Τι να πω;
Ο καθένας όπως την βρίσκει.
Τι να πω;
Nα με πειράζει;;; Περισσότερος Χένρι για μας τους υπόλοιπους!!!Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:04 Εγώ μάλλον δεν θα του καθόμουν αλλά δεν πιστεύω να σε πειράζει
Δε μ' αρέσει.![]()
Μου αρέσει το ωραίο ντύσιμο όμως.
Μήπως ξέρεις κανέναν με ωραίο ντύσιμο;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:08Nα με πειράζει;;; Περισσότερος Χένρι για μας τους υπόλοιπους!!!Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:04 Εγώ μάλλον δεν θα του καθόμουν αλλά δεν πιστεύω να σε πειράζει
Δε μ' αρέσει.![]()
Μου αρέσει το ωραίο ντύσιμο όμως.![]()
Δικό μου συμπέρασμα.
Απλώς δείχνει μια ευχάριστη αδιαφορία. Δεν φαίνεται να έχει συμπλέγματα και απωθημένα όπως τόσοι άλλοι συμπχωρουμίτες. Δεν λογομαχεί για τις ιδέες του ούτε μας γίνεται τσιμπούρι σαν κάτι άλλους. Πιστεύω πως θα έκανε καλή παρέα με σχεδόν όλους εδώ μέσα και αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:01 Έχει πλάκα ο Φαην. Τη μια κάνει μπάνιο με κρύο νερό, την άλλη χουφτώνει τα οπίσθια της φουρνάρισσας. Δεν ξέρω αν περνάει καλά πάλι. Αυτό είναι κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να το πει.
Γι'αυτό λέω πως κάτι σοβαρό παίζει με σχέση κοντινού προσώπου.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Eδώ σε μόνταρα πάλι- να το βρεις το παλικάρι και να του πεις να πάει να ζητήσει το χέρνι σου σε γάμο.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:10Μήπως ξέρεις κανέναν με ωραίο ντύσιμο;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:08Nα με πειράζει;;; Περισσότερος Χένρι για μας τους υπόλοιπους!!!Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:04 Εγώ μάλλον δεν θα του καθόμουν αλλά δεν πιστεύω να σε πειράζει
Δε μ' αρέσει.![]()
Μου αρέσει το ωραίο ντύσιμο όμως.![]()
Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:15Eδώ σε μόνταρα πάλι- να το βρεις το παλικάρι και να του πεις να πάει να ζητήσει το χέρνι σου σε γάμο.![]()
Juno έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:12 Απλώς βγάζει μια ευχάριστη αδιαφορία. Δεν φαίνεται να έχει συμπλέγματα και απωθημένα όπως τόσοι άλλοι συμπχωρουμίτες. Δεν λογομαχεί για τις ιδέες του ούτε μας γίνεται τσιμπούρι σαν κάτι άλλους. Πιστεύω πως θα έκανε καλή παρέα με σχεδόν όλους εδώ μέσα και αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα.
Σχεδόν όλους είπα, αν και δεν ξέρω τι τρέχει με τον Ερμή.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:22 ......Juno έγραψε: 21 Δεκ 2021, 00:12 Απλώς δείχνει μια ευχάριστη αδιαφορία. Δεν φαίνεται να έχει συμπλέγματα και απωθημένα όπως τόσοι άλλοι συμπχωρουμίτες. Δεν λογομαχεί για τις ιδέες του ούτε μας γίνεται τσιμπούρι σαν κάτι άλλους. Πιστεύω πως θα έκανε καλή παρέα με σχεδόν όλους εδώ μέσα και αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα.![]()
Βάλτον στον ίδιο χώρο με τον Ερμή που θέλω να τσεκάρω κάτι.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εμείς τα κάναμε όλα αυτά;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:54 Μου αρέσει που ψάχνετε ψύλλους στ΄αχυρα.
Σαμπώς και ζείτε σε άλλη χώρα.
Απλά εξοργίστηκα με όσα έγιναν μέσα στην χρονιά.
Αυτά με τους ηθοποιούς.
Αυτά με τους τραγουδιστές.
Αυτά με τους παιδαραστές.
Αυτά με τους πατεράδες που βιάζουν στα σπίτια τις κόρες τους.
Οι γυναικοκτονίες.
Με το ράδιο αρβύλα.
Ένα χρόνο με λίγο περιορισμό λόγω της πανδημίας και πηδήξατε τα παιδιά σας βιάσατε μικρά παιδιά σκοτώσατε τις γυναίκες σας τις μάνες σας ,τις γιαγιάδες σας ,ανεβάσατε βίντεο πορνό από κοριτσάκια , βρώμα αηδία.
Εμετός.
Εμετός.
Ε ήτανε μια χρονιά που παρουσιάστηκε το πραγματικό βρώμικο ,αηδιαστικό πρόσωπο των αντρών.
Αν είναι δυνατόν!
Ο διάολος δουλειά δεν είχε................
Τόσο κατώτεροι και παράλληλα τόσο πρωτόγονοι;
Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:23Εμείς τα κάναμε όλα αυτά;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:54 Μου αρέσει που ψάχνετε ψύλλους στ΄αχυρα.
Σαμπώς και ζείτε σε άλλη χώρα.
Απλά εξοργίστηκα με όσα έγιναν μέσα στην χρονιά.
Αυτά με τους ηθοποιούς.
Αυτά με τους τραγουδιστές.
Αυτά με τους παιδαραστές.
Αυτά με τους πατεράδες που βιάζουν στα σπίτια τις κόρες τους.
Οι γυναικοκτονίες.
Με το ράδιο αρβύλα.
Ένα χρόνο με λίγο περιορισμό λόγω της πανδημίας και πηδήξατε τα παιδιά σας βιάσατε μικρά παιδιά σκοτώσατε τις γυναίκες σας τις μάνες σας ,τις γιαγιάδες σας ,ανεβάσατε βίντεο πορνό από κοριτσάκια , βρώμα αηδία.
Εμετός.
Εμετός.
Ε ήτανε μια χρονιά που παρουσιάστηκε το πραγματικό βρώμικο ,αηδιαστικό πρόσωπο των αντρών.
Αν είναι δυνατόν!
Ο διάολος δουλειά δεν είχε................
Τόσο κατώτεροι και παράλληλα τόσο πρωτόγονοι;
Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39Γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα μεγάλη καταπίεση από σφιχτά δεμένη εξουσία όσες κατάφεραν να κάνουν κάτι έφυγαν στο εξωτερικό και προσπαθούν από κεί να βοηθήσουν.
Το να βάζετε καταπιεσμένες από τους μουσουλμάνους γυναίκες για να δείξετε την ανωτερότητα σας από μόνο του δείχνει πολλά.
παντως, τετοιες χοντραδες δεν εχω δει να λεει ουτε ο χειροτερος μισογυνης δωμεσα.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:35
Όταν το ανώτερο αρσενικό ανάμεσα σε όλα τα αρσενικά είναι κατώτερο από το μέσο θηλυκό και εκπαίδευση παίρνει και από όλα.