Kι ύστερα απορούν, γιατί δεν τους κάθεται ούτε κατσίκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειναι μια συνηθισμενη ελληνις - κυκλοφορουν εκατομμυρια κοπιες - αθραυστο το καλουπι κ παραγωγικοτατοστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:00αν είσαι τρολ, είσαι το πιο σπουδαίο έβερ
αλλά είσαι;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πώς δεν τους κάθεται! Σιγά μην την ρωτήσουν!
Τι θα τους κάνει δεμένη στον στάβλο; Καταγγελία;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Έλα μου ντε. Ασε που το μπεεε μπορεί να το θεωρούν και συναίνεση, ποτέ δεν ξέρεις με τα δίποδα γίδια.Juno έγραψε: 26 Δεκ 2021, 01:11Πώς δεν τους κάθεται! Σιγά μην την ρωτήσουν!
Τι θα τους κάνει δεμένη στον στάβλο; Καταγγελία;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμένα μου είχε κάτσει αλλά δεν ήθελα εγώ
Πάντως εγώ κατσίκα δεν ειμπαιιι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μια κατσίκα παλιά ήταν εδώ, δεν ξέρω αν είχε παιχτεί τίποτα. Να μας πει κάποιος γνωστης. Η μήπως κι εκεί ήταν άλλο ένα λιθαράκι στον τοίχο των Ελληνίδων που φτιάχνουν απέναντι στο πτωχο πλην τίμιο λιγούρι.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 05:32Πάντως εγώ κατσίκα δεν ειμπαιιι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
φταίω γω να σε βαφτίσω ακόμα μία φορά, Καραψωλίτσα;Καραμελίτσα έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:48Γιατί πατριαρχική η πρακτική της νάιδας; Κοινή λογική, άμα έχεις αμφιβολίες, ρωτάς.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
έλα να τα κόψεις όλα αυτά
Feindflug έγραψε: 24 Δεκ 2021, 09:25Πες και για τότε, τύπε, που είχες καμουφλαριστεί σε πολυθρόνα σαλονιού και ερχόταν η τύπισσα να καθίσει πάνω σου, παραμονή του Αη Μάμα.
![]()
η κολλητη ενεκρινε, και παιχτηκε τριο, η μπα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Με τις διακοσιες χιλιάδες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:48Δεν το έπιασε κανένας δικέ μου. Σε λίγο θα τους πεις και για την κυρα Όλγα και τον Κατσουρανη που τους γαμει τις γυναίκες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ενεκρινε ανάλογα το είδος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-