Το θέμα δεν είναι αν είναι λογικό κόστος στησίματος της παραγωγής, το θέμα είναι αν είναι λογικό να ξοδευτούν 215 χιλιάρικα για 20 λεπτά σόου που δεν θα παρακολουθήσει και κανείς έτσι κι αλλιώς.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:05Γιατί αν είναι μονο η αμοιβή του Σάκη, παίζει το συνολικό κόστος της εκδήλωσης να είναι 500 χιλ.
Αν είναι το συνολικό κόστος της εκδήλωσης και περιλαμβάνει τις μικροφωνικές, τις κάμερες, την σκηνή, τα πυροτεχνήματα, την ορχήστρα και την αμοιβη του Ρουβά το ποσό είναι λογικό.
Ας πούμε μόνο τα πυροτεχνήματα που χάλασε ο ΠΑΟΚ όταν πήρε το πρωτάθλημα κόστισαν 500 χιλ.
https://themasports.tothemaonline.com/t ... o-noymero/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
- hellegennes
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Φιέστα Μπακογιάννη με Ρουβα & πυροτεχνηματα χωρίς κοινό με 215.000 ευρώ απευθείας ανάθεση
Έχει κάποιος ιδέα για τα χρήματα που διατίθενται από τους δήμους για το θεαθήναι, ενώ μπορούν "να πιάσουν τόπο" πολύ πιο ουσιαστικά;
Οκ, ο Μπακογιάννης είναι ο απόλυτος μεταμοντέρνος σάχλας αλλά κάποιες καταστάσεις είναι πανελλήνιος διαχρονικός θεσμός.
Οκ, ο Μπακογιάννης είναι ο απόλυτος μεταμοντέρνος σάχλας αλλά κάποιες καταστάσεις είναι πανελλήνιος διαχρονικός θεσμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Με λίγα λόγια ο Μπακογιάννης αύξησε το κόστος της εκδήλωσης κατά 25% από τότε που ανέλαβε. Πολύ καλή απάντηση.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:16 Η επίσημη απάντηση
Ενδεικτικά παρατίθεται το κόστος των εκδηλώσεων παρελθόντων ετών: 2016 - 170.000 ευρώ, 2017 – 170.000 ευρώ, 2018 – 170.000 ευρώ, 2019 – 190.000 ευρώ, 2020 –227.000 ευρώ, 2021 – 211.000 ευρώ.
Ρε συ, έχεις κολλήσει με το ποιο είναι το κόστος. Είναι σαν να σχολιάζουμε είδηση ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει δώρο τσάντες Hermes στις γυναίκες όλων των βουλευτών με λεφτά του κράτους και εσύ να μας λες ότι δεν είναι πολλά 5 χιλιάρικα για μια Hermes, τόσο κοστίζουν.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 17:04 Στο σπιτι με το μεγκα ριχνουν πυροτεχνηματα; Αν ριχνουν ναι καπου εκει ειναι το κοστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Με τιποτα δεν εχω κολλησει, ρωτησα αν αυτα τα χρηματα ειναι η αμοιβη του ρουβα ή το συνολικο κοστος, γιατι γενικα κυκλοφορει οτι αυτα ηταν μονο η αμοιβη του ρουβα ενω τελικα ηταν το κοστος ολης της φιεστας.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:34Με λίγα λόγια ο Μπακογιάννης αύξησε το κόστος της εκδήλωσης κατά 25% από τότε που ανέλαβε. Πολύ καλή απάντηση.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:16 Η επίσημη απάντηση
Ενδεικτικά παρατίθεται το κόστος των εκδηλώσεων παρελθόντων ετών: 2016 - 170.000 ευρώ, 2017 – 170.000 ευρώ, 2018 – 170.000 ευρώ, 2019 – 190.000 ευρώ, 2020 –227.000 ευρώ, 2021 – 211.000 ευρώ.
Ρε συ, έχεις κολλήσει με το ποιο είναι το κόστος. Είναι σαν να σχολιάζουμε είδηση ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει δώρο τσάντες Hermes στις γυναίκες όλων των βουλευτών με λεφτά του κράτους και εσύ να μας λες ότι δεν είναι πολλά 5 χιλιάρικα για μια Hermes, τόσο κοστίζουν.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 17:04 Στο σπιτι με το μεγκα ριχνουν πυροτεχνηματα; Αν ριχνουν ναι καπου εκει ειναι το κοστος.
Καταλαβαινεις οτι αν αυτη ηταν η αμοιβη μονο του σακη, τοτε το συνολικο κοστος θα ηταν διπλασιο.
Έχεις δίκιο στην ερώτηση. Ήταν προφανές πάντως ότι δεν θα ήταν η αμοιβή του Ρουβά. Αλλιώς θα έπρεπε να βγάλουμε ένα εισιτήριο και να φύγουμε από δω.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:39 Με τιποτα δεν εχω κολλησει, ρωτησα αν αυτα τα χρηματα ειναι η αμοιβη του ρουβα ή το συνολικο κοστος, γιατι γενικα κυκλοφορει οτι αυτα ηταν μονο η αμοιβη του ρουβα ενω τελικα ηταν το κοστος ολης της φιεστας.
Καταλαβαινεις οτι αν αυτη ηταν η αμοιβη μονο του σακη, τοτε το συνολικο κοστος θα ηταν διπλασιο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τρομερός θεσμός η ανούσια φιέσταΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:30 Έχει κάποιος ιδέα για τα χρήματα που διατίθενται από τους δήμους για το θεαθήναι, ενώ μπορούν "να πιάσουν τόπο" πολύ πιο ουσιαστικά;
θα χάσουμε απίστευτο πολιτιστικό κεφάλαιο αν εκλείψει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το θέμα είναι ότι το 70-80% των χρημάτων θα πάει στην τσέπη του Ρουβά κυρίως με πλάγιο τρόπο.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:41Έχεις δίκιο στην ερώτηση. Ήταν προφανές πάντως ότι δεν θα ήταν η αμοιβή του Ρουβά. Αλλιώς θα έπρεπε να βγάλουμε ένα εισιτήριο και να φύγουμε από δω.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:39 Με τιποτα δεν εχω κολλησει, ρωτησα αν αυτα τα χρηματα ειναι η αμοιβη του ρουβα ή το συνολικο κοστος, γιατι γενικα κυκλοφορει οτι αυτα ηταν μονο η αμοιβη του ρουβα ενω τελικα ηταν το κοστος ολης της φιεστας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Όχι. Το θέμα είναι ότι κάναμε lockdown για να σώσουμε ζωές αλλά αυτό είχε ένα κόστος για το κράτος. Οπότε τώρα δεν κάνουμε lockdown και θα χαθούν ζωές επειδή το κράτος δεν αντέχει να σηκώσει επιπρόσθετο κόστος. Αντέχει να κάνει φιέστες όμως. (κάπου εδώ πετάγεται κάποια μπλε πορδή και απαντάει ότι το κόστος βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δ.Αθηναίων)zteo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:45Το θέμα είναι ότι το 70-80% των χρημάτων θα πάει στην τσέπη του Ρουβά κυρίως με πλάγιο τρόπο.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:41Έχεις δίκιο στην ερώτηση. Ήταν προφανές πάντως ότι δεν θα ήταν η αμοιβή του Ρουβά. Αλλιώς θα έπρεπε να βγάλουμε ένα εισιτήριο και να φύγουμε από δω.gassim έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:39 Με τιποτα δεν εχω κολλησει, ρωτησα αν αυτα τα χρηματα ειναι η αμοιβη του ρουβα ή το συνολικο κοστος, γιατι γενικα κυκλοφορει οτι αυτα ηταν μονο η αμοιβη του ρουβα ενω τελικα ηταν το κοστος ολης της φιεστας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ειρωνικά το έγραψα. Ειδικώς στην εορταστική περίοδο η νοοτροπία ότι ο κόζμος θα πάθει κατάθλιψη αν δεν του φτιάξει το κέφι με γιορταστικά εθιμικά ή αντιεθιμικά προγράμματα και ταρατατζουμ ο κάθε δήμαρχος, είναι τελείως γελοία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:43τρομερός θεσμός η ανούσια φιέσταΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:30 Έχει κάποιος ιδέα για τα χρήματα που διατίθενται από τους δήμους για το θεαθήναι, ενώ μπορούν "να πιάσουν τόπο" πολύ πιο ουσιαστικά;
θα χάσουμε απίστευτο πολιτιστικό κεφάλαιο αν εκλείψει
Μόνον ό,τι γίνεται για τα πιτσιρίκια αξίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσφέρουν άρτο και θεάματα στον εξαχρειωμένο όχλο για να ξεχαστεί.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
για ποιον λογο οι συνεργατες του μπακογιαννη πρεπει να ειναι πιο εξυπνοι απο τον ιδιο?hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:34Με λίγα λόγια ο Μπακογιάννης αύξησε το κόστος της εκδήλωσης κατά 25% από τότε που ανέλαβε. Πολύ καλή απάντηση.ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 18:16 Η επίσημη απάντηση
ο οποιος εκτος απο την ανακοινωση της τεχνοπολης σχολιασε και ο ιδιος την κριτικη που του γινεται με αναρτηση στο fb
https://www.facebook.com/KostasBakoyann ... 8416323042
απο την οποια ξεχωριζω την φραση "Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν."
κοινως

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Dwarven Blacksmith
Ο άρτος και τα θεάματα είναι απολύτως υπαρκτές και διαχρονικές ανάγκες. Το χαζό είναι ότι δεν πρόκειται καν να καλύψει αυτή την ανάγκη το θέαμα. Θα την κάλυπτε για αυτούς που το βλέπουν από κοντά. Ως τηλεοπτικό προϊόν είναι ανούσιο.
Διαφωνώ, ο τηλεγλεντζές Παπαδόπουλος σημείωσε μια κάποια επιτυχία. Επομένως υπάρχει το κοινό για αυτά.
-
Εμπεδοκλής
Χέζει στα μούτρα όσων τον ψήφισαν ή όχι και περιμένει να του πουν και ευχαριστώ που υπάρχει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 3 Απαντήσεις