!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Spider-Man: No Way Home
Re: Spider-Man: No Way Home
Ελληνικό box-office: Σαρωτικό το reunion του «Spider-Man»!
https://freecinema.gr/greek-box-office- ... -sweeping/
Από το πένθος των 49.748 εισιτηρίων του προηγούμενου τετραημέρου, περάσαμε στα… 187.121!
Σχεδόν το 81% (!)
αυτών των εισιτηρίων προήλθε από το «Spider-Man: No Way Home». Και μόνο!
Γνωρίζαμε ότι οι προπωλήσεις που είχε το φιλμ ήταν εξωφρενικές
(στο πλαίσιο της κατάστασης που ζούμε), όμως, κανείς δεν περίμενε τόσο υψηλό νούμερο. Ούτε καν και στις ΗΠΑ, όπου ακόμα μετράνε δολάρια (253.000.000 είναι οι πρώτοι πρόχειροι υπολογισμοί, με το international box-office να πιάνει τα 587.000.000 συνολικά)!
Μιλάμε για το μεγαλύτερο μετα-πανδημικό κινηματογραφικό opening παγκοσμίως!
Είναι σίγουρο πως ο «Spider-Man» θα συνεχίσει να κόβει δυναμικά και στις επόμενες (γιορτινές) μέρες, έχοντας να αντιμετωπίσει το «Σμύρνη μου Αγαπημένη» (πρωτίστως) και το «The Matrix Resurrections».
Και οι τρεις τίτλοι… θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους για οθόνες και αριθμό προβολών
https://freecinema.gr/greek-box-office- ... -sweeping/
Από το πένθος των 49.748 εισιτηρίων του προηγούμενου τετραημέρου, περάσαμε στα… 187.121!
Σχεδόν το 81% (!)
Γνωρίζαμε ότι οι προπωλήσεις που είχε το φιλμ ήταν εξωφρενικές
Μιλάμε για το μεγαλύτερο μετα-πανδημικό κινηματογραφικό opening παγκοσμίως!
Είναι σίγουρο πως ο «Spider-Man» θα συνεχίσει να κόβει δυναμικά και στις επόμενες (γιορτινές) μέρες, έχοντας να αντιμετωπίσει το «Σμύρνη μου Αγαπημένη» (πρωτίστως) και το «The Matrix Resurrections».
Και οι τρεις τίτλοι… θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους για οθόνες και αριθμό προβολών
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
600 batmans και 123 spiderman/avenger και κάτι ξερασματα Fast and furious.
Ρε δε μπανε να γαμηθουνε;
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
600 batmans και 123 spiderman/avenger και κάτι ξερασματα Fast and furious.
Ρε δε μπανε να γαμηθουνε;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Tι να πει κι αυτός...AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39 Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.

Που το 1995 το ξεφτίλισαν τελείως

και το 2012 που η ταινία είχε ενδιαφέρων....αλλά πάτωσε...

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν τον ξεφτίλισαν εντελώς το 1995 (εκτός αν εγώ το βλέπω έτσι γιατί τότε ήμουν μικρός). Δεν έχει σημασία που πάτωσε η ταινία του 2012. Οι περισσότερες καλές ταινίες δεν τα πηγαίνουν καλά. Βλέπε και το νέο Bladerunner.
Το κοινό των multiplex γουστάρει σαχλαμαρίτσες
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΟΚ ήσουν μικρός και δικαιολογείσαι...AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:53
Δεν τον ξεφτίλισαν εντελώς το 1995 (εκτός αν εγώ το βλέπω έτσι γιατί τότε ήμουν μικρός). Δεν έχει σημασία που πάτωσε η ταινία του 2012. Οι περισσότερες καλές ταινίες δεν τα πηγαίνουν καλά. Βλέπε και το νέο Bladerunner.
Το κοινό των multiplex γουστάρει σαχλαμαρίτσες![]()
Χίλια δυο θα μπορούσα να γράψω για τη ξεφτίλα.....
αλλά θα πω μόνο ένα
Το πρόσωπο του JUDGE, ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν το έχουμε δει στο κόμικ
και εδώ λήγω το off topic σε ένα νήμα που ειναι για τον Spider-Man
Spoiler
Αυτό το καινούργιο ψιλοχοντροαξίζει αν είσαι φαν πάντως, εχτός από τον πολύ δυνατό δρ. Στρέηντζ έχει απαρτία και όλους τους "κακούς" εχθρούς του σπάηντερμαν.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39 Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
oksys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:25Αυτό το καινούργιο ψιλοχοντροαξίζει αν είσαι φαν πάντως, εχτός από τον πολύ δυνατό δρ. Στρέηντζ έχει απαρτία και όλους τους "κακούς" εχθρούς του σπάηντερμαν.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39 Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το είδα. Αξίζει. Πολυ καλύτερο απο τους avengers
Ξέρεις τι με χαλάει στο καινούργιο; Το γεγονός ότι ενώ στο κόμικ ο Πήτερ Πάρκερ ερχόταν κάθε μέρα αντιμέτωπος με τη φτώχια, στις ταινίες τον βάλανε να χαρτζιλικώνεται από τον Σταρκ.sys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:25Αυτό το καινούργιο ψιλοχοντροαξίζει αν είσαι φαν πάντως, εχτός από τον πολύ δυνατό δρ. Στρέηντζ έχει απαρτία και όλους τους "κακούς" εχθρούς του σπάηντερμαν.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39 Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.
Επίσης, ότι το κάνουν ριμπούτ ανά τετραετία.
Η περίοδος των κόμιξ που διάβαζα τον ήρωα, έμοιαζε πολύ με τα κινηματογραφικά "amazing spider-man" (κι ας λέει ο κόσμος ότι ήταν τα χειρότερα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σόρρυ φίλος, εγώ ΔΕΝ είμαι φαν.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:41Ξέρεις τι με χαλάει στο καινούργιο; Το γεγονός ότι ενώ στο κόμικ ο Πήτερ Πάρκερ ερχόταν κάθε μέρα αντιμέτωπος με τη φτώχια, στις ταινίες τον βάλανε να χαρτζιλικώνεται από τον Σταρκ.sys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:25Αυτό το καινούργιο ψιλοχοντροαξίζει αν είσαι φαν πάντως, εχτός από τον πολύ δυνατό δρ. Στρέηντζ έχει απαρτία και όλους τους "κακούς" εχθρούς του σπάηντερμαν.AlienWay έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:39 Αγαπημένος μου παιδικός ήρωας, αλλά στον κινηματογράφο δεν μεταφέρθηκε πολύ καλα.
Επίσης ότι το κάνουν ριμπούτ ανά τετραετία.
Η περίοδος των κόμιξ που διάβαζα τον ήρωα, έμοιαζε πολύ με τα κινηματογραφικά "amazing spider-man" (κι ας λέει ο κόσμος ότι ήταν τα χειρότερα).
Έχω άποψή λόγω επαγγελματικής Δία-στροφής, αυτό μόνον και τίποτε, απολύτως, άλλο.
Είναι καλογυρισμένη πάντως και, λογικά, εφόσον είσαι φαν θα σου αρέσει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα το δω αμα το αγοράσει κάνας φίλος σε dvd, γιατί δεν θέλω να δίνω λεφτά στη disney.
Ζούμε σε ένα σύστημα.