Τι συζητηση φανταζεσαι οτι μπορει να εγινε πανω σε μια ντικπικ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
έλα να τα κόψεις όλα αυτά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εντάξει γαμω, αν είναι εκεί που νομίζω. Βέβαια έχω και αρκετό καιρό να πάω. Να υποθέσω Starbucks δεν είχε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:25https://www.google.com/maps/place/Taxia ... 23.7931664
Τίποτα το πατριαρχικο καλέ. Έγκριση παίρνω από την κολλητή. Και αυτή από μέναστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχει ιστορία μωρέ από πίσω. Αυτός το έκανε για να με πικαρει και η τύπισσα γνώριζε και τον βοήθησε. Έριχναν από καιρό πηδηματάκια περιστασιακά,δεν της ήταν κάτι ξένο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29
Η μόνη πιθανότητα να γνώριζε η άκυρη γκόμενα που πηδιοσαντε πως θα το έστελνε σε μια άλλη άκυρη γκομενα που επίσης πηδιοσαντε μετον ιδιο τύπο, θα ήταν να ήταν μπάι και να ήθελε τριολε μαζί σου. Οπότε ψάχνονταν μαζί.
Διαφορετικά ο τύπος είναι δίπλα μαλακας και αυτό που έκανε παράνομο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
ΜμμμμμμμGoBack έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29Τι συζητηση φανταζεσαι οτι μπορει να εγινε πανω σε μια ντικπικ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε έχει φλομωσει στο παραμύθι.Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:32Έχει ιστορία μωρέ από πίσω. Αυτός το έκανε για να με πικαρει και η τύπισσα γνώριζε και τον βοήθησε. Έριχναν από καιρό πηδηματάκια περιστασιακά,δεν της ήταν κάτι ξένο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29
Η μόνη πιθανότητα να γνώριζε η άκυρη γκόμενα που πηδιοσαντε πως θα το έστελνε σε μια άλλη άκυρη γκομενα που επίσης πηδιοσαντε μετον ιδιο τύπο, θα ήταν να ήταν μπάι και να ήθελε τριολε μαζί σου. Οπότε ψάχνονταν μαζί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και αυτό που την έφερνε μαζί του; πιστεύεις ότι ήξερε πως εγώ θα κάνω πίσω; γιατί ούτε εγώ το ήξερα, να φαίνονται δηλαδή σημάδια δισταγμού και τέτοια. Ήμουν φουλ σίγουρη ότι θα τη ρωτήσω στα ίσια. Αλλά δεν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:41Σε έχει φλομωσει στο παραμύθι.Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:32Έχει ιστορία μωρέ από πίσω. Αυτός το έκανε για να με πικαρει και η τύπισσα γνώριζε και τον βοήθησε. Έριχναν από καιρό πηδηματάκια περιστασιακά,δεν της ήταν κάτι ξένο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Γιατί πατριαρχική η πρακτική της νάιδας; Κοινή λογική, άμα έχεις αμφιβολίες, ρωτάς.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
Z
Παρε πρωτα πισω τα 600
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μη με φουντώνεις χειρότερα. Ηδη έχω την υποψία πως μέρος των χρημάτων πήγαν για αγορά ποτών για την χθεσινή βραδιά. Του έλεγαν οι φίλοι του ρε μλκ όλη την κάβα φορτώσες. Που θα τον φορτώσουν στο νοσοκομειακό απόψε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι ηταν για το χαμογελο του παιδιουNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:56 Ηδη έχω την υποψία πως μέρος των χρημάτων πήγαν για αγορά ποτών για την χθεσινή βραδιά.
Για το σήμα και κάτι έξοδα ήταν. Αν το κάτι έξοδα είναι τα ποτά, θα κλάψει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν είσαι τρολ, είσαι το πιο σπουδαίο έβερ
αλλά είσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις