!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τον νου σας ρεμάλια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Re: Τον νου σας ρεμάλια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12 Εκτός της λίστας των 1683 λόγων του Τζον Στιούαρτ Μιλλ
Κάποια πηγή για αυτούς τους 1683 λόγους του Μιλλ;;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:25
Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:17
Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12 κάποιες την έχετε ακούσει στέρεο μη οω ντόλμπι ντίτζιταλ
άκου μας κάνετε χάρη :lol:
οχι καποιες
η μεγαλη πλειοψηφια ετσι εκπαιδευεται κ αυτα πιστευει κ προσπαθει να εφαρμοσει

το γραφει καθαρα - ο χειρισμος του βλακα - οπου βλακας βλεπε ολοι μας :003: κ εκπαιδευση σαν σκυλακια :smt005:
ε ναι καλά. Μα για αυτό όσες έχουν αυτά τα μυαλά, πάνε και μπλέκουν με τα χειρότερα ρεμάλια. ΣΚέφτεται η άλλη το τσακάλι "εγώ θα τον αλλάξω" :smt005:
Είχα μια συμφοιτήτρια που ο γκόμενος της ήταν ένας γνωστός μου που πήγαινε μια ότι κινούνταν. Ακόμα και με κάτι πατσαβούρες , Το μότο του είναι ότι "η καλύτερη γκόμενα ειναι η άλλη". Αυτή το ήξερε και έλεγε ότι τα κάνει γιατί δεν βρήκε την "κατάλληλη" :lol: και ότι αυτή θα τον άλλαζε κααααααποια στιγμή. Δεν ξέρω τι έγινε , έχω χάσει επαφές αλλά όσα χρόνια τους ήξερα αυτός χωνόταν παντού και εκείνη "τον εκπαίδευε"
γνωστα αυτα
μαλακιες γραφει η Νικι ως συνηθως
το προβλημα ομως ειναι υπαρκτο - αυτη ειναι η νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων
το αρχικο της κειμενο θα επρεπε να διδασκεται σαν υποχρεωτικο μαθημα σε ολα τα αγορια απο την Α δημοτικου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 07:21
Απλά οι γυναίκες αφήνονται στους άντρες γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Οι γυναίκες χάρη κάνουνε στους άντρες που συνευρίσκονται μαζί τους ερωτικά.
Μόνον άνθρωποι με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοδιάθεση θύματος, τα σκέφτονται αυτά.
Είναι σαν να λες πως η πλειοψηφία των ζευγαριών εκεί έξω, θεωρείται προβληματική εν τη γενέσει της. Δεν πάμε καθόλου καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:30
Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:17

οχι καποιες
η μεγαλη πλειοψηφια ετσι εκπαιδευεται κ αυτα πιστευει κ προσπαθει να εφαρμοσει

το γραφει καθαρα - ο χειρισμος του βλακα - οπου βλακας βλεπε ολοι μας :003: κ εκπαιδευση σαν σκυλακια :smt005:
ε ναι καλά. Μα για αυτό όσες έχουν αυτά τα μυαλά, πάνε και μπλέκουν με τα χειρότερα ρεμάλια. ΣΚέφτεται η άλλη το τσακάλι "εγώ θα τον αλλάξω" :smt005:
Είχα μια συμφοιτήτρια που ο γκόμενος της ήταν ένας γνωστός μου που πήγαινε μια ότι κινούνταν. Ακόμα και με κάτι πατσαβούρες , Το μότο του είναι ότι "η καλύτερη γκόμενα ειναι η άλλη". Αυτή το ήξερε και έλεγε ότι τα κάνει γιατί δεν βρήκε την "κατάλληλη" :lol: και ότι αυτή θα τον άλλαζε κααααααποια στιγμή. Δεν ξέρω τι έγινε , έχω χάσει επαφές αλλά όσα χρόνια τους ήξερα αυτός χωνόταν παντού και εκείνη "τον εκπαίδευε"
γνωστα αυτα
το προβλημα ομως ειναι υπαρκτο - αυτη ειναι η νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων
το αρχικο της κειμενο θα επρεπε να διδασκεται σαν υποχρεωτικο μαθημα σε ολα τα αγορια απο την Α δημοτικου
δεν πιστεύω ότι είναι η πλειοψηφία. ΑΛλά αν δει την άλλη να έχει καβατζώσει τα 30 και ακόμα να είναι στο ράφι συνήθως έτσι σκέφτεται οπότε μακριά. Επίσης δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο. Στην Β. Ευρώπη είναι πολύ πιο έντονο νομίζω. Στην ανατολική ευρώπη νομίζω ότι τα νούμερα σε αυτό το είδος κάργιας είναι μικρότερα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 11:54 Σας έγραψα αλήθειες που σας πόνεσαν .
Εσείς με την σειρά σας αντί να κάτσετε να σκεφτείτε να τα επεξεργαστείτε λίγο βγάλατε άμυνα με τα νύχια σας.
Είχα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αντιληφθείτε.
Είσαι φρέσκια μανούλα, δεν το συνεχίζω. Ευελπιστώ να είσαι ευτυχισμένη στο γάμο σου, από επιλογή δική σου, ουχί απ'τα πρέπει.

:wave:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:35
γνωστα αυτα
δεν πιστεύω ότι είναι η πλειοψηφία. ΑΛλά αν δει την άλλη να έχει καβατζώσει τα 30 και ακόμα να είναι στο ράφι συνήθως έτσι σκέφτεται οπότε μακριά. Επίσης δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο. Στην Β. Ευρώπη είναι πολύ πιο έντονο νομίζω. Στην ανατολική ευρώπη νομίζω ότι τα νούμερα σε αυτό το είδος κάργιας είναι μικρότερα.
μεγαλο λαθος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Θυμάμαι ότι σε ηλικία 24 ετών μου άρεσε πολύ ένας φοιτητής γνωστός μια φίλης μου.
Τον ήθελα.
Όταν τον κάλεσα σπίτι μου δεν τον ήξερα πάνω από βδομάδα.
Είχα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσπαθούσα να ανοίξω μια συζήτηση μαζί του για να μου γίνει το κλικ.
Δεν όμως.
Άλλαζα θέματα με σκοπό να τον βοηθήσω να βρω κάτι στο οποίο τρόπος σκέψης του να με εξιτάρει.
Τίποτα όμως.
Έτσι δεν έγινε κλίκ αν και είχα μεταφέρει ολα τα ψεγάδια του στο κουτάκι.

Μετα από χρόνια ένας ξάδελφος μου ήθελε να του γνωρίσω μία φίλη μου.
Πράγματι τους έφερα σε επαφή.
Μετά το πρώτο ραντεβού ρωτάω τον ξάδελφο πώς την είδες την ... μου απαντάει καλή αλλά όταν συζητούσαμε άλλαζε συνεχώς θέματα δεν μπορεί να εστιάσει σε ένα θέμα. :smt005: :smt005: :smt005:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:36

γνωστα αυτα
μεγαλο λαθος
φίλε δεν μπορεί να είναι η πλειοψηία δεδομένου ότι ελάχιστες παραμένουν στο ράφι και επίσης τα διαζύγια είναι στο 25% που πάει να πει οι περισσότερες δεν πρίζουν τα @@ στους άντρες τους :lol:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δημοκράτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:45
Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:36

μεγαλο λαθος
φίλε δεν μπορεί να είναι η πλειοψηία δεδομένου ότι ελάχιστες παραμένουν στο ράφι και επίσης τα διαζύγια είναι στο 25% που πάει να πει οι περισσότερες δεν πρίζουν τα @@ στους άντρες τους :lol:
δεν εχει σχεση το ραφι
εστιασε στην νοοτροπια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:04
Εσείς με την σειρά σας αντί να κάτσετε να σκεφτείτε να τα επεξεργαστείτε λίγο βγάλατε άμυνα με τα νύχια σας.
πολυ ωραια τα εγραψες - αυτη ειναι η μαλακισμενη νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων - γι αυτο παμε κατα διαβολου
Διαφωνω, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες.

Η ιδια γυναικα που θα βγαλει στον χ τυπο ασχημο χαρακτηρα, η ιδια γυναικα ακομα και στην ιδια χρονικη περιοδο, σε καποιον αλλον θα φερθει αψογα και θα περνανε μια χαρα. Καθε γυναικα, εχει 2 "διακοπτες". Το θεμα ειναι ποιον διακοπτη πατας εσυ ως αντρας (ειδος υπο εξαφανιση) με τη συμπεριφορα σου, με το τροπο ζωης σου και με το πως σου συμπεριφερονται οι αλλες γυναικες που εχεις γυρω σου.

Καμια δεν θελει να ξερει μεσα της οτι εισαι μαζι της επειδη δεν εχεις επιλογες και απλα βολευτηκες και δεν εισαι ικανος στο να σε θελουν αλλες γυναικες. Παραδειγμα, εσυ ως αντρας θα ηθελες μια γυναικα που δεν την επιθυμει κανεις και εισαι ο μονος που εχει ως επιλογη; Οι γυναικες δινουν μεγαλη σημασια σε αυτο διοτι απλα σε χαρακτηριζει αν εισαι αντρας ή εισαι ακομα ενας σαν ολους τους αλλους.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:11
πολυ ωραια τα εγραψες - αυτη ειναι η μαλακισμενη νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων - γι αυτο παμε κατα διαβολου

Η ιδια γυναικα που θα βγαλει στον χ τυπο ασχημο χαρακτηρα, η ιδια γυναικα ακομα και στην ιδια χρονικη περιοδο, σε καποιον αλλον θα φερθει αψογα και θα περνανε μια χαρα. Καθε γυναικα, εχει 2 "διακοπτες". Το θεμα ειναι ποιον διακοπτη πατας εσυ ως αντρας (ειδος υπο εξαφανιση) με τη συμπεριφορα σου, με το τροπο ζωης σου και με το πως σου συμπεριφερονται οι αλλες γυναικες που εχεις γυρω σου.

Καμια δεν θελει να ξερει μεσα της οτι εισαι μαζι της επειδη δεν εχεις επιλογες και απλα βολευτηκες και δεν εισαι ικανος στο να σε θελουν αλλες γυναικες. Παραδειγμα, εσυ ως αντρας θα ηθελες μια γυναικα που δεν την επιθυμει κανεις και εισαι ο μονος που εχει ως επιλογη; Οι γυναικες δινουν μεγαλη σημασια σε αυτο διοτι απλα σε χαρακτηριζει αν εισαι αντρας ή εισαι ακομα ενας σαν ολους τους αλλους.
ολοσωστος
αλλα κ αυτα μεσα στην νοοτροπια τους ειναι :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Volk

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:40 Θυμάμαι ότι σε ηλικία 24 ετών μου άρεσε πολύ ένας φοιτητής γνωστός μια φίλης μου.
Τον ήθελα.
Όταν τον κάλεσα σπίτι μου δεν τον ήξερα πάνω από βδομάδα.
Είχα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσπαθούσα να ανοίξω μια συζήτηση μαζί του για να μου γίνει το κλικ.
Δεν όμως.
Άλλαζα θέματα με σκοπό να τον βοηθήσω να βρω κάτι στο οποίο τρόπος σκέψης του να με εξιτάρει.
Τίποτα όμως.
Έτσι δεν έγινε κλίκ αν και είχα μεταφέρει ολα τα ψεγάδια του στο κουτάκι.

Μετα από χρόνια ένας ξάδελφος μου ήθελε να του γνωρίσω μία φίλη μου.
Πράγματι τους έφερα σε επαφή.
Μετά το πρώτο ραντεβού ρωτάω τον ξάδελφο πώς την είδες την ... μου απαντάει καλή αλλά όταν συζητούσαμε άλλαζε συνεχώς θέματα δεν μπορεί να εστιάσει σε ένα θέμα. :smt005: :smt005: :smt005:
Το παιχνιδι της ερωτικης ελξης, δεν το χουν ολοι. Οι πιο πολλοι, αμπαλοι ειναι αλλα και ανοητοι ταυτοχρονως. Και να θες να τους πεις 5 πραγματα, θα βγαλουν κακια και θα παραμεινουν στα ιδια χαλια που ειναι και ισως και χειροτερα οσο περνα ο καιρος.

Απουσια κοινης λογικης, ενσυναισθησης, διακρισης, αντρισμου και ηθους ειναι κυριως τα οσα κουβαλανε σε ολη τους τη ζωη.
Volk

Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:13
Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:11

ολοσωστος
αλλα κ αυτα μεσα στην νοοτροπια τους ειναι :003:

Θα στο πω απλα.

Ο αμπαλος που δεν σκοραρει στην Ελλαδα, οπου και να τον πας, τα ιδια θα πει και εκει. Θα του φταινε μετα οι Ιταλιδες, οι Σπανιολες, οι Γερμανιδες, οι Σουηδες, οι Αμερικανες, οι Κινεζες, παντου οπου και να παει, ιδιος θα παραμεινει και θα τον κοβουν απο χιλιομετρα οι εκει γυναικες το τι ειναι και θα του δινουν αυτο που του αρμοζει, ακυρο εως να σβησει ο ηλιος.

Μονο με καμια απελπισμενη κουμπωνουν αυτοι αλλα και παλι πιθανον να τα κανει και με αυτη σκατα και μεσα απο τις φρικες που θα φαει μαζι του ποικιλοτροπως, να βρει τον εαυτο της και να τον παρατησει και να φαει ακυρο και απο αυτην ακομα!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59
Αισθάνεται μια ανώτερη ύπαρξη δικαίως η οποία έκανε μια χάρη στον νεάντερταλ και ο βλάκας την πρόσβαλε.
Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
1/1683 Η φύση δεν εμπιστεύτηκε τα παιδιά στους άντρες.
2/1683 Η φύση την προίκισε με αντοχή στις αρρώστιες στην κακουχία και στον πόνο.
3/1683 Οι γυναίκες αν και καταπιεσμένες από τους άντρες τόσες χιλιάδες χρόνια κατάφεραν σιγά σιγά να κερδίζουν δικαιώματα με ειρηνικό τρόπο με σκοπό κάποια μέρα να είναι τουλάχιστον ισότιμες.
4/1683 Οι γυναίκες αν και την προσπάθεια τους να γίνουν ίσες οι άντρες την αποκαλούν χειραφέτηση δεν τους λένε τίποτα.
5/1683 Γυναίκα ένα ανώτερο φύλο που ζει καταπιεσμένη σε ένα κόσμο ανδροκρατούμενο το δε αίτιο της καταπίεσης είναι ο φόβος της ανωτερότητας των γυναικών.
6/1683 Θέλει μεγάλη εξυπνάδα να ζεις σε καθεστώς καταπίεσης αλλά να καταφέρνεις σε σοβαρά θέματα να κάνεις τον άντρα να πιστεύει ότι αυτός κάνει κουμάντο και να βγάζει δικές σου αποφάσεις τις οποίες τους τις επέβαλες εσύ με την θέληση του σαν ενα υπνωτισμό του βλάκα ένα πράμα.

Εκτός της λίστας των 1683 λόγων του Τζον Στιούαρτ Μιλλ

Το τι διάβασα στο phorum για τις ευθύνες των γυναικών θυμάτων που έπεσαν θύματα από διάφορους δεν λέγεται.
Να δανειστώ και κάτι που πάντα μου άρεσε.

Την ώρα που ένας άντρας καταλάβει την ανωτερότητα της γυναίκας την ίδια ώρα γίνετε ίσος με αυτήν.
Επειδή δεν μπορώ τις υπόλοιπες κλισεδιές, θα εστιάσω στα μπολντ.

3/1683. Οι γυναίκες σήμερα είναι ισότιμες.
6/1683. Αυτό που αναφέρεις ως εξυπνάδα, είναι κουτοπονηριά. Και ενίοτε αυτό που θεωρείς ως "υπνωτισμό του βλάκα" παίζει να είναι προσποίηση για να σταματήσει τη μουρμούρα της... ξύπνιας. Γιατί όντως δεν αντέχεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59
Αισθάνεται μια ανώτερη ύπαρξη δικαίως η οποία έκανε μια χάρη στον νεάντερταλ και ο βλάκας την πρόσβαλε.
Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.

Είχα πει κάτι και εγώ, όχι τόσο απαισιόδοξο όπως η Niki, απλώς ότι οι άντρες δεν είναι για σοβαρή σχέση για παρά πολλά χρόνια και αρχίζουν να ψάχνονται όταν γεράσουν και έχουν και απαιτήσεις οι παππούδες.
Ε, λοιπόν μου ήρθε αμέσως συμβουλή από συμπχορουμίτη (ο Dorian ήταν αν δεν κάνω λάθος) πως εδώ στα πάτρια εδάφη, οι άντρες είναι στο κόσμο τους, όλο διασκέδαση και μακριά οι ευθύνες, άρα όποια θέλει να κάνει οικογένεια, πρέπει να βρει κάποιον παππού 15-20 χρόνια μεγαλύτερό της (που έχασε τον έναν κολλητό από εγκεφαλικό και τον άλλον από έμφραγμα και τον έχουν ζώσει τα φίδια, λέω γω) και να τον γηροκομήσει.

Γι'αυτό το αναβάλλουμε και όσες έχουμε οικονομική άνεση, πάμε σε τράπεζα σπέρματος.
Ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει;

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:16 Μπράβο στην Μπακοδήμου.
Νταξ, εδώ υπερβάλλεις.
Δεν ξέρω τι έγινε και άνοιξες το νήμα, αλλά η Μπακοδήμου πέταξε μεγάλη βλακεία.
Κανονικά όλοι και όλες πρέπει να μιλήσουμε με ειδικό.

Edit: πάντως πιστεύω πως οι σχέσεις ήταν πάντα προβληματικές, αλλά παλιά οι γυναίκες τις έτρωγαν ή ανέχονταν κέρατο και και δεν μιλούσαν.
Τώρα που μπορούν να μιλήσουν και το κάνουν, οι άντρες αντιδρούν και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”