πετρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 19:24
Δεν διαφωνω, αλλωστε ουτε κι εγω ξερω τι ακριβως εγινε. Απλα λεω οτι στο βαθμο που εγω τουλαχιστον αντεληφθηκα ο Αριστος εξεφραζε τις αποψεις του κοσμια και με επιχειρηματα διχως ακροτητες, βωμολοχιες η απροκαλυπτες προσπαθειες να βλαψει ανθρωπους... Ασχετα λοιπον αν κανεις συμφωνει η οχι με τα γραφομενα του ειχε ενδιαφεροντα λογο που η απουσια του φτωχαινει τον διαλογο...
Αυτός ο χώρος που κακώς παραμένει online έτσι όπως λειτουργεί με φωτεινή εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο μακρινό παρελθόν όπου έγραφαν άτομα με γνώσεις και διάθεση για συζητήσεις contrarian σκέψης. Με διάβασμα και δαπάνες από πίσω για αυτές τις αραδες που έγραφαν. Δεν είναι τυχαίο που συγκεκριμένο-α άτομα προέβλεψαν την οικονομική κρίση και την κατέθεσαν με λεπτομέρειες εδώ.
Πράγματα που μόνο επί πληρωμή σε σάιτ contrarian economists μπορείς να βρεις παγκόσμια. Δυστυχώς, "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι", η να στο πω διαφορετικά, πολεμησαν σαν να λέμε τον στρατηγικό εταίρο τους μερικοί, αυτούς που κατακεραύνωνανε το σύστημα.
Ρε βλάκα, είσαι μέσα στα δάνεια, ο άλλος τα χώνει στις πολιτικές και στις τράπεζες, τι τον πολεμάς, πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι; Σου κάνει προβλέψεις, βγαίνει σωστός, σου δίνει ιδέες για επενδύσεις, και βγαίνουν 100 τοις εκατό, δηλαδή πόσο ντιπ είσαι;
Ο Μίμης Ανδρουλάκης χρυσοπληρωνεται να σου κάνει αυτή τη δουλειά.
Και ενώ μερικες τέτοιες μούρες άρχισαν να προσκαλούν και να μαζεύουν μεγάλες φιγούρες στα αντικείμενα τους, μία ομάς κυρίως μικροαστών ζευγαριών που επιδίδονται συστηματικά στο κουτσομπολιό το ξεκατινιασμα και τη συκοφαντική δυσφήμιση τους λοιδορησαν κατά σύστημα με αποτέλεσμα να σταματήσουν. Δεν έχει και νόημα, γράφεις κάτι σοβαρό και σου βγαίνει ο άλλος που μόνο στο πχορουμ έχει ζήσει τη ζωή του, φθονεί μη δειχτεις παραπάνω, ζηλεύει, δεν ξέρω, σε παρενοχλεί με νήματα επιπέδου νηπίου, δεν σ' αφήνει να γράψεις. Τα ίδια ισχύουν για τις συντρόφους.
Μάταιο. Θα σ αρχίσουν τους πατσαδες, τις σούπες, τις μπεσαμέλ, τα τρίγωνα, τις τζουνιες, τα κραγιονια και τις μασκαρες από την άλλη, τσουπ και τα ρολόγια των δαντηδων μη χε, ε να πάει η μπάλα. Επικρατεί η σερβιετα.
Πρόκειται περί κλικων, εγώ θα έλεγα επικίνδυνων, μην προβληματίζεσαι.