!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

πολύ μιλάς, λίγο γαμάς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στη Μόσχα αδελφές μου (sic), στη Μόσχα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

lafkiotis έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:30
Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15 Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Bαλε φωτο με πορτοφολι να φαινονται πολλα 100ευρα και θα δεις για ποτε θα βρεις γυναικα.
Ισχύει, αλλά Ελλάδα και με τις φώτο που έβαλα, ούτε με δέκα γυναίκες δεν ταιριαξα (χωρις πλάκα) ενώ απο Ρωσια και Βραζιλια (χώρες δηλαδή με παρα πολλές μουνάρες) με καμια 400αρια οσο καιρο έκανα αυτο το πειραμα. Σε οποια dating εφαρμογη και να χρησιμοποιήσα για Ελλάδα τα αποτελέσματα ειναι σχεδόν μηδαμινά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν
Spoiler
αρχιδια και πουτσα
. Οι γυναίκες από τη Ρωσία ψάχνουν EU passport. Ή τουλάχιστον έναν γαμπρο που δε θα μπεκρουλιαζει κ θα τις σαπακιαζει στο ξύλο για μια ζωή :102:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ελλεεινίδες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ελληνίδες και Ιταλίδες θέλουν πολύ κουβέντα(και ψέμα).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:38 Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν
Spoiler
αρχιδια και πουτσα
. Οι γυναίκες από τη Ρωσία ψάχνουν EU passport. Ή τουλάχιστον έναν γαμπρο που δε θα μπεκρουλιαζει κ θα τις σαπακιαζει στο ξύλο για μια ζωή :102:
Αυτο που λες ισως ισχυει για την ρωσική επαρχια οχι για τις μεγαλουπολεις της Ρωσιας. Η Βραζιλία απο την άλλη έχει πάρα πολλές καλές εμφανισιακα (κωλάρες βυζομπαλα κτλ), που βάζουνε κατι φωτο με μαγιο σε παραλιες κτλ. Μονο οι μαύρες και κάτι μιγουδες δεν μου αρέσουν τοσο, γουστα ειναι αυτά. Αλλά ξαναλέω δεν ειναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως εδώ δεν παιρνω ταιριασμα ουτε απο μπάζο. Μόνο μια 40αρα με εκανε αυτη τη βδομάδα και επισης μια άλλη 29αρα καλουτσικη που δεν ξέρω τι έπαθε και ξεκίνησε και πρώτη τη συζήτηση μαζι μου, μετά βέβαια σταμάτησε και την σουταρα. Αυτη η αποδοχη που έχω έξω και όχι στην ψωροκώσταινα μου έκανε τεράστια εντύπωση, σημειωτέον πως δεν χρησιμοποιούσα dating apps στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:48
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:38 Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν
Spoiler
αρχιδια και πουτσα
Αυτο που λες ισως ισχυει για την ρωσική επαρχια οχι για τις μεγαλουπολεις της Ρωσιας. Η Βραζιλία απο την άλλη έχει πάρα πολλές καλές εμφανισιακα (κωλάρες βυζομπαλα κτλ), που βάζουνε κατι φωτο με μαγιο σε παραλιες κτλ. Μονο οι μαύρες και κάτι μιγουδες δεν μου αρέσουν τοσο, γουστα ειναι αυτά. Αλλά ξαναλέω δεν ειναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως εδώ δεν παιρνω ταιριασμα ουτε απο μπάζο. Μόνο μια 40αρα με εκανε αυτη τη βδομάδα και επισης μια άλλη 29αρα καλουτσικη που δεν ξέρω τι έπαθε και ξεκίνησε και πρώτη τη συζήτηση μαζι μου, μετά βέβαια σταμάτησε και την σουταρα. Αυτη η αποδοχη που έχω έξω και όχι στην ψωροκώσταινα μου έκανε τεράστια εντύπωση, σημειωτέον πως δεν χρησιμοποιούσα dating apps στο παρελθόν.
το λέει και το ρητό
έξω πάμε καλά...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Lugozzi έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:50
το λέει και το ρητό
έξω πάμε καλά...
Το λέει και το άλλο ρητό:

Οι γυναίκες είναι σαν τις τουαλέτες..

Οι καλές είναι πιασμένες,
κι οι υπόλοιπες χεσμενες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ε δεν αρέσεις στις Ελληνίδες. Απλό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Naida έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:53 Ε δεν αρέσεις στις Ελληνίδες. Απλό.
Ούτε μια μέτρια 156cm; ενώ αλλου με επιλέγει 173cm φυσική ξανθιά γαλανομάτα ή μια πληθωρική Βραζιλιάνα 25 ετών;

Θα εισηγηθώ στον Κούλη να φέρει μετανάστριες γυναίκες τότες
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15 Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:59
Naida έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:53 Ε δεν αρέσεις στις Ελληνίδες. Απλό.
Ούτε μια μέτρια 156cm; ενώ αλλου με επιλέγει 173cm φυσική ξανθιά γαλανομάτα ή μια πληθωρική Βραζιλιάνα 25 ετών;

Θα εισηγηθώ στον Κούλη να φέρει μετανάστριες γυναίκες τότες
Γιατί νομίζεις ρε γιωτά έχουνε φαγωθεί όλες οι αριστεράντζες να μετακομίσει Ελλάδα όλη η δυτική Λαχώρη και η μισή Αμπούτζα?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Lugozzi έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:40 Ελλεεινίδες
:+1: :goodpost: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση