Επειδή κοιτάμε, είμαστε σε πνευματικούς που αρνούνται το συγκεκριμένο τσίμπημαfoscilis έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:41Φαντάσου να μην κοιταγατεSUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:08 Στην άγνοιά σου μέσα, σε καταλαβαίνω πώς υποβιβάζεις την έννοια της υπακοής σε πνευματικό σε μια σχέση αρρωστημένης εξάρτησης και κάτι χειρότερο από αυτό..
Όχι βέβαια οτι δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και εντός Εκκλησίας
Γι αυτό λέμε να είμαστε προσεκτικοί στην ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΤΡΕΙΑ και να κοιτάμε ταυτόγχρονα οι πνευματικοί που ακολουθούμε να είναι της γραμμής της Παράδοσης της Εκκλησίας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οκ, ας συμφωνήσουμε το εξής.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:08 Στην άγνοιά σου μέσα, σε καταλαβαίνω πώς υποβιβάζεις την έννοια της υπακοής σε πνευματικό σε μια σχέση αρρωστημένης εξάρτησης και κάτι χειρότερο από αυτό..
Γι αυτό λέμε να είμαστε προσεκτικοί στην ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΤΡΕΙΑ και να κοιτάμε ταυτόγχρονα οι πνευματικοί που ακολουθούμε να είναι της γραμμής της Παράδοσης της Εκκλησίας
Συγγνώμη που απαντώ σε εσένα χωρίς να μου απευθύνεις τον λόγο, αλλά αφού τίθενται τέτοιες παρατηρήσεις δεν μπορώ να σιωπώ.
Προσωπικά λοιπόν, αφού ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ επέλεξα και έψαξα και μάλιστα έψαξα πολύ Γκερ μου να βρω Πνευματικό με τα άνωθεν χαρακτηριστικά που να μπορώ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ δεν μπορώ να μην μιλάω όταν βλέπω να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν.
Δεν μπορείς καν να καταλάβεις την έννοια της "υπακοής" σε πνευματικό.
Και by the way, οσον αφορά τα εμβόλια, προσωπικά πάλι μιλώντας, όταν κίνησα για να το συζητήσω με τον Πνευματικό μου, πήγα ήδη "φτιαγμένη" για να δηλώσω την άρνησή μου. Βασικά, ποιά εμβόλια? Από εκείνο το "μετράμε ώρες" μεταλλάχθηκα σε Terminator![]()
Πρώτον το να με αναφέρεις χωρίς να με κάνεις μενσιο, είναι φθηνό. Αν θες να σε διαβάσω, θα με κάνεις μενσιο.
Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, εγώ δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Θεωρώ πως είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ εδώ μέσα. Δεν θέλω μαζί σου ούτε καλημέρα, γιατί είναι δικαίωμά μου στην τελική.
Για αυτό δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ποτέ ξανά. Προτείνω να κάνεις το ίδιο μ' εμένα. Ή έστω να κάνεις κάτι άλλο αντ'αυτού.
Γκετ ε λαηφ στην τελική.
Καλή συνέχεια!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βεβαίως, το οτι δεν έκανα μένσιο είναι παράλειψη δική μου
Βεβαίως επίσης να κρίνεις όπως νομίζεις για το άτομό μου και να μου μιλάς ή να μην μου μιλάς κατα πώς ορέγεσαι
Δεν ασχολούμαι μαζί "σου", ασχολούμαι με αυτά που λες δημοσίως σε ένα φόρουμ.
Αλλά αφού σε ενοχλεί, θα σε σχολιάζω χωρίς να σε κάνω "μένσιο" (ίσως αυτό να έκανα υποσυνείδητα καθώς κατανοώ πολύ καλά ποιός θέλει να μιλάει σε ποιόν κτλ)
Ο καθένας μας ας έχει την ζωή που θέλει αλλά και όταν δεν έχει αυτήν που θέλει ας σηκώνει αυτήν που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το μόνο μάθημα ζωής που πραγματικά μπορώ να δώσω, τα φιλιά μου τα ειλικρινή
Βεβαίως επίσης να κρίνεις όπως νομίζεις για το άτομό μου και να μου μιλάς ή να μην μου μιλάς κατα πώς ορέγεσαι
Δεν ασχολούμαι μαζί "σου", ασχολούμαι με αυτά που λες δημοσίως σε ένα φόρουμ.
Αλλά αφού σε ενοχλεί, θα σε σχολιάζω χωρίς να σε κάνω "μένσιο" (ίσως αυτό να έκανα υποσυνείδητα καθώς κατανοώ πολύ καλά ποιός θέλει να μιλάει σε ποιόν κτλ)
Ο καθένας μας ας έχει την ζωή που θέλει αλλά και όταν δεν έχει αυτήν που θέλει ας σηκώνει αυτήν που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το μόνο μάθημα ζωής που πραγματικά μπορώ να δώσω, τα φιλιά μου τα ειλικρινή
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να αλλάξεις πνευματικό που να έχει τον εγκέφαλο του κατοικημένο να σε στείλει να το κάνεις πριν σε στείλει ο παρών αδιάβαστη εσένα ή οποιονδήποτε άλλο.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:43Επειδή κοιτάμε, είμαστε σε πνευματικούς που αρνούνται το συγκεκριμένο τσίμπημαfoscilis έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:41Φαντάσου να μην κοιταγατεSUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:08 Στην άγνοιά σου μέσα, σε καταλαβαίνω πώς υποβιβάζεις την έννοια της υπακοής σε πνευματικό σε μια σχέση αρρωστημένης εξάρτησης και κάτι χειρότερο από αυτό..
Αν και ήδη θα έπρεπε χωρίς να στο πει κάποιος πνευματικός ή κυβέρνηση.
Προσπάθησε να ακούσεις κάπου εκεί πίσω στο μέρος των υπολοίπων κυττάρων, του εγκεφάλου σου, που πιθανόν να έχουν μείνει άθικτα απ οπι πλύση εγκεφάλου έχεις φάει αμασητη, την αληθεια που λέει: Έχουν δίκιο .
- Winston Smith
Όταν λέει ότι "είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή πνευματικού" στη πραγματικότητα εννοεί "επιλέγουμε αυτόν που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε".taliban έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:09Να αλλάξεις πνευματικό που να έχει τον εγκέφαλο του κατοικημένο να σε στείλει να το κάνεις πριν σε στείλει ο παρών αδιάβαστη εσένα ή οποιονδήποτε άλλο.
Προσπάθησε να ακούσεις κάπου εκεί πίσω στο μέρος των υπολοίπων κυττάρων, του εγκεφάλου σου, που πιθανόν να έχουν μείνει άθικτα απ οπι πλύση εγκεφάλου έχεις φάει αμασητη, την αληθεια που λέει: Έχουν δίκιο .
![]()
Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
Και τέλος πάντων, είναι άβολο να αναφέρομαι στον πνευματικό μου, νοιώθω οτι κάνει κακό πνευματικό και σε εμένα και σε εκείνον.
Είναι δική μου παιδί μου η απόφαση να ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, δική μου το καταλαβαίνεις? Γιατί κανείς σας δεν με καταλαβαίνει??
Και τέλος πάντων, είναι άβολο να αναφέρομαι στον πνευματικό μου, νοιώθω οτι κάνει κακό πνευματικό και σε εμένα και σε εκείνον.
Είναι δική μου παιδί μου η απόφαση να ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, δική μου το καταλαβαίνεις? Γιατί κανείς σας δεν με καταλαβαίνει??
Ναι, όπως όταν νόσησα πήγα στον γιατρό που θα με έκανε καλά δεν πηγα στον ουφολόγο που έλεγε για λάδια κάνναβηςWinston Smith έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:17Όταν λέει ότι "είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή πνευματικού" στη πραγματικότητα εννοεί "επιλέγουμε αυτόν που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε".taliban έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:09Να αλλάξεις πνευματικό που να έχει τον εγκέφαλο του κατοικημένο να σε στείλει να το κάνεις πριν σε στείλει ο παρών αδιάβαστη εσένα ή οποιονδήποτε άλλο.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:43
Επειδή κοιτάμε, είμαστε σε πνευματικούς που αρνούνται το συγκεκριμένο τσίμπημα
![]()
Πήγα όμως και στον Θεό και στην Παναγία, και ας έσουρνα τα νεύρα και τα παράπονά μου μέσα μου, θες να σου πω ιστορίες να συγκινηθείς και να προβληματιστείς μήπως? ΓΙατί αν κάνω κάτι τέτοιο, μπορεί να φανεί φτηνό
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άστους να χιλιοτρυπηθούν στα εμβόλια μέχρι να τους γίνει η πρωτογενής ανοσία κόσκινο, σε σημείο να τους ρίχνει τάβλα μέχρι και το συνάχι. Ο Γκέυτς κάτι ξέρει και λέει ότι η επόμενη πανδημία θα είναι δεκάκισχειρότερη.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- taliban
Δεν είναι δική σου όταν έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι να κάνεις επικαλούμενος κατά το δοκούν την θρησκεία.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
SUV, αστυνομία ορθογραφίας δεν είμαι.
Γράφεις σωστά, με τόνους, με γραμματική, συντακτικό κ.λπ.
Γιατί δεν κάνεις μία προσπάθεια να βάζεις ελληνικό ερωτηματικό; Το αγγλικό χτυπάει άσχημα σε ελληνικό κείμενο...
Γράφεις σωστά, με τόνους, με γραμματική, συντακτικό κ.λπ.
Γιατί δεν κάνεις μία προσπάθεια να βάζεις ελληνικό ερωτηματικό; Το αγγλικό χτυπάει άσχημα σε ελληνικό κείμενο...
Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς – Εξέδωσε ψήφισμα για βλασφημία κατά του καθηγητή Μόσιαλου
Ψήφισμα για βάναυση βλασφημία κατά του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου εξέδωσε ο Ιερός κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Φαλήρου, Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Δραπετσώνας.
https://www.tanea.gr/2021/12/29/inbox/i ... -mosialou/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι σχέση έχει η σύνοδος του Βατικανού με επιλογή πνευματικού?SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:27Άστους να χιλιοτρυπηθούν στα εμβόλια μέχρι να τους γίνει η πρωτογενής ανοσία κόσκινο, σε σημείο να τους ρίχνει τάβλα μέχρι και το συνάχι. Ο Γκέυτς κάτι ξέρει και λέει ότι η επόμενη πανδημία θα είναι δεκάκισχειρότερη.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
https://www.iatronet.gr/article/106002/ ... mvoliasmoy
Πόσες φορές πρέπει να σου πω οτι προηγήθηκε ο Κούλης του πνευματικού μου????taliban έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:50Δεν είναι δική σου όταν έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι να κάνεις επικαλούμενος κατά το δοκούν την θρησκεία.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
Λοξία, έχεις δίκιο, οι κακές συνήθειες βλέπεις δύσκολα κόβονται..
George, τώρα δεν μπορώ να επεκταθώ, είχαμε μια συζήτηση με άλλους παρέα και άκουσα πράγματα που δεν μου άρεσαν και μάλιστα που δεν τα περίμενα από τον συγκεκριμένο...άκουσα και κάποια άλλα, τεσπα, ακόμα τον αγαπώ πολύ και μιλάμε, καταλαβαίνω τί πόλεμο αόρατο τρώνε οι ιερείς...άφησέ το καλύτερα, δεν είναι για εδώ
- taliban
Έβαλες τον κούλη πάνω απ τον πνευματικό σου ;SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:05Πόσες φορές πρέπει να σου πω οτι προηγήθηκε ο Κούλης του πνευματικού μου????taliban έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:50Δεν είναι δική σου όταν έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι να κάνεις επικαλούμενος κατά το δοκούν την θρησκεία.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:19 Έχω αλλάξει πνευματικό μια φορά, όταν άκουσα κάτι για Β' Βατικάνεια Σύνοδο που καί τί έγινε κτλ, ταράχθηκα δεν το περίμενα, πήρα τον ομαθιών μου κι έφυγα, περιπλανιόμουν άσκοπα και αναρωτιόμουν, τί στο καλό συμβαίνει, πού πάμε, όταν βρήκα αυτό που έψαχνα στην γη ενώ το ζητούσα στον ουρανό.
Λοξία, έχεις δίκιο, οι κακές συνήθειες βλέπεις δύσκολα κόβονται..![]()
George, τώρα δεν μπορώ να επεκταθώ, είχαμε μια συζήτηση με άλλους παρέα και άκουσα πράγματα που δεν μου άρεσαν και μάλιστα που δεν τα περίμενα από τον συγκεκριμένο...άκουσα και κάποια άλλα, τεσπα, ακόμα τον αγαπώ πολύ και μιλάμε, καταλαβαίνω τί πόλεμο αόρατο τρώνε οι ιερείς...άφησέ το καλύτερα, δεν είναι για εδώ
Όσες μέρες θα διαρκέσει η θητεία του , τόσες μέρες θα κάνεις μετάνοια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-