Γιατί να είμαι τρολ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:00αν είσαι τρολ, είσαι το πιο σπουδαίο έβερ
αλλά είσαι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29Τι συζητηση φανταζεσαι οτι μπορει να εγινε πανω σε μια ντικπικ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίεςNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:16 μου χτυπάει και αυτός ότι είχα στείλει την ντικ πικ του στην κολλητή για συζήτηση![]()
έλα να τα κόψεις όλα αυτά
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το νου σου εσυ δασκαλε.Σε βλεπωEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:01GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29Τι συζητηση φανταζεσαι οτι μπορει να εγινε πανω σε μια ντικπικ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28
Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίες![]()
έλα να τα κόψεις όλα αυτά![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βαθμολογούμε κύριε Εθνι μαςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:01GoBack έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:29Τι συζητηση φανταζεσαι οτι μπορει να εγινε πανω σε μια ντικπικ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:28
Καραμελίτσα, εδώ γίνονται πατριαρχικές ξιφομαχίες![]()
έλα να τα κόψεις όλα αυτά![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
με τι προσοντα? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το φύλο μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
α οκ 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με αυτόν έκανες σχέση τελικά;Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:24Αναφέρεται στο όταν ο φίλος μου, μου έστειλε βιντεακι να πηδαει κάποια άλλη η οποία γνώριζε ότι τραβάει βίντεο και γνώριζε ότι θα μου το στείλει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 12:26Για μας που βαριομαστε να το ψάξουμε, παίζει καμια ιστορία με πχορουμιτισες και κάμεραμαν ;AlienWay έγραψε: 25 Δεκ 2021, 12:23
Την πέτυχα τη συζήτηση σε προχωρημένη φάση. Αλλά το πνεύμα το έπιασα.
Τελικά τα δύο φύλα λειτουργούν συμπληρωματικά. Αυτά που αρέσει στους άντρες να κάνουν, αρέσει και στις γυναίκες να τα δέχονται.
Επίσης λύθηκε η απορία μου ως προς το γιατί δεν συμμετέχουν σε αυτό το νήμα κάποια πρόσωπα.![]()
Το ταυτίζουν με την περίπτωση του Παναγιωτοπουλου.
Και τώρα που μου το θύμισαν κάτσε να το έχω και αυτό φρέσκο στην φαρετρα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έλα ντε!Naida έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:01Γιατί να είμαι τρολ;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:00αν είσαι τρολ, είσαι το πιο σπουδαίο έβερNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 23:56
Μη με φουντώνεις χειρότερα. Ηδη έχω την υποψία πως μέρος των χρημάτων πήγαν για αγορά ποτών για την χθεσινή βραδιά.
αλλά είσαι;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι μετά από λίγο κάναμε κανονική σχέση.Bandit59 έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:24Με αυτόν έκανες σχέση τελικά;Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:24Αναφέρεται στο όταν ο φίλος μου, μου έστειλε βιντεακι να πηδαει κάποια άλλη η οποία γνώριζε ότι τραβάει βίντεο και γνώριζε ότι θα μου το στείλει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2021, 12:26
Για μας που βαριομαστε να το ψάξουμε, παίζει καμια ιστορία με πχορουμιτισες και κάμεραμαν ;![]()
Το ταυτίζουν με την περίπτωση του Παναγιωτοπουλου.
Και τώρα που μου το θύμισαν κάτσε να το έχω και αυτό φρέσκο στην φαρετρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί να είμαι τρολ; δεν μου εξηγείς και μένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν είσαι τρολ, τον ξέρεις τον λόγο. Εάν δεν είσαι, δεν θα το καταλάβεις, όπως και να στο εξηγήσω. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεται εξήγηση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ok.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Δεκ 2021, 00:31Αν είσαι τρολ, τον ξέρεις τον λόγο. Εάν δεν είσαι, δεν θα το καταλάβεις, όπως και να στο εξηγήσω. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεται εξήγηση.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η συζήτηση έγινε τρομακτική! 
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 75 Απαντήσεις