε όλα αυτά;
Πουθενά. Υποχώρησε εκεί που ξέρεις καλά, βρες ένα συναγωνιστή και βάλε του γελάκια.
-
ritzeri
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:48Το τι σκέφτεσαι είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:40 Δηλαδή εσύ όταν λες "Σουηδέζα" σκέφτεσαι μια μαύρη με μπούργκα ή μια ξανθιά με μπικίνι;
Κι εγώ όταν σκέφτομαι Βραζιλιάνα σκέφτομαι μία με τεράστιο κώλο.
Αλλά αν βγει κάποιος πολιτικός και πει ότι όσες έχουν μικρό κώλο δεν είναι Βραζιλιάνες και η χώρα δεν τους ανήκει, είναι ένας επικίνδυνος ημίτρελος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δε μιλάμε για κώλους και έχει ξαναγίνει η μαλακία, έχουμε και λέξη και για αυτούς τους επικίνδυνους ημίτρελους.
Η εικόνα που οι περισσότεροι έχουμε για τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω μας είναι στερεοτυπική αλλά ΔΕΝ είναι αληθινή στην Ουσία της.
Διάβαζα πρόσφατα ένα αρθρο, έχουν βάλει λέει DNA από ψαρι στις ντομάτες ώστε οι ντομάτες να αντέχουν περισσότερο στο ψύχος.
Τώρα βέβαια αν δείξω στην σχεδόν 70 χρονη μάνα μου μια ντομάτα και της πω " κοίτα ένα ψάρι", εκείνη θα ξαναπάρει τηλέφωνο τους κύριους που μου φοράν ανάποδα το πουκαμισο.
Λίγο η μεγάλη ηλικία, λίγο η αγραμματοσύνη, λίγο ο ρατσισμος κλπ δεν αφήνουν να δει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.
Η κωλορατσιστρια νομίζει πως τα ψάρια ζουν στη θάλασσα και οτι δεν φυτρώνουν στο χώμα.σαν κάτι άλλους που νομίζουν ότι οι Σουηδοί είναι λευκοί.
Αχαχαχαχα πως να μη γελαω μαζι της εγώ, που είμαι μορφωμένος.
Αχαχαχα
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
-
Nero
και ιδιοφυΐα με τη βούλα της μένσα,μην το παραλείπεις. Δεν είναι ανάγκη να είσαι μετριόφρωναςritzeri έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:06Θα συμφωνήσω μαζί σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:48Το τι σκέφτεσαι είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:40 Δηλαδή εσύ όταν λες "Σουηδέζα" σκέφτεσαι μια μαύρη με μπούργκα ή μια ξανθιά με μπικίνι;
Κι εγώ όταν σκέφτομαι Βραζιλιάνα σκέφτομαι μία με τεράστιο κώλο.
Αλλά αν βγει κάποιος πολιτικός και πει ότι όσες έχουν μικρό κώλο δεν είναι Βραζιλιάνες και η χώρα δεν τους ανήκει, είναι ένας επικίνδυνος ημίτρελος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δε μιλάμε για κώλους και έχει ξαναγίνει η μαλακία, έχουμε και λέξη και για αυτούς τους επικίνδυνους ημίτρελους.
Η εικόνα που οι περισσότεροι έχουμε για τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω μας είναι στερεοτυπική αλλά ΔΕΝ είναι αληθινή στην Ουσία της.
Διάβαζα πρόσφατα ένα αρθρο, έχουν βάλει λέει DNA από ψαρι στις ντομάτες ώστε οι ντομάτες να αντέχουν περισσότερο στο ψύχος.
Τώρα βέβαια αν δείξω στην σχεδόν 70 χρονη μάνα μου μια ντομάτα και της πω " κοίτα ένα ψάρι", εκείνη θα ξαναπάρει τηλέφωνο τους κύριους που μου φοράν ανάποδα το πουκαμισο.
Λίγο η μεγάλη ηλικία, λίγο η αγραμματοσύνη, λίγο ο ρατσισμος κλπ δεν αφήνουν να δει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.
Η κωλορατσιστρια νομίζει πως τα ψάρια ζουν στη θάλασσα και οτι δεν φυτρώνουν στο χώμα.σαν κάτι άλλους που νομίζουν ότι οι Σουηδοί είναι λευκοί.
Αχαχαχαχα πως να μη γελαω μαζι της εγώ, που είμαι μορφωμένος.
Αχαχαχα
- Dwarven Blacksmith
Αν είναι αριστερό τρολλάκι όπως υποψιάζομαι, πρέπει να είναι όντως πολύ έξυπνος.
Είναι subtle η σάτιρά του.
Φέτο κολάστηκα και εγώ απο μια μαυρούλα στις διακοπές, δυστυχώς ήταν ζευγάρι με ένα "βουνό" σωσία του Ντολφ Λουντγκρεν στα νιάτα του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι καλέ, ένα κλικ στην αυγή πόσο δύσκολο μπορεί να είναιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:03 Πάντως δεν είναι δυσκολη η αναζήτηση, και στις δύο περιπτώσεις![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
ritzeri
Γιατί τρολλακι αγαπητέ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:14 Αν είναι αριστερό τρολλάκι όπως υποψιάζομαι, πρέπει να είναι όντως πολύ έξυπνος.
Μαύρος Σουηδός σου κάθεται μια χαρά, οτιδήποτε με dna ψαριού και να μην είναι ψάρι;
Είσαι συνεπής με τη λογική ΣΟΥ;
Εκτός κι αν διαφωνείς για τη χαρά της διαφωνίας, οποτε ο,τι επιχείρημα και να σου δώσουν δε θα λες τίποτα, ακριβώς όπως κατηγορείς τη Γαλη.
Πως το νιώθουν; και γιατί αυτή η χαρά;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:58Ναι, αλλά έχουν εξόχως πολιτική σκέψη, αυτό το παραδέχομαι.
Αποκάλυψαν ότι υπάρχουν όμορφες/οι μιγάδες ή μαύρες/οι στη δύση, που κάνουν καρριέρα ως ηθοποιοί, μοντέλα κλπ
Και όλα αυτά έγιναν λόγω των προσφυγικών ροών την τελευταία δεκαετία.![]()
-
ritzeri
Κι εγω κολαζομαι με διάφορα Ερμή, ειδικά φέτος το καλοκαίρι.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:15 Φέτο κολάστηκα και εγώ απο μια μαυρούλα στις διακοπές, δυστυχώς ήταν ζευγάρι με ένα "βουνό" σωσία του Ντολφ Λουντγκρεν στα νιάτα του.
Είδα ένα 13 χρόνο ξανθο, είδα κάτι φιξακια ηρωίνης, είδα μια τρικιλη σοκολάτα γάλακτος, είδα και μια μαυρουλα.
Φαντάζομαι θα είναι υπέροχη η στιγμή που αφηνεσαι κι ενδίδεις.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Non est ad astra mollis e terris via
- Dwarven Blacksmith
Μα δεν διαφωνώ. Για την ακρίβεια υποψιάζομαι ότι δεν απέχουμε πολύ πολιτικά.ritzeri έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:25Γιατί τρολλακι αγαπητέ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:14 Αν είναι αριστερό τρολλάκι όπως υποψιάζομαι, πρέπει να είναι όντως πολύ έξυπνος.
Μαύρος Σουηδός σου κάθεται μια χαρά, οτιδήποτε με dna ψαριού και να μην είναι ψάρι;
Είσαι συνεπής με τη λογική ΣΟΥ;
Εκτός κι αν διαφωνείς για τη χαρά της διαφωνίας, οποτε ο,τι επιχείρημα και να σου δώσουν δε θα λες τίποτα, ακριβώς όπως κατηγορείς τη Γαλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 3670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 98 Απαντήσεις