!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:51
Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:45

Θα σου πω κάτι. Οι γυναίκες, οι κολλητές δηλαδή, συζητάμε για τα πέη σας,για το πως πηδατε, αν μας "προσέχετε", αν μας φανεί κάτι περίεργο κτλ. Σίγουρα όχι όλες αλλά κάποιες από εμάς το κάνουμε. Κάποιες, το πάμε ένα βήμα παραπέρα και αν έχουμε κάτι απτό και είμαστε στα ξεκινήματα, τα δείχνουμε μεταξύ μας. Από την ψωλη μέχρι prsc τη συζήτηση στα μηνύματα.
Τώρα αν ενοχλεί απλά μη το σκέφτεστε.

Υγ Αααα η σες το είπε. Τώρα κατάλαβα. Για αυτό έβαλες αυτάκια. Δεν το είδα.
Ε, με αυτήν τη λογική, το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι άντρες ρε Νάιδα. Αν έχουν κάτι απτό, το δείχνουν και το σχολιάζουν.

Αν ενοχλεί, απλά μην το σκέφτεστε.
Γιατί είπα εγώ ότι με ενοχλεί αν θα σχολιάσει με τον κολλητό του το αιδοίο μου;
Μα και ο Παναγιωτόπουλος το ίδιο ακριβώς έκανε. Ανατομικές συζητήσεις, επιστημονικού ενδιαφέροντος με τους κολλητούς του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 09:36
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 09:22

Έδειξα την ψωλη του δικού μου στην κολλητή μου ισοδυναμεί με τραβάω κρυφά με κάμερα την άλλη που κάνουμε σεξ και το ανεβάζω στο ίντερνετ. Σου είπα στην ανάγκη σου να μου την πεις με αδικείς και αδικείς και τον εαυτό σου.
κανουμε κυκλους στη συζητηση.

δεν ισοδυναμει, ειναι αλλη ταξη μεγεθους, αλλα η ιδια πραξη στη βαση της. προσωπικα δεδομενα.
Αφού εξισώνεις τις περιπτώσεις στο παράδειγμα σου, πως μου λες δεν ισοδυναμεί; τεσπα σου είπα η ανάγκη σου να μου την πεις σε κάνει να γίνεσαι άδικος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 09:07
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:28 Δλδ τι στον γιούτσο να πω όταν η άλλη μου λέει πως πέφτει για ύπνο από τις 9 για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να πει στον άντρα της πως δεν γουστάρει να το κάνει μαζί του;
να της πεις να βρει γκομενο, και να μην γκρινιαξει οταν μαθει οτι ο αντρας της εχει γκομενα.
Δεν θέλει σεξ η κυρία. Επίσης δεν θέλει να κάνει σεξ ούτε ο άντρας της με κάποια άλλη. Εφόσον δεν είναι ανάγκη για αυτή, δεν είναι ανάγκη ούτε για εκείνον. Κοιμάται με το παιδί εν τω μεταξύ. Καταλαβαίνεις για τι φάσεις μιλάμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 11:11
Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 09:07
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:28 Δλδ τι στον γιούτσο να πω όταν η άλλη μου λέει πως πέφτει για ύπνο από τις 9 για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να πει στον άντρα της πως δεν γουστάρει να το κάνει μαζί του;
να της πεις να βρει γκομενο, και να μην γκρινιαξει οταν μαθει οτι ο αντρας της εχει γκομενα.
Δεν θέλει σεξ η κυρία. Επίσης δεν θέλει να κάνει σεξ ούτε ο άντρας της με κάποια άλλη. Εφόσον δεν είναι ανάγκη για αυτή, δεν είναι ανάγκη ούτε για εκείνον. Κοιμάται με το παιδί εν τω μεταξύ. Καταλαβαίνεις για τι φάσεις μιλάμε;
Δαφνοστεφανωμένες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:28
Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:18
Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:17

Εγώ δεν συζητάω τα σεξουαλικά μου με φίλες ούτε κολλητές.

Οκ, ο καθένας θα το κάνει όπως θέλει.
Εχεις κολλητή που να ξέρει τα πάντα μα τα πάντα για σένα και να ξέρεις τα πάντα για αυτή;
Ρε συ, ακόμη κι όταν ήμασταν κολλητές με όλη τη σημασία της λέξης και λέγαμε τα ΠΑΝΤΑ, για σεξ και μεγέθη πσωλών δεν μιλούσαμε.

Και τώρα όταν μου λένε διάφορα, επειδή νιώθω πως μου λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, απλά ακούω.

Δλδ τι στον γιούτσο να πω όταν η άλλη μου λέει πως πέφτει για ύπνο από τις 9 για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να πει στον άντρα της πως δεν γουστάρει να το κάνει μαζί του;
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 22:08
Volk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 22:06 Εικόνα
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 21:58 Εικόνα
Με ρέγουλο να φτάσει για όλους
μαζευε και ας ειναι και ρωγες :p8:

μεταφορικα και κυριολεκτικα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:38
Thor έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:13
Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
Ομιλουν;
Δε θυμάμαι, μάλλον όχι, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
Πάντα πετυχαίνει αυτό το κόλπο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 10:47
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 09:22

Έδειξα την ψωλη του δικού μου στην κολλητή μου ισοδυναμεί με τραβάω κρυφά με κάμερα την άλλη που κάνουμε σεξ και το ανεβάζω στο ίντερνετ. Σου είπα στην ανάγκη σου να μου την πεις με αδικείς και αδικείς και τον εαυτό σου.

δεν ισοδυναμει, ειναι αλλη ταξη μεγεθους, αλλα η ιδια πραξη στη βαση της. προσωπικα δεδομενα.
η ανάγκη σου να μου την πεις σε κάνει να γίνεσαι άδικος.
Τράτζικ.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 10:42
Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:51

Ε, με αυτήν τη λογική, το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι άντρες ρε Νάιδα. Αν έχουν κάτι απτό, το δείχνουν και το σχολιάζουν.

Αν ενοχλεί, απλά μην το σκέφτεστε.
Γιατί είπα εγώ ότι με ενοχλεί αν θα σχολιάσει με τον κολλητό του το αιδοίο μου;
Μα και ο Παναγιωτόπουλος το ίδιο ακριβώς έκανε. Ανατομικές συζητήσεις, επιστημονικού ενδιαφέροντος με τους κολλητούς του.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Ρε σεις, πολύ ασχοληθήκαμε. Φοβάμαι πως σε κάποια αγόρια που είναι λίγο ασχημούλικα και νιώθουν στην απέξω, ο τύπος μπορεί να λειτουργήσει και σαν πρότυπο. Καλό είναι να σταματήσουμε πια να λέμε το όνομά του -όχι εμείς, γενικά τα ΜΜΕ- και να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο πώς δεν θα επαναληφθούν τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 29 Δεκ 2021, 11:33
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 10:47

η ανάγκη σου να μου την πεις σε κάνει να γίνεσαι άδικος.
Τράτζικ.
You too
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πολλές φορές μια γυναίκα δε θέλει σεξ για συγκυριακους λόγους (κατάθλιψη, αίσθηση αυτοεικονας, αλλά προβλήματα, παιδιά, ασθένειες, πενθος κτλ). Αυτά όλα είναι φυσιολογικά αν δεν είναι μακροχρόνια κατάσταση. Σε περιπτώσεις που χρονιζουν όμως, εφόσον δε μιλάμε για παθολογικά αιτία (όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικής υγείας), νομίζω ότι όταν μια γυναίκα δεν κάνει σεξ με τον άντρα της στο 80%-85% των περιπτώσεων απλά δε θέλει να κάνει σεξ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Θα έκανε ευχαρίστως με κάποιον άλλο υπό συνθήκες. Υπάρχει κ ένα 15%-20% που είναι legit ανεραστες βέβαια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:05
Πολλές φορές μια γυναίκα δε θέλει σεξ για συγκυριακους λόγους (κατάθλιψη, αίσθηση αυτοεικονας, αλλά προβλήματα, παιδιά, ασθένειες, πενθος κτλ). Αυτά όλα είναι φυσιολογικά αν δεν είναι μακροχρόνια κατάσταση. Σε περιπτώσεις που χρονιζουν όμως, εφόσον δε μιλάμε για παθολογικά αιτία (όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικής υγείας), νομίζω ότι όταν μια γυναίκα δεν κάνει σεξ με τον άντρα της στο 80%-85% των περιπτώσεων απλά δε θέλει να κάνει σεξ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Θα έκανε ευχαρίστως με κάποιον άλλο υπό συνθήκες. Υπάρχει κ ένα 15%-20% που είναι legit ανεραστες βέβαια.
To μπολντ ισχύει σίγουρα, ανεξαρτήτως αιτίας. Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται για χρόνια κατάσταση και όχι μια κακή περίοδο για τον χ ή ψ λόγο, δεν είναι απολύτως παράλογο να απαιτεί ασκητική ζωή και από τον σύζυγο; Γιατί αν δεν ήταν παντρεμένοι, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:05
Δε μπορώ να ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει γιατί δεν συζητάμε ούτε αναλύσουμε. Και δεν είναι πως η ίδια έχει θέμα με την εμφάνισή της. Η δική του εμφάνιση δεν της αρέσει. Το είπε κιόλας, "έτσι όπως είναι, πώς να πάω μαζί του;" Βέβαια μπορεί απλά να είναι δικαιολογία. Πάντως δεν ξέρω να έχει άλλον. Ούτε μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να πω πως δεν έχει άλλον. Αν όμως έχει, τότε μιλάμε για πολύ shitty συμπεριφορά.

Γενικά, σαν ζευγάρι είναι προβληματικοί. Και μεγαλώνουν παιδί αυτοί τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 12:12
To μπολντ ισχύει σίγουρα, ανεξαρτήτως αιτίας. Από εκεί και πέρα, όταν πρόκειται για χρόνια κατάσταση και όχι μια κακή περίοδο για τον χ ή ψ λόγο, δεν είναι απολύτως παράλογο να απαιτεί ασκητική ζωή και από τον σύζυγο; Γιατί αν δεν ήταν παντρεμένοι, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Το ότι δε θέλει να κάνει σεξ μαζί του δε σημαίνει ότι τον έχει του πεταματου (μπορεί να ισχύει και αυτό αλλά όχι πάντα). Μπορεί να τον εκτιμά ως σύντροφο, φίλο, πατέρα του παιδιού, κουβαλητη, παρέα, μπορεί ακόμα να είναι εμφανίσιμος και συμπαθής, να τον θέλει η πεθερά κτλ. :102:

Μπορεί να ζηλεύει στην ιδέα της απιστίας. Ή να μη ζηλεύει αλλά να φοβάται ενδεχόμενη διάλυση του λευκού μεν, βολικου δε γάμου. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, και οι λογοι που μένουν μαζί τα ζευγάρια δεν σχετίζονται πάντα με την σεξουαλικη έλξη. Ή με την έλξη γενικώς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”