Έχεις δίκιο τζάμπα προσπάθεια.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:57Υπαρχουν και περιπτωσεις αντρων, που σκεφτονται πιο εξυπνα απο οτι οι γυναικες. Αυτες οι περιπτωσεις, ειναι ελαχιστες, 1 στους 1.000.000, υπαρχουν ομως. Τα υπολοιπα που λες, ασκοπα. Δεν καταλαβαινουν το τι λες διοτι δεν γνωριζουν τα βασικα περι γυναικων, κατι το οποιο φαινεται απο τα οσα γραφουν.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:48Εσύ πρέπει να έχεις μεγάλο σεξουαλικό πρόβλημα αλλιώς δεν δικαιολογείτε η αναγωγή όλων στο σέξ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:40
Πώς ορίζεις το ανώτερο και το κατώτερο;
,Ένα κριτήριο από ότι κατάλαβα είναι το ποιος γαμαει.
Το βασικό κριτήριο είναι ο τρόπος σκέψης σε απλά καθημερινά πράγματα.
Μπορεί ο άλλος να είναι αρχιτέκτονας αλλά σε απλά πράγματα ο τρόπος σκέψης του να είναι χάλια.
Δεν έχουν να κάνουν οι σπουδές η ή μόρφωση.
Βοηθάνε δεν λέω δείχνοντας σου το δρόμο αλλά το μεγάλο κριτήριο είναι καθαρά ο εγκέφαλος.
Αυτό έγινε για να μπορεί η γυναίκα να επιλέξει τον εξυπνότερο και όχι τον πλέον μορφωμένο.
Έτσι θα γίνονται καλύτερα παιδιά και εξυπνότερα.
Αυτό το τελευταίο δεν είναι δικό μου είναι κλεμμένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον νου σας ρεμάλια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τον νου σας ρεμάλια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Πρωτοφανές στα χρονικά της ανθρωπότητας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:22
Έχεις ανάγει το αιδοίο σου σε τρόπαιο για το οποίο είναι άξιος μόνο ο τέλειος άνδρας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ορίστε . Η άλλη όψις του πατριαρχικού νομίσματος κύριοι.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:57Υπαρχουν και περιπτωσεις αντρων, που σκεφτονται πιο εξυπνα απο οτι οι γυναικες. Αυτες οι περιπτωσεις, ειναι ελαχιστες, 1 στους 1.000.000, υπαρχουν ομως. Τα υπολοιπα που λες, ασκοπα. Δεν καταλαβαινουν το τι λες διοτι δεν γνωριζουν τα βασικα περι γυναικων, κατι το οποιο φαινεται απο τα οσα γραφουν.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:48Εσύ πρέπει να έχεις μεγάλο σεξουαλικό πρόβλημα αλλιώς δεν δικαιολογείτε η αναγωγή όλων στο σέξ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:40
Πώς ορίζεις το ανώτερο και το κατώτερο;
,Ένα κριτήριο από ότι κατάλαβα είναι το ποιος γαμαει.
Μπορεί ο άλλος να είναι αρχιτέκτονας αλλά σε απλά πράγματα ο τρόπος σκέψης του να είναι χάλια.
Βοηθάνε δεν λέω δείχνοντας σου το δρόμο αλλά το μεγάλο κριτήριο είναι καθαρά ο εγκέφαλος.
Αυτό έγινε για να μπορεί η γυναίκα να επιλέξει τον εξυπνότερο και όχι τον πλέον μορφωμένο.
Δεν είναι τόσο περίπλοκο αυτό που ανακοινώνετε με ενθουσιασμό εφήβου που ανακάλυψε έναν φιλοσοφικό προβληματισμό και νομίζει πως είναι ο πρώτος.
Για την ακρίβεια είναι εν πολλοίς ένας βιολογικός πυρήνας , το ζωώδες του ανθρώπου.
Χαίρω πολύ με λεν Αντρέα δηλαδή , απλά δε λύνονται όλα με αυτόν τον κανόνα και διαβήτη στο σύγχρονο κόσμο -με τις απαιτήσεις , τις αποδοχές που έχει κάνει ο δυτικός κόσμος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων και την πολυπλοκότητα των σχέσεων.
Σε άλλα νέα, βλέπω τα δύο σας να ζοριζεστε να χωρέσετε σ αυτόν τον σύγχρονο κόσμο και να καταλήγετε σε αδιέξοδα ψυχολογικά. Γω αν είχα τέτοια ζόρια, δε θα μουν και απολύτως βέβαιος για την κοσμοθεωρία μου.
Από κει και πέρα κάντε ότι θέτε, μεγάλα παιδιά είστε. Εγώ είπα και ελαλησα και αμαρτία ουκ έχω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κι αυτό σωστό. Να τα λέμε κι αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:53Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει καμμία. Το θεωρώ έσχατη λύση. Και γενικώς δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα με νοοτροπία αμαζόνας, που θεωρεί τους άντρες ανεύθυνους και ηλίθιους, θα προσφέρει ένα πιο υγιές και σταθερό περιβάλλον στο παιδί.Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:27Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.
Είχα πει κάτι και εγώ, όχι τόσο απαισιόδοξο όπως η Niki, απλώς ότι οι άντρες δεν είναι για σοβαρή σχέση για παρά πολλά χρόνια και αρχίζουν να ψάχνονται όταν γεράσουν και έχουν και απαιτήσεις οι παππούδες.
Ε, λοιπόν μου ήρθε αμέσως συμβουλή από συμπχορουμίτη (ο Dorian ήταν αν δεν κάνω λάθος) πως εδώ στα πάτρια εδάφη, οι άντρες είναι στο κόσμο τους, όλο διασκέδαση και μακριά οι ευθύνες, άρα όποια θέλει να κάνει οικογένεια, πρέπει να βρει κάποιον παππού 15-20 χρόνια μεγαλύτερό της (που έχασε τον έναν κολλητό από εγκεφαλικό και τον άλλον από έμφραγμα και τον έχουν ζώσει τα φίδια, λέω γω) και να τον γηροκομήσει.
Γι'αυτό το αναβάλλουμε και όσες έχουμε οικονομική άνεση, πάμε σε τράπεζα σπέρματος.
Ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:23
κατι δε βγαζει νοημα σε αυτο που λες. πως γινεται να ειναι ανωτερες, και ταυτοχρονα καταπιεσμενες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εδώ θα διαφωνήσω. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνετε άλλη δουλειά από το να συγκρούεστε. Βαριέται κι ο θεός.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:01Όχι είμαστε ανώτερες αλλά αυτήν την ανωτερότητα δεν την θέλουμε για κυριαρχία ,μέσα μας πηγάζει η αγάπη δεν θέλουμε σύγκρουση.Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:57Όπα, είπαμε να συμφωνήσουμε μέχρι κάποιο σημείο, αλλά όχι και έτσι.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:12 .....
Ναι είτε σας αρέσει είτε όχι οι γυναίκες είμαστε ανώτερες.
Είστε κατώτεροι για αυτό πάντα θα προσπαθείτε να είναι καταπιεσμένες οι γυναίκες από τον φόβο και το κόμπλεξ κατωτερότητας σας.
Υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι και αυτό έχει να κάνει με το περιβάλλον όπου μεγάλωσαν και την μόρφωσή τους, αλλά και τις αρχές τους και τον χαρακτήρα τους. Όχι όμως άντρες vs γυναίκες.
Το πρόβλημα είναι πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες και εμάς και αυτούς, απλώς σε αυτούς το πρόβλημα της ανατροφής είναι μεγαλύτερο.
Απλά είναι καλύτερα να ξέρουμε τι συμβαίνει.
Την αγάπη μας την θέληση για μη σύγκρουση να μην την αντιλαμβάνονται οι άντρες σαν μειονέκτημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πανω σε αυτο, θα σου πω ενα παραδειγμα ωστε να καταλαβεις αυτο που θα πω στο τελος.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:03Έχεις δίκιο τζάμπα προσπάθεια.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:57Υπαρχουν και περιπτωσεις αντρων, που σκεφτονται πιο εξυπνα απο οτι οι γυναικες. Αυτες οι περιπτωσεις, ειναι ελαχιστες, 1 στους 1.000.000, υπαρχουν ομως. Τα υπολοιπα που λες, ασκοπα. Δεν καταλαβαινουν το τι λες διοτι δεν γνωριζουν τα βασικα περι γυναικων, κατι το οποιο φαινεται απο τα οσα γραφουν.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:48
Εσύ πρέπει να έχεις μεγάλο σεξουαλικό πρόβλημα αλλιώς δεν δικαιολογείτε η αναγωγή όλων στο σέξ.
Η μητερα μου, ειναι καρδιολογος. Πανω απο 40 χρονια. Λογικο ειναι, μια ζωη μεσα στο νοσοκομεια, στις εφημεριες, στις μελετες, στα χιλια δυο που εχει δει και εχει αντιμετωπισει πανω στο αντικειμενο της, να εχει αρκετα μεγαλυτερη γνωση απο εμενα και τον καθε ασχετο με το αντικειμενο. Εαν η μανα μου λοιπον, τυχαια σε μια παρεα που ειναι διαφοροι ανθρωποι, σχετικοι και μη σχετικοι με το αντικειμενο της επιστημης της, ανοιξει κουβεντα για πολυ ειδικα θεματα που γνωριζει οτι μονο ενας με μεγαλη εμπειρια μπορει να καταλαβει και να νοησει, και δει οτι της απαντουν πανω στη κουβεντα ανθρωποι που ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και που απλα λενε τα δικα τους, και η μητερα μου προσπαθει να τους εξηγησει, να τους κανει να καταλαβουν, να νοησουν, και ολο αυτο βγαλει τοξικοτητα και διαμαχες πανω στη κουβεντα λογω του οτι απλα οι ανθρωποι δεν νοουν, δεν εχουν τη δυνατοτητα και τις γνωσεις για να νοησουν πανω σε ενα τετοιο θεμα, ποιος ειναι ο ανοητος; Η μανα μου που προσπαθει να κανει να καταλαβουν να νοησουν οι ασχετοι με το αντικειμενο και μαχεται μεσα στη κουβεντα να αποδειξει πως εχει δικιο ή οι ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν.
Η απαντηση που βγαινει αβιαστα, αφορα το τελευταιο που θελω να σου πω, ελπιζω να εχεις τη δυνατοτητα να νοησεις και να μη μπουμε σε ασκοπες ανοητες μαχες, τα βαριεμαι αυτα.
Ο πνευματικα ανωτερος, εχει διακριση, καταλαβαινει το τι παιζει και δεν εμπλεκεται σε καταστασεις που δεν τον ωφελουν κατα χ ψ εννοια. Κυριως, δεν προσπαθει να πεισει αυτους που θεωρει κατωτερους, τους αφηνει στα δικα τους και απλα περναει την ωρα του ή κανει κατι αλλο. Ξερει ποιος ειναι, τι ειναι, τι λεει, αν ισχυουν τα οσα λεει, δεν ψαχνεται με αλλους πανω στα πιστευω του.
Και αυτο που κανω τωρα, λαθος μου ειναι, κανονικα θα πρεπε να σε αφησω να μαχεσαι ματαια για τις επομενες 827 σελιδες.
Το εκανα, γιατι μιλας συνεχως για ανωτεροτητα.
Αυτα, συνεχιστε τωρα στα δικα σας.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Παντως στην υπόλοιπη Ελλάδα, σε αντίθεση με την Κρήτη, δεν υπήρχαν Γερμανοί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:59 Πάντως στην Κρήτη σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπήρχε Αντίσταση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πολύ ωραίο νήμα.
Με τόσα δυσοίωνα για τον κορονοιο, θα μαυρίσει η ψυχή μας.
Ευτυχώς υπάρχει κόσμος που αντιστέκεται στην κατάθλιψη. Ενας κόσμος ειδικός σε όλα τα θέματα.
Με τόσα δυσοίωνα για τον κορονοιο, θα μαυρίσει η ψυχή μας.
Ευτυχώς υπάρχει κόσμος που αντιστέκεται στην κατάθλιψη. Ενας κόσμος ειδικός σε όλα τα θέματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με λίγα λόγια Niki το ξέρουμε ότι είστε ανώτερες, ωστόσο θα αποκτήσετε περισσότερα προνόμια αν παραστήστε τις κατώτερες που μάχονται για ισότητα.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:22Πανω σε αυτο, θα σου πω ενα παραδειγμα ωστε να καταλαβεις αυτο που θα πω στο τελος.Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:03Έχεις δίκιο τζάμπα προσπάθεια.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:57
Υπαρχουν και περιπτωσεις αντρων, που σκεφτονται πιο εξυπνα απο οτι οι γυναικες. Αυτες οι περιπτωσεις, ειναι ελαχιστες, 1 στους 1.000.000, υπαρχουν ομως. Τα υπολοιπα που λες, ασκοπα. Δεν καταλαβαινουν το τι λες διοτι δεν γνωριζουν τα βασικα περι γυναικων, κατι το οποιο φαινεται απο τα οσα γραφουν.
Η μητερα μου, ειναι καρδιολογος. Πανω απο 40 χρονια. Λογικο ειναι, μια ζωη μεσα στο νοσοκομεια, στις εφημεριες, στις μελετες, στα χιλια δυο που εχει δει και εχει αντιμετωπισει πανω στο αντικειμενο της, να εχει αρκετα μεγαλυτερη γνωση απο εμενα και τον καθε ασχετο με το αντικειμενο. Εαν η μανα μου λοιπον, τυχαια σε μια παρεα που ειναι διαφοροι ανθρωποι, σχετικοι και μη σχετικοι με το αντικειμενο της επιστημης της, ανοιξει κουβεντα για πολυ ειδικα θεματα που γνωριζει οτι μονο ενας με μεγαλη εμπειρια μπορει να καταλαβει και να νοησει, και δει οτι της απαντουν πανω στη κουβεντα ανθρωποι που ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και που απλα λενε τα δικα τους, και η μητερα μου προσπαθει να τους εξηγησει, να τους κανει να καταλαβουν, να νοησουν, και ολο αυτο βγαλει τοξικοτητα και διαμαχες πανω στη κουβεντα λογω του οτι απλα οι ανθρωποι δεν νοουν, δεν εχουν τη δυνατοτητα και τις γνωσεις για να νοησουν πανω σε ενα τετοιο θεμα, ποιος ειναι ο ανοητος; Η μανα μου που προσπαθει να κανει να καταλαβουν να νοησουν οι ασχετοι με το αντικειμενο και μαχεται μεσα στη κουβεντα να αποδειξει πως εχει δικιο ή οι ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν.
Η απαντηση που βγαινει αβιαστα, αφορα το τελευταιο που θελω να σου πω, ελπιζω να εχεις τη δυνατοτητα να νοησεις και να μη μπουμε σε ασκοπες ανοητες μαχες, τα βαριεμαι αυτα.
Ο πνευματικα ανωτερος, εχει διακριση, καταλαβαινει το τι παιζει και δεν εμπλεκεται σε καταστασεις που δεν τον ωφελουν κατα χ ψ εννοια. Κυριως, δεν προσπαθει να πεισει αυτους που θεωρει κατωτερους, τους αφηνει στα δικα τους και απλα περναει την ωρα του ή κανει κατι αλλο. Ξερει ποιος ειναι, τι ειναι, τι λεει, αν ισχυουν τα οσα λεει, δεν ψαχνεται με αλλους πανω στα πιστευω του.
Και αυτο που κανω τωρα, λαθος μου ειναι, κανονικα θα πρεπε να σε αφησω να μαχεσαι ματαια για τις επομενες 827 σελιδες.
Το εκανα, γιατι μιλας συνεχως για ανωτεροτητα.
Αυτα, συνεχιστε τωρα στα δικα σας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι περιλαμβάνει η βασική εκπαίδευση που λες;Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:27 .....
Μην ασχολείσαι με την δική μου ζωή.
Εγώ τελείωσα την βασική εκπαίδευση του άντρα μου και παράλληλα μεγαλώνω ένα γιό.
Άρα ξεκίνησα και βάζω τα θεμέλια του αυριανού κόσμου.
Σαν εμένα χιλιάδες.
Και τι έχει συμβεί και άρχισες να μιλάς έτσι; Κάτι συνέβη, το μόνο σίγουρο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό, αυτό το "μέλλον" με τη γυναικεία κυριαρχία, ΠΩΣ θα ξεκινήσει; Θα υπάρξει κάποιου είδους επίσημο έναυσμα σαν σινιάλο, ή μήπως κάτι πιο αιμοβόρο;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- last train to London
Λιχουδιές, μόλις κάνει το σωστό τον επιβραβεύει με μια λιχουδιά.Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:37Τι περιλαμβάνει η βασική εκπαίδευση που λες;Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:27 .....
Εγώ τελείωσα την βασική εκπαίδευση του άντρα μου και παράλληλα μεγαλώνω ένα γιό.
Σαν εμένα χιλιάδες.
Παίζει να του σερβίρισε κοτόπουλο, δικιά μου και να νομίζει ότι του έδωσε "πουλάδα".Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:37Τι περιλαμβάνει η βασική εκπαίδευση που λες;Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 20:27 .....
Σαν εμένα χιλιάδες.
Και τι έχει συμβεί και άρχισες να μιλάς έτσι; Κάτι συνέβη, το μόνο σίγουρο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3939 Προβολές
-