Από μακριά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θαυμάζεις. Από κοντά του αποδίδεις τιμές και δείχνεις τον πρέπον σεβασμό.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:30Τίποτα αλλά τα θηρία τα θαυμάζουν από κοντά. Από μακριά δεν γίνεται δουλειά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:36 προς υπερασπιση των αισθησιακων σκηνων που οι απαιδευτοι βαρβαροι αρεσκονται να αποκαλουν χυδαιστι ''τσοντα''
απο το 02 30
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και τι καταλαβες?AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:23AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:16 Οταν υπηρετούσα, ένας από το λόχο μου έδειξε κάτι φωτογραφίες κάποιας που είχε φάτσα "καλού κοριτσιού". Της είχε κάνει μια εξυπηρέτηση (έβαλε στο λογαριασμό της κάποια χρήματα που αυτή είχε ανάγκη) κι αυτή του έστειλε μία φώτο με τη φάτσα της, μία φώτο με τα βυζγιά της και μία με το όργανό της το ξυρισμένο.
Ελειπε να βγάλει και μία τον κ@λο της, ώστε να ολοκληρωθεί η "ταυτότητα".
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
''η κινηματογραφηση της ερωτικης πραξης ειναι η καταγραφη της αθανασιας του ανθρωπινου σωματος ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τύπε, τον καφέ πρέπει να τον ρουφήξεις πρώτα, για να στον πούνε.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:01 Στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές γυναίκες πεολόγες, που θα διαβάζουν το ντικ πικ και θα λένε λεπτομέρειες για την προσωπικότητα αυτού που του ανήκει.
Οπως κάποτε λέγανε τον καφέ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το εξ αποστάσεως κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει τπτ. Και στον γκουγκλη έχει.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:39Από μακριά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θαυμάζεις. Από κοντά του αποδίδεις τιμές και δείχνεις τον πρέπον σεβασμό.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:30Τίποτα αλλά τα θηρία τα θαυμάζουν από κοντά. Από μακριά δεν γίνεται δουλειά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν θα έπρεπε να λέει, αλλά λέειGherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:44Το εξ αποστάσεως κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει τπτ. Και στον γκουγκλη έχει.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:39Από μακριά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θαυμάζεις. Από κοντά του αποδίδεις τιμές και δείχνεις τον πρέπον σεβασμό.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:30
Τίποτα αλλά τα θηρία τα θαυμάζουν από κοντά. Από μακριά δεν γίνεται δουλειά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι εγώ ξενέρωτη αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ το ότι μια γυναίκα θα νοιώσει κάτι το αλλούτερο αν δει τη φωτο ενός παπάρα που τρόμπαρε το πολύτιμο του πριν του βγάλει σέλφι για να την ...εντυπωσιάσει.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:31δεν είχε δώσει δείγματαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:19Κι εγώ λέω ότι αυτού του τύπου οι αξιολογήσεις είναι για εφηβάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:08
Εσύ λες το γνωστο απολυτίκιο "άι γυναίκαι είναι πονηραί".
Εγώ λέω πως η φίλη ενδομυχα ειτε θα χαρεί/θα νιώσει ανωτερη η ίδια έναντι της χρηστριας, είτε θα ζηλέψει/θα φθονησει το πέος της πλησίον της.![]()
Δεν το θέτω ηθικά αλλά απολύτως κυνικά, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αντίστοιχο του να βλέπεις το κότσι στη φωτογραφία και να μην μπορείς να την φας.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:59Δεν θα έπρεπε να λέει, αλλά λέειGherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:44Το εξ αποστάσεως κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει τπτ. Και στον γκουγκλη έχει.Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:39
Από μακριά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θαυμάζεις. Από κοντά του αποδίδεις τιμές και δείχνεις τον πρέπον σεβασμό.είπαμε θαυμασμό μόνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:01 Στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές γυναίκες πεολόγες, που θα διαβάζουν το ντικ πικ και θα λένε λεπτομέρειες για την προσωπικότητα αυτού που του ανήκει.
Οπως κάποτε λέγανε τον καφέ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ομιλουν;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Οτι όπως κάποιοι άντρες στένλουν ντικ πικ, έτσι υπάρχουν και κοπέλες που στέλνουν πούσι πικ και τιτ πικ.zteo έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:42Και τι καταλαβες?AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:23AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:16 Οταν υπηρετούσα, ένας από το λόχο μου έδειξε κάτι φωτογραφίες κάποιας που είχε φάτσα "καλού κοριτσιού". Της είχε κάνει μια εξυπηρέτηση (έβαλε στο λογαριασμό της κάποια χρήματα που αυτή είχε ανάγκη) κι αυτή του έστειλε μία φώτο με τη φάτσα της, μία φώτο με τα βυζγιά της και μία με το όργανό της το ξυρισμένο.
Ελειπε να βγάλει και μία τον κ@λο της, ώστε να ολοκληρωθεί η "ταυτότητα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μερικές φορές κλέβω, λέει. Μπαίνω γκουγκλ, γράφω "big dicks", διαλέγω μια ερασιτεχνική για εξτρα ρεαλισμο, την κοιτάω για λίγο μέχρι να μου σηκωθεί και μετα φωτογραφίζω τη δικιά μου και τη στέλνω.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:05Wtf re??!!vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:59Είναι και μαλακία γενικά, γιατι υπαρχουν ενα σωρό τεχνικές στην καμερα που μπορεις να τον κάνεις να φαινεται κυριολεκτικά Λοχ Νες, να καλλιεργεις στείρες προσδοκίες, και οταν βρεθεις απο κοντά με την άλλη, να σε ρωτάει "πού είναι το υπολοιπο" και "αν μπήκε στο πλύσιμο".Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:31 Με κίνδυνο να κατηγορηθώ επι μπουμερισμώ, τι σκατά φάση είναι αυτή να στέλνουν οι άντρες φωτογραφία τα πουλιά τους;
Αν είναι κομμουνιστές, μπορώ να καταλάβω τον υπαινιγμό: Ας συσπειρωθούμε γύρω από το Όργανο μας
αλλά οι άλλοι, τι φάση;Οι πιο έμπειρες βέβαια τα παιρνουν πρέφα κατι τέτοια, και ξερουν τι να περιμενουν.
Δίκαιος και ίσιος είσαι οταν τη στείλεις μονο ξεκαύλωτη.
Ολα τα παραπανω οταν δεν εχετε γνωριστει (ακομα) απο κοντά με την άλλη.
Αν ειστε κανονικα σε σχεση κτλ, και ετυχε να μη βρισκεστε στον ιδιο χωρο εκεινη τη στιγμη και σας εχει πιασει η μαλακια να καυλαντίσετε, ενταξει. Και εγώ της εχω στειλει και πουτσοφωτο και πουτσοβιντεακια ετσι.
Επισης, δείτε εδω συμβουλές για ντικπίκια, να μορφώνεστε.![]()
![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ενα ντουβρουτζά θα τον πάθαινα κι εγώ ειναι η αλήθεια, αλλά δεν ξερω με τι θα τον πρωτο-πάθαινα. Με τη φλεβόμπαρα που μόλις αντίκρισα στο κινητό της δικιάς μου, ή μετά που έμαθα ότι και η δική μου φλεβόμπαρα κυκλοφορεί ασώματη στον κυβερνοχώρο, σαν τον ακέφαλο καβαλάρη που ψάχνει για εκδίκηση/λύτρωση (και το κεφάλι του).Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:00Όταν την έστειλα δεν τον είχα φάει καν. Όπως και η κολλητη όταν μου έστελνε ήταν πριν τον φάει. Μετά δεν στέλνουμε, συζητάμε μόνο τα καθέκαστα. Δεν έδωσε πολύ σημασία σε αυτό , γιατί τσακωνομασταν για αυτό που μου έστειλε η κολλητηvantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:49
ωπ, τώρα το έπιασα αυτό. Ο ίδιος ουσιαστικά το έμαθε δηλαδή, όταν είδε μια πούτσα αλλουνού στο κινητο σου, που σου εστειλε η φιλη σου (του δικου της γκομενου) για βαθμολόγηση. Και με αυτό τον τροπο εμαθε εν ολίγοις, ότι και ο δικος του μπαγλαούτσος έχει διαπομπευθεί.Άρα δεν συναίνεσε εξ αρχής για κατι τετοιο.
Οκ, στη θεση του δεν θα το έπαιρνα και τόσο χαλαρά παντως.![]()
Βασικά, μόλις έβλεπα τη φλεβόμπαρα του άλλου, μάλλον ό,τι και να μου ελεγες απο 'κει και πέρα δεν θα σε πίστευα.
- Cecily Anne
Δε θυμάμαι, μάλλον όχι, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Thor έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:13Ομιλουν;Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2021, 16:09 Eμένα μια φορά ένας μου είπε να μου δείξει το παπαγαλάκι του και όντως ήταν παπαγαλάκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις