Tι τραβάς κι εσύ!AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:35 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς.Τις λές "πάμε για καφέ" και σου λένε "στείλε πρώτα ντικ πικ για να το εγκρίνω".
(pun intended)
Tι τραβάς κι εσύ!AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:35 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς.Τις λές "πάμε για καφέ" και σου λένε "στείλε πρώτα ντικ πικ για να το εγκρίνω".
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τύπε, εγώ έστειλα φώτο σε μια τύπισσα έναν λάτε, μακιάτο, βέγκαν φρεντοτσίνο με τριμμένη σοκολάτα από δάσος σε αμφισβητούμενη περιοχή της Κολομβίας και μου έστειλε κατευθείαν να πάω από το σπίτι της.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:35 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς.Τις λές "πάμε για καφέ" και σου λένε "στείλε πρώτα ντικ πικ για να το εγκρίνω".
Επειδή δεν μου αρέσει να κυκλοφορεί η εικόνα του μορίου μου στο διαδίκτυο, σκέφτομαι να τη βάλω σε μια κάρτα και να την εμφανίζω σε διάφορα σπίτια για να αποκτώ πρόσβασηFeindflug έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:54Τύπε, εγώ έστειλα φώτο σε μια τύπισσα έναν λάτε, μακιάτο, βέγκαν φρεντοτσίνο με τριμμένη σοκολάτα από δάσος σε αμφισβητούμενη περιοχή της Κολομβίας και μου έστειλε κατευθείαν να πάω από το σπίτι της.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:35 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς.Τις λές "πάμε για καφέ" και σου λένε "στείλε πρώτα ντικ πικ για να το εγκρίνω".
Είχα πέσει σε coffeesexual.
Κλαίω.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:35 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς.Τις λές "πάμε για καφέ" και σου λένε "στείλε πρώτα ντικ πικ για να το εγκρίνω".
Οταν ήμασταν μωρά τις λέγαμε "θέλεις να τα φτιάξουμε;" και λέγανε "θα ρωτήσω τις φίλες μου και θα σου πω".
δεν αλλαξε κατι τωρα που ωριμασαν εκτος απο το ''" στειλε πουτσοφωτογραφια -θα ρωτήσω τις φίλες μου και θα σου πω".AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:04Οταν ήμασταν μωρά τις λέγαμε "θέλεις να τα φτιάξουμε;" και λέγανε "θα ρωτήσω τις φίλες μου και θα σου πω".
Δεν ξέρω. Εγώ δεν ήμανε έτσι. Έκανα μπούλινγκ στις φίλες μου γιατί ήταν ηλίθιες.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:04Οταν ήμασταν μωρά τις λέγαμε "θέλεις να τα φτιάξουμε;" και λέγανε "θα ρωτήσω τις φίλες μου και θα σου πω".
Πάνε κοιμήσου ρε Άγι.Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:06δεν αλλαξε κατι τωρα που ωριμασαν εκτος απο το ''" στειλε πουτσοφωτογραφια -θα ρωτήσω τις φίλες μου και θα σου πω".
"...και που ξες, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να φάω και καμιά φίλη της"vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:12Επίδειξη και αυτοπροβολή. Δεν υπάρχει άλλος λογος που μπορω να σκεφτώ. Τύπου "μαλάκα μου, δες τι μουνιά γαμάω εγώ".EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:54Εμένα μου έχουν στείλει φίλοι όχι γυμνές αλλά λινκ από φβ και ινστα, σε φάση μιλάω με αυτήν πώς την κόβεις κτλ. Δεν το έχω πολυκαταλαβει βέβαια, λες κ μαζί θα τη γαμαμεΑσέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:10
οι φιλεναδες σου σου στελνουν ψωλες προς εγκριση;![]()
α, κι εγω δεν εχω ζητησει ποτε εγκριση απο καποιον για το που θα τον χωσω, ουτε μου εχει ζητηθει. ουτε εχει κυκλοφορησει σε τσατ αναμεσα σε αντρες γυμνο των συντροφων μας. ισως ειμαστε πουριτανοι. ισως.![]()
![]()
Το ίδιο και για την νάιδα με τη τη φίλη της, απ'οτι καταλαβαινω χωρις να ξερω λεπτομερειες ("να μωρή, δες τι καυλιά γαμάω εγώ").
Επίδειξη και αυτοπροβολή στο τετράγωνο επισης, για τον τύπο της ναιδας που ειπε "ναι, φυσικά και μπορεις να στείλεις τη μπουτσάρα μου σε οποια φίλη σου θες".
Ναι, είναι και αυτή η κατηγορία που αν δεν υπήρχε, θα ήμασταν παρθένοι μέχρι τα 120.Πασιφάη έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:06Δεν ξέρω. Εγώ δεν ήμανε έτσι. Έκανα μπούλινγκ στις φίλες μου γιατί ήταν ηλίθιες.![]()
νοχλαω ;
Όταν ήμασταν μωρά, δεν ψάχναμε να γαμηθούμε, αλλά να φασωθούμε.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:07Ναι, είναι και αυτή η κατηγορία που αν δεν υπήρχε, θα ήμασταν παρθένοι μέχρι τα 120.
Κάτσε να ρωτήσω την από κάτω Πασιφάη. Μπα.. όχι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και σου στελνει και τη ντικπικ μαζί?Naida έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:30Βρε βαντονο μου, με την κολλητή μου είμαστε ένα. Δεν υπάρχουν τέτοια που λες να της δείξω να μου δείξει για αυτοπροβολές και μαλακίες. Μου στέλνει πχ μιλάω με έναν τύπο είναι έτσι, έτσι κι έτσι. Αλλά έχει αυτό το αρνητικό. Στέλνει ντικ πικ. Τι λες; αξίζει;vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:12Επίδειξη και αυτοπροβολή. Δεν υπάρχει άλλος λογος που μπορω να σκεφτώ. Τύπου "μαλάκα μου, δες τι μουνιά γαμάω εγώ".EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:54
Εμένα μου έχουν στείλει φίλοι όχι γυμνές αλλά λινκ από φβ και ινστα, σε φάση μιλάω με αυτήν πώς την κόβεις κτλ. Δεν το έχω πολυκαταλαβει βέβαια, λες κ μαζί θα τη γαμαμε![]()
Το ίδιο και για την νάιδα με τη τη φίλη της, απ'οτι καταλαβαινω χωρις να ξερω λεπτομερειες ("να μωρή, δες τι καυλιά γαμάω εγώ").
Επίδειξη και αυτοπροβολή στο τετράγωνο επισης, για τον τύπο της ναιδας που ειπε "ναι, φυσικά και μπορεις να στείλεις τη μπουτσάρα μου σε οποια φίλη σου θες".
Στον ίδιο το είπα όταν είδε φώτο που έστειλε η φίλη μου προς συζήτηση και του είπα ότι το κάνουμε μεταξύ μας.