!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
- Dwarven Blacksmith
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
Μπακογιάννης μπι λάικ
0:00-0:16
0:00-0:16
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
zteo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:45Το θέμα είναι ότι το 70-80% των χρημάτων θα πάει στην τσέπη του Ρουβά κυρίως με πλάγιο τρόπο.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:41Έχεις δίκιο στην ερώτηση. Ήταν προφανές πάντως ότι δεν θα ήταν η αμοιβή του Ρουβά. Αλλιώς θα έπρεπε να βγάλουμε ένα εισιτήριο και να φύγουμε από δω.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:39 Με τιποτα δεν εχω κολλησει, ρωτησα αν αυτα τα χρηματα ειναι η αμοιβη του ρουβα ή το συνολικο κοστος, γιατι γενικα κυκλοφορει οτι αυτα ηταν μονο η αμοιβη του ρουβα ενω τελικα ηταν το κοστος ολης της φιεστας.
Καταλαβαινεις οτι αν αυτη ηταν η αμοιβη μονο του σακη, τοτε το συνολικο κοστος θα ηταν διπλασιο.
Το θέμα μας δεν είναι ο Ρουβάς. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα πάει ευρώ στις τσέπες του. Το θέμα είναι ότι ο μελλοντικός αρχηγός της ΝΔ αποδυκνειει για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρονου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δεν είναι εκτός πραγματικότητας απλά παραποιεί την πραγματικότητα για να την πουλήσει στο πόπολο.Gewponos90 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 20:26zteo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:45Το θέμα είναι ότι το 70-80% των χρημάτων θα πάει στην τσέπη του Ρουβά κυρίως με πλάγιο τρόπο.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:41
Έχεις δίκιο στην ερώτηση. Ήταν προφανές πάντως ότι δεν θα ήταν η αμοιβή του Ρουβά. Αλλιώς θα έπρεπε να βγάλουμε ένα εισιτήριο και να φύγουμε από δω.
Το θέμα μας δεν είναι ο Ρουβάς. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα πάει ευρώ στις τσέπες του. Το θέμα είναι ότι ο μελλοντικός αρχηγός της ΝΔ αποδυκνειει για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρονου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ας βάλουμε και την απάντηση του Μπακογιάννη
Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!
Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ας του πει κάποιος ότι Αθήνα δεν είναι μόνο το Κολωνάκι.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 20:31 Ας βάλουμε και την απάντηση του Μπακογιάννη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η Δεξιά. Αυτό ακριβώς!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
giorgos mpekos
κύριε μπακογιανη.τα εκατομμύρια ευρο που δίνετε στους ηδη πλουσιουςκολλητούς σας θα έπιαναν τόπο στις χιλιάδες οικογένειες που βρισκονται.κατω από το όριο της φτώχειας και ζουν στην περιφερεια σας για να βάλουν ενα πιάτο στο τραπεζη τα χριστουγενα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας βάλουν αυτό το βίντεο 6 φορές, σίγουρα ο παπαγάλος ειναι πιο συμπαθής, και σε σχέση με τον Σάκη, έχει φωνή Σινάτρα. Αν μπορεί να βρεθεί να τον βάλουνε και λάιβ, βλέπω τον ρούχα να κοιμάται στα παγκάκια του αγαπητού του δημάρχου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Ο τηλεγλεντζές Παπαδόπουλος δεν κοστίζει 215 χιλιάρικα το μισάωρο.1451 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 19:38 Διαφωνώ, ο τηλεγλεντζές Παπαδόπουλος σημείωσε μια κάποια επιτυχία. Επομένως υπάρχει το κοινό για αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:30 Έχει κάποιος ιδέα για τα χρήματα που διατίθενται από τους δήμους για το θεαθήναι, ενώ μπορούν "να πιάσουν τόπο" πολύ πιο ουσιαστικά;
Οκ, ο Μπακογιάννης είναι ο απόλυτος μεταμοντέρνος σάχλας αλλά κάποιες καταστάσεις είναι πανελλήνιος διαχρονικός θεσμός.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Κακομαθημένο κωλόπαιδο ο Κοσιώνης, ας το μαζέψει ο Κούλης το θέμα γιατί σ' αυτόν θα κοστίσει πιο πολύ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και ο Ρουβάς πρόβατο της ΝΔ είναι όλο
με γλυκολογα μίλαγε για αυτήν,
να μην τον βολεψουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-