σωστος. αμα τσιμπας 12 κ απο τα κοροιδα, πετυχαινει ο γαμος σου.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:59
Σύμβουλος πετυχημένου γάμου στο Λονδίνο.
Από τους κορυφαίους.
12.000 ευρώ όλο το πρόγραμμα.
Μέσα δεν συμπεριλαμβάνει ξενοδοχεία μετακινήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον νου σας ρεμάλια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τον νου σας ρεμάλια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καμένα μυαλά από τα πολλά πορνό. 
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
αλλη μια απαντηση του κωλουAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:33Η διαφορά είναι ότι για να κάνουμε εμείς ένα έργο μας βγαίνει ο πάτος, ενώ η γυναίκα μπορεί να βγάλει τα ίδια λεφτά δείχνοντας τον πάτο της.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:31απαντηση του κωλουAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:28
Μία φωτογραφία ενός γυναικείου κώλου στο ίνσταγκραμ, αξίζει περισσότερο από 5 αντρικά μεροκάματα.
η σωματικη αντοχη ειναι συνδεδεμενη κ με πνευματικη διαυγεια για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα κ παραγωγη εργου σε οποιονδηποτε τομεα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι άλλο να σχολιάσω ρε μανα μου πλέον.Ασέβαστος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:30κανε τωρα εικονα, να πα να σαβουρδιστω σε κανα κακογκρεμι, να παρω τηλ τον αντρα σου "ελα να με μαζεψεις με τη σεσουλα" και να μου πει "μισο, να ρωτησω τη γυναικα αν με αφηνει"Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:49Πόσο χρονών είσαι; Ποιός σου έμαθε τους τρόπους της ''βασικής εκπαίδευσης''; Στο τσίρκο Μεντράνο ζεις; Τί διαβάζω πρωϊνιάτικα; Ποιά είμαι; Πού πάω;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:40
Μικρό παράδειγμα εκπαίδευσης.
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο κάποιος φίλος του άντρα μου να θέλει μία εξυπηρέτηση από αυτόν.
Αν πιστεύω ότι πρέπει να αποφασίσει μόνος του αυθόρμητα δεν λέω τίποτα αν πιστεύω ότι πρέπει να το συζητήσουμε οι δυό μας απλά θα πω πωπω δύσκολα τα πράγματα για σένα στον φίλο του.
Με το φράση αυτή ο άντρας μου θα ξέρει ότι είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση και σκέψη να μην απαντήσει αυθόρμητα.
Το ίδιο ισχύει και για μένα.
Αυτές οι κώδικας επικοινωνίας ενώ είναι εύκολο να τον εξηγήσει μια γυναίκα είναι δύσκολο να τον αντιληφθεί ένας άντρας.
Συμπεριλαμβάνεται μέσα στην βασική εκπαίδευση.
Όπως και η παύση που πρέπει να κάνει για να μου δώσει χρόνο αν θέλω να μιλήσω ή ή παύση που πρέπει να κάνω εγώ ανάλογα.
Τον άνθρωπό σου τον ανακαλύπτεις σταδιακά. Δεν του βάζεις περιλαίμιο, λουράκι και στο πάρκο για να κάνει την ανάγκη του.
τετοιους αντρες θελουνε μερικες, εκπαιδευμενους.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι αλλά είπες ότι εκπαιδεύεις τον άντρα σου και αυτό είναι τρομακτικό.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:54 Μου αρέσει που ψάχνετε ψύλλους στ΄αχυρα.
Σαμπώς και ζείτε σε άλλη χώρα.
Απλά εξοργίστηκα με όσα έγιναν μέσα στην χρονιά.
Αυτά με τους ηθοποιούς.
Αυτά με τους τραγουδιστές.
Αυτά με τους παιδαραστές.
Αυτά με τους πατεράδες που βιάζουν στα σπίτια τις κόρες τους.
Οι γυναικοκτονίες.
Με το ράδιο αρβύλα.
Ένα χρόνο με λίγο περιορισμό λόγω της πανδημίας και πηδήξατε τα παιδιά σας βιάσατε μικρά παιδιά σκοτώσατε τις γυναίκες σας τις μάνες σας ,τις γιαγιάδες σας ,ανεβάσατε βίντεο πορνό από κοριτσάκια , βρώμα αηδία.
Εμετός.
Εμετός.
Ε ήτανε μια χρονιά που παρουσιάστηκε το πραγματικό βρώμικο ,αηδιαστικό πρόσωπο των αντρών.
Αν είναι δυνατόν!
Ο διάολος δουλειά δεν είχε................
Τόσο κατώτεροι και παράλληλα τόσο πρωτόγονοι;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ελα στο 2021.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:37αλλη μια απαντηση του κωλουAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:33Η διαφορά είναι ότι για να κάνουμε εμείς ένα έργο μας βγαίνει ο πάτος, ενώ η γυναίκα μπορεί να βγάλει τα ίδια λεφτά δείχνοντας τον πάτο της.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:31
απαντηση του κωλου
η σωματικη αντοχη ειναι συνδεδεμενη κ με πνευματικη διαυγεια για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα κ παραγωγη εργου σε οποιονδηποτε τομεα![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
bad trolling is bad.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν εχω εγώ. Η θειά μου, αδερφή του πατέρα μου έχει. Και σε ακριβή περιοχή. Το ''φυσάει''. Και μαγκιά της.
Άει ρε.
Το ξέρουμε και στο τσαμπέ. Πριν από σένα.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:17 Ξέρετε πόσο όμορφο είναι να είσαστε δύο αλλά μια γροθιά;
Σαν να είσαστε ένα;
Να βρίσκουν όσοι πρέπει ένα τοίχο που να μην μπορούνε να τον περάσουν ούτε από την γυναίκα ούτε από τον άντρα;
Σκεφτείτε λίγο.
Καρπωθείτε της ευκαιρίας ,εγώ πλήρωσα ,εσείς τζάμπα εφαρμόστε το στην σχέση σας μόνο όφελος θα έχετε.
Το να έχει δικό του κώδικα επικοινωνίας ένα ζευγάρι το θεωρείται δικτατορία.
Το να έχουν γράψει και οι δύο από πριν τί πράγματα τους ενοχλούν σε σημείο χωρισμού το θεωρείται βλακεία .
Ένα ζευγάρι να απέχει από τα πορνό δεν είναι υγειές.
Μάλιστα!
Τι να πω!
Αυτά διδάσκεται στα παιδιά σας;
Το να έχουν γράψει και οι δύο από πριν τί πράγματα τους ενοχλούν σε σημείο χωρισμού το θεωρείται βλακεία .
Ένα ζευγάρι να απέχει από τα πορνό δεν είναι υγειές.
Μάλιστα!
Τι να πω!
Αυτά διδάσκεται στα παιδιά σας;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
αλλαξε η Νικι
μετα το στεφανι - εκει που ελιωνε στην κουζινα να ετοιμασει στα πεθερικα 50 μικροντολμαδακια με διαφορετικη γεμιση - επιασε το καπιστρι κ το μαστιγιο κ εκπαιδευει το γιο τους
μετα το στεφανι - εκει που ελιωνε στην κουζινα να ετοιμασει στα πεθερικα 50 μικροντολμαδακια με διαφορετικη γεμιση - επιασε το καπιστρι κ το μαστιγιο κ εκπαιδευει το γιο τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειναι προφανες οτι η Niki εγραψε μια φεμινιστικη αρλουμπα.
Αποδειξη περι αυτου ειναι η παρακμη της Δυσης οταν αρχισαν να εχουν περισσοτερα δικαιωματα (ψηφου δλδ) οι γυναικες.
Απο εκει και περα ομως,η συζητηση για την οικογενεια της,τον αντρα της κλπ ειναι αισχρη.Και σε αυτο φταιει και η ιδια που εδωσε δικαιωματα αλλα και οι υπολοιποι μαλακες που δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια ορια.
Αποδειξη περι αυτου ειναι η παρακμη της Δυσης οταν αρχισαν να εχουν περισσοτερα δικαιωματα (ψηφου δλδ) οι γυναικες.
Απο εκει και περα ομως,η συζητηση για την οικογενεια της,τον αντρα της κλπ ειναι αισχρη.Και σε αυτο φταιει και η ιδια που εδωσε δικαιωματα αλλα και οι υπολοιποι μαλακες που δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια ορια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:05Δεν μπορεις να τα καταλαβεις εσυ αυτα, για αυτο! Δεν εχεις περασει καν βασικη εκπαιδευση, δεν εισαι ικανη στο να καταλαβεις την απαντηση!
Εσυ με τον αντρα σου, μιλατε ελευθερα οταν ειστε με φιλους ή κοιτατε ο ενας τον αλλον και κανετε παυσεις-λετε συνθηματικα πριν μιλησετε;
Αυτο ακριβως, βλεπεις; Δεν ξερεις απο αυτα, δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις. Τον εχεις χυμα ανευ εκπαιδευσης, θα παει και στα βουνα λες, πως θα παει; Το χετε υπογραψει; Πιθανον οχι. Τα βλεπεις; Δεν το χεις.
Υπαρχουν κωδικες, πρωτοκολλα, πως ζεις ετσι χυμα; Πρωτοκολλο πρωινης αφυπνισης. Μετα απο ποσο χρονο θα σηκωθει απο το κρεβατι αφου ξυπνησει. Τι θα κανει ή δεν θα κανει πριν, θα μιλησει; Θα σε αγγιζει; Αν θα μιλησει, τι μπορει να πει; Τι δεν μπορει να πει; Θα πατησει κατω ξυπολητος ή θα φορεσει παντοφλες; Θα φοραει καλτσες με τις παντοφλες ή οχι;
Ειναι πολλα τα θεματα, εχεις μεινει πισω, ουτε πρωτοκολλα ουτε καν βασικη εκπαιδευση, νταξει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταμάτα. Μην χτυπάς άλλο κι εσύ.
Συμφωνώ.under έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:50 Ειναι προφανες οτι η Niki εγραψε μια φεμινιστικη αρλουμπα.
Επίσης αισχρό είναι αυτό που είπες για το δικαίωμα ψήφου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης