!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
..ενώ οδηγούσα με το αυτοκίνητο σε δρόμο σε επαρχία στην κεντρική Ελλαδα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο την γυναίκα μου και την κόρη μου , τελείως ξαφνικά μπροστά μου πετάχτηκε ένα μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο πέρασε ακριβώς μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ,
Ευτυχώς δεν ετρεχα και πατησα φρένο αλλά πατολα αυτά το χτύπησα και πετάχτηκε στον δρόμο
Βγηκα έξω από το αυτοκίνητο, ή κόρη μου σαν ζωοφιλη να φωνάζει να το πάμε σε κτηνιατρικο κέντρο , όμως εδώ σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχει τέτοιο ιατρείο για ζώα
Ευτυχώς , μετά από λίγο συνήλθε και σηκώθηκε στα πόδια του , ή γυναίκα μου το τάισε κάποια τοστ που είχε μαζί της και περπάτησε
Έμαθα από κάτοικο της περιοχής που ήταν μπροστά στο συμβάν ότι ήταν αδέσποτο
Ευτυχώς δεν ετρεχα και πατησα φρένο αλλά πατολα αυτά το χτύπησα και πετάχτηκε στον δρόμο
Βγηκα έξω από το αυτοκίνητο, ή κόρη μου σαν ζωοφιλη να φωνάζει να το πάμε σε κτηνιατρικο κέντρο , όμως εδώ σε αυτή την περιοχή δεν υπάρχει τέτοιο ιατρείο για ζώα
Ευτυχώς , μετά από λίγο συνήλθε και σηκώθηκε στα πόδια του , ή γυναίκα μου το τάισε κάποια τοστ που είχε μαζί της και περπάτησε
Έμαθα από κάτοικο της περιοχής που ήταν μπροστά στο συμβάν ότι ήταν αδέσποτο
Re: ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΎΣΑ , ΧΤΎΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ
Πάντως τα έχασα και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω σε αυτή την περίπτωση
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επρεπε να ειδοποιήσεις την αστυνομία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Εμπεδοκλής
Από τη στιγμή που δεν κάλεσες την αστυνομία, έτσι και μηνυθείς από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, πας κατηγορούμενος με τσουχτερό πρόστιμο.
Εμβόλιο είχε κάνει ο σκύλος, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Copy-paste από το δίπλα φόρουμ δεν είναι αυτό; 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Έπρεπε να το κρατήσετε να το πάτε σε κανένα καταφύγιο αδέσποτων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
σε κάθε περίπτωση με τοστ δε κανεις δουλεια ακομα κι αν βγάλεις το ζαμπο και ξύσεις και τη μαγιονεζα απο το ψωμακι. για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις πρεπει να εχεις παντα στο πορπαγκα μια εξαδα hot dog buns δίπλα στη ρεζέρβα και το Scrabble
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο σκύλος σηκώθηκε όρθιος στα πόδια του κι έφυγε
Έφαγε μάλιστα ...τοστ από τα χέρια της γυναίκας μου
Όχι , είναι κάτι πού μου συνέβη σήμερα το απόγευμα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μάλλον θα ψοφήσει λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Ένα σκυλί που είχα παλιά, πέρασε η πισινή ρόδα του τρακτέρ από πάνω του και συνέχισε να τρέχει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:12Ο σκύλος σηκώθηκε όρθιος στα πόδια του κι έφυγε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 23 Δεκ 2021, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σηκώθηκε όρθιο στα πόδια του κι έφυγε
Δεν φάνηκε να τραυματίστηκεΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:13Μάλλον θα ψοφήσει λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:12Ο σκύλος σηκώθηκε όρθιος στα πόδια του κι έφυγε
Ισχύει.Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:06 Από τη στιγμή που δεν κάλεσες την αστυνομία, έτσι και μηνυθείς από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, πας κατηγορούμενος με τσουχτερό πρόστιμο.
Ειδικά αν πέσεις σε οικολόγους, δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη.
* Το "Χτύπησα με το αυτοκίνητο ένα σκυλί" αρκεί στον τίτλο.
Εκτός αν έχεις τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο.
Για την περιοχή που μιλαμε ούτε καταφύγιο για αδέσποτα ούτε ιατρείο για ζώα ούτε και αστυνομικό τμήμα είναι κοντά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση