Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:40
Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
600 batmans και 123 spiderman/avenger και κάτι ξερασματα Fast and furious.
Ρε δε μπανε να γαμηθουνε;
Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:40
Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
600 batmans και 123 spiderman/avenger και κάτι ξερασματα Fast and furious.
Ρε δε μπανε να γαμηθουνε;
Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.
Βέβαια, το ντιούν δεν είναι νέο άηπη αλλά οκ, δε γαμείς.
Το δράμα των ημερών. Εδώ δεν επιτρέπεται να πάω σινεμά γιατί δεν είμαι εμβολιασμενος και Ολλανδία επιστρέφω στις 2 που θα έχει κλειστά σινεμά.σκααααατα
Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:56
Το δράμα των ημερών. Εδώ δεν επιτρέπεται να πάω σινεμά γιατί δεν είμαι εμβολιασμενος και Ολλανδία επιστρέφω στις 2 που θα έχει κλειστά σινεμά.σκααααατα
Thoughts and prayers
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:56