!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:07 Καλά κάνουν οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα.

Τέτοιοι που είμαστε εμείς οι άντρες, μια χαρά μας συμπεριφέρονται. Δείτε τα νήματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις εδώ μέσα. Το 90% είναι προπαγάνδα υπέρ της μονογαμίας.
φυσικα κ καλα κανουν αφου βρισκουν κοροιδα να παραμυθιαζουν
ειναι ομως τελειες οταν εισαι γαμιας τους κ αθλιες οταν σε καταταξουν σε ''σχεση''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:03
alekhine έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:11 γενικά οι Ελληνίδες στο tinder και στις παρομοιες εφαρμογες είναι ψηλομύτες
fixed

και βασικα νομιζω οτι οι περισσοτερες δεν ενδιαφερονται τοσο να βρουν αντρα, οσο για να μαζεψουν τα ιασου κοκλα που θα τους τονωσουν το εγω η για να τσιμπησουν followers(που ειναι η νεα ταση)
και έχεις τον Volk να γράφει εξυπνάδες

μετά απο κάποιο καιρο σε dating apps αυτες τις καταλαβαίνω γρηγορα, οπως και επισης το πια ενδιαφέρεται πολύ, μέτρια, λίγο ή καθόλου.
Ενημερωτικα απλα: Οι αντρες, δεν ψαχνουν γυναικες μεσα στις εφαρμογες! Βγαινουν εξω, κυκλοφορουν στο κοσμο, τους επιλεγουν οι γυναικες και κανουν αρκετα συχνα αυτες τη πρωτη κινηση.

Anyway, εχεις τα δικα σου πιστευω, τα δικα σου βιωματα, δεν ειναι ο ρολος μου να σου μαθω αυτα που δεν εμαθες και δεν θα μαθεις ποτε. Την ωρα μου περναω και μπαινω μεσα εδω, αλλα δεν μου κατσε καλα να βλεπω να λετε τα οσα λετε για τις γυναικες και ειδικα τις Ελληνιδες!

Αν ηταν κατι που θα ταν αληθεια, θα μουν διπλα σου. Δεν ειναι ομως, δεν ισχυουν τα οσα λες. Επαναλαμβανω, μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Τέτοιοι που είμαστε εμείς οι άντρες, μια χαρά μας συμπεριφέρονται. Δείτε τα νήματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις εδώ μέσα. Το 90% είναι προπαγάνδα υπέρ της μονογαμίας.
σε κάποια χρονια οταν η Ελλάδα θα αποτελέσει σε μεγάλο βαθμο ισλαμική χώρα θα καλοπεράσουν.
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:13 Ενημερωτικα απλα: Οι αντρες, δεν ψαχνουν γυναικες μεσα στις εφαρμογες! Βγαινουν εξω, κυκλοφορουν στο κοσμο, τους επιλεγουν οι γυναικες και κανουν αρκετα συχνα αυτες τη πρωτη κινηση.

Anyway, εχεις τα δικα σου πιστευω, τα δικα σου βιωματα, δεν ειναι ο ρολος μου να σου μαθω αυτα που δεν εμαθες και δεν θα μαθεις ποτε. Την ωρα μου περναω και μπαινω μεσα εδω, αλλα δεν μου κατσε καλα να βλεπω να λετε τα οσα λετε για τις γυναικες και ειδικα τις Ελληνιδες!

Αν ηταν κατι που θα ταν αληθεια, θα μουν διπλα σου. Δεν ειναι ομως, δεν ισχυουν τα οσα λες. Επαναλαμβανω, μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες!
εισαι πολύ απόλυτος και δεν μ'αρεσει αυτο :smt018

ο καθενας ειναι διαφορετικος άνθρωπος και κινειται οπως μπορεί και όπου βρίσκει, οι απολυτότητες δεν μου αρέσουν ποτέ και πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Δεκ 2021, 13:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:13

Ενημερωτικα απλα: Οι αντρες, δεν ψαχνουν γυναικες μεσα στις εφαρμογες! Βγαινουν εξω, κυκλοφορουν στο κοσμο, τους επιλεγουν οι γυναικες και κανουν αρκετα συχνα αυτες τη πρωτη κινηση.

Σε αυτό έχει δίκιο ( :smt023 ). Αλλά μάλλον είσαι νέος στο πχώρουμ και σε πληροφορώ ότι τζάμπα το ηλεκτρονικό μελάνι που ξοδεύεις για να τους πείσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Επισης αν σκεφτειτε πως μια μερα θα πεθανουμε, θα αφανιστουμε απο την υπαρξη, τοτε θα καταλαβετε πως καμια ανησυχια περα απο την αναζητηση του Γκρααλ ποτε δεν ειχε σημασια.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:38
Νύχτα, όταν ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου στο πανεπιστήμιο, οι διορισμοί γινόντουσαν με επετηρίδα. Πράγμα που σημαίνει ότι λίγο υπομονή να κάνανε, θα διοριζόντουσαν αμφότεροι.

Δεν θα τους έβγαινε ο πάτος στον ιδιωτικό τομέα για ψίχουλα.
με συγχωρείς μα δεν κατανοώ πού κολλάνε τα παραπάνω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:11 Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
Εδώ έχει άντρες που κλαίγονται, γιατί καμία δεν τους παίρνει σοβαρά για σχέση από αυτές που κοιτάζουν. Αν αλλάξουν τάργκετ γκρουπ, αντί να κλαίγονται, θα λυθεί το πρόβλημα. Ο λόγος που δεν αλλάζουν τάργκετ γκρουπ είναι, γιατί δεν επιθυμούν να μπλέξουν σοβαρά με κάποια και τους αρέσει το life style του 25άρη φοιτητή. Το μόνο πρόβλημα σε όλη τη φάση είναι ότι πρέπει να καταλάβουν τί πραγματικά θέλουν, για να είναι ευτυχισμένοι και η ευτυχία δεν σχετίζεται με καταγωγή, φύλο κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay

νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:17
AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:38
Νύχτα, όταν ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου στο πανεπιστήμιο, οι διορισμοί γινόντουσαν με επετηρίδα. Πράγμα που σημαίνει ότι λίγο υπομονή να κάνανε, θα διοριζόντουσαν αμφότεροι.

Δεν θα τους έβγαινε ο πάτος στον ιδιωτικό τομέα για ψίχουλα.
με συγχωρείς μα δεν κατανοώ πού κολλάνε τα παραπάνω
Σε αυτό που ρώτησες κολλάνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:16

Σε αυτό έχει δίκιο ( :smt023 ). Αλλά μάλλον είσαι νέος στο πχώρουμ και σε πληροφορώ ότι τζάμπα το ηλεκτρονικό μελάνι που ξοδεύεις για να τους πείσεις.
Δεν εχω σκοπο να πεισω καποιον, δεν ειμαι ανοητος, γνωριζω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Την ωρα μου περναω μπαινοντας εδω και γραφω τα οσα γραφω.

Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες, και τον εχεις ενα μηνα μερα νυχτα μαζι και βλεπει και ακουει ακριβως το τι συμβαινει, παλι και τοτε δεν θα καταλαβει και πιθανον να του κανει και ψυχικα κακο η επαφη με την σκληρη προς αυτον αληθεια!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:15

σε κάποια χρονια οταν η Ελλάδα θα αποτελέσει σε μεγάλο βαθμο ισλαμική χώρα θα καλοπεράσουν.
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:13 Ενημερωτικα απλα: Οι αντρες, δεν ψαχνουν γυναικες μεσα στις εφαρμογες! Βγαινουν εξω, κυκλοφορουν στο κοσμο, τους επιλεγουν οι γυναικες και κανουν αρκετα συχνα αυτες τη πρωτη κινηση.

εισαι πολύ απόλυτος και δεν μ'αρεσει αυτο :smt018

ο καθενας ειναι διαφορετικος άνθρωπος και κινειται οπως μπορεί και όπου βρίσκει, οι απολυτότητες δεν μου αρέσουν ποτέ και πουθενά.
Κάνε μία μικρή προσπάθεια να καταλάβεις την ψυχοπαθολογία όσων μας λες.
Έχεις πρόβλημα,γιατί δε σε θέλουν οι Ελληνίδες, που ταυτόχρονα μας λες ότι δεν τις θες. Καταλαβαίνεις ότι έχεις προβλήματα σοβαρά και δεν είναι το γούστο σου το πρόβλημα ή τα γούστα των άλλων;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Δικηγόρος του διαβόλου εδώ. Πριν βγουνε οι εφαρμογές "τίντερ", "ίνστα" κλπ, οι γυναίκες διαμαρτύρονταν γιατί δεν τους προσεγγίζει κανείς στις εξόδους.

Ε, όταν βγήκαν αυτά τα τιντερ, ίνστα, ονλιφάνς, λογικό δεν είναι μετά να τα αξιοποιήσουν; Αφού με φυσική επαφή οι άντρες κωλώνανε να κάνουν το πρώτο βήμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:20
AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:16

Δεν εχω σκοπο να πεισω καποιον, δεν ειμαι ανοητος, γνωριζω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Την ωρα μου περναω μπαινοντας εδω και γραφω τα οσα γραφω.

Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες, και τον εχεις ενα μηνα μερα νυχτα μαζι και βλεπει και ακουει ακριβως το τι συμβαινει, παλι και τοτε δεν θα καταλαβει και πιθανον να του κανει και ψυχικα κακο η επαφη με την σκληρη προς αυτον αληθεια!
η αληθεια απελευθερωνει :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:20 Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες,
ε κάποιο λόγο θα έχουνε οι άνθρωποι, αφου ειναι τόσοι πολλοί δεν τα λένετε τυχαία, οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά άσχετα αν εσυ το παιζεις ή και εισαι μέγας έραστης και απολύτος γνώστης, αυτο δεν αναιρεί πως υπάρχει προβλημα για μια μεγάλη μερίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Δεκ 2021, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Cecily Anne έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:17
Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:11 Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
Εδώ έχει άντρες που κλαίγονται, γιατί καμία δεν τους παίρνει σοβαρά για σχέση από αυτές που κοιτάζουν. Αν αλλάξουν τάργκετ γκρουπ, αντί να κλαίγονται, θα λυθεί το πρόβλημα. Ο λόγος που δεν αλλάζουν τάργκετ γκρουπ είναι, γιατί δεν επιθυμούν να μπλέξουν σοβαρά με κάποια και τους αρέσει το life style του 25άρη φοιτητή. Το μόνο πρόβλημα σε όλη τη φάση είναι ότι πρέπει να καταλάβουν τί πραγματικά θέλουν, για να είναι ευτυχισμένοι και η ευτυχία δεν σχετίζεται με καταγωγή, φύλο κλπ.
Αντρας να κλαιγεται ειναι απαραδεκτο και αντιαισθητικο, μεγαλη αληθεια. Και ενα απο τα προβληματα σε αυτες τις συζητησεις ειναι πως ηδη στον πυρηνα τους εχουν το στοιχειο του αντρα να παραπονιεται "γιατι ετσι και οχι αλλιως;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”