Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:02
Καλά που σκέφτηκαν έτσι όλοι οι πρωτοπόροι και γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι της ιστορίας, τύπε.
- Πού να ανακαλύπτεις την Αμερική; Κάτσε εδώ, πού να τρέχουμε να θαλασσοπνιγόμαστε τώρα...
- Ποια κορυφή του βουνού λες ρε δικέ μου; Έχει κάνει η μάνα μου παστίτσιο, έλα να φάμε.
- Και τι θα γίνει αν καταφέρουμε να σπάσουμε το φράγμα του ήχου ρε τύπε; Πάλι με αυτοκίνητα θα κινούμαστε, αφού...
Συγκρίνεις ανακαλύψεις πρωτοπόρων που δεν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή κανενος, με το να γκαζώνεις μια μηχανη/αυτοκίνητο δίχως αύριο.
Και δε μου λες ρε τυπε, τι ακριβώς ανακάλυψαν οι γεμάτοι ζωή μαλακες και κυρίως ο τύπος του ΟΡ;
Τύπε, αν δεν μπορείς να καταλάβεις τί θέλω να πω, κακώς ψάχνεις τους μαλάκες στα βίντεο.
Κάτσε απόλαυσε στην μίζερη γωνιά σου όλα τα αγαθά για τα οποία κάποιοι μαλάκες φτάσανε και ξεπεράσανε όρια, είτε σε μια πίστα, είτε πέρα από τον ορίζοντα, είτε σε υπόγεια μελετώντας, είτε σε αθλητικούς χώρους, είτε σε πεδία μάχης παντός είδους και άσε ήσυχα τ' ανήσυχα πνεύματα.
Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2021, 16:47
Νόμοι για την επικίνδυνη και παραβατική οδήγηση, υπάρχουν τύποι.
Όποιος θέλει, τους ακολουθεί. Όποιος πάλι όχι, δέχεται τις ποινές που ορίζει ο νόμος.
Δεν μπορείτε να βάλετε όρια σε κάθε τι. Και αν δοκιμάσετε να βάλετε, νομίζετε δεν θα βρεθεί τρόπος να βγαίνει ο κόφτης; Και μετά τι; Θα πειράξετε και τον εγκέφαλο των ανθρώπων να μην επιζητούν αδρεναλίνη και ταχύτητα;
Τι μανία είναι αυτή που έχουν αυτοί που είναι σε έλλειψη ζωής, για να φέρουν στα μέτρα τους αυτούς που είναι γεμάτοι ζωή; Θα μας πουν αυτοί που είναι πιο κοντά στον θάνατο, πώς θα ζήσουν αυτοί που είναι πιο κοντά στην ζωή;
Ο παιχτης ειναι επιπεδου -- Δώσε γκάζι μωρή ανάπηρη - Οδηγάρα η Βίκυ ... -- ,, και εχω δει απειρα βιντεο και εχω οδηγησει χρονια και χρονια μοτο .
Καμια σχεση με το περιβαλλον - αισθηση ταχυτητας - ορια αποφυγης .,
OANNHSEA έγραψε: 26 Δεκ 2021, 16:26
Το καλό είναι στο τέλος του βίντεο...
Και επανέρχομαι.
Το ότι το υποκείμενο έμεινε φυτό, το διαβάσατε.
Το ποιός πληρώνει για να συνεχίζει να ζει αυτό το φυτό, λέτε να το ξέρετε;
.
πραγματικη αγνοια κινδυνου για τον ανθρωπο αυτο την οποια πληρωνει ο ιδιος και η οικογενεια του ... κριμα στα τοσες χιλιαδες ατομα που καταστρεφονται καθε χρονο και στη χωρα μας
Το καλό είναι στο τέλος του βίντεο...
Και επανέρχομαι.
.
πραγματικη αγνοια κινδυνου για τον ανθρωπο αυτο την οποια πληρωνει ο ιδιος και η οικογενεια του ... κριμα στα τοσες χιλιαδες ατομα που καταστρεφονται καθε χρονο και στη χωρα μας
Ναι η οικογένεια του πληρωνει προφανως την μαλακία του
Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:02
Καλά που σκέφτηκαν έτσι όλοι οι πρωτοπόροι και γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι της ιστορίας, τύπε.
- Πού να ανακαλύπτεις την Αμερική; Κάτσε εδώ, πού να τρέχουμε να θαλασσοπνιγόμαστε τώρα...
- Ποια κορυφή του βουνού λες ρε δικέ μου; Έχει κάνει η μάνα μου παστίτσιο, έλα να φάμε.
- Και τι θα γίνει αν καταφέρουμε να σπάσουμε το φράγμα του ήχου ρε τύπε; Πάλι με αυτοκίνητα θα κινούμαστε, αφού...
Συγκρίνεις ανακαλύψεις πρωτοπόρων που δεν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή κανενος, με το να γκαζώνεις μια μηχανη/αυτοκίνητο δίχως αύριο.
Και δε μου λες ρε τυπε, τι ακριβώς ανακάλυψαν οι γεμάτοι ζωή μαλακες και κυρίως ο τύπος του ΟΡ;
Τύπε, αν δεν μπορείς να καταλάβεις τί θέλω να πω, κακώς ψάχνεις τους μαλάκες στα βίντεο.
Κάτσε απόλαυσε στην μίζερη γωνιά σου όλα τα αγαθά για τα οποία κάποιοι μαλάκες φτάσανε και ξεπεράσανε όρια, είτε σε μια πίστα, είτε πέρα από τον ορίζοντα, είτε σε υπόγεια μελετώντας, είτε σε αθλητικούς χώρους, είτε σε πεδία μάχης παντός είδους και άσε ήσυχα τ' ανήσυχα πνεύματα.
.
Λίγοι ήξεραν τό Μαλάκα τον Ελληνα όσο ο Μπίλλυ δε Κίνγκ.....ο δικός μας δικέ μου.....
Τα γαριδάκια μη ξεχνάμε.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Parrot έγραψε: 26 Δεκ 2021, 17:34
Πρέπει να απαγορευτούν και τα δίκυκλα και τα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα στους δρόμους, λόγω των συχνών ατυχημάτων και επίσης, λόγω του ότι η πλειοψηφία των οδηγών δεν ακολουθεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας..
επισης να απαγορευτει το φαγητο, επειδη γινονται χοντροι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 18:51
Γω κάνω 3.000 χλμ το μήνα κάθε μέρα για το σχολείο. Οδηγώ στην εθνική με 80-90 δεξιά ,με προσπερνούν και φορτηγά ενίοτε.
Τσιγαράκι ,καφέ και μουσικούλα. Χαλλλαραά...
επικύνδυνος
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αν εξαιρέσουμε ότι ήταν βράδυ. Δεν έκανε και κάτι φοβερό δηλαδή.
170 και 200 δεν είναι και καμία φοβερή ταχύτητα. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί ορίων.