Έκλεισε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές Σουηδία 9/9/18
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Εκλογές Σουηδία 9/9/18
Αυτή, βέβαια, είναι ηθοποιός, αλλά πού να δεις τα τινς που καβλαντίζουν, ειδικά εφέτο το καλοκαίρι που είχε ζέστη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Το τι σκέφτεσαι είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:40 Δηλαδή εσύ όταν λες "Σουηδέζα" σκέφτεσαι μια μαύρη με μπούργκα ή μια ξανθιά με μπικίνι;
Κι εγώ όταν σκέφτομαι Βραζιλιάνα σκέφτομαι μία με τεράστιο κώλο.
Αλλά αν βγει κάποιος πολιτικός και πει ότι όσες έχουν μικρό κώλο δεν είναι Βραζιλιάνες και η χώρα δεν τους ανήκει, είναι ένας επικίνδυνος ημίτρελος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δε μιλάμε για κώλους και έχει ξαναγίνει η μαλακία, έχουμε και λέξη και για αυτούς τους επικίνδυνους ημίτρελους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ήμουνα έτοιμος να παραδοθώ μόνος μου στις αρχές 
Ό,τι πείτε παίδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:48Το τι σκέφτεσαι είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:40 Δηλαδή εσύ όταν λες "Σουηδέζα" σκέφτεσαι μια μαύρη με μπούργκα ή μια ξανθιά με μπικίνι;
Κι εγώ όταν σκέφτομαι Βραζιλιάνα σκέφτομαι μία με τεράστιο κώλο.
Αλλά αν βγει κάποιος πολιτικός και πει ότι όσες έχουν μικρό κώλο δεν είναι Βραζιλιάνες και η χώρα δεν τους ανήκει, είναι ένας επικίνδυνος ημίτρελος.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή δε μιλάμε για κώλους και έχει ξαναγίνει η μαλακία, έχουμε και λέξη και για αυτούς τους επικίνδυνους ημίτρελους.
Το έχω καταλάβει πλήρως το σκεπτικό, δεν χρειάζονται αναλύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
Στην κορυφή πέρασα ένα σεβαστό μέρος του καλοκαιριού,τα είδα. Επίσης προχθες που επέστρεφα είδα χαρούμενο ζευγαράκι αποτελούμενο απο σκουρόχρωμο και ξανθιά δεσποινίδα,ενδεχομένως εξ Αμερικής να επισκέπτεται τα μετέωραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:47![]()
Αυτή, βέβαια, είναι ηθοποιός, αλλά πού να δεις τα τινς που καβλαντίζουν, ειδικά εφέτο το καλοκαίρι που είχε ζέστη
Άστους λίγο να χαρούν
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Την ίδια ώρα, ο εθνικός κορμός...
Spoiler

- Dwarven Blacksmith
Μα δεν έχεις κάτι να πεις. Ούτε πρόκειται να σου έρθει κάτι αργότερα, όλοι το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:50 Ό,τι πείτε παίδες.
Ποτέ δεν έχει συμβεί και δεν θα συμβεί και τώρα.
Ναι, αλλά έχουν εξόχως πολιτική σκέψη, αυτό το παραδέχομαι.
Αποκάλυψαν ότι υπάρχουν όμορφες/οι μιγάδες ή μαύρες/οι στη δύση, που κάνουν καρριέρα ως ηθοποιοί, μοντέλα κλπ
Και όλα αυτά έγιναν λόγω των προσφυγικών ροών την τελευταία δεκαετία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και; Πολίτης γίνεται μόνο ο γηγενής;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:58Ναι, αλλά έχουν εξόχως πολιτική σκέψη, αυτό το παραδέχομαι.
Αποκάλυψαν ότι υπάρχουν όμορφες/οι μιγάδες ή μαύρες/οι στη δύση, που κάνουν καρριέρα ως ηθοποιοί, μοντέλα κλπ
Και όλα αυτά έγιναν λόγω των προσφυγικών ροών την τελευταία δεκαετία.![]()
Το ξέρω μωρέ γι' αυτό μαζωχτήκατε όλοι οι προχώ νοικοκυρέοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:57Μα δεν έχεις κάτι να πεις. Ούτε πρόκειται να σου έρθει κάτι αργότερα, όλοι το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 11:50 Ό,τι πείτε παίδες.
Ποτέ δεν έχει συμβεί και δεν θα συμβεί και τώρα.
Για να αποδείξετε ότι δεν ξέρω τι λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 3670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo