!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- wooded glade
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Ο Αρίστος είναι περίπτωση γκραν μάμελουκ που οπωσδήποτε δυσφημεί ένα πχόρουμ.
Κάνει το εξής:
Λέει μία βλακεία που επαληθεύεται ότι ήταν βλακεία άνευ αμφισβητήσεως και επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά γράφοντας μας ακριβώς το ίδιο πράγμα (είναι κάτι που το κάνουν και οι πενηντάλεπτοι του εξ).
Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Αν γράψω κάποτε "Ολυμπιακός - θρύλος της Ευρώπης" και αποδειχθεί μετά από μερικά 7-0 ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν είναι θρύλος της Ευρώπης, πάει δεν θα το ξαναγράψω, έληξε.
Γι αυτό τον έχουν βαρεθεί όλοι.
Κάνει το εξής:
Λέει μία βλακεία που επαληθεύεται ότι ήταν βλακεία άνευ αμφισβητήσεως και επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά γράφοντας μας ακριβώς το ίδιο πράγμα (είναι κάτι που το κάνουν και οι πενηντάλεπτοι του εξ).
Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Αν γράψω κάποτε "Ολυμπιακός - θρύλος της Ευρώπης" και αποδειχθεί μετά από μερικά 7-0 ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν είναι θρύλος της Ευρώπης, πάει δεν θα το ξαναγράψω, έληξε.
Γι αυτό τον έχουν βαρεθεί όλοι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:30 Κλαίνε τα ψεκ, κλαίνε γοερά
Όχι τον Αρίστουυυοοο ουρλιάζουν και σκίζουν ρούχα, βρακιά, στήθια και κομπινεζόν
Όχι τον Αρίστουυυυοοοοο
Τους άρεσε να τον διαβάζουν, γενικά τους αρέσει πολύ η ελεύθερη άποψη και οι λέφτερες κουβέντες, γι' αυτό κατά μέσο όρο οι 2 στους 4 βρίσκονται μεταξύ τριτοτέταρτου κλώνου, κάπου στο πέμπτο μπαν, και δεν έχουν καταφέρει να γράψουν με έναν λογαριασμό τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργίας και αυτού του φόρουμ.
Κόπτονται για την ελεύθερη έκφραση, την πολύ ελεύθερη, την ασύδοτη, καπελωμένη με ανωνυμία, διότι πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας αστείος Αρίστος που μέσα στην αστειότητα του έχει και επιχειρήματα και που "έγραψε στο φέησμπουκ" και μετράει τα views στα βοθρομπλογκ που τον δημοσιεύουν δωρεάν.
Πόσο κακό μπορεί να κάνει; και όλη του η ψευτοεπιχειρηματολογία και το σπαμμάρισμα κωλοειδήσεων υπάρχει παντού εκεί έξω, 2 χρόνια μετά.
- taxalata xalasa
108 οικοδομοι θα κοιταμε 3 ωρες να ξεφορτωνουν τα σιδερα....Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:48Μα φυσικά, η επιστημονική έρευνα είναι σαν τα μπετά.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:37ΦΤΙΑΞΑΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΩ ΠΟΛΛΉ ΓΡΉΓΟΡΑ. ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΕΤΟΙΜΩ, ΕΧΗ ΑΠΕΝΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩ AIDS ΜΕΣΑBeria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:18
Όπως και η έννοια control group.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο control group στην ιστορία των εμβολιασμών.
Αντιεπιστημονικες σαχλαμάρες επικαλούνται οι αντιεμβολιαστες
Αδυνατώντας οι ηλιθιοι να καταλάβουν ότι 8 οικοδόμοι φτιάχνουν έναν όροφο σε 5 μέρες και 108 οικοδόμοι σε 3 ώρες.
Ρεσιτάλ μαλακιας απόψε.![]()
μιλαγε για Fαμω τα πειχηρηματα.....
Ευτυχως που ειναι το φορουμ και γελαμε λιγακι.....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Εμπεδοκλής
Καταδικάζω το μπαναρισμα του Αρίστου από όπου και αν προέρχεται. Η συζήτηση και η ανάπτυξη επιχειρημάτων απαιτεί και τον δικηγόρο του διαβόλου όσο και αν δεν είναι αρεστός. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.
Όποιος μαζεύει υπογραφές να με υπολογίζει. #standWithAristos
Όποιος μαζεύει υπογραφές να με υπολογίζει. #standWithAristos
Πώς είναι δυνατόν να έχεις βαρεθεί κάποιον και να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του;
Η περσόνα Αριστος είναι πετυχημένη αν και δεν πρέπει να είναι ο παλιός αριστος. (Εσείς που γράφετε όμως συνέχεια εδω θα τα ξέρετε. Εγώ μπαίνω σπάνια).
Σε σχέση με άλλους τρελούς με πατέντα στη φωλιά του Κούκου, ο "αριστος" είναι επαγγελματίας.
Η περσόνα Αριστος είναι πετυχημένη αν και δεν πρέπει να είναι ο παλιός αριστος. (Εσείς που γράφετε όμως συνέχεια εδω θα τα ξέρετε. Εγώ μπαίνω σπάνια).
Σε σχέση με άλλους τρελούς με πατέντα στη φωλιά του Κούκου, ο "αριστος" είναι επαγγελματίας.
Soul Asylum
Beria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:52ΜΠΑΝ και οι δυοSergio24Leo έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:49Ολυμπιακός είμαι. Και ξενερώνω καθημερινά που δεν μπορώ να δω Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά από κοντά. Καμία σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Πολλοί Ολυμπιακοί είναι έτσι.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:47
Στο μπουτζον μας η γνώμη σου για το Θρύλο αλλοθρησκε.
Εσύ φταις αν δεν σ' έπιασε
του θρύλου μας ο ερως
Μπορείς, να ξέρεις, γοερώς
να κλάψεις, κι ελευθέρως.
Με φαίνεται πως ο Πτολεμαίος του την έπεφτε.
Soul Asylum
Σκούζεις;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:30 Κλαίνε τα ψεκ, κλαίνε γοερά
Όχι τον Αρίστουυυοοο ουρλιάζουν και σκίζουν ρούχα, βρακιά, στήθια και κομπινεζόν
Όχι τον Αρίστουυυυοοοοο
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι όσο και όπως εσύ.
Cry more
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εχεις δυσφημίσει πολύ κόσμο με ψέμματα. Αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε αυτού που σου επιτρέπουν να φιμώνεις κόσμο και να συκοφαντείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φταίει ο φεμινισμός και το metoo
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Φταίει ότι μας λείπουν οι πιο σημαντικοί χρήστες του φόρουμ: Αρίστος και Γιαννόπουλος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι, όντως δίνεις ρεσιτάλ.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:48Μα φυσικά, η επιστημονική έρευνα είναι σαν τα μπετά.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 21:37ΦΤΙΑΞΑΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΩ ΠΟΛΛΉ ΓΡΉΓΟΡΑ. ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΕΤΟΙΜΩ, ΕΧΗ ΑΠΕΝΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩ AIDS ΜΕΣΑBeria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:18
Όπως και η έννοια control group.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο control group στην ιστορία των εμβολιασμών.
Αντιεπιστημονικες σαχλαμάρες επικαλούνται οι αντιεμβολιαστες
Αδυνατώντας οι ηλιθιοι να καταλάβουν ότι 8 οικοδόμοι φτιάχνουν έναν όροφο σε 5 μέρες και 108 οικοδόμοι σε 3 ώρες.
Ρεσιτάλ μαλακιας απόψε.![]()
Αυτό που λέω (που τα πίτουρα που έχετε για μυαλό αδυνατεί να καταλάβει) είναι ότι οοολες οι φαρμακευτικες (μυριζομενες χρήμα) έπεσαν με τα μούτρα. Απολύτως λογικό να βγει και γρήγορα το εμβόλιο.
Αν περίμενες από την lucid pharmaceuticals να στο φτιάξει μόνη της, θα περίμενες μισό αιώνα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
οντωςAlienWay έγραψε: 19 Δεκ 2021, 22:32Φταίει ότι μας λείπουν οι πιο σημαντικοί χρήστες του φόρουμ: Αρίστος και Γιαννόπουλος.![]()
ευτυχως εχουμε ακομα τη ναιδα - την εμβληματικη περσονα που χαρακτηριζει το νεο πχορουμ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε, άμα φύγει και η Νάιδα, θα το κλείσουμε το μαγαζί.Αγις έγραψε: 19 Δεκ 2021, 22:35οντως
ευτυχως εχουμε ακομα τη ναιδα - την εμβληματικη περσονα που χαρακτηριζει το νεο πχορουμ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα το κρατήσει μόνος του ο Λεγεών.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 60 Απαντήσεις