Δεν με πειράζει, έξω θα πέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:24Καλέ μου Λεγεών, πριν με συγχωρήσεις, ξαναρίξε μια ματιά σ' αυτό που έγραψες. Είναι όντως πολύ χαριτωμένο.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:14Ε και εγώ διόρθωσα τον συσχετισμό σου. Σου το έχω ξαναπεί, δεν είσαι ψυχαναλύτρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:04
Δεν ζήτησα προσωπικές λεπτομέρειες, καλό μου.
Έναν συσχετισμό έκανα, που δεν αφορούσε στο πεδίο των μαγειρικών δεξιοτήτων.![]()
Όποιος προχωκάγκουρας θέλει να παίξει το παιχνίδι των κυνικών προσεγγίσεων, δεκτός.
Αν κάνεις και εσύ καλή σπανακόπιτα, σου συγχωρώ και τον κυνισμό, και το βιτριόλι, και όλα.![]()
Είπα να μην προχωρήσω σε ανάλυση αλλά αν επιμένεις θα το κάνω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Οκ, χωρίς καν να επαναφέρω το κείμενο, έχω δύο πρώτα σχόλια.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:25Δεν με πειράζει, έξω θα πέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:24Καλέ μου Λεγεών, πριν με συγχωρήσεις, ξαναρίξε μια ματιά σ' αυτό που έγραψες. Είναι όντως πολύ χαριτωμένο.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:14
Ε και εγώ διόρθωσα τον συσχετισμό σου. Σου το έχω ξαναπεί, δεν είσαι ψυχαναλύτρια.
Αν κάνεις και εσύ καλή σπανακόπιτα, σου συγχωρώ και τον κυνισμό, και το βιτριόλι, και όλα.![]()
Είπα να μην προχωρήσω σε ανάλυση αλλά αν επιμένεις θα το κάνω.![]()
![]()
1. Όποιος το διαβάσει, μπορεί να θεωρήσει ότι η Παναγία σου έφτιαξε σπανακόπιτα. Δεν διευκρινίζεις ποια είναι ποια στη ροή του κειμένου.
2. Αυτό που περιγράφεις και στην πρώτη και στη δεύτερη παράγραφο, είναι ένας μαμάκιας. Και η ιστορία, δεν γράφεται από μαμάκηδες, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενώ δεν είναι χαζός έχουμε ένα παράδοξο
Δεν μπορεί να σκεφτεί πως και χωρίς καμία θρησκεία πάλι θα είχαμε τους ίδιους και χειρότερους
Πολέμους.
Μα είδες που σου λέω;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:31Οκ, χωρίς καν να επαναφέρω το κείμενο, έχω δύο πρώτα σχόλια.
1. Όποιος το διαβάσει, μπορεί να θεωρήσει ότι η Παναγία σου έφτιαξε σπανακόπιτα. Δεν διευκρινίζεις ποια είναι ποια στη ροή του κειμένου.
2. Αυτό που περιγράφεις και στην πρώτη και στη δεύτερη παράγραφο, είναι ένας μαμάκιας. Και η ιστορία, δεν γράφεται από μαμάκηδες, καλό μου.
Στην πρώτη σου παρατήρηση, μια χαρά διευκρινίζεται στην ροή του κειμένου ποια εννοώ, με τους χρόνους που χρησιμοποιώ.
Στην δεύτερη σου παρατήρηση, 10 χρόνια έλειπα, και εξακολουθώ να έχω καλή σχέση με τους γονείς μου. Δεν το θεωρώ αρνητικό. Από την άλλη, μαμάκια δεν με λες, μόνο εραστή της καλής σπιτικής πίτας.
Μπορώ να σου πω και άλλα για την μυθομανία που διακατείχε τον Ιησού, με ευθύνη της μητέρας του, αλλά δεν σου τα λέω, για να μην σε θυμώσω περισσότερο.
FUCK DONALD TRUMP
Μα, δεν αναφέρεται κουνώντας το δάχτυλο για περιπτώσεις των "κακών" γονέωνΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:18Aν είναι σοβαροί και μου αφήσουν γερές βάσεις, σαφώς και θα τους τιμήσω.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:55Γιατί έχουν μπλοκαριστεί τα Αρχέτυπα για διάφορους λόγους στον καθένα (μας, δεν θέλω να κάνω προσωπική επίθεση), αυτά που οι νεοταξίτες εμπνευστές του Λεγεώνη κτλ έχουν βαλθεί να ξεκάνουν με γονέα α, γονέα βου, φύλο απροσδιόριστο και πάει λέγονταςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:52
Γιατί έχω την αίσθηση ότι όσοι τα βάζουν με την Παναγία, έχουν χοντρό θέμα με τις δικές τους μάνες;
ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ...
δεν είναι ηθικιστική εντολή, είναι βαθειά υπαρξιακή
Αν οι αμαρτίες τους με παιδεύουν εφ' όρου ζωής, γιατί να τους τιμήσω;
Το πολύ πολύ να τους κατανοήσω και μέχρι εκεί.
Δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να τιμώ τόσο τους "άσωτους" υιούς όσο και τους "άσωτους" γονείς.
Αλλού μάλιστα λέει επίσης:
..γονείς...μην παροργίζετε τα τέκνα υμών!
Είναι εκείνη η ...κοσμοφτιαξιά μας, εκείνη που έχει σχέση με τον Πατέρα που γεννά επειδή αγαπά...κτλ κτλ κτλ
Spoiler
Ακόμα όμως και η κατανόηση που αναφέρεις, μπορεί κανείς να πει οτι εμπίπτει σε αυτό το πλαίσιο, αν πάει και στην συγχώρεση όπου δεν μένει πίκρα και οργή μέσα σου (κατά την γνώμη μου αδύνατο χωρίς την άνωθεν Χάρη) αλλά θλίψη μόνο για την πορεία της ψυχής τους και παράκληση για την σωτηρία τους και μάλιστα καμιά φορά μέσα από δικές σου θυσίες (και κυριότερη την θυσία του εαυτού σου, να θες να σώσεις τον εαυτό σου για να εξιλεωθούν εκείνοι για τα λάθη τους σε εσένα) είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΗ που μπορείς να κάνεις σε κάποιους που νοιώθεις βαθειά ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να ΤΙΜΗΣΕΙΣ δηλαδή να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ με εκείνη την πρωταρχικώς ενστικτώδη ανάγκη, όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη της αγάπης της μάνας και του πατέρα, έστω και αν οι ίδιοι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ή ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ να το νοιώσεις...καταλαβαίνω πόσο οδυνηρό μπορεί είναι ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ κάτι τέτοιο...καταλαβαίνω πόσο θυμό μπορεί να βγάζει (κάπου εδώ κολλάει εκτός από άλλες περιπτώσεις το μπλοκάρισμα των Αρχετύπων που λέγαμε)...καταλαβαίνω πόσο λυτρωτικό μπορεί να είναι να καταφέρεις-δια της Χάριτος-κάποτε να επουλώσεις αυτή την βαθειά αναπηρία και να νοιώσεις οτι μπορείς να αγαπήσεις ανιδιοτελώς τον "κακό" πατέρα ή την "κακή" μητέρα, όταν τους δεις ίσως σαν τα δικά σου παιδιά που ό,τι λάθος και αν κάνουν, θυσιαστικά τα αγαπάς ανιδιοτελώς, ως καλός υιός..ή καλή θυγατέρα
Εντάξει, πάει μακρυά η συζήτηση αυτή εδώ και είναι βαρειά πράγματα αυτά να τα λέμε έτσι εύκολα (ή να ακούγονται σαν να τα λέμε εύκολα)...Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να αγαπάς τον κακό γονιό, τις περισσότερες φορές πρέπει να κρατηθείς μακρυά του, όταν φτάσεις εσύ με την βοήθεια του ...άνωθεν Πατρός να γίνεις ισορροπημένος μέσα σου και αναπαυμένος, μπορείς να αγαπήσεις το ανθρωπάκι εκείνο που για δικό του κακό επέλεξε να γίνει λάθος γονιός ή δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.
Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι μας να θελήσουμε να επιλέξουμε να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε τα Αρχέτυπα (ίσως όταν γίνουμε εμείς καλοί γονείς) ακόμα και αν δεν μας αγάπησαν ποτέ οι χοικοί γονείς μας, γιατί έτσι κι αλλιώς από εκεί που πραγματικά γεννηθήκαμε, γεννηθήκαμε με απεριόριστη αγάπη για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε εις τον Αιώνα ΜΕΣΑ στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ.
Πωπω, πολύ μπλαμπλα και συνήθως δεν μου βγαίνει σε καλό μετά, το βουλώνω
Εντάξει, πάει μακρυά η συζήτηση αυτή εδώ και είναι βαρειά πράγματα αυτά να τα λέμε έτσι εύκολα (ή να ακούγονται σαν να τα λέμε εύκολα)...Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να αγαπάς τον κακό γονιό, τις περισσότερες φορές πρέπει να κρατηθείς μακρυά του, όταν φτάσεις εσύ με την βοήθεια του ...άνωθεν Πατρός να γίνεις ισορροπημένος μέσα σου και αναπαυμένος, μπορείς να αγαπήσεις το ανθρωπάκι εκείνο που για δικό του κακό επέλεξε να γίνει λάθος γονιός ή δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.
Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι μας να θελήσουμε να επιλέξουμε να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε τα Αρχέτυπα (ίσως όταν γίνουμε εμείς καλοί γονείς) ακόμα και αν δεν μας αγάπησαν ποτέ οι χοικοί γονείς μας, γιατί έτσι κι αλλιώς από εκεί που πραγματικά γεννηθήκαμε, γεννηθήκαμε με απεριόριστη αγάπη για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε εις τον Αιώνα ΜΕΣΑ στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ.
Πωπω, πολύ μπλαμπλα και συνήθως δεν μου βγαίνει σε καλό μετά, το βουλώνω
Δεν θα υπήρχε Ισλάμ όμως.nemo έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:32Ενώ δεν είναι χαζός έχουμε ένα παράδοξο
Δεν μπορεί να σκεφτεί πως και χωρίς καμία θρησκεία πάλι θα είχαμε τους ίδιους και χειρότερους
Πολέμους.
FUCK DONALD TRUMP
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η αληθεια ειναι πάντως πως το Γιουτιουμπ και το ΦΒ έχουν μεγαλύτερο κοινό από ότι ο μέσος πνευματικός και δυστυχώς το κοινό τους αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αναγάγει σε δόγμα τη φράση "άμα το γράψε το ίντερνετ αλήθεια είναι".Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57
Θες να μου πεις από ποιον άμβωνα βγάζουν πύρινους λόγους οι γιατροί;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρεις πως πάει με τους πνευματικούς; Αν ήταν τόσο εύκολο άνετα θα μπορούσα να επηρεαστώ απ' το οποιοδήποτε βιντεάκι στο yt. Εδώ μιλάμε για προσωπικές σχέσεις ετών και υπακοή όπου αποφασίζει εκείνος για σένα. Εδώ πάνω γίνεται χαμούλης με όλους αυτούς.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:52Η αληθεια ειναι πάντως πως το Γιουτιουμπ και το ΦΒ έχουν μεγαλύτερο κοινό από ότι ο μέσος πνευματικός και δυστυχώς το κοινό τους αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αναγάγει σε δόγμα τη φράση "άμα το γράψε το ίντερνετ αλήθεια είναι".Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:03
Oι αντιεμβολιαστες γιατροί πάντως κηρθττουν από τον αμβωνα του Γιουτιουμπ, ΦΒ, τουιτερ και συναφών εφαρμογών και δυστυχώς για όλους μας έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινό από ένα εκκλησιασμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είναι πανεύκολο αν έχεις κάνει δόγμα την παραπάνω φραση που έγραψα.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:57Δεν ξέρεις πως πάει με τους πνευματικούς; Αν ήταν τόσο εύκολο άνετα θα μπορούσα να επηρεαστώ απ' το οποιοδήποτε βιντεάκι στο yt. Εδώ μιλάμε για προσωπικές σχέσεις ετών και υπακοή όπου αποφασίζει εκείνος για σένα. Εδώ πάνω γίνεται χαμούλης με όλους αυτούς.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:52Η αληθεια ειναι πάντως πως το Γιουτιουμπ και το ΦΒ έχουν μεγαλύτερο κοινό από ότι ο μέσος πνευματικός και δυστυχώς το κοινό τους αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αναγάγει σε δόγμα τη φράση "άμα το γράψε το ίντερνετ αλήθεια είναι".Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 17:11
Το έγραψα προχθές. Καρκονοπαθής ανεμβολίαστος, ξέρω την γυναίκα του, πέθανε πριν από λίγες μέρες γιατί συμβουλεύτηκε τον πνευματικό του και όχι κάποιον παπά. Μάντεψε τι του είπε ο πνευματικός.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Στην άγνοιά σου μέσα, σε καταλαβαίνω πώς υποβιβάζεις την έννοια της υπακοής σε πνευματικό σε μια σχέση αρρωστημένης εξάρτησης και κάτι χειρότερο από αυτό..
Όχι βέβαια οτι δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και εντός Εκκλησίας
Γι αυτό λέμε να είμαστε προσεκτικοί στην ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΤΡΕΙΑ και να κοιτάμε ταυτόγχρονα οι πνευματικοί που ακολουθούμε να είναι της γραμμής της Παράδοσης της Εκκλησίας
Συγγνώμη που απαντώ σε εσένα χωρίς να μου απευθύνεις τον λόγο, αλλά αφού τίθενται τέτοιες παρατηρήσεις δεν μπορώ να σιωπώ.
Προσωπικά λοιπόν, αφού ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ επέλεξα και έψαξα και μάλιστα έψαξα πολύ Γκερ μου να βρω Πνευματικό με τα άνωθεν χαρακτηριστικά που να μπορώ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ δεν μπορώ να μην μιλάω όταν βλέπω να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν.
Δεν μπορείς καν να καταλάβεις την έννοια της "υπακοής" σε πνευματικό.
Και by the way, οσον αφορά τα εμβόλια, προσωπικά πάλι μιλώντας, όταν κίνησα για να το συζητήσω με τον Πνευματικό μου, πήγα ήδη "φτιαγμένη" για να δηλώσω την άρνησή μου. Βασικά, ποιά εμβόλια? Από εκείνο το "μετράμε ώρες" μεταλλάχθηκα σε Terminator
Γι αυτό λέμε να είμαστε προσεκτικοί στην ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΤΡΕΙΑ και να κοιτάμε ταυτόγχρονα οι πνευματικοί που ακολουθούμε να είναι της γραμμής της Παράδοσης της Εκκλησίας
Συγγνώμη που απαντώ σε εσένα χωρίς να μου απευθύνεις τον λόγο, αλλά αφού τίθενται τέτοιες παρατηρήσεις δεν μπορώ να σιωπώ.
Προσωπικά λοιπόν, αφού ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ επέλεξα και έψαξα και μάλιστα έψαξα πολύ Γκερ μου να βρω Πνευματικό με τα άνωθεν χαρακτηριστικά που να μπορώ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ δεν μπορώ να μην μιλάω όταν βλέπω να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν.
Δεν μπορείς καν να καταλάβεις την έννοια της "υπακοής" σε πνευματικό.
Και by the way, οσον αφορά τα εμβόλια, προσωπικά πάλι μιλώντας, όταν κίνησα για να το συζητήσω με τον Πνευματικό μου, πήγα ήδη "φτιαγμένη" για να δηλώσω την άρνησή μου. Βασικά, ποιά εμβόλια? Από εκείνο το "μετράμε ώρες" μεταλλάχθηκα σε Terminator
Μέχρι να μάθεις να διακρίνεις τον θυμό από την ευθυμία, προτείνω να μάθεις να φτιάχνεις με τα χεράκια σου κάποια σπιτικά φαγητά. Θα σε βοηθήσει και στη διαχείριση των υλικών περισσότερο, γιατί προς το παρόν, δεν το έχεις.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:43Μα είδες που σου λέω;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:31Οκ, χωρίς καν να επαναφέρω το κείμενο, έχω δύο πρώτα σχόλια.
2. Αυτό που περιγράφεις και στην πρώτη και στη δεύτερη παράγραφο, είναι ένας μαμάκιας. Και η ιστορία, δεν γράφεται από μαμάκηδες, καλό μου.![]()
Στην πρώτη σου παρατήρηση, μια χαρά διευκρινίζεται στην ροή του κειμένου ποια εννοώ, με τους χρόνους που χρησιμοποιώ.
Στην δεύτερη σου παρατήρηση, 10 χρόνια έλειπα, και εξακολουθώ να έχω καλή σχέση με τους γονείς μου. Δεν το θεωρώ αρνητικό. Από την άλλη, μαμάκια δεν με λες, μόνο εραστή της καλής σπιτικής πίτας.![]()
Μπορώ να σου πω και άλλα για την μυθομανία που διακατείχε τον Ιησού, με ευθύνη της μητέρας του, αλλά δεν σου τα λέω, για να μην σε θυμώσω περισσότερο.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εμπρος κ. Μοσιαλε ... το μιμιδιο περιμενουμε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και να μαγειρεύω ξέρω. Μόνο με το άνοιγμα φύλλου δεν ασχολήθηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:10Μέχρι να μάθεις να διακρίνεις τον θυμό από την ευθυμία, προτείνω να μάθεις να φτιάχνεις με τα χεράκια σου κάποια σπιτικά φαγητά. Θα σε βοηθήσει και στη διαχείριση των υλικών περισσότερο, γιατί προς το παρόν, δεν το έχεις.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:43Μα είδες που σου λέω;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:31
Οκ, χωρίς καν να επαναφέρω το κείμενο, έχω δύο πρώτα σχόλια.
2. Αυτό που περιγράφεις και στην πρώτη και στη δεύτερη παράγραφο, είναι ένας μαμάκιας. Και η ιστορία, δεν γράφεται από μαμάκηδες, καλό μου.![]()
Στην δεύτερη σου παρατήρηση, 10 χρόνια έλειπα, και εξακολουθώ να έχω καλή σχέση με τους γονείς μου. Δεν το θεωρώ αρνητικό. Από την άλλη, μαμάκια δεν με λες, μόνο εραστή της καλής σπιτικής πίτας.![]()
Μπορώ να σου πω και άλλα για την μυθομανία που διακατείχε τον Ιησού, με ευθύνη της μητέρας του, αλλά δεν σου τα λέω, για να μην σε θυμώσω περισσότερο.![]()
Μέσα σε όλα έχεις πέσει.
FUCK DONALD TRUMP
Συνέχισε όπως είσαι, μια χαρά το πας.Λεγεών έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:27Και να μαγειρεύω ξέρω. Μόνο με το άνοιγμα φύλλου δεν ασχολήθηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:10 Μέχρι να μάθεις να διακρίνεις τον θυμό από την ευθυμία, προτείνω να μάθεις να φτιάχνεις με τα χεράκια σου κάποια σπιτικά φαγητά. Θα σε βοηθήσει και στη διαχείριση των υλικών περισσότερο, γιατί προς το παρόν, δεν το έχεις.
Μέσα σε όλα έχεις πέσει.![]()
![]()
Mε το άνοιγμα φύλλου ασχολούμαι εγώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φαντάσου να μην κοιταγατεSUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:08 Στην άγνοιά σου μέσα, σε καταλαβαίνω πώς υποβιβάζεις την έννοια της υπακοής σε πνευματικό σε μια σχέση αρρωστημένης εξάρτησης και κάτι χειρότερο από αυτό..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις