Θα πρέπει δηλαδή ο καφετζής να παρακολουθεί τις συζητήσεις που κάνουν οι θαμώνες στο καφενείο του, και αν αντιληφθεί κάποιον γερό να διακινεί ψευδείς ειδήσεις (αλήθεια πώς θα το γνωρίζει αυτό;), να τον διώξει από το καφενείο (ως εναλλακτικός μπάτσος;).Echelon έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:53Κανένας. Απλά ο ψεκασμενος Beria πρέπει να ζήσει στο παραμύθι του.vagabondo έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:50Ζήτησε κανείς ευθύνες και ποιές, από την διαχείριση;Beria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:48
Τότε να φτιάξεις ένα βήμα που να διαχειρίζεσαι εσύ και εκεί να το επιτρέπεις.
Γιατί σε ένα φόρουμ που σε φιλοξενεί -και δεν έχεις καμία συμμετοχή στην ευθύνη που επιφέρουν τα γραφόμενα- δεν ορίζεις τις αποφάσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όταν ζητηθούν θα είναι ήδη αργά.
Ζητήθηκαν ευθύνες από τα πορνοσάητς που δέχτηκαν το ανέβασμα του υλικού από τον Παναγιωτόπουλο;stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:00Όταν ζητηθούν θα είναι ήδη αργά.vagabondo έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:50Ζήτησε κανείς ευθύνες και ποιές, από την διαχείριση;Beria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:48
Τότε να φτιάξεις ένα βήμα που να διαχειρίζεσαι εσύ και εκεί να το επιτρέπεις.
Γιατί σε ένα φόρουμ που σε φιλοξενεί -και δεν έχεις καμία συμμετοχή στην ευθύνη που επιφέρουν τα γραφόμενα- δεν ορίζεις τις αποφάσεις
Ας έρθει η ΔΗΕ να μπαγλαρώσει τον κάθε ένα ξεχωριστά που παρανομεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 19 Δεκ 2021, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Τι ερώτηση είναι αυτή και τι σχέση έχει με το παρόν θέμα;vagabondo έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:03 Ζητήθηκαν ευθύνες από τα πορνοσάητς που δέχτηκαν το ανέβασμα του υλικού από τον Παναγιωτόπουλο;
Επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ας πούμε ότι αυτό που έγινε είναι για "καλό σκοπό". Σαν μία μίνιμουμ συνεισφορά.
Προσωπικά αμφιβάλλω αν θα πάψουν αυτού του είδους οι πιέσεις... κατά τη διάρκεια περιόδων ομαλότητας.
Προσωπικά αμφιβάλλω αν θα πάψουν αυτού του είδους οι πιέσεις... κατά τη διάρκεια περιόδων ομαλότητας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρητορική.
Occasio facit furem
Θα το είχες δει στο παλιό φόρουμ και σίγουρα και εδώ ότι κατά διαστήματα χρήστες οι οποίοι θεωρούν ότι θίγονται απειλούν με μηνύσεις άλλους χρήστες ή/και την διαχείριση. Υπό αυτή την έννοια η διαχείριση οφείλει να είναι ας το πούμε "προληπτικά" προσεκτική. Μπορεί κάποιος να πάει και να καταγγείλει ότι εδώ διακινούνται παραπλανητικές ειδήσεις σε θέματα υγείας. Άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο, θα βάλει κόσμο σε μεγάλο μπελά, που δεν του φταίει τίποτα. Έτσι για πλάκα ή για παιδιάστικη εκδίκηση επειδή κάποιος μπορεί να αισθάνεται αδικημένος.
Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχουν περιορισμοί στην ελεύθερη διατύπωση γνώμης αλλά δεν είμαι και από αυτούς που τρώγονται να δουν που είναι τα όρια. Για την ώρα δεν έχω καταλάβει καν αν ο Αρίστος έφαγε μόνιμο μπαν ή προσωρινό και αν η αιτία ήταν η γενική του συμπεριφορά ή κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο που έχασα.
Βλέπω ότι το πχώρουμ συμβαδίζει με την νοοτροπία της κυβέρνησης και μερικών μελών, νεοναζισμός 
Αρίστο, δεν μας λείπεις καθόλου.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Επίσης δεν υπάρχει απόλυτο και αλάθητο μοντερέιτιον, δεν υπάρχουν απόλυτα σωστοί κανόνες που να εφαρμόζονται παντού και πάντα και όσο ξέρουμε δεν πληρώνεται κανείς για να τα κάνει αυτά οπότε καλό θα ήταν να δείχνουμε όλοι λίγη κατανόηση και να το κάνουμε πιο εύκολο παρά πιο δύσκολο για αυτούς που κρατούν το χώρο λειτουργικό και καθαρό.
Είμαστε και κομματάκι δύσκολα παιδιά...
Είμαστε και κομματάκι δύσκολα παιδιά...
Έλα, δεν είναι αλήθεια αυτό. Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις. Αν δεν επρόκειτο για θέμα υγείας και ήταν για τους άτλαντες και τα λάδια δεν θα ενοχλούσε κανέναν.
Εμένα πάντως μου είχε λείψει ο Νάνδρος όταν δέχτηκε το πολύμηνο μπαν.
Καθόλου, σε 2-3 μέρες δεν θα τον μνημονεύει κανένας.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Και τώρα με ποιον θα κάνουμε διάλογο; Με τον Kady;
Φέρτε πίσω τον Αρίστο.
Φέρτε πίσω τον Αρίστο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις