Γιατί βρε το βλέπεις έτσι; εσένα σ αρέσουν όλες; όχι. Οπότε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ψάχνουν ευρωπαϊκή υπηκοότητα οι καημένες.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
o Πορνομετανάστης τα λέει κάπως διαφορετικά απο εσένα, στις μεγάλες πολεις της Ρωσιας οι μορφωμένες γυναικες μια χαρά στανταρτνς έχουνε, στην επαρχία τα στανταρντς πέφτουνε, αλλά εγώ δεν πειραματιστηκα στην ρωσικη επαρχία ούτε στην Ουκρανία ή Ρουμανία. Θα κανω και μια δομική σε Τσεχια, Σλοβακια και Πολωνια να δω τι θα γινει. Πάντως και αν το δεις διαφορετικά, αν οι γυναικες μια χώρας που κατα γενική ομολογια ειναι ομορφότερες απο τις γυναίκες της δικιας σου χώρας σε ολα (σωματοδομή,ύψος,μάτια, χειλια κτλ) έχουνε χαμηλοτερα "standards" (δεν λεω να πηγαινουν με δολοφονους κτλ) ακόμη και απο τις δικιές σου μέτριες και άσχημουλες τότε κάτι άρρωστο συμβαίνει στη χώρα που λέγεται Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54λοοολ δεν έχεις ιδέα. Καταρχάς η μέση Ρωσσίδα είναι γκομενάρα.Δηλαδή υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί και στην Ρωσσία οι άντρες κάποιας ποιότητας έχει άπειρες επιλογές. Από εκεί και πέρα οι Ρωσσίδες και οι Σλάβες γενικότερα δεν έχουν στάνταρντς. Στο ανατολικό μπλοκ υπάρχουν άπειροι μπεκρούλιακες και ότι άλλου είδους παρτάλια θες. Βασικά μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα ταξιδάκι σε Ρωσσία ή Ουκρανία. ΑΝ δεν θες να βγεις εκτός ΕΕ τότε Σλοβακία ή Πολωνία και θα με καταλάβεις.Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:48Σαν άνθρωπος τρώω,δεν ειμαι χοντρός ούτε πλαδαρός. Οσο για το δεύτερο που λες, μάλλον απίθανο η γκομενάρα 173 φυσική ξανθιά (και οχι απο τα lidl) απο μια μεγαπόλη 12 εκατομμύριων, να έχει χαμηλότερα "standard" απο την μέση Ελληνίδα. Κάτι άλλο συμβαίνει.Δημοκράτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:43 1 δεν αρέσεις στις Ελληνίδες. Γράψου σε κανένα γυμναστήριο, τρωγε στα άνθρωπος και όχι σαν γουρούνι και θα διορθωθεί
2 οι σκλάβες ε ουν πολύ χαμηλά στάνταρντ γενικώς. Οι ντρες στο ανατολικό μπλοκ και δεν βλέπονται ναι έχουν γενικώς προβλήματα οπότε ο μέσος Ελ άνετα βγάζει γκόμενά εκεί
Για την Βραζιλία δεν ξέρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Δεκ 2021, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
Καταρχάς προφανώς και η Ρωσσίδα του άνω του 50% κατά πάσα πιθανότητα θα βρει έναν Ρώσσο της προκοπής και όχι κάποιον μπεκρούλιακα. Όταν όμως στην χώρα έχεις το 80% των γυναικών να ειναι γκομενάρες και το 10% από τους άντρες μπεκρούλιακες ε, υπάρχουν πολλές που άνετα θα κοιτάξουν έναν αλλοδαπό. Ειδικά όταν είναι πιο ωραίος γιατί ο μέσος Ρώσσος δείχνει σαν εγκληματίας πολέμου.Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:00o Πορνομετανάστης τα λέει κάπως διαφορετικά απο εσένα, στις μεγάλες πολεις της Ρωσιας οι μορφωμένες γυναικες μια χαρά στανταρτνς έχουνε, στην επαρχία τα στανταρντς πέφτουνε, αλλά εγώ δεν πειραματιστηκα στην ρωσικη επαρχία ούτε στην Ουκρανία ή Ρουμανία. Θα κανω και μια δομική σε Τσεχια, Σλοβακια και Πολωνια να δω τι θα γινει.Δημοκράτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54λοοολ δεν έχεις ιδέα. Καταρχάς η μέση Ρωσσίδα είναι γκομενάρα.Δηλαδή υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί και στην Ρωσσία οι άντρες κάποιας ποιότητας έχει άπειρες επιλογές. Από εκεί και πέρα οι Ρωσσίδες και οι Σλάβες γενικότερα δεν έχουν στάνταρντς. Στο ανατολικό μπλοκ υπάρχουν άπειροι μπεκρούλιακες και ότι άλλου είδους παρτάλια θες. Βασικά μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα ταξιδάκι σε Ρωσσία ή Ουκρανία. ΑΝ δεν θες να βγεις εκτός ΕΕ τότε Σλοβακία ή Πολωνία και θα με καταλάβεις.Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:48
Σαν άνθρωπος τρώω,δεν ειμαι χοντρός ούτε πλαδαρός. Οσο για το δεύτερο που λες, μάλλον απίθανο η γκομενάρα 173 φυσική ξανθιά (και οχι απο τα lidl) απο μια μεγαπόλη 12 εκατομμύριων, να έχει χαμηλότερα "standard" απο την μέση Ελληνίδα. Κάτι άλλο συμβαίνει.
Από εκεί και πέρα όποιος ακούει τον πορνομετανάστη είναι ηλίθιοςς.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:52Το λέει και το άλλο ρητό:
Οι γυναίκες είναι σαν τις τουαλέτες..
Οι καλές είναι πιασμένες,
κι οι υπόλοιπες χεσμενες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γενικά οι Ελληνίδες είναι ψηλομύτες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
νομίζω ότι γενικά είμαστε λίγο πιο σοβαροφανείς (η πλειοψηφία)
χθες έβλεπα στο υτ μια τύπισσα, η οποία μιλούσε με κάποιον Κορεάτη
με βιντεοκλήσεις κτλ για έναν χρόνο, μέχρι που πήγε στην Κορέα για συμβίωση
το βρήκα παράτολμο, προσωπικά, μα έναν χρόνο μετά, δείχνει ικανοποιημένη
βρίσκω ενδιαφέρον ότι όλοι εσείς που λέτε για την σαγήνη
που ασκούν τα πορτοφόλια στις ελληνίδες, πώς ομολογείτε δημόσια
τον τρόπο με τον οποίο προσέλκυσαν οι πατεράδες σας τις μανάδες
σας και δεν ντρέπεστε
σας και δεν ντρέπεστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν δεν εχεις 100ευρα και εχεις λιγα 50ευρα, φτουρας ή μπα;lafkiotis έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:30Bαλε φωτο με πορτοφολι να φαινονται πολλα 100ευρα και θα δεις για ποτε θα βρεις γυναικα.Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15 Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
ναινύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:11 νομίζω ότι γενικά είμαστε λίγο πιο σοβαροφανείς (η πλειοψηφία)
σας και δεν ντρέπεστε
ειναι πασιγνωστο πως δεν ενδιαφερονται για το χρημα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εδώ δεν μπαίνουν σοβαρές γυναίκες σε τέτοιες πλατφόρμες και αυτές που μπαίνουν, έχουν συγκεκριμένο target group. Ομοίως και οι άντρες εδώ δεν βλέπουν σοβαρά τέτοιες γνωριμίες.Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15 Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Από όσα έχω ακούσει, αυτές τις πλατφόρμες στην Ελλάδα τις χρησιμοποιούν μόνον για σεξ και μετά γειά σου, οπότε όποιος μπαίνει για να γνωρίσει κόσμο και ίσως να κάνει σχέση ή να δημιουργήσει τον κύκλο του, άντρας ή γυναίκα, την πάτησε.
Τώρα για μικρότερες ηλικίες, πχ 20 χρόνων, δεν ξέρω. Ίσως να έχουν τη νοοτροπία των ξένων.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσύ πόσο είσαι που σούταρες την 29χρονη;Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:48Αυτο που λες ισως ισχυει για την ρωσική επαρχια οχι για τις μεγαλουπολεις της Ρωσιας. Η Βραζιλία απο την άλλη έχει πάρα πολλές καλές εμφανισιακα (κωλάρες βυζομπαλα κτλ), που βάζουνε κατι φωτο με μαγιο σε παραλιες κτλ. Μονο οι μαύρες και κάτι μιγουδες δεν μου αρέσουν τοσο, γουστα ειναι αυτά. Αλλά ξαναλέω δεν ειναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως εδώ δεν παιρνω ταιριασμα ουτε απο μπάζο. Μόνο μια 40αρα με εκανε αυτη τη βδομάδα και επισης μια άλλη 29αρα καλουτσικη που δεν ξέρω τι έπαθε και ξεκίνησε και πρώτη τη συζήτηση μαζι μου, μετά βέβαια σταμάτησε και την σουταρα. Αυτη η αποδοχη που έχω έξω και όχι στην ψωροκώσταινα μου έκανε τεράστια εντύπωση, σημειωτέον πως δεν χρησιμοποιούσα dating apps στο παρελθόν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:38 Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν. Οι γυναίκες από τη Ρωσία ψάχνουν EU passport. Ή τουλάχιστον έναν γαμπρο που δε θα μπεκρουλιαζει κ θα τις σαπακιαζει στο ξύλο για μια ζωήSpoiler
αρχιδια και πουτσα![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
εφόσον γενικεύετε, και θεωρείτε πως με τέτοιου είδους προσβολές θίγετε περισσότερο
τις άλλες γυναίκες απ ό,τι τις δικές σας, είστε -το λιγότερο- βλακέντιοι
σαφώς υπάρχουν γυναίκες που θέλγονται από το χρήμα, όπως και άνδρες,
όμως αν αντί να τους αποφύγεις, θεωρείς ότι τους χειραγωγείς με το να τους
επιλέξεις και ότι έτσι αποκτάς το πάνω χέρι, μάντεψε τί είσαι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ελληνιδα ;νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:32εφόσον γενικεύετε, και θεωρείτε πως με τέτοιου είδους προσβολές θίγετε περισσότερο
τις άλλες γυναίκες απ ό,τι τις δικές σας, είστε -το λιγότερο- βλακέντιοι
σαφώς υπάρχουν γυναίκες που θέλγονται από το χρήμα, όπως και άνδρες,
όμως αν αντί να τους αποφύγεις, θεωρείς ότι τους χειραγωγείς με το να τους
επιλέξεις και ότι έτσι αποκτάς το πάνω χέρι, μάντεψε τί είσαι![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νύχτα, όταν ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου στο πανεπιστήμιο, οι διορισμοί γινόντουσαν με επετηρίδα. Πράγμα που σημαίνει ότι λίγο υπομονή να κάνανε, θα διοριζόντουσαν αμφότεροι.νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:11
σας και δεν ντρέπεστε
Δεν θα τους έβγαινε ο πάτος στον ιδιωτικό τομέα για ψίχουλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
36 είμαιJuno έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:28Εσύ πόσο είσαι που σούταρες την 29χρονη;Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:48Αυτο που λες ισως ισχυει για την ρωσική επαρχια οχι για τις μεγαλουπολεις της Ρωσιας. Η Βραζιλία απο την άλλη έχει πάρα πολλές καλές εμφανισιακα (κωλάρες βυζομπαλα κτλ), που βάζουνε κατι φωτο με μαγιο σε παραλιες κτλ. Μονο οι μαύρες και κάτι μιγουδες δεν μου αρέσουν τοσο, γουστα ειναι αυτά. Αλλά ξαναλέω δεν ειναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως εδώ δεν παιρνω ταιριασμα ουτε απο μπάζο. Μόνο μια 40αρα με εκανε αυτη τη βδομάδα και επισης μια άλλη 29αρα καλουτσικη που δεν ξέρω τι έπαθε και ξεκίνησε και πρώτη τη συζήτηση μαζι μου, μετά βέβαια σταμάτησε και την σουταρα. Αυτη η αποδοχη που έχω έξω και όχι στην ψωροκώσταινα μου έκανε τεράστια εντύπωση, σημειωτέον πως δεν χρησιμοποιούσα dating apps στο παρελθόν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:38 Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν. Οι γυναίκες από τη Ρωσία ψάχνουν EU passport. Ή τουλάχιστον έναν γαμπρο που δε θα μπεκρουλιαζει κ θα τις σαπακιαζει στο ξύλο για μια ζωήSpoiler
αρχιδια και πουτσα![]()
Ο πατέρας μου δεν ήταν/είναι πλούσιος σε καμιά περίπτωση, ούτε εγώ είμαι πλούσιος.νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:11 βρίσκω ενδιαφέρον ότι όλοι εσείς που λέτε για την σαγήνη
σας και δεν ντρέπεστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Δεκ 2021, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 75 Απαντήσεις