παντως, τετοιες χοντραδες δεν εχω δει να λεει ουτε ο χειροτερος μισογυνης δωμεσα.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:35
Όταν το ανώτερο αρσενικό ανάμεσα σε όλα τα αρσενικά είναι κατώτερο από το μέσο θηλυκό και εκπαίδευση παίρνει και από όλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον νου σας ρεμάλια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τον νου σας ρεμάλια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και γιατί δεν κάνουν ένα ντους;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:29Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:23Εμείς τα κάναμε όλα αυτά;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 07:54 Μου αρέσει που ψάχνετε ψύλλους στ΄αχυρα.
Σαμπώς και ζείτε σε άλλη χώρα.
Απλά εξοργίστηκα με όσα έγιναν μέσα στην χρονιά.
Αυτά με τους ηθοποιούς.
Αυτά με τους τραγουδιστές.
Αυτά με τους παιδαραστές.
Αυτά με τους πατεράδες που βιάζουν στα σπίτια τις κόρες τους.
Οι γυναικοκτονίες.
Με το ράδιο αρβύλα.
Ένα χρόνο με λίγο περιορισμό λόγω της πανδημίας και πηδήξατε τα παιδιά σας βιάσατε μικρά παιδιά σκοτώσατε τις γυναίκες σας τις μάνες σας ,τις γιαγιάδες σας ,ανεβάσατε βίντεο πορνό από κοριτσάκια , βρώμα αηδία.
Εμετός.
Εμετός.
Ε ήτανε μια χρονιά που παρουσιάστηκε το πραγματικό βρώμικο ,αηδιαστικό πρόσωπο των αντρών.
Αν είναι δυνατόν!
Ο διάολος δουλειά δεν είχε................
Τόσο κατώτεροι και παράλληλα τόσο πρωτόγονοι;
Παλιά τα λέγαμε για τους άντρες ότι όλοι τους έχουν το μυαλό τους στο πουλί τους.
Βλέπουν τσόντες παίρνουν χάπια και όποιον πάρει ο χάρος.
Αλλά τα δείγματα ήτανε κατά αυτούς εξαιρέσεις.
Είχαν ελαφρυντικά.
Βλέπεις πιανόντουσαν μόνο οι γύφτοι κάτι τσοπάνηδες και κάποιοι νεόπλουτοι επιχειρηματίες στα πράσα.
Τώρα όμως αποδείχτηκε ότι η σαπίλα ,η βρώμα είναι γενική.
Ηθοποιοί , τραγουδιστές, σκηνοθέτες, παρουσιαστές,δημοσιογράφοι,δικηγόρος,πολιτικός μηχανικός ,αρχιτέκτονας,προπονητές,παπάδες.
Όλοι είναι βρωμίλοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατί είναι κακό να βλέπει κάποιος τσόντα;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί στον τρίτο μήνα.
Απλά πήγε για λίγο στην μάνα της με τα παιδιά.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι το να βλέπει κάποιος πορνογραφικό υλικό είναι διαστροφή ειδικά νέοι ,αυτό τον βάζει στην λίστα με τους πορνοδιαστροφικούς.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:56Γιατί είναι κακό να βλέπει κάποιος τσόντα;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες άνοιξαν ειδικά ινστιτούτα απεξάρτησης.
Για τους παλιούς δεν με νοιάζει αυτοί ούτως η αλλιώς το έχουν κάψει το μυαλό τους.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
δεν υπαρχει αντρας στον πλανητη με προσβαση στο νετ που δεν βλεπει τσοντες.(ισως ουτε γυναικα, αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση)Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
και ο αντρας σου βλεπει, να το ξερεις.
Κάτσε ρε συ Νίκη. Εννοείται πως δεν μιλάμε για παράνομο υλικό με ανήλικα που διακινείται.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:00Ναι το να βλέπει κάποιος πορνογραφικό υλικό είναι διαστροφή ειδικά νέοι ,αυτό τον βάζει στην λίστα με τους πορνοδιαστροφικούς.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:56Γιατί είναι κακό να βλέπει κάποιος τσόντα;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
Για τους παλιούς δεν με νοιάζει αυτοί ούτως η αλλιώς το έχουν κάψει το μυαλό τους.
Το να μπαίνεις σε ένα σάιτ για να καυλώσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να σου κολλήσουν τη ρετσινιά του πορνοδιαστροφικού που χρειάζεσαι και απεξαρτηση. Μη λέμε οτι θέμε.
Αυτή είναι η γνώμη σου.Ασέβαστος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:01δεν υπαρχει αντρας στον πλανητη με προσβαση στο νετ που δεν βλεπει τσοντες.(ισως ουτε γυναικα, αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση)Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
Δυστυχώς για σένα δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Μόνο οι πορνόγεροι και οι πορνοδιαστροφικοί βλέπουν πορνό.
Ο άντρας μου ξέρει πόσο κάθετη είμαι με αυτό.
Αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο θα τον είχα χωρίσει στο δευτερόλεπτο.
Μεγάλη μπουκιά φάε..Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:04Αυτή είναι η γνώμη σου.Ασέβαστος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:01δεν υπαρχει αντρας στον πλανητη με προσβαση στο νετ που δεν βλεπει τσοντες.(ισως ουτε γυναικα, αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση)Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 08:35 Προχθές μια φίλη μου , μου είπε ότι βρήκε στον υπολογιστή του άντρα της ότι μπαίνει σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.
Της είπα να τον χωρίσει.
Ελπίζω να τον χωρίσει.
Έγραψα πορνό γράψατε τσόντα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:03Κάτσε ρε συ Νίκη. Εννοείται πως δεν μιλάμε για παράνομο υλικό με ανήλικα που διακινείται.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:00Ναι το να βλέπει κάποιος πορνογραφικό υλικό είναι διαστροφή ειδικά νέοι ,αυτό τον βάζει στην λίστα με τους πορνοδιαστροφικούς.
Το να μπαίνεις σε ένα σάιτ για να καυλώσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να σου κολλήσουν τη ρετσινιά του πορνοδιαστροφικού που χρειάζεσαι και απεξαρτηση. Μη λέμε οτι θέμε.
Όλοι ξέρουμε τι είναι το πορνό.
Όλοι ξέρουμε τι είναι μια ερωτική ταινία.
όποιος μπαίνει σε πορνογραφικές σελίδες είναι πορνοδιαστροφικός.
Είναι εθιστική πάθηση και υπάρχει θεραπεία όπως οι τοξικομανείς.
Πορνό= Τσόντα= ερωτική ταινία.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:07Έγραψα πορνό γράψατε τσόντα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:03Κάτσε ρε συ Νίκη. Εννοείται πως δεν μιλάμε για παράνομο υλικό με ανήλικα που διακινείται.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:00
Ναι το να βλέπει κάποιος πορνογραφικό υλικό είναι διαστροφή ειδικά νέοι ,αυτό τον βάζει στην λίστα με τους πορνοδιαστροφικούς.
Σιγά που είναι και πάθηση.
δεν ειναι η γνωμη μου, ειναι η πραγματικοτητα.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:04
Αυτή είναι η γνώμη σου.
δε μπα να σαι καθετη, και οριζοντια, και οτι αλλο.
Βλέπε τι έγινε στα υπόλοιπα κράτη σε νομοθεσίες , σε κέντρα απεξάρτησης ,σε θεραπείες ενσωματωμένες στα συστήματα υγείας που είναι κάτι δεκαετίες μπροστά από εμάς.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:09Πορνό= Τσόντα= ερωτική ταινία.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:07Έγραψα πορνό γράψατε τσόντα.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:03
Κάτσε ρε συ Νίκη. Εννοείται πως δεν μιλάμε για παράνομο υλικό με ανήλικα που διακινείται.
Καλομελέτα και έρχεται απλά είμαστε πίσω.
Μήπως να ποινικοποιήσουμε και το πήδημα; Τί λες; Ή να το έχουμε μόνο για αναπαραγωγή;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:12Βλέπε τι έγινε στα υπόλοιπα κράτη σε νομοθεσίες , σε κέντρα απεξάρτησης ,σε θεραπείες ενσωματωμένες στα συστήματα υγείας που είναι κάτι δεκαετίες μπροστά από εμάς.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:09Πορνό= Τσόντα= ερωτική ταινία.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:07
Έγραψα πορνό γράψατε τσόντα.
α, επισης, οταν λεμε ολοι βλεπουν πορνο, εννουμε ολοι, χωρις καμμια εξαιρεση. δεν μου αρεσει να μπλεκω οικογενειες στο πχορουμ, αλλα εδω θα κανω εξαιρεση. στο ολοι περιλαμβανονται γονεις, αδελφια, παιδια. ο γιος σου για παραδειγμα, σε 10-15 χρονια, θα βλεπει. πολυ. παρα πολυ. και δεν υπαρχει απολυτως κανενας τροπος να το εμποδισεις αυτο.
Κάνε όσα αστεία θές.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:13Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 09:12Βλέπε τι έγινε στα υπόλοιπα κράτη σε νομοθεσίες , σε κέντρα απεξάρτησης ,σε θεραπείες ενσωματωμένες στα συστήματα υγείας που είναι κάτι δεκαετίες μπροστά από εμάς.
Μήπως να ποινικοποιήσουμε και το πήδημα; Τί λες; Ή να το έχουμε μόνο για αναπαραγωγή;
Η ουσία είναι ότι τα πράγματα είναι άσχημα άφησε το κράτος γενιές ολόκληρες να κάψουν το μυαλό τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 21 Δεκ 2021, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης