!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Παράνομο δεν ξέρω αν είναι δεν ανέβηκε στο ίντερνετ, στην κολλητή μου το έδειξα και δεν φαινόταν κάποιο στοιχείο που μπορεί να ταυτοποιηθεί. Ενώ το πρόσωπο μπορεί να ταυτοποιηθεί. Αλλά σε βλεπω λίγο αρνητική για περαιτέρω συζήτηση. Ας το αφήσουμε.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:21Δεν ξέρω τί δεν καταλαβαίνεις και τί θες να συζητήσεις. Είναι παράνομο τελεία και παύλα, δεν έχει περιθώριο ανάλυσης.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:20Να στείλεις φώτο τη φατσα του που είναι αναγνωρίσιμη κιόλας είναι παράνομο; σε αυτή την συζήτηση θα μπεις;Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:17
Nαι, είναι παράνομο. Δεν μπαίνω καν σε συζήτηση για το θέμα αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βολικός άνθρωπος που αγαπάει υπερβολικά το παιδί του και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι για να το στεναχωρήσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έπεσε ψαλίδι;
γιατί; αφου ειμεθα κόσμιοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για το τέλειο. Μιλάμε για κατανόηση. Και στην περίπτωση που αναφέρω δεν υπάρχει από την μεριά της.Feindflug έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:34 Ε ναι ρε δικέ μου. Λες και όλα στον γάμο πρέπει να είναι τέλεια. Σεξ, εμφάνιση, υποχρεώσεις, υγεία, οικονομικό, επικοινωνία και γω δεν ξέρω τι άλλο.
Όπως με όλα στην ζωή, πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Όλοι θα θέλαμε καλύτερο σπίτι και αυτοκίνητο π.χ., αλλά συμβιβαστήκαμε με κάτι γιατί έπρεπε να πάρουμε μιαν απόφαση σε κάποια φάση. Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, δεν θα παρουσιαζόταν μια καλύτερη ευκαιρία αν περιμέναμε άλλα 2 χρόνια ή το πετάμε στην πρώτη αβαρία.
Εντωμεταξύ θεωρούν οτι αυτό είναι ένα τραγικό γεγονός που δεν λύνεται ξερώ γω και είναι προτιμότερο να μεγαλώσει ένα παιδί με τρεις drag queens κι έναν ερμαφρόδιτο νάνο γιατί αυτοί θα το αγαπάνε...
Από την άλλη, δεν έχω παντρευτεί και ίσως να γράφω αρλούμπες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού;
Μπερδεύτηκα, ήταν το άλλο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νυστάζεις ακόμη;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:56Μπερδεύτηκα, ήταν το άλλομλκ δεν είμαι καλά.
Δεν έχουμε πρόβλημα εμείς οι κονδοί με τις ψηλότερες και τις γόβες τουςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:11Σαφώς ναι.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 29 Δεκ 2021, 13:04Και στους κοντούς που τα έχουν με ισες-ψηλότερες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μεταξυ μας,τα σεναρια αυτα ειναι επιστημονικης φαντασιας.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:17Δηλαδή Thor? Το πρόβλημα είναι ότι έδειξα την φώτο, που δεν φαινόταν τίποτα άλλο εκτός από το φλεβομπαρο, στην κολλητή μου;
Θα μπορουσατε να ανοιξετε ενα νημα εσυ με τον Στυγιο και να μας διηγειστε τις ''περιπετειες'' σας.
Θα ειχε μεγαλο σουξε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν σε κατανοώ. Ποιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας;Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:06Μεταξυ μας,τα σεναρια αυτα ειναι επιστημονικης φαντασιας.
Θα μπορουσατε να ανοιξετε ενα νημα εσυ με τον Στυγιο και να μας διηγειστε τις ''περιπετειες'' σας.
Θα ειχε μεγαλο σουξε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:06Μεταξυ μας,τα σεναρια αυτα ειναι επιστημονικης φαντασιας.
Θα ειχε μεγαλο σουξε.
τα σεναρια αυτα δεν ειναι επιστημονικης φαντασιας ... για την ακριβεια γινεται χαμος με ανταλλαγη ΑΚΕΦΑΛΩΝ φωτογραφιων οργανων και των 2 φυλλων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να πιστευει οτι αυτα που λες αντιστοιχουν σε γεγονοτα;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:11Δεν σε κατανοώ. Ποιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας;Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:06Μεταξυ μας,τα σεναρια αυτα ειναι επιστημονικης φαντασιας.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:17
Δηλαδή Thor? Το πρόβλημα είναι ότι έδειξα την φώτο, που δεν φαινόταν τίποτα άλλο εκτός από το φλεβομπαρο, στην κολλητή μου;
Θα ειχε μεγαλο σουξε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Σε τι αναφέρεσαι συγκεκριμένα; στις ντικ πικ;Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:18Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να πιστευει οτι αυτα που λες αντιστοιχουν σε γεγονοτα;Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:11Δεν σε κατανοώ. Ποιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας;Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:06
Μεταξυ μας,τα σεναρια αυτα ειναι επιστημονικης φαντασιας.
Θα ειχε μεγαλο σουξε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-