Α, τώρα θυμήθηκε ότι δεν της αρέσει η εμφάνιση του; Από κυράτσες που αποκτούν αισθητική μετά το γάμο και το παιδί, άλλο τίποτα ρε Γκερ.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:18Δε μπορώ να ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει γιατί δεν συζητάμε ούτε αναλύσουμε. Και δεν είναι πως η ίδια έχει θέμα με την εμφάνισή της. Η δική του εμφάνιση δεν της αρέσει. Το είπε κιόλας, "έτσι όπως είναι, πώς να πάω μαζί του;" Βέβαια μπορεί απλά να είναι δικαιολογία. Πάντως δεν ξέρω να έχει άλλον. Ούτε μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να πω πως δεν έχει άλλον. Αν όμως έχει, τότε μιλάμε για πολύ shitty συμπεριφορά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:05Πολλές φορές μια γυναίκα δε θέλει σεξ για συγκυριακους λόγους (κατάθλιψη, αίσθηση αυτοεικονας, αλλά προβλήματα, παιδιά, ασθένειες, πενθος κτλ). Αυτά όλα είναι φυσιολογικά αν δεν είναι μακροχρόνια κατάσταση. Σε περιπτώσεις που χρονιζουν όμως, εφόσον δε μιλάμε για παθολογικά αιτία (όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικής υγείας), νομίζω ότι όταν μια γυναίκα δεν κάνει σεξ με τον άντρα της στο 80%-85% των περιπτώσεων απλά δε θέλει να κάνει σεξ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Θα έκανε ευχαρίστως με κάποιον άλλο υπό συνθήκες. Υπάρχει κ ένα 15%-20% που είναι legit ανεραστες βέβαια.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 11:11
Δεν θέλει σεξ η κυρία. Επίσης δεν θέλει να κάνει σεξ ούτε ο άντρας της με κάποια άλλη. Εφόσον δεν είναι ανάγκη για αυτή, δεν είναι ανάγκη ούτε για εκείνον. Κοιμάται με το παιδί εν τω μεταξύ. Καταλαβαίνεις για τι φάσεις μιλάμε;
Γενικά, σαν ζευγάρι είναι προβληματικοί. Και μεγαλώνουν παιδί αυτοί τώρα.
Αν μη τι άλλο, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ψυχολογικό το θέμα.
Κρίμα για το πιτσιρίκι, τίποτα άλλο.